'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Korunmasına korunucaz da ben korunmucam olurda kacak olursa dıe see ettıyydım

İsten cikamam ki simde hem cevresinde eczanede yok e5 burasi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de oyle konustuk bir iki denedik sonra anlamiyorum ben sen korun dedi ama dogum kontrol hapinin zamani degildi simdi arada kaldim

Biz de oyle konustuk bir iki denedik sonra anlamiyorum ben sen korun dedi ama dogum kontrol hapinin zamani degildi simdi arada kaldim

Benımkı demez ıns ole ben hep ıcmeyı pek sevmem cunku buyuk ıhıtmallede unuturum zaten hadı bakalım aksama haberlerını beklıyoruz

Valla erkekler pek korunmayı sevmiyor, açıkçası prezervatif olayını bende sevmedim Hele ilk zamanlar, kullanmak isteyeceğini sanmıyorum

Benımkı demez ıns ole ben hep ıcmeyı pek sevmem cunku buyuk ıhıtmallede unuturum zaten hadı bakalım aksama haberlerını beklıyoruz

En garantisi hap bende reglde basliycam hemen

Aksam yapicam bakalim ay heyecan basti valla terledim

Heh bir de hamileysen, daha çok ateş basacak seni Hayırlısı olsun canım, sakın öyle hazır değilim, istemiyorum falan deme, Allah'ın gücüne gider. Belki çok çağ dışı bir inanış olduğunu söyleyeceksin ama bebekler bereketleriyle , mutluluklarıyla geliyorlar kıymet bilene. Hakkında hayırlısı olsun.

canım beniiimmm

Allahım çok geç kaldıııımmm
kızlara bak seeenn.. hadi bakalım meryem hayırlısı olsun.. ama birşeyler yap bence hemen ben de olsam çatlardım

Sahiden geç kaldın gibi görünüyor

Evet canim rabbim hayirlisini versin herseyden once kaldiramayacagimiz yuku vermez ona inancim guvenim sonsuz zaten yasim da 29 aslinda tam zamani ama daha 1 ay bile olmadan ne biliyim aklim cok karisik

Hiç karıştırma aklını şimdi, akşama testi yap sen. Dediğim gibi bir kaç dakika da bekle, yeni oluşan bir gebelik ise, 2.çizgi çok silik çıkabilir, sonra sonuç negatif nasılsa diye bir şeyler yapmaya kalkarsın Allah korusun. Derin nefes al, gerisini Allah'a bırak, eğer hamileysen de "hayatının ne deli duygularını, en muhteşem heyecanlarını "yaşamaya hazır ol

azıcık hafiflese borcumuz vallahi pırtlatıciim nil'cim yaaa

Hayırlısı olsun Arzu'cum, ama bazı şeyleri de çok irdelememek lazım. Hayatta herşey her zaman tam olmuyor. İnşallah sizinde gönlünüze göre verir Rabbim.

Hayirlisi insallah gercekten seni gorunce diyorum ki korkma meryem hayatin yenilenecek bir yandan bakiyorum cok borc var nasil olur rabbim hayirlisini versin
Arzuuu benimde cok borcum var canim artik oldugu kadar

doğru diyorsun kuzucum hayırlısı artık bakıciiizz

Allah yardımcımız olsun meryem artık yapacağız birşeyler

doğru diyorsun kuzucum hayırlısı artık bakıciiizz

Allah yardımcımız olsun meryem artık yapacağız birşeyler

Cok heyecanliyim cok nil sagolsun cok guzel destek veriyor

Ben sana annemle babamın hikayesini anlatsam, oturur ağlarsın emin ol. Hele annem beni büyütürken neler çekmiş, kucağında taşımış anneanneme, araba yok, dolmuşa binmiyormuş masraf olmasın diye, kış günü, ya neler neler. O yüzden ben evlenirken eşime "sakın onu ağlatma, iki evladım da kıymetli ama ben Nil'i büyütürken o kadar çok çektim ki, ona asla kıyamam" dedi.

Ama şimdi çok şükür, çalışınca el ele verince, sıkıntılara birlikte göğüs gerince atlatılmayacak hiç bir dert yoktur. Hayırlısını iste sadece hayırlısı olsun de. Rabbim bilir en hayırlısını.

Amin canim kiyamam anneler cok cefa cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…