- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
selam kızlarrr...
evet tugcecim cumartesi diye biliyorum
ben gelemicem malesef... haftasonu gorusmelerim var bugunde bitanesinden geldim heryerde bedava köle arıyolar.. umudumu yitirmicem ama
çağla ben uzun zamandır kitap okumuyorum bana tavsiye edebileceğin bi kitap var mı guzumm
canım gelsen çok sevinirdik tanışssak süper olurdu
ya sektörü anlamıyorum az maaş çok iş bekliyorlar
mevlana ile ilgili bi kitap okumak istiyorum aslında bana bişeyler katsın ,, ama sıkıcı bi kitap istemiyorum tabiii
elif şafak- aşk
o zaman
kesinlikle ama kesinlikle okumalısın
evet tatlım ikeada buluşmayı düşünüyoruz gelirmisin sende
selam kızlarrr...
ben gelemicem malesef... haftasonu gorusmelerim var bugunde bitanesinden geldim heryerde bedava köle arıyolar.. umudumu yitirmicem ama
gizemcim kitabın içeriği ne peki ne anlatıyoo ???
mükemmel bi kitap o..
bide canan tan Yüreğim seni çok sevdi var
bende cok isterdim ama bidahaki sefere artık canımbi iş bulup hayatımı duzene koyayım da musait olan arkadaslarla gorusuruz yine olmadı yanına adaya gelirim senle gorusuruz.. bende cok istiyorum sizlerle tanısmayı
canım direk köle arıyolar diyim sana... baska bi acıklaması yok... iyi yerlerdeki iyi şartlı işler için torpil lazım benimde iyi yerlerde iyi tanıdıklarım var ama bizim ailede hasetlik ve kıskanclık coktur kimse kimsenin bir adım onde oldugunu istemez
o yuzden hiçbirinden ses cıkmıyo
netten araştırdım hemen gerçekten güzele benziyo alıcam allah nasip ederse,,
yüreğim seni çok sevdi üniversite bitince ilk okuduğum ve ağladığım tek kitaptı oda benim gibiydi ve bende sevdicğeimden o dönem ayrıydım çok üzülmüştüm o kitap sayesinde düzelmiştim
bide pirayeyide okuyun
n
Selam fıstıklar kitap demişken 150 den fazla kitabım vardır canım
Ama en beğendiğim
Nermin bezmen - Bizim gizli bahçemiz
Sanırım 2- kez okudum o kitabi gene başlamak istiyorum ama sosyoloji kitaplarımı aldım ve aralıkta ilk sınavım 8 hafta var önümde nasıl bitiricem onu düşünüyorum
Böyle saçmalık olmaz
İşyerinde bile ders çalışıyorum çok fazla ünite var
Bu arada çeyizime ara verdim
Anneler gününe kadar para biriktiricemSonra ne eksiğim varsa bitiricem indirimlerden faydalanarak :92::92::92::92::92:
Markafoniden aldıgım nevresim takımlarım kargoda şuan dağıtımda bekliyorum belki gelir
Battaniyerimde bugün yarın kargoya verilicekmiş
selam kızlarrr...
mükemmel bi kitap o..
bide canan tan Yüreğim seni çok sevdi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?