'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet canım Eşine adamış hemen arka kapağını buldum paylaşayım bari

Arka Kapak

Sık sık sorardın, ‘Bizi ne zaman yazacaksın sevgilim?’ diye. Ben de, ‘Daha vakit var, birtanem’ derdim. ‘Daha yaşayacak çok şeyimiz var. İleride hepsini yazacağım.’ İleride? Neydi ki beklediğim? Sınırsız zamanda, o bilinemez, kestirilemez ömrün zamanında, neyi beklemiştim ki?

Bak, işte şimdi yazıyorum canım benim. Demek, kendiliğinden gelmiş kapıma zamanı; seni, beni, bizi yazdırmak için.

Bana ait değilmiş belirlemek, ne zaman yazacağımı.

Sen dümeni ele aldın yine, açık denizlerde olduğu gibi…”

Sevilenin ardından yazılmış uzun bir mektup mu bu kitap?

Yoksa bir hatırat mı?

Otuz dört buçuk sene sürmüş bir tutkunun romanı mı?

Yoksa dayanılmaz bir özlemin, İzmir’de günbatımı renkleriyle bezenmiş şiiri mi?

Bazı bazı, tek bir paragrafta koca bir evliliği anlatıyor bu kitap.

Ama daha çok cesur bir aşk hikâyesini; yazar Nermin Bezmen’in yakın zamanda kaybettiği sevgili kocası Pamir Bezmen’le tanışmalarını ve aşklarını anlatıyor… Sevilenin ardından açılan yarayı ustası olduğu kalemiyle sarıyor Nermin Bezmen.

Dünü bugüne taşıyarak…
:98:

bende çok ağladım. son kitabı İZ de güzel tavsite ederim

nazımın şiirleri çok şey kattı bana o sıra hayatta farklı baktım ki sevdiceğimle o sıra barıştık ben çok naif yumuşak bir ruh oldum o kitap sayesinde asiliğimide alıp götürmüştü şu sıra ise çocukça geliyor ben daha çok içinde tarihin yanında hikayesi olan kitaplar okuyorum ahmet ümit iş yerinde yöneticemde söyledim o bayıldım 2 günde bitirdi vee katili çözemiyor kimseler ben ilk sayfalarda çözmüştüm kesinlikle okuyun bulmaca gibi aslında katil canım dediğin biri oluyor

en son yürekler ölürde gerçekten alıntıydı sanırsam

ben okumuştum arka kapağını ilk çıktığında haftada bir d&r turlarım olurdu sevdiceğimle poşetler dolusu kitap alırdı bana oku bebeğim 3 saat yol gidiyorsun ansiklopedi gibi kız olcan derdi ki cidden çok şey kattı kitaplar alcam bu kitabıda

ben uzun zamandır kitap okumuyorum yaaa çok cahil kaldım mevlana ile ilgilimi bu kitap

evet mevlana ile ilgili ama elif safagın kendi kurgusu ama tamamen mevlandan bagımsız bir kitap degil...

ben bi Mevlana asıgı olarak her sayfasından keyif aldım... Mevlana hakkında daha cok arastırma yapmama sebep oldu... şimdi eger gidip direkt Mevlana ile ilgili gercek bilgilere dalarsan sıkılırsın belki tarihi şeyler cogu böle basla bence cunku tamamen Mevlana dan bagımsız bir kitap degil tatlım olaylar yazarın kurgusuda olsa yazar bişeyleri arastırmıs ona gore yazmıs kitabı arastırınca goruyosun zaten

birde iskender pala- katre-i matem

tarihten hoslananlara tavsiye edebilirim....

tugcecim daha sonra beraber bulusuruz olmadı birlikte gideriz senle adaya gizemin yanına

yüreğim seni çok sevdi hitap ediyordu bana çünkü hikaye hemen hemen aynıydı okul arkadaşlar çevre kendim yaşadım gibi yaşadığım aşktaki şiirler ve o dönemimdeki ayrılık içimi burkmuştu ve tabiki ilk sevgiliydi aşkım benim inşallah mutlu biter birşeyler ama kitabın bende yeri ayrı

Çağlacım hoşgeldin

kızlar sanırım bende gelemicem

ama haftaiçi perşembeye kadar mutlaka foruma gidicem

Son düzenleme:
Kızlar birde V.C. Andrews Çatı serisini okumanızı tavsiye ediyorum benim diyen yazarların bile üstünde bi kalemi var. Babam ve oğlumda bile ağlayamayan biriyim ben ama çatıdaki pırıltılar kitabında sabaha kadar ağladığımı bilirim

iskender palayıda okudum hatta babilde ölüm istanbulda aşk sıkmıştı beni biraz

bu arada ayşe kulin okuyan varmı lise yıllarım ve tabi veda ve umut o kitaplardada ağladığım oldu yitip giden yıkık bir osmanlı ve onun içindeki ailler ahmet ümittende daha iyidi

tamam elif şafak ı alıyorum ,,,ayy inanılmaz bi kitap okuma isteği geldi içimden neden çünkü bu aralar yani aslında uzun zamandır kafama taktığım şeyler var onları beynimden temizlemek istiyorum rahatlamak istiyorummmm rahatlamakkk

imkansızlık konusu benim ilişkimle aynıydı yenı ayrılmsıtım varya oof off :2:

suzanne collins açlık oyunları serisi 3 kitap ve geçen yıl vapurda bütün kız arkadaşlarımla okuyup aşık olduğumuz kitap serisiydi harika güzeldi üç kitabın sonuncusu türkiyeye geldiği gün almıştık koşmuştuk sahaflara heryere düşünün gözüm dönmüştü

Bu kitap çok fazla özele girmiş cnm ama çok beğendim ben bi eşin ölümünden sonra kaleme alınmış. Acısını anlayabiliyosun. Ne kadar çok severken bi anda ellerinden kayıp gitmesini okuyosun. Mektuplar falan var kitabın içinde cnm ve hiç değiştirilmemiş.

Çok beğendim ben.

Lise ve ortaokul çağımda hep İpek Ongun Kitaplarını okudum. Ergenlik dönemi kitapları ama çok şey kattı bana. Her satırını okurken beni anlatıyoo yaa dedim hep.

Neyse fıstıklar azcık dersime bakayım Beynim bulandı artık :84:

ismini hatırlayamadıgım bi kitabına başlamıştım ama 5. sayfada bıraktım okadar cok aynı kelimeleri yazıyoduki cok sıkılmıştım. 5 sayfada 5 kere uzun sarı saclı orta boylu annanem ve renklı gozlu kızıl saclı teyzem dıyodu

ahmet ümit => kavim, patasana, istanbul hatırası, kukla polisiye roman mükemmel:)

elif şafak aşk ve ahmet ümit babbı esrar(polisiye) mewlanayı anlatıyor.

canan tan yüreğim seni çok sevdi, en son yürekler ölür ve piraya.. hepsi hemen hemen aynı birini okuman yeterlii bnce.. pirayadeki şiirler çok güzel...

uçurtma avcısı: güzel bi dostluk kitabı ben çok begenmiştim:)

leyla ve bin muhteşem güneşde bosnadaki ve afganistanki kadınların yaşadıkları durumları anlatıyor. leyla adlı kız toplama kampına düşüyor falan..

alamut kalesi: çok mükemmel bi kitap..en çok begendiğim kitaplarımdan biri..

minnanazım veda ve umutu hatırla ben sevdalinkada ağlamıştım bosna savaşı ve kıyımı anlatıyordu

veda ve umuttada çok sevdiğimiz osmanlının yıkımını acıyı hemde kendi ailesinin günlüklerinden araştırıp yazmıştı

hayatcım aşk bana 2010 doğum günü hediyesi herkes bana doğum günümde böyle bir numaralara giren kitapları alır notlar felan ayrı yeri var tavsiye ederim

uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş bunları okuyan varmı bunlarda etkiliyeci esas ise bin muhteşem güneş yıkmıştı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…