'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu arada dün o kadar knuştum bende söyleyim...
bende gelemiycem çünkü hem misafirim var hemde ben sevmiyorum ıkea forumu..

çağla ben uzun zamandır kitap okumuyorum bana tavsiye edebileceğin bi kitap var mı guzumm

Son düzenleme:
selam kızlarrr...

evet tugcecim cumartesi diye biliyorum

ben gelemicem malesef... haftasonu gorusmelerim var bugunde bitanesinden geldim heryerde bedava köle arıyolar.. umudumu yitirmicem ama

canım gelsen çok sevinirdik tanışssak süper olurdu

ya sektörü anlamıyorum az maaş çok iş bekliyorlar

speedy canım başka sefere tanışırız süper olur

hayatçım konuya hemenden daldım ahmet ümit istanbul hatırasını tavsiye ediyorum çoğu arkadaşıma su sıralar ben bir ahmet ümit delisiyim çoğu kitabını okudum hep istanbul kefişlerim oldu özellikle beyoğlu rapsodisinde

çağla ben uzun zamandır kitap okumuyorum bana tavsiye edebileceğin bi kitap var mı guzumm

elik şafak aşk

okudun mu? mutlaka oku balım okumadıysan...

mevlanadan guzel seyler var

eger okuduysan roman olarak ateşböcegi yolu nu da tavsiye ederim kim okuduysa cok begendi aglaya aglaya okudu.. iki dostun hikayesni anlatıyo cok guzel

Son düzenleme:
canım gelsen çok sevinirdik tanışssak süper olurdu

ya sektörü anlamıyorum az maaş çok iş bekliyorlar

bende cok isterdim ama bidahaki sefere artık canım bi iş bulup hayatımı duzene koyayım da musait olan arkadaslarla gorusuruz yine olmadı yanına adaya gelirim senle gorusuruz.. bende cok istiyorum sizlerle tanısmayı

canım direk köle arıyolar diyim sana... baska bi acıklaması yok... iyi yerlerdeki iyi şartlı işler için torpil lazım benimde iyi yerlerde iyi tanıdıklarım var ama bizim ailede hasetlik ve kıskanclık coktur kimse kimsenin bir adım onde oldugunu istemez

o yuzden hiçbirinden ses cıkmıyo

mevlana ile ilgili bi kitap okumak istiyorum aslında bana bişeyler katsın ,, ama sıkıcı bi kitap istemiyorum tabiii

evet tatlım ikeada buluşmayı düşünüyoruz gelirmisin sende

Hastayım ya düzelsem de biraz bizimkiler söylenir hemen kursum var diye dinlen çıkma diye peff.

selam kızlarrr...

ben gelemicem malesef... haftasonu gorusmelerim var bugunde bitanesinden geldim heryerde bedava köle arıyolar.. umudumu yitirmicem ama

ben de gidemicem büyük ihtimal Çağlacım.

gizemcim kitabın içeriği ne peki ne anlatıyoo ???

canım istanbul hatırası poliseyi bir roman bir gizem çözüyorlar ama hep sır perdesi istanbulun tarihi var ama sıkıcı değil film gibi hızlı ve akıcı ben o kitabı okudum istanbulu sevdim bakış açım değişti istanbulu somutlaştırdım dahada gözümde

ama elif şafak aşkıda çağla tavsiye etmiş hala okur o 40 kuralı benimsediğim olur ki elif şafak o kitabın kurallarını kendisi yazmış mevlana değil

elif şafağın aşkındaki çoğu söz mevlanaya ait değil hatta hepsiydi herhalde elif şafağın kendi kalemi

ahmet ümit babı esrarda mevlanayı anlatır

ben elif şafağı okumayalı oldu siyasal olayı ve durduğu yeri beğenmiyorm yazılarını şu günlerde okumuyorum bana arkadaşlarım doğum günümde hep onun kitabını alırlar hatta biri iskenderi aldı ama kütüphanemde bekliyor

mükemmel bi kitap o..
bide canan tan Yüreğim seni çok sevdi var

yüreğim seni çok sevdi üniversite bitince ilk okuduğum ve ağladığım tek kitaptı oda benim gibiydi ve bende sevdicğeimden o dönem ayrıydım çok üzülmüştüm o kitap sayesinde düzelmiştim

bide pirayeyide okuyun

canım tabikide gel beklerim adaya kızlarda gelcek adaya sen yeterki işe gir biz boş zaman buluruz tatlım

allah bizi o çevremizdeki çok yakın saydığımız kıskanç kötü gözlü kişilerden korusun

Selam fıstıklar kitap demişken 150 den fazla kitabım vardır canım
Ama en beğendiğim
Nermin bezmen - Bizim gizli bahçemiz
Sanırım 2- kez okudum o kitabi gene başlamak istiyorum ama sosyoloji kitaplarımı aldım ve aralıkta ilk sınavım 8 hafta var önümde nasıl bitiricem onu düşünüyorum
Böyle saçmalık olmaz
İşyerinde bile ders çalışıyorum çok fazla ünite var

Bu arada çeyizime ara verdim
Anneler gününe kadar para biriktiricem Sonra ne eksiğim varsa bitiricem indirimlerden faydalanarak :92::92::92::92::92:

Markafoniden aldıgım nevresim takımlarım kargoda şuan dağıtımda bekliyorum belki gelir
Battaniyerimde bugün yarın kargoya verilicekmiş

netten araştırdım hemen gerçekten güzele benziyo alıcam allah nasip ederse,,

o kitapta aşkta yani olayları bağlıyor mevlanadan alıntıda değil elif şafağın kurgusu canım bunla ilgili hep tartışıldı yanlış anlamayasın elif şafak kendi kurgulşadı kitabı

bir çırpıda okuyacağın kitap kayıp gül serdar özkan, paulo coelho simyacıdan özenti gibi olsada ben okudum sırf eleştirmek için ama tavsiye ederim

bende çok ağladım. son kitabı İZ de güzel tavsite ederim

en sevdiğim şey kitap okumak satır aralarını çizmek ve yıllar sonra tekrar okumak öyle birşey ki görüşlerim değişiyor lisede okuduğum kitabı elime alınca o sırada uçarı bir kız olan karakteri şu sıralar kınıyorum neden böyle değiştim bilinmez ama kitaplar çoğu zaman olgunlaştırdı beni

nermin bezmen o kitabını eşinemi adamıştı ben almadım o kitabı yahu

selam kızlarrr...

canım benım sakın yitirme umudunu ergeç istediğin gibi bi iş cıkıcak karşına ınanıyorum.

mükemmel bi kitap o..
bide canan tan Yüreğim seni çok sevdi var

Canan Tan'ın kalemi çok güzel Ateşten Külede çok güzel bi kitap tavsiye ederim.

Hayatcım Aşk'ı bende tavsiye ediyorum ben sevgilimle aramız hafiften açıkken 3 - 5 aşk tesellisidir sanıp almıştım kitabı ama okudukça bağlandım 2 kere okudum Gerçek Aşk'ın ne olduğunu anlıyosun Elif şafağın kurgularıda akıcı hale getiriyo kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…