'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Slm kızlar...Uzun bi aradan sonra geldim ama malum final dönemi, sınavlar bitirme derken foruma giremiyorum işin dışında...Bugun işe geldim yarın yine sınavım var...Forumu elimden geldiğince geçmişe dönük okumaya çalıştım, evlenenler balayına giden dönenler olmuş, hatta bebek bekleme ihtimalleri olmuş benim şafak 100 küsürlerden 80 küsürlere düşmüş :)
kızlar beni topiğe çok sık uğrayamadığım için affedin bu ara maratonum fazla ve netim sınırlı...Maratonda düğünle ilgili deil maalesef o nedenle burdan yazıp sizin güzel ve tatlı telaşlarınızı bölmek istemiyorum, hepiniz ben dönene kadar musmutlu kalın

Merhaba hanimlaar ♥

Inşallah bende en kisa surede aliairim bu duruma tatlım. Bak simdi benimde canim cekti😋

Canimm benim bu ctesi ilk dugunum var o yuzden gittim provaya manikurum pedikurum oldu saci yaptikk ctesi tam olcaz bakalimm :))
✨✨ 🎀 ✨✨
Oyy kuzum haberlerini bekliyorum ♥

evet nilcim evlendiler gelmıyo hayırsızlar
Ask olsun yaa ben neciyim buradaa 😭

canım beniimm zamanla alışacaksın.. bende kaçamak yapıyoruz sanmıştım epey
Insallah arzuum ♥

Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil
Neee meryeem bu ne hiz kuzum 😱

Valla erkekler pek korunmayı sevmiyor, açıkçası prezervatif olayını bende sevmedim Hele ilk zamanlar, kullanmak isteyeceğini sanmıyorum

Benimkide sevmiyor. Et ete degmeliymis. Tobee yarabbiii. Korunma olmadan yanasmicaksin didim. Tedbir senden takdir Allah tan demisler. Suan hazir degiliz hic bebege. Rabbim istendiginde versiib ♥

Bilmiyorum emin degilim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanimlaar ♥

Benimkide sevmiyor. Et ete degmeliymis. Tobee yarabbiii. Korunma olmadan yanasmicaksin didim. Tedbir senden takdir Allah tan demisler. Suan hazir degiliz hic bebege. Rabbim istendiginde versiib ♥

Merhaba canım; valla ya kusura bakma da bende eşin gibi düşünüyorum. Yani hiç sevmedim o plastik kılıfı, hissedemedim hiç bir şey, soğuk geldi ya ne bileyim. Normali olduktan sonra, o tat vermiyor maalesef.

selam kızlarrr

evlilik telaşında herkes

Meryem Allah gönlünüze göre versin inşallah canım

Dila ve Gamze çanlar dizin için çalıyor oyoyoy.

Arzucum sana mesaj atıyore

ben de giremiyorum sık sık evde net sıkıntısı var.

öpüyorum

Merhaba canım; valla ya kusura bakma da bende eşin gibi düşünüyorum. Yani hiç sevmedim o plastik kılıfı, hissedemedim hiç bir şey, soğuk geldi ya ne bileyim. Normali olduktan sonra, o tat vermiyor maalesef.

Tatlim biz kondomlu denememizi ilk dun aksam yaptık 😁
Resmen 10 gunluk aradaydik. Benim kanamam bitmedi hala ya. Dun abdest almıştım, bugun yine kanamam geldi 😒

kuzuuumm özlendin çok..

kızlar herkesin işi gücü isteği farklıdır ama kondom işi sıkıntı! koruma yüzdesi düşük.. ayrıca da his durumu sıfır.. ben 3 gün ilacı kaçırınca doktorum 1 hafta 10 gün kadar o şekilde korunun demişti diye merhabalaşmıştık kendisiyle.. cık cık cık cıkkk gereksiz.. başka yöntemler bulun canlarım

Tatlim biz kondomlu denememizi ilk dun aksam yaptık 😁
Resmen 10 gunluk aradaydik. Benim kanamam bitmedi hala ya. Dun abdest almıştım, bugun yine kanamam geldi 😒

Hahahaaa eşin adına üzüldüm desem kızar mısın

Biz Ankara'da ya da siz Bursa'da olmalıymışsınız Seviyorum seni Arzucum, hep aynı düşüncelerdeyiz

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 10....
:123:

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................11....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................17​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................87​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................108​....

Selam kızlar

zehroşş kondomun normalini denemeyin
ekstra ince falan var o şekilde olanı al

biz ilk olarak karışık paket aldık
klasikten hiçbir tat vs alamadık normal olarak
kalın geldi
ki 4 ay kadar hap kullandığım için normal e alışmıştık
sonra paketten çıkarların birisini deneyince
ikimizde hissttik ve zevk aldık
şimdi de ondan alıyorum ben
klasik yine aldım geçenlerde ama ı ıhhh bişey hissedemedim

Hahahaaa eşin adına üzüldüm desem kızar mısın
yani vallahi içimden geçti bu kadar olur niiill
Biz Ankara'da ya da siz Bursa'da olmalıymışsınız Seviyorum seni Arzucum, hep aynı düşüncelerdeyiz
ahh ahhh aynı şehirde olmak için neler vermezdim canımcım yaa olsun kilometreler arasından severim seni güzeller güzeli anneee
Tek cizgi bakalim 1 hafta sonra yine yspicam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlısı olsun meryem..
Günaydın Herkese
Meryemcım hayırlısı olsun

günaydın gamzeciiim :13:

herkese günaydııınn.. ufacık tefecik bir sıkıntım olsa dahi bu topiğe gelince puuufff aklımdan uçup gidiyorr

Birbirimizin içini okuyoruz zaten bu aralar Doğru mesafeler bazen anlamını yitiriyor , paylaşılan şeyler arttıkça mesafeler kısalıyor. Kalpler bir olsun yeter ki, ama bir gün yolum Ankara'ya düşerse kesin rahatsız edicem seni, belki o zaman minnoşum da doğmuş olur, teyzesini ziyarete geliriz Az teyzesinin evini dağıtsın Tabi aynı şekilde, seninde yolun buralara düşersen, uğramazsan küserim, ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…