'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Heyy kızlar AngelHeart vardı topikte, daha 20 günlük evli. Ve büyük ihtimal hamile, bu senenin gelinleri baya hızlı gibi. Ben ilk haberi Giz'den bekliyorum bakalım

Sever tabi ya, benim eşim sipariş bile verdi İlla kırmızı olsun, siyah olsun diye. Hatta bir tane de kendi almış, balayı valizine tıkıştımış Oyyy deli aşkım benimmmm ya, özledimm bak

Heyy kızlar AngelHeart vardı topikte, daha 20 günlük evli. Ve büyük ihtimal hamile, bu senenin gelinleri baya hızlı gibi. Ben ilk haberi Giz'den bekliyorum bakalım

ayy ciddimisinnn
çok sevinirimm yaaaa inankii
*
tuğçeeecaaaannnnnnn buraya da uğraaaaa

Sever tabi ya, benim eşim sipariş bile verdi İlla kırmızı olsun, siyah olsun diye. Hatta bir tane de kendi almış, balayı valizine tıkıştımış Oyyy deli aşkım benimmmm ya, özledimm bak

nill biraz erken özlemek içinn akşam olmaz vallahi sanaaa

Senin kocada az deilmiş haaaa

ben nişanlıma soruyorum bak özellikle istediğin bişey varsa alayım giyeyim diyee bana yok sen beğendiğini al diyo

zaten alsan da onlar üstünde durmycakki diyoo

Kizlar ben balayinda sadece bir tanesini giyebilmistim
Fırsat olmadı herhal

Benim annemde öle napıcan onları bılmem ne dıyo bana gıtmıs normal penye kılotlar almıs hep dedım anne bu ne pacalı don alaydın bı kac tane sıcak tutardı gıttım kendıme bı suru ıc camasırı aldım eline aldı bakıyo neyle gıyıcen bunları dedım anne konusturma benı bıseyle gıymıcem yalnız bunu gıycem

ayy ciddimisinnn
çok sevinirimm yaaaa inankii
*
tuğçeeecaaaannnnnnn buraya da uğraaaaa

Tuğçe' miydi ismi bak ben bilmiyordum. Nickinden tanıdım sadece. Yeni Gelinler topiğine yazmış. Testin resmini de çekmiş koymuş, %99,9 hamile, bakalım bugün test yaptıracaktı. Haber bekliyoruz valla ondan.
nill biraz erken özlemek içinn akşam olmaz vallahi sanaaa

Öyle bir nefesim kesildi, özledim işte napayım Sabah mesaj atmış "akşama seninle bir işimiz var" diye Bugün delirme sırası onda herhalde

Senin kocada az deilmiş haaaa

ben nişanlıma soruyorum bak özellikle istediğin bişey varsa alayım giyeyim diyee bana yok sen beğendiğini al diyo

zaten alsan da onlar üstünde durmycakki diyoo

Ehh yanlış bir şey demiyor, doğru diyor yani. Bak Zehra'da yazmış, evde neyse de balayında kullanılmıyor pek.

bah yaaaaaaaanlasıldı aksam fırtına kopacak bizde avucumuzu yalakalım
Nille senın kocan arzucum hıc bızden sıkayet etmesınler ısıtıp ısıtıp gönderıyoz sızı daha ne istiyolar
hakkuşun hepinize selamı var iyi ki varlar diyor
Bende zevk alcam demi arzu biraz aştık daha demin oldu olan ama korkumu yendim şükrediyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
azıcık sabır kuşum Görev mantığından çıkarsan o da olacak
görürler 17 gün sonra bizimde çenemiz düşmüş akşamı bekliyo olcazzz

anammmm
her an her şey olabilirrrr
17 günü hasretle bekleyen bir cimcimemi var orda ne?
Göstericiğizz onlara günlerini nihahahaa
tehdide geeell
bizim için gün fark etmiyoo canım
o dönem sen aydınlatıyodun
şimdi nil arzu meryem giz fln olunca sohbet coşuyoo bizde üstüne tuz ekiyoruzzzz
*
akşam aksiyonlı geçecek demekki hepinizinnnn
zevkle aydınlatılırrr
maksat yol göstermek
maşallah herkes coşmuş burda ne güzel eski günlerimi özlemişim

evet ya az fena değilmişiz

gene gelin gene geliinn
gülibikkk az kalmış..sonrasında görüşiiciiiz
Gunaydin kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım
günaydın dilooşş
Günaydınlar benım fingirdek hatunlarım
günaydın gamzeem
sabahlar olmasınnnn
dünün etkisinde mi kaldı birileri ne
günaydın nilim.. ne güzel haber verdin.. darısı isteyen herkese inşallah..

yorgun savaşçıdan herkese günaydııınnnn

hakkuşun hepinize selamı var iyi ki varlar diyor
günaydın nilim.. ne güzel haber verdin.. darısı isteyen herkese inşallah..

yorgun savaşçıdan herkese günaydııınnnn

Günaydın canım, hayırdır ne yorgunluğu bu

Valla benim eşim de minnettar buradaki herkese, yalnız bel fıtığı olmaktan korkmaya başladı sanırım. Ama yine de pes etmiyor sabah ki mesajı yine beni benden aldı "akşama seninle işimiz var"
Her akşam aksiyon wuuhuu

tuğçecan nick değiştirdii
ay hadi hayırlı haberler inşallah
*
anaaa kocadan atak geldii

17 günü hasretle bekleyen bir cimcimemi var orda ne?

hıı hıı

eheheh bütün anneler öle demekkii yaaaa

hakkuşun bir arkadaşı var eşinde cinsel soğukluk var çocuk da şifa amaçlı birşey bulabilir miyiz diye geçen akşam bize geldi açıldı falan garibim utana sıkıla.. bizimki de tutmuş dün gece.. sevilaya söylesek mi kk'ya takılsa biraz he kadınım demez mi
en verimli çağlarımız nilim durdurak bilmeyelim inşallah işe gidince bir arar beni muhakkak.. telefonu efendim adam diye açtım daha kelimem bitmeden hiç yorgun değilim karıcıııkk demesiyle yarıldık ikimizde..
akşama temel oluşturma törenleri bunların yaptıkları canım..

tuğçecan nick değiştirdii
ay hadi hayırlı haberler inşallah
*
anaaa kocadan atak geldii

hıı hıı

ay çok değil 6 ay sonra hepimiz aynı kervandan mı olacağız? Ve sonrasında da aynı mevzular.. oy saçım kurumuyor kestirmeli miyim demeler uykusuzum ama değdi demeler.. aman da amaaann

Hahahaaa senin hakkuş'ta alem sahiden Valla ben memnunum Arzu'cum ya, eşimi istiyorum o da beni istiyor. Bu zamanlarda yaşayacağız tabi bol bol, ben hamilelik olunca ya değişirse falan diye düşünmüştüm ama "hamilelik seni seksi yaptı" diyor .

Yok yani sabah kahvaltı ettik, o benden önce çıkıyor sonra ben çıkıyorum daha 15-20 dk önce evde beraberdik söylemiyor evden çıkınca mesaj atıyor, onun oluşturduğu temeli yerim

aynen nilciimm Zaten tövbe tövbe bir tarafın istemediği gün olmuyor.. iki kişi istiyor ya da istemiyor.. şükürler olsun ki öyle..
Allah herkesin karşısına eşlerimiz gibi anlayışlı, cinselliği tutku-aşk-bağlılık üçgeni olarak gören insanlar çıkartsın.. zira mutluluk budur yaaa

Doğrudur zateen akşama kadar otelde dolanırız güneşleniriz odaya geçincede bşy giymeye derman olmaz hooop yatağaa heheheh

Aynen öyle oluyor canım

Ne acayip dimi ya, bizde de öyle. Ben istiyorsam o da istiyor, o istiyorsa ben zaten hazır Allah bu uyumu, bu aşkı, isteği eksiltmesin hiç. Ve dediğin gibi mutluluk budur yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…