Kizlar ben balayinda sadece bir tanesini giyebilmistim
annem bana o renk renk gecelikleri her ne kadar alma desede aldım wallaa mağazada bana "alma onu ne terbiyesizsin" bilmem ne diyor hep ben de ona "gencim ben kullanırım giyerim sewiyorum " diyorum bende çok fenayım
ama harbiden çok hoşuma gidiyor böle gördükçe al beni diyor sankiii
nişanlım ewimizdeki çekmeceme bakmış görmüş bana diyorki aşkııım bunlar ne böle sen neler almışsın diyorrr hoşuna da gidiyor yanii bence her erkek sewer yaaa
Heyy kızlar AngelHeart vardı topikte, daha 20 günlük evli. Ve büyük ihtimal hamile, bu senenin gelinleri baya hızlı gibi. Ben ilk haberi Giz'den bekliyorum bakalım
Sever tabi ya, benim eşim sipariş bile verdiİlla kırmızı olsun, siyah olsun diye. Hatta bir tane de kendi almış, balayı valizine tıkıştımış Oyyy deli aşkım benimmmm ya , özledimm bak
Sever tabi ya, benim eşim sipariş bile verdiİlla kırmızı olsun, siyah olsun diye. Hatta bir tane de kendi almış, balayı valizine tıkıştımış Oyyy deli aşkım benimmmm ya , özledimm bak
Fırsat olmadı herhalKizlar ben balayinda sadece bir tanesini giyebilmistim
annem bana o renk renk gecelikleri her ne kadar alma desede aldım wallaa mağazada bana "alma onu ne terbiyesizsin" bilmem ne diyor hep ben de ona "gencim ben kullanırım giyerim sewiyorum " diyorum bende çok fenayım
ama harbiden çok hoşuma gidiyor böle gördükçe al beni diyor sankiii
nişanlım ewimizdeki çekmeceme bakmış görmüş bana diyorki aşkııım bunlar ne böle sen neler almışsın diyorrr hoşuna da gidiyor yanii bence her erkek sewer yaaa
ayy ciddimisinnn
çok sevinirimm yaaaa inankii
*
tuğçeeecaaaannnnnnn buraya da uğraaaaa
nill biraz erken özlemek içinn akşam olmaz vallahi sanaaa
Heyy kızlar AngelHeart vardı topikte, daha 20 günlük evli. Ve büyük ihtimal hamile, bu senenin gelinleri baya hızlı gibi. Ben ilk haberi Giz'den bekliyorum bakalım
Senin kocada az deilmiş haaaa
ben nişanlıma soruyorum bak özellikle istediğin bişey varsa alayım giyeyim diyee bana yok sen beğendiğini al diyo
zaten alsan da onlar üstünde durmycakki diyoo
hakkuşun hepinize selamı var iyi ki varlar diyorbah yaaaaaaaanlasıldı aksam fırtına kopacak bizde avucumuzu yalakalım
Nille senın kocan arzucum hıc bızden sıkayet etmesınler ısıtıp ısıtıp gönderıyoz sızı daha ne istiyolar
azıcık sabır kuşum Görev mantığından çıkarsan o da olacakBende zevk alcam demi arzu biraz aştık daha demin oldu olan ama korkumu yendim şükrediyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17 günü hasretle bekleyen bir cimcimemi var orda ne?görürler 17 gün sonra bizimde çenemiz düşmüş akşamı bekliyo olcazzz
anammmm
her an her şey olabilirrrr
tehdide geeellGöstericiğizz onlara günlerini nihahahaa
zevkle aydınlatılırrrbizim için gün fark etmiyoo canım
o dönem sen aydınlatıyodun
şimdi nil arzu meryem giz fln olunca sohbet coşuyoo bizde üstüne tuz ekiyoruzzzz
*
akşam aksiyonlı geçecek demekki hepinizinnnn
maksat yol göstermekaslıcım burası eğitim topiğine dönmüşmaşallah evlenenler arkadaşlarına yardım ediyor nasıl güzel heyecanlar kızlar kıymetini bilin her şeye alışılıyor her şey öğreniliyor acemiliklerin bile güzelliği varmış
gene gelin gene geliinnmaşallah herkes coşmuş burda ne güzel eski günlerimi özlemişim
evet yaaz fena değilmişiz
gülibikkk az kalmış..sonrasında görüşiiciiizKızlar merhabaaa
Geçen gün yazdım ama kimse görmedi galba beni
Gizimmm maşallah çok güzel olmussun sana hem mail attim kaç kere hem de kkdan msj attım ama ya gitmedi ya da görmedin kuzuminşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
Dilosumm Asliimmm ve diğer kızlar çok özledim hepinizi.Benim hayatım kosusturmacayla geçiyor inanılır gibi değil ya artık son günler kaldı resmen.
Evim esyalarimiz herşeyimiz çok içimize sindi inşallah düğünümuzde çok güzel olurr
Öpüyorum sizii :**
günaydın canımGunaydin kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın dilooşşgünaydınn kızlarrr
bugün sondan bi önceki çalışma günümm
yarın izne ayrılıyorummm
gülintoşş hoşgeldin kuzumm
yanlış hatırlamıyosam ben cevap yazmıştım sanaaa
bende özledim inankiii en güzel zamanlarımızda ayrı kaldık vallahii
*
inşallah her şey çok güzel olur canımm
günaydın gamzeemGünaydınlar benım fingirdek hatunlarım
dünün etkisinde mi kaldı birileri nesabahlar olmasınnnn
günaydın nilim.. ne güzel haber verdin..Heyy kızlar AngelHeart vardı topikte, daha 20 günlük evli. Ve büyük ihtimal hamile, bu senenin gelinleri baya hızlı gibi. Ben ilk haberi Giz'den bekliyorum bakalım
hakkuşun hepinize selamı var iyi ki varlar diyor
günaydın nilim.. ne güzel haber verdin..darısı isteyen herkese inşallah..
yorgun savaşçıdan herkese günaydııınnnn
Tuğçe' miydi ismi bak ben bilmiyordum. Nickinden tanıdım sadece. Yeni Gelinler topiğine yazmış. Testin resmini de çekmiş koymuş, %99,9 hamile, bakalım bugün test yaptıracaktı. Haber bekliyoruz valla ondan.
Öyle bir nefesim kesildi, özledim işte napayımSabah mesaj atmış "akşama seninle bir işimiz var" diye Bugün delirme sırası onda herhalde
17 günü hasretle bekleyen bir cimcimemi var orda ne?
Fırsat olmadı herhal
Benim annemde öle napıcan onları bılmem ne dıyo bana gıtmıs normal penye kılotlar almıs hep dedım anne bu ne pacalı don alaydın bı kac tane sıcak tutardı gıttım kendıme bı suru ıc camasırı aldım eline aldı bakıyo neyle gıyıcen bunları dedım anne konusturma benı bıseyle gıymıcem yalnız bunu gıycem
Günaydın canım, hayırdır ne yorgunluğu bu
Valla benim eşim de minnettar buradaki herkese, yalnız bel fıtığı olmaktan korkmaya başladı sanırım. Ama yine de pes etmiyor sabah ki mesajı yine beni benden aldı "akşama seninle işimiz var"Her akşam aksiyon wuuhuu
tuğçecan nick değiştirdii
ay hadi hayırlı haberler inşallah
*
anaaa kocadan atak geldii
hıı hıı
hakkuşun bir arkadaşı var eşinde cinsel soğukluk var çocuk da şifa amaçlı birşey bulabilir miyiz diye geçen akşam bize geldi açıldı falan garibim utana sıkıla.. bizimki de tutmuş dün gece.. sevilaya söylesek mi kk'ya takılsa biraz he kadınım demez mi
en verimli çağlarımız nilim durdurak bilmeyelim inşallahişe gidince bir arar beni muhakkak.. telefonu efendim adam diye açtım daha kelimem bitmeden hiç yorgun değilim karıcıııkk demesiyle yarıldık ikimizde..
akşama temel oluşturma törenleri bunların yaptıkları canım..
Ehh yanlış bir şey demiyor, doğru diyor yani. Bak Zehra'da yazmış, evde neyse de balayında kullanılmıyor pek.
Hahahaaa senin hakkuş'ta alem sahidenValla ben memnunum Arzu'cum ya, eşimi istiyorum o da beni istiyor. Bu zamanlarda yaşayacağız tabi bol bol, ben hamilelik olunca ya değişirse falan diye düşünmüştüm ama "hamilelik seni seksi yaptı" diyor .
Yok yani sabah kahvaltı ettik, o benden önce çıkıyor sonra ben çıkıyorum daha 15-20 dk önce evde beraberdik söylemiyor evden çıkınca mesaj atıyor, onun oluşturduğu temeli yerim
Doğrudur zateen akşama kadar otelde dolanırız güneşleniriz odaya geçincede bşy giymeye derman olmaz hooop yatağaa heheheh
aynen nilciimmZaten tövbe tövbe bir tarafın istemediği gün olmuyor.. iki kişi istiyor ya da istemiyor.. şükürler olsun ki öyle..
Allah herkesin karşısına eşlerimiz gibi anlayışlı, cinselliği tutku-aşk-bağlılık üçgeni olarak gören insanlar çıkartsın.. zira mutluluk budur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?