- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
Inşallah bende en kisa surede aliairim bu duruma tatlım. Bak simdi benimde canim cekti😋İyiyim canım teşekkürler, ben hiç alışma süreci yaşamamıştım nedense. Sanki yıllardır o evde yaşıyormuş gibi uyanmıştım sabah. Annemlere gittiğimizde bile hemen eve dönelim diye zor oturdum.
İş yerinde birileri simit almış, kokusu geldi burnuma, araştırdım buldum kaptım simidimi
Oyy kuzum haberlerini bekliyorum ♥Canimm benim bu ctesi ilk dugunum var o yuzden gittim provaya manikurum pedikurum oldu saci yaptikk ctesi tam olcaz bakalimm :))
✨✨ 🎀 ✨✨
Ask olsun yaa ben neciyim buradaa 😭evet nilcim evlendiler gelmıyo hayırsızlar
Insallah arzuum ♥canım beniimmzamanla alışacaksın.. bende kaçamak yapıyoruz sanmıştım epey
Neee meryeem bu ne hiz kuzum 😱Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil
Valla erkekler pek korunmayı sevmiyor, açıkçası prezervatif olayını bende sevmedimHele ilk zamanlar, kullanmak isteyeceğini sanmıyorum
Merhaba hanimlaar ♥
Inşallah bende en kisa surede aliairim bu duruma tatlım. Bak simdi benimde canim cekti😋
Oyy kuzum haberlerini bekliyorum ♥
Ask olsun yaa ben neciyim buradaa 😭
Insallah arzuum ♥
Neee meryeem bu ne hiz kuzum 😱
Benimkide sevmiyor. Et ete degmeliymis. Tobee yarabbiii. Korunma olmadan yanasmicaksin didim. Tedbir senden takdir Allah tan demisler. Suan hazir degiliz hic bebege. Rabbim istendiginde versiib ♥
Merhaba hanimlaar ♥
Benimkide sevmiyor. Et ete degmeliymis. Tobee yarabbiii. Korunma olmadan yanasmicaksin didim. Tedbir senden takdir Allah tan demisler. Suan hazir degiliz hic bebege. Rabbim istendiginde versiib ♥
Merhaba canım; valla ya kusura bakma da bende eşin gibi düşünüyorum. Yani hiç sevmedim o plastik kılıfı, hissedemedim hiç bir şey, soğuk geldi ya ne bileyim. Normali olduktan sonra, o tat vermiyor maalesef.
selam kızlarrr
evlilik telaşında herkes
Meryem Allah gönlünüze göre versin inşallah canım
Dila ve Gamze çanlar dizin için çalıyor oyoyoy.
Arzucum sana mesaj atıyore
ben de giremiyorum sık sık evde net sıkıntısı var.
öpüyorum
Tatlim biz kondomlu denememizi ilk dun aksam yaptık 😁
Resmen 10 gunluk aradaydik. Benim kanamam bitmedi hala ya. Dun abdest almıştım, bugun yine kanamam geldi 😒
kuzuuummözlendin çok..
kızlar herkesin işi gücü isteği farklıdır ama kondom işi sıkıntı! koruma yüzdesi düşük.. ayrıca da his durumu sıfır.. ben 3 gün ilacı kaçırınca doktorum 1 hafta 10 gün kadar o şekilde korunun demişti diye merhabalaşmıştık kendisiyle.. cık cık cık cıkkkgereksiz.. başka yöntemler bulun canlarım
Meryem mmmm gecenın bu saatı aklım sende kaldı yaptım mı testtt sonuc ne ?varmı bebiş
Tek cizgi bakalim 1 hafta sonra yine yspicam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimm benim bu ctesi ilk dugunum var o yuzden gittim provaya manikurum pedikurum oldu saci yaptikk ctesi tam olcaz bakalimm :))
✨✨ 🎀 ✨✨
yani vallahi içimden geçti bu kadar olur niiillHahahaaa eşin adına üzüldüm desem kızar mısın
ahh ahhh aynı şehirde olmak için neler vermezdim canımcım yaaBiz Ankara'da ya da siz Bursa'da olmalıymışsınızSeviyorum seni Arzucum, hep aynı düşüncelerdeyiz
hayırlısı olsun meryem..Tek cizgi bakalim 1 hafta sonra yine yspicam
Günaydın Herkese
Meryemcım hayırlısı olsun
Tek cizgi bakalim 1 hafta sonra yine yspicam
yani vallahi içimden geçti bu kadar olur niiill
ahh ahhh aynı şehirde olmak için neler vermezdim canımcım yaaolsun kilometreler arasından severim seni güzeller güzeli anneee
herkese günaydııınn.. ufacık tefecik bir sıkıntım olsa dahi bu topiğe gelince puuufff aklımdan uçup gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?