Gunaydinnn kizlarrr :)
Nil bi kez daha tesekkurlerr
Yalniz sayfayi okurken soklardaydimmaman bu ne hizzz bebekk icinn :) hos bizimde surprizimiz olabilir
Korunma yok kondom yokk
Saldim cayira mevlam kayira bakalimm ne olcakk halimiz :))
✨✨ 🎀 ✨✨
Birbirimizin içini okuyoruz zaten bu aralarDoğru mesafeler bazen anlamını yitiriyor , paylaşılan şeyler arttıkça mesafeler kısalıyor. Kalpler bir olsun yeter ki, ama bir gün yolum Ankara'ya düşerse kesin rahatsız edicem seni, belki o zaman minnoşum da doğmuş olur, teyzesini ziyarete geliriz Az teyzesinin evini dağıtsın Tabi aynı şekilde, seninde yolun buralara düşersen, uğramazsan küserim, ona göre
Gunaydinnn kizlarrr :)
Yalniz sayfayi okurken soklardaydimmaman bu ne hizzz bebekk icinn :) hos bizimde surprizimiz olabilir
Korunma yok kondom yokk
✨✨ 🎀 ✨✨
Allahım iletişimimizi saygımızı sevgimizi daim etsin.. sanki yıllardır arkadaşmışız da arada görüşmemişiz şimdi yeniden görüşüyormuşuz hissi uyanıyor bende de..
ayrıca da uğramak ne kelime.. hususi olarak beklerim canım benimteyzesi de teyzesinin evi de kurban olsun benim kuzumaaa gelsin yeter ki
Seviliyorsun tatlı dilli güzel
Bak bu güzel, desene bebek haberleri çabuk çabuk gelecekBu arada nasıl gidiyor son hazırlıklar? Neler hissediyorsun anlat azcık
benimki gibi mi? hafif balon topuz mu diloşum?Mesaj tekrari yaptim zannimcaa telden baglandigimdann .//
Arzucumm begendimm sacimii cok hosuma gittii :)) duz topuz yapilcakk gelinlik yakam hareketli oldugu icinn sacimi topladikk :)
sizin rahatlığınız bizim için çok önemli efeemm yeterki rahat edinizAyy canım benim çok teşekkür ederimm, valla çok hoşnut olduk şu an minnoşumla
Sende seviliyosunn canimm
Bebek olayini cidden kismete biraktik canimm bi surpriz olabilir ki isterim o ayrii :))
Hazirliklar iyi sukurr bitti artikk :) salonn resmen huzun kokuyo bi tarafta kaftanim asili diger tarafta gelinligimm annem ve babam fazlasiyla depresif ev epey huzunlu anlicaginn
Bende heyecanli ve gerginimm umuyorum dugunden sonra gecsin hepsi :)
✨✨ 🎀 ✨✨
benimki gibi mi? hafif balon topuz mu diloşum?
sizin rahatlığınız bizim için çok önemli efeemm yeterki rahat ediniz
ya Allah aşkına kocamın bilmeyerek de olsa kolumun altına yaptığına bak acıdan kıvranıyorum bildiğin
Eki Görüntüle 1133760
Düğünden sonra değil, senin mutlu sesini duydukları zaman geçecek onların hüznü. Ben aynı şehirde olmama rağmen, zor alıştı annemle-babam. Kardeşim zaten bir süre kendine gelemedi. Akşamları sürekli ağlamış oda da. Ama gerek evde ki yokluğunu, gerek gitmiş olmanın hüznünü ancak mutlu olarak silebilirsin annenle-babamın gönlünden."Aman o mutlu ya, geri boş" diyecekler çünkü.
Ya Arzu birşey sorucam da ayıp olmaz dimi , ne yaparken oldu bu
güler misin ağlar mısın? hava sıcak incecik bir gecelikle yatıyorum üstümüzde pike.. ben de pikeyle bütünleşip uyumuşum benim sevdiceğim sen tut uyku haliyle pikeyi üstüne çekmek iste,pikeyi de ilk kez kullanıyoruz bu arada, sert kenarları cııyyıırrtt kesiverdi kolaltımıtabi aynı anda benden ciiiyyaaakk diye çığlık ve hakkının noooldu diye yatakta debelenmesi durumu falan uykumuz hiç oldu şapşal şapşal çalışıyorum bugün
Masum birşeymiş neyse kiBen de dün gece Cüneyt'e sinir oldum. Karnı acıkmış sabaha karşı saat 5'te kalkmış ekmek arası yapmış yemiş. Üstüne de sigara içmiş, bu sigara kokusu burnuma bir geldi mi benim, uykumdan uyandım.Neyse saat 5:30 o sırada, kalktım tuvalete girdim, elimiz yüzümü yıkadım. Hapşuruk başladı bu seferde, yine kalktım yataktan, yine elimi yüzümü yıkadım, burnumu yıkadım. Yattım. Bu seferde başladı mı horlamaya, yok yani beni uyandırdın da ne ara uykuya daldın horluyorsun. Normalde takmam aslında, ama sinir oldum ya sigara içti diye, iyice taktım horlamasına. Baktım saat geçiyor aldım yastığımı gittim misafir yatak odasına açtım yatağı balkon kapısını da açtım, ohh misler gibi uyumuşum Tabi bu seferde fazla uyumuşum servisi kaçırdım, işe geç kaldım
Ayyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁Hahahaaa eşin adına üzüldüm desem kızar mısın
Tatlim benimki bende zevk alayim die geciktiricililerden aldi.Selam kızlar
zehroşş kondomun normalini denemeyin
ekstra ince falan var o şekilde olanı al
biz ilk olarak karışık paket aldık
klasikten hiçbir tat vs alamadık normal olarak
kalın geldi
ki 4 ay kadar hap kullandığım için normal e alışmıştık
sonra paketten çıkarların birisini deneyince
ikimizde hissttik ve zevk aldık
şimdi de ondan alıyorum ben
klasik yine aldım geçenlerde ama ı ıhhh bişey hissedemedim
Gunaydin kuzuum ♥Gunaydinnn kizlarrr :)
Korunma yok kondom yokk
✨✨ 🎀 ✨✨
Gecmis olsun tatlim ♥ya Allah aşkına kocamın bilmeyerek de olsa kolumun altına yaptığına bak acıdan kıvranıyorum bildiğin
Eki Görüntüle 1133760
cok fena bakıyolar ınsanın yuzune benımkılerde aynen oleSende seviliyosunn canimm
Bebek olayini cidden kismete biraktik canimm bi surpriz olabilir ki isterim o ayrii :))
Hazirliklar iyi sukurr bitti artikk :) salonn resmen huzun kokuyo bi tarafta kaftanim asili diger tarafta gelinligimm annem ve babam fazlasiyla depresif ev epey huzunlu anlicaginn
Bende heyecanli ve gerginimm umuyorum dugunden sonra gecsin hepsi :)
✨✨ 🎀 ✨✨
kuzuuummözlendin çok..
kızlar herkesin işi gücü isteği farklıdır ama kondom işi sıkıntı! koruma yüzdesi düşük.. ayrıca da his durumu sıfır.. ben 3 gün ilacı kaçırınca doktorum 1 hafta 10 gün kadar o şekilde korunun demişti diye merhabalaşmıştık kendisiyle.. cık cık cık cıkkkgereksiz.. başka yöntemler bulun canlarım
pepelek bunlar yaaao tatlı uykudan uyanmak ve sonra dalmaya çalışmak çok zor oluyor yahuu.. bende söylene söylene giderim yataktan sabah çalar saati çalınca karım yok karım yookk diye bas bas bağırarak uyandırır Haline bakıp gülsem mi böyle uyandırdığı için gırtlağını mı sıksam bilemem bende
ooohh yarasın bir günde geç kalmış oluver.. hamilesin sen canıımmm
Ayyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁
pepelek bunlar yaaao tatlı uykudan uyanmak ve sonra dalmaya çalışmak çok zor oluyor yahuu.. bende söylene söylene giderim yataktan sabah çalar saati çalınca karım yok karım yookk diye bas bas bağırarak uyandırır Haline bakıp gülsem mi böyle uyandırdığı için gırtlağını mı sıksam bilemem bende
ooohh yarasın bir günde geç kalmış oluver.. hamilesin sen canıımmm
sağol zehroşuummAyyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁
Tatlim benimki bende zevk alayim die geciktiricililerden aldi.
Bir sonrakinde incelerden aliriz artik.
Gunaydin kuzuum ♥
Oyy o kadar olc tart farkli bir sac begen.icine sinmesine cok sevindim kuzum. Benim icime birtek foto cekimimdeki sac sinmisti 😁
Senden bir cocuk atagi beklemiyor değilim vallahii 😁
Gecmis olsun tatlim ♥
nilin söylediğinin altına gene imzamı atarım gamzem sizi huzurlu mutlu gördükçe hepsi geçecek bitecek..cok fena bakıyolar ınsanın yuzune benımkılerde aynen ole
okeyin adı var kendi yok meselaMerhabalar kızlar
kondomun koruma yüzdesi düşük değil kitüm korunma yöntemler iyüzde yüz sağlamaz.
ben d.k.h kullandım 3 ay ama bende farklı tesir yaptı.bıraktım. o günden beri kondomla korunuyoruz bir sıkıntı yok
ilk zamanlar normale alıştığı için insan farklı oluyor ama alışıyorsun.
kondomdan kondoma da fark var.
okey 'in adı var kendi yok bence mesela
durex-elite iyi Zehra öneririm.. hem ince hem iyi. karışık pakette kokulu vs oluyor tahrişe müsait.
biz olsak amaann sabaha kalmış şurda 2-3 saat yatayım uyuyayım sabah yeriz deriz ama yoookk yemek odaklı uyuyup yemek odaklı uyanıyorlarYa zaten zor uyuyorum, yüz üstü yatmaya alışkındım ben, şimdi yatamıyorumSağa sola alışmaya çalışırken, uyuduğuma şükrediyorum bu sefer bunun karnı acıkıyor Sabah 5 ya yat uyu, ekmek arası yapmış bir de üşenmemiş
"Karım yok karım yok" demek ha, ilahi alemsiniz ya
Hahahaa, seninki de benim eşim gibi, "akşama senle bir görüşelim "Senin de hayırdır böyle, çeşmeleri açtın kapatamıyorsun, adama da yazık
ah daha neler oluyor neleerr gamzecim.. kopartıyoruz bazen birbirimizi.. dün akşam da saat olmuş 10 yan sitede inşaata devam ediyorlar diye jandarmayı arayayımda gelsin baksınlar şuna dedi sinirli sinirli.. geçen haftasonu da acil telefonları falan kaydetmişti telefonuna.. neyse işte aradı hoparlör de açık maydanoz ayıklıyor bir yandan da..okurken yarıldım burda cok yasayın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?