- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
arkadaşlar herkese selam ederim
bende aylaaar önce bu topikteydim ama çalışmaya başladım vs. uzak kaldım çookarada yine gelebilmek istiyorum.
çok özledim burdaki ortamı sohbetleri, tekrar tanışalım ben Kıymet
Diloşşş
napıyosun canımm
*
gamzee ben de çok sıkıldım bide nerde ne var onu anlatıyorum arkadaşlara yarından sonra gelmicemm benn
Kıymetcimm topiğin kızları bir bir evlendi bi biz kaldık
Bizde gelip onların tecrübelerinden yararlanırız artık
ayy hiç sormaben burda sözde ne giysem muhabbeti yapıcam halbuki hatunlar bebek yapmaya çalışacak falan yani
her tecrübelerini paylaşacaklar artık
Selam herkese kızlar nasılsınız görüşmeyeli hiç giremedim düğünden sonra her şey çok güzel geçti balayı da süper geçiyor son iki günümüz kaldı cumartesi dönüyoruz dönüşte fotoları paylaşacağım öpüyorum hepinizi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sıkıldım ben yaaa çalişmak ıstemıyo canım ay sonu gelıyo ıslerımı toparlamam lazım gram calsma ıstegım yok
İnan aynı şeyleri düşünüyorum bende
Kuzum sizde var mı bir şeyler ?
eylül-ekim gibi söz yapalım diyor adamım ama ben biraz daha geç istiyorum. biraz da o beni beklesingelecek yıl olacak inşallah evliliğimiz en geç eylülde. bende 1sene nişanlı beklemek istemiyorum o yüzden kasımda falan söz yaparız dedim. biz nişan yapmayız ailede öyle bir şey yok söz nişan olmuş olacak yani. ben başlarda çok ciddiye alıyordum bu işi de sonradan fena salladım zaman olayını. evleniriz sıkıntı yok havasındayım
sen nasılsın canımcım, sizde durum ne
oh ne guzel ben daha calıısyorum ayın 4 une kadar ısyerındeyımnapıyosun canımm
*
gamzee ben de çok sıkıldım bide nerde ne var onu anlatıyorum arkadaşlara yarından sonra gelmicemm benn
Biz fena tecrubeler paylasıyoruz ama topıgın halı bellıayy hiç sormaben burda sözde ne giysem muhabbeti yapıcam halbuki hatunlar bebek yapmaya çalışacak falan yani
her tecrübelerini paylaşacaklar artık
heycandandır o heycandan
sen işlerini haletmezsen noluuurrr patron senin kılçıklarını yolar kııızzz
oh ne guzel ben daha calıısyorum ayın 4 une kadar ısyerındeyım
Biz fena tecrubeler paylasıyoruz ama topıgın halı bellı
Heyecan yok gıbı ya son gune saklıyorum benAsıl ben onları yolarım yoruldum sıkıldım valla gitmeden bı kac kısıyı harcamasam barı son zamanlar tek kalıcam bıde yan masamdakı arkadas ta 1 hazıranda dugunu var 3 gun kafayı yerım artık dugun öncesi
Kuzum valla düşüncelerin çok ideal bence deMutlu olun da yeter canım evlilik en hayırlı zamanda olur zaten
Bizim de evlilik önümüzdeki yıl olacak çok çok büyük ihtimalle. Sevgilicik şehir dışında zaten. Geldiğinde biz belki söz yapıp birkaç ay sonra da nişan yapabiliriz. Öyle düşünmekteyiz şuan ama hiç belli olmaz tabi bu işler
Biz fena tecrubeler paylasıyoruz ama topıgın halı bellı
Ben yokken neler kaynattiniz sizzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ocağı yaktık mercıgı koyduk altınıda ıyıce actık beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?