- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
merhaba kızlar dün evimize geldik zaman gerçekten geçiyormuş :) şimdide annemde yemekteyiz bilgisayarım burdaydı aldım hemen size yazayım dedim :) 26 mayısda iş başı yapıyorum bakalm.
nasılsınız
Günaydınnn kızlar, bir haftayı da geri de bıraktık. Hayırlı cumalar hepinize
Ayşenur'u uğurluyoruz bu hafta sonu listeden, harika bir hayat onun olsun. O güzel yüzünde ki gülümseme hiç solmasın.
"Bu arada Face'te kına resimlerinden bir kaçını gördüm, bir içim su olmuş" Maşallah
Dila 'cım seninde bugün son iş günün, hafta başı yoksun ama liste başı oluyorsun. Senin şafağını yanarlı dönerli düşeceğiz her gün
oyy evett nilocann
teşekkür ederimm mini torpilinn içinnnn
Ne demek sen bu topiğin baş tacısın kız
günaydın kuzularıımm
napıyorsunuz bakimm?
aynen kuzucum yaaa.. kimseler yok..Günaydın Arzu'cummm, bugün buralar terk edilmiş bir kasaba gibi sessizzzzzzzzz
Ben burdayim hih
napıyosun meryemcaan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen kuzucum yaaa.. kimseler yok..
Aysenur 0 dilaaaaaa sen girmiycenmi 1 ay buraya
gelcem canım ama iş yerindeki gibi aktif olmayabilirimm
*
ben de burdayım ayrıcaaaa
İs yerindeyim kuzum calisiyorum
Tatil bitti
her güzel şeyin ne yazık ki sonu var.. ama yeniden yapılabilme ihtimali de çooook yüksek
pasif gelincikim beniiimmgelcem canım ama iş yerindeki gibi aktif olmayabilirimm
*
ben de burdayım ayrıcaaaa
Günaydınnn kızlar, bir haftayı da geri de bıraktık. Hayırlı cumalar hepinize
Ayşenur'u uğurluyoruz bu hafta sonu listeden, harika bir hayat onun olsun. O güzel yüzünde ki gülümseme hiç solmasın.
"Bu arada Face'te kına resimlerinden bir kaçını gördüm, bir içim su olmuş" Maşallah
Dila 'cım seninde bugün son iş günün, hafta başı yoksun ama liste başı oluyorsun. Senin şafağını yanarlı dönerli düşeceğiz her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?