Aslında yok, yani adete 1 hafta kala risk falan yok normal şartlarda, ona bakarsan adetin hemen bitiminde de risk yok ama hamile kalan var. Üzgünüm ama etkili bir korunma yöntemi seçmediysen, sadece tarih sistemine göre korunursan her zaman risk vardır
canım beniiimmm
bizde seni severiz tatlım :13:
hiiiççç
günaydın canııımm
Allahım çok geç kaldıııımmm
kızlara bak seeenn..hadi bakalım meryem hayırlısı olsun.. ama birşeyler yap bence hemen ben de olsam çatlardım
İsten cikamam ki simde hem cevresinde eczanede yok e5 burasi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korunmasına korunucaz da ben korunmucam olurda kacak olursa dıe see ettıyydım
hay aksiiyakında olsanda ben getirsem..
Aksam yazarim ama ben hazir degilim henuz
Biz de oyle konustuk bir iki denedik sonra anlamiyorum ben sen korun dedi ama dogum kontrol hapinin zamani degildi simdi arada kaldim
Korunmasına korunucaz da ben korunmucam olurda kacak olursa dıe see ettıyydım
Benımkı demez ıns ole ben hep ıcmeyı pek sevmem cunku buyuk ıhıtmallede unuturum zaten hadı bakalım aksama haberlerını beklıyoruz
Aksam yapicam bakalim ay heyecan basti valla terledim
canım beniiimmm
Allahım çok geç kaldıııımmm
kızlara bak seeenn..hadi bakalım meryem hayırlısı olsun.. ama birşeyler yap bence hemen ben de olsam çatlardım
Heh bir de hamileysen, daha çok ateş basacak seniHayırlısı olsun canım, sakın öyle hazır değilim, istemiyorum falan deme, Allah'ın gücüne gider. Belki çok çağ dışı bir inanış olduğunu söyleyeceksin ama bebekler bereketleriyle , mutluluklarıyla geliyorlar kıymet bilene. Hakkında hayırlısı olsun.
Sahiden geç kaldın gibi görünüyor
En garantisi hap bende reglde basliycam hemen
Evet canim rabbim hayirlisini versin herseyden once kaldiramayacagimiz yuku vermez ona inancim guvenim sonsuz zaten yasim da 29 aslinda tam zamani ama daha 1 ay bile olmadan ne biliyim aklim cok karisik
azıcık hafiflese borcumuz vallahi pırtlatıciim nil'cim yaaa
Hiç karıştırma aklını şimdi, akşama testi yap sen. Dediğim gibi bir kaç dakika da bekle, yeni oluşan bir gebelik ise, 2.çizgi çok silik çıkabilir, sonra sonuç negatif nasılsa diye bir şeyler yapmaya kalkarsın Allah korusun. Derin nefes al, gerisini Allah'a bırak, eğer hamileysen de "hayatının ne deli duygularını, en muhteşem heyecanlarını "yaşamaya hazır ol
Hayırlısı olsun Arzu'cum, ama bazı şeyleri de çok irdelememek lazım. Hayatta herşey her zaman tam olmuyor. İnşallah sizinde gönlünüze göre verir Rabbim.
doğru diyorsun kuzucum hayırlısı artık bakıciiizzHiç karıştırma aklını şimdi, akşama testi yap sen. Dediğim gibi bir kaç dakika da bekle, yeni oluşan bir gebelik ise, 2.çizgi çok silik çıkabilir, sonra sonuç negatif nasılsa diye bir şeyler yapmaya kalkarsın Allah korusun. Derin nefes al, gerisini Allah'a bırak, eğer hamileysen de "hayatının ne deli duygularını, en muhteşem heyecanlarını "yaşamaya hazır ol
Hayırlısı olsun Arzu'cum, ama bazı şeyleri de çok irdelememek lazım. Hayatta herşey her zaman tam olmuyor. İnşallah sizinde gönlünüze göre verir Rabbim.
Hayirlisi insallah gercekten seni gorunce diyorum ki korkma meryem hayatin yenilenecek bir yandan bakiyorum cok borc var nasil olur rabbim hayirlisini versin
Arzuuu benimde cok borcum var canim artik oldugu kadar
doğru diyorsun kuzucum hayırlısı artık bakıciiizz
Allah yardımcımız olsun meryem artık yapacağız birşeyler
Hayirlisi insallah gercekten seni gorunce diyorum ki korkma meryem hayatin yenilenecek bir yandan bakiyorum cok borc var nasil olur rabbim hayirlisini versin
Arzuuu benimde cok borcum var canim artik oldugu kadar
Ben sana annemle babamın hikayesini anlatsam, oturur ağlarsın emin ol. Hele annem beni büyütürken neler çekmiş, kucağında taşımış anneanneme, araba yok, dolmuşa binmiyormuş masraf olmasın diye, kış günü, ya neler neler. O yüzden ben evlenirken eşime "sakın onu ağlatma, iki evladım da kıymetli ama ben Nil'i büyütürken o kadar çok çektim ki, ona asla kıyamam" dedi.
Ama şimdi çok şükür, çalışınca el ele verince, sıkıntılara birlikte göğüs gerince atlatılmayacak hiç bir dert yoktur. Hayırlısını iste sadece hayırlısı olsun de. Rabbim bilir en hayırlısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?