Aynen öyle oluyor canım
Ne acayip dimi ya, bizde de öyle. Ben istiyorsam o da istiyor, o istiyorsa ben zaten hazırAllah bu uyumu, bu aşkı, isteği eksiltmesin hiç. Ve dediğin gibi mutluluk budur yaaaaaaaaaaaa
Aynen öyle oluyor canım
Ne acayip dimi ya, bizde de öyle. Ben istiyorsam o da istiyor, o istiyorsa ben zaten hazırAllah bu uyumu, bu aşkı, isteği eksiltmesin hiç. Ve dediğin gibi mutluluk budur yaaaaaaaaaaaa
Bende aslında ondan korkmuyo deılım canım sıkılırmıyım dıe dusunmuyo deılım ama yok yok sıkılmam heralde ya ceneme vurmuyosa sadece var bende potansıyelAynen öyle oluyor canım
bak gene akşama aksiyon var hay Allahım fok balığı gibi ciyyaak ciyyaak gezeceğiz yakında evde
ama şikayetçi miyim aslaaa
yaşasın tutkulu kadınlar kulubü kızçeleri TKKK
Ayyy amiin canıımmm herkes böle olsun inşallaaahhh
Bende aslında ondan korkmuyo deılım canım sıkılırmıyım dıe dusunmuyo deılım ama yok yok sıkılmam heralde ya ceneme vurmuyosa sadece var bende potansıyel
yaa bu kızlar yüzünden su parası da çok gelecek bu ay, bir de bizim evde jakuzi var da ayıptır söylemesi, hafta sonu keyif yapalım dedik, o da çok su götürüyor ama napalım artık, amannnn
Ya inanın sıkılmazsınızÖyle şeyden sıkılır mı insan, hiç sanmıyorum
selam kızlarbu topiğin adını değiştirin bence libidosu yüksek gelinler topiği olsun
Gülin yazmışcanım benim bende çok özledim seni yaa gel artık........
Zehrao kadar çamaşır boşuna mı gitti. ben balayında çok kullanmıştım valla sabah öğle akşam ayrı
günaydınnn kızlar...
bu gurubu tutabilenee aşkk olaDDD
yaa bu kızlar yüzünden su parası da çok gelecek bu ay, bir de bizim evde jakuzi var da ayıptır söylemesi, hafta sonu keyif yapalım dedik, o da çok su götürüyor ama napalım artık, amannnn
amaaannn canımız sağolsun
hoşgeldinevet sanırım topikçe kuduruk vasfına sahibiz
ayrıca çamaşırlar iyi ki varlaaarrr
bence deaz işe yaramadılar
tutmayın biziiiii
bizim evımızde jakuzımız yok ama balayı odamızda odanın tam ortasında var bol bol kulllanmayı dusunuyorum
ay çok değil 6 ay sonra hepimiz aynı kervandan mı olacağız?Ve sonrasında da aynı mevzular.. oy saçım kurumuyor kestirmeli miyim demeler uykusuzum ama değdi demeler.. aman da amaaann
yaşasın tutkulu kadınlar kulubü kızçeleri TKKK
selam kızlarbu topiğin adını değiştirin bence libidosu yüksek gelinler topiği olsun
ben balayında çok kullanmıştım vallasabah öğle akşam ayrı
huhuuuuuuu kimseler yok muuuuuuuu??????????????:26::26::26:
ben burdayımm nilocannn
ama çok kalmicam geri gitcemm işlerimi toparlayıp bitirmem lazımm
ben de arada alıyorumwuhuuuu.. sipariş edesim geliyo bak yenilik lazım dimi artık 8,5 aydır aynı 8-10 parça.. yenilenmek lazııımm
ben de arada alıyorum
vercen kırbacı
yakında onlara geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?