'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arkadaşlar herkese selam ederim

bende aylaaar önce bu topikteydim ama çalışmaya başladım vs. uzak kaldım çook arada yine gelebilmek istiyorum.

çok özledim burdaki ortamı sohbetleri, tekrar tanışalım ben Kıymet

Kıymetcimm topiğin kızları bir bir evlendi bi biz kaldık

Bizde gelip onların tecrübelerinden yararlanırız artık

Cok sıkıldım ben yaaa çalişmak ıstemıyo canım ay sonu gelıyo ıslerımı toparlamam lazım gram calsma ıstegım yok

Kıymetcimm topiğin kızları bir bir evlendi bi biz kaldık

Bizde gelip onların tecrübelerinden yararlanırız artık

ayy hiç sorma ben burda sözde ne giysem muhabbeti yapıcam halbuki hatunlar bebek yapmaya çalışacak falan yani

her tecrübelerini paylaşacaklar artık

Ayyy inanmıyoruuuum hayırlı olsun canımmm

balayılar keşke hiiiççç btmesee yaaaaa

İnan aynı şeyleri düşünüyorum bende

Kuzum sizde var mı bir şeyler ?

eylül-ekim gibi söz yapalım diyor adamım ama ben biraz daha geç istiyorum. biraz da o beni beklesin gelecek yıl olacak inşallah evliliğimiz en geç eylülde. bende 1sene nişanlı beklemek istemiyorum o yüzden kasımda falan söz yaparız dedim. biz nişan yapmayız ailede öyle bir şey yok söz nişan olmuş olacak yani. ben başlarda çok ciddiye alıyordum bu işi de sonradan fena salladım zaman olayını. evleniriz sıkıntı yok havasındayım

sen nasılsın canımcım, sizde durum ne

Kuzum valla düşüncelerin çok ideal bence de Mutlu olun da yeter canım evlilik en hayırlı zamanda olur zaten

Bizim de evlilik önümüzdeki yıl olacak çok çok büyük ihtimalle. Sevgilicik şehir dışında zaten. Geldiğinde biz belki söz yapıp birkaç ay sonra da nişan yapabiliriz. Öyle düşünmekteyiz şuan ama hiç belli olmaz tabi bu işler

napıyosun canımm
*
gamzee ben de çok sıkıldım bide nerde ne var onu anlatıyorum arkadaşlara yarından sonra gelmicemm benn
oh ne guzel ben daha calıısyorum ayın 4 une kadar ısyerındeyım
ayy hiç sorma ben burda sözde ne giysem muhabbeti yapıcam halbuki hatunlar bebek yapmaya çalışacak falan yani

her tecrübelerini paylaşacaklar artık
Biz fena tecrubeler paylasıyoruz ama topıgın halı bellı

heycandandır o heycandan

sen işlerini haletmezsen noluuurrr patron senin kılçıklarını yolar kııızzz

Heyecan yok gıbı ya son gune saklıyorum ben Asıl ben onları yolarım yoruldum sıkıldım valla gitmeden bı kac kısıyı harcamasam barı son zamanlar tek kalıcam bıde yan masamdakı arkadas ta 1 hazıranda dugunu var 3 gun kafayı yerım artık dugun öncesi

amanıııınn o da mı ewleniyorr amaaan bırak o gelince yapsın işleri

aynen bunların hepsi birer plan

Biz fena tecrubeler paylasıyoruz ama topıgın halı bellı

neeeyy neyse gözümüzü kapatırız okumayız fenaları

Ben yokken neler kaynattiniz sizzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…