'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gunaydinnn kizlarrr :)
Nil bi kez daha tesekkurlerr

Yalniz sayfayi okurken soklardaydimm aman bu ne hizzz bebekk icinn :) hos bizimde surprizimiz olabilir
Korunma yok kondom yokk
Saldim cayira mevlam kayira bakalimm ne olcakk halimiz :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Seviliyorsun tatlı dilli güzel

Bak bu güzel, desene bebek haberleri çabuk çabuk gelecek
Bu arada nasıl gidiyor son hazırlıklar? Neler hissediyorsun anlat azcık

Allahım iletişimimizi saygımızı sevgimizi daim etsin.. sanki yıllardır arkadaşmışız da arada görüşmemişiz şimdi yeniden görüşüyormuşuz hissi uyanıyor bende de..
ayrıca da uğramak ne kelime.. hususi olarak beklerim canım benim teyzesi de teyzesinin evi de kurban olsun benim kuzumaaa gelsin yeter ki

günaydın canıımm
hep beraber yapalım derken hep beraber bebek haberi çıkacak iyi mi
napıyorsun bakiim saçın nasıl oldu içine sindimi?

Gunaydinnn kizlarrr :)
Nil bi kez daha tesekkurlerr

Yalniz sayfayi okurken soklardaydimm aman bu ne hizzz bebekk icinn :) hos bizimde surprizimiz olabilir
Korunma yok kondom yokk
Saldim cayira mevlam kayira bakalimm ne olcakk halimiz :))

Mesaj tekrari yaptim zannimcaa telden baglandigimdann .//

Arzucumm begendimm sacimii cok hosuma gittii :)) duz topuz yapilcakk gelinlik yakam hareketli oldugu icinn sacimi topladikk :)

Ayy canım benim çok teşekkür ederimm, valla çok hoşnut olduk şu an minnoşumla

Seviliyorsun tatlı dilli güzel

Bak bu güzel, desene bebek haberleri çabuk çabuk gelecek
Bu arada nasıl gidiyor son hazırlıklar? Neler hissediyorsun anlat azcık

Sende seviliyosunn canimm

Bebek olayini cidden kismete biraktik canimm bi surpriz olabilir ki isterim o ayrii :))
Hazirliklar iyi sukurr bitti artikk :) salonn resmen huzun kokuyo bi tarafta kaftanim asili diger tarafta gelinligimm annem ve babam fazlasiyla depresif ev epey huzunlu anlicaginn
Bende heyecanli ve gerginimm umuyorum dugunden sonra gecsin hepsi :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Mesaj tekrari yaptim zannimcaa telden baglandigimdann .//

Arzucumm begendimm sacimii cok hosuma gittii :)) duz topuz yapilcakk gelinlik yakam hareketli oldugu icinn sacimi topladikk :)
benimki gibi mi? hafif balon topuz mu diloşum?
Ayy canım benim çok teşekkür ederimm, valla çok hoşnut olduk şu an minnoşumla
sizin rahatlığınız bizim için çok önemli efeemm yeterki rahat ediniz

ya Allah aşkına kocamın bilmeyerek de olsa kolumun altına yaptığına bak acıdan kıvranıyorum bildiğin

Düğünden sonra değil, senin mutlu sesini duydukları zaman geçecek onların hüznü. Ben aynı şehirde olmama rağmen, zor alıştı annemle-babam. Kardeşim zaten bir süre kendine gelemedi. Akşamları sürekli ağlamış oda da. Ama gerek evde ki yokluğunu, gerek gitmiş olmanın hüznünü ancak mutlu olarak silebilirsin annenle-babamın gönlünden."Aman o mutlu ya, geri boş" diyecekler çünkü.

Ya Arzu birşey sorucam da ayıp olmaz dimi , ne yaparken oldu bu

güler misin ağlar mısın? hava sıcak incecik bir gecelikle yatıyorum üstümüzde pike.. ben de pikeyle bütünleşip uyumuşum benim sevdiceğim sen tut uyku haliyle pikeyi üstüne çekmek iste,pikeyi de ilk kez kullanıyoruz bu arada, sert kenarları cııyyıırrtt kesiverdi kolaltımı tabi aynı anda benden ciiiyyaaakk diye çığlık ve hakkının noooldu diye yatakta debelenmesi durumu falan uykumuz hiç oldu şapşal şapşal çalışıyorum bugün

Masum birşeymiş neyse ki Ben de dün gece Cüneyt'e sinir oldum. Karnı acıkmış sabaha karşı saat 5'te kalkmış ekmek arası yapmış yemiş. Üstüne de sigara içmiş, bu sigara kokusu burnuma bir geldi mi benim, uykumdan uyandım.Neyse saat 5:30 o sırada, kalktım tuvalete girdim, elimiz yüzümü yıkadım. Hapşuruk başladı bu seferde, yine kalktım yataktan, yine elimi yüzümü yıkadım, burnumu yıkadım. Yattım. Bu seferde başladı mı horlamaya, yok yani beni uyandırdın da ne ara uykuya daldın horluyorsun. Normalde takmam aslında, ama sinir oldum ya sigara içti diye, iyice taktım horlamasına. Baktım saat geçiyor aldım yastığımı gittim misafir yatak odasına açtım yatağı balkon kapısını da açtım, ohh misler gibi uyumuşum Tabi bu seferde fazla uyumuşum servisi kaçırdım, işe geç kaldım

pepelek bunlar yaaa o tatlı uykudan uyanmak ve sonra dalmaya çalışmak çok zor oluyor yahuu.. bende söylene söylene giderim yataktan sabah çalar saati çalınca karım yok karım yookk diye bas bas bağırarak uyandırır Haline bakıp gülsem mi böyle uyandırdığı için gırtlağını mı sıksam bilemem bende
ooohh yarasın bir günde geç kalmış oluver.. hamilesin sen canıımmm

Hahahaaa eşin adına üzüldüm desem kızar mısın
Ayyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁

Tatlim benimki bende zevk alayim die geciktiricililerden aldi.
Bir sonrakinde incelerden aliriz artik.

Gunaydin kuzuum ♥
Oyy o kadar olc tart farkli bir sac begen.icine sinmesine cok sevindim kuzum. Benim icime birtek foto cekimimdeki sac sinmisti 😁
Senden bir cocuk atagi beklemiyor değilim vallahii 😁

ya Allah aşkına kocamın bilmeyerek de olsa kolumun altına yaptığına bak acıdan kıvranıyorum bildiğin
Eki Görüntüle 1133760
Gecmis olsun tatlim ♥

cok fena bakıyolar ınsanın yuzune benımkılerde aynen ole

Merhabalar kızlar

kondomun koruma yüzdesi düşük değil ki tüm korunma yöntemler iyüzde yüz sağlamaz.

ben d.k.h kullandım 3 ay ama bende farklı tesir yaptı.bıraktım. o günden beri kondomla korunuyoruz bir sıkıntı yok
ilk zamanlar normale alıştığı için insan farklı oluyor ama alışıyorsun.

kondomdan kondoma da fark var.

okey 'in adı var kendi yok bence mesela

durex-elite iyi Zehra öneririm.. hem ince hem iyi. karışık pakette kokulu vs oluyor tahrişe müsait.

Ya zaten zor uyuyorum, yüz üstü yatmaya alışkındım ben, şimdi yatamıyorum Sağa sola alışmaya çalışırken, uyuduğuma şükrediyorum bu sefer bunun karnı acıkıyor Sabah 5 ya yat uyu, ekmek arası yapmış bir de üşenmemiş

"Karım yok karım yok" demek ha, ilahi alemsiniz ya
Ayyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁

Hahahaa, seninki de benim eşim gibi, "akşama senle bir görüşelim " Senin de hayırdır böyle, çeşmeleri açtın kapatamıyorsun, adama da yazık

okurken yarıldım burda cok yasayın emi

sağol zehroşuumm Allahım bana şifaaa enişteme de sabııır versin
cok fena bakıyolar ınsanın yuzune benımkılerde aynen ole
nilin söylediğinin altına gene imzamı atarım gamzem sizi huzurlu mutlu gördükçe hepsi geçecek bitecek..
okeyin adı var kendi yok mesela
:90::90::90::90: ay çok hoşuma gitti buuu..
kullanmadan kullanmaya ve malzemeden malzemeye koruma yüzdesi değişiyor canım haklısın.. zira arkadaşım iki bebeğine de patlamış kondom sayesinde hamile kaldı.. benim önümdeki emsal o ya ondandı uyarım.. bende dkh kullanıyorum 1 senedir falan ama en yan etkisizi diye yalvar yakar yazdırmıştım doktoruma.. zira ne terleme ne kilo ne tüylenme ne cinsel soğukluk vücutta şişlik regl kanamasında artış vs.. hiç bir yan etkisi yok.. he bu arada adı da gynelle.. tabi herkes vücudu için keyfi için en uygununu zamanla buluyor dimi canım?

biz olsak amaann sabaha kalmış şurda 2-3 saat yatayım uyuyayım sabah yeriz deriz ama yoookk yemek odaklı uyuyup yemek odaklı uyanıyorlar sanarsın evden kaçırmışlar beni bir geliyor ki gözleri yerinden fırlamış "burdamıydıınn çok korktum karıcım bir daha beni gönder sen gitme emi??" suratta uykudan kalkmış şiş.. bir de böyle şebek şebek konuşunca yat aşağıya deyip alıveriyorum koynuma.. yumuluyor küçücük oluyor koca adam
okurken yarıldım burda cok yasayın emi
ah daha neler oluyor neleerr gamzecim.. kopartıyoruz bazen birbirimizi.. dün akşam da saat olmuş 10 yan sitede inşaata devam ediyorlar diye jandarmayı arayayımda gelsin baksınlar şuna dedi sinirli sinirli.. geçen haftasonu da acil telefonları falan kaydetmişti telefonuna.. neyse işte aradı hoparlör de açık maydanoz ayıklıyor bir yandan da..
"memur bey iyi akşamlar falanca mahallesinde falanca inşaatta.." daha cümle bitmeden..
"tamam sakin olun ne kadar zamandır devam ediyor?"
"vallahi 3 aydır çekiyoruz ama bugün sabahın 8inden beri devam ediyor kafamız kazan oldu ağrıdan duramıyoruz!!"
"8den beri mi? hiç ihbar gelmedi.. neyse beyfendi rahat nefes alabileceğiniz bir yere geçin sanırım zehirleniyorsunuz.. yoğurt varsa evde yiyin lütfen.. adresi güncellemeye çalışıyorum"
" ne zehirlenmesi?"
"dumandan muhtemelen"
"ne dumanı beyfendi? toz çıkıyor ama duman yok ki??"
"nasıl duman yok? beyfendi siz yangın çıktığına emin misiniz?"
"yahu ne yangını? inşaat çalışmasını şikayet ediyorum ben konuşturmadınız ki..?"
"beyfendi inşaat çalışmasını İTFAİYE'ye neden şikayet ediyorsunuz da bizi meşgul ediyorsunuz???"
"hiiihhhh beeenn şeeeyy ay çok afedersiniz ben meşgul etmeyeyim daha fazla hayırlı akşamlar iyi görevleerr hihihii "
telefonu kapatınca ikimizde dağıldık tabi.. yanakları kıpkırmızı olmuş utancından bide eşeeekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…