- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
sağol zehroşuummAllahım bana şifaaa enişteme de sabııır versin
nilin söylediğinin altına gene imzamı atarım gamzem sizi huzurlu mutlu gördükçe hepsi geçecek bitecek..
okeyin adı var kendi yok mesela
:90::90::90::90: ay çok hoşuma gitti buuu..
kullanmadan kullanmaya ve malzemeden malzemeye koruma yüzdesi değişiyor canım haklısın.. zira arkadaşım iki bebeğine de patlamış kondom sayesinde hamile kaldı.. benim önümdeki emsal o ya ondandı uyarım..bende dkh kullanıyorum 1 senedir falan ama en yan etkisizi diye yalvar yakar yazdırmıştım doktoruma.. zira ne terleme ne kilo ne tüylenme ne cinsel soğukluk vücutta şişlik regl kanamasında artış vs.. hiç bir yan etkisi yok.. he bu arada adı da gynelle.. tabi herkes vücudu için keyfi için en uygununu zamanla buluyor dimi canım?
benimki gibi mi? hafif balon topuz mu diloşum?
sizin rahatlığınız bizim için çok önemli efeemm yeterki rahat ediniz
ya Allah aşkına kocamın bilmeyerek de olsa kolumun altına yaptığına bak acıdan kıvranıyorum bildiğin
Eki Görüntüle 1133760
Düğünden sonra değil, senin mutlu sesini duydukları zaman geçecek onların hüznü. Ben aynı şehirde olmama rağmen, zor alıştı annemle-babam. Kardeşim zaten bir süre kendine gelemedi. Akşamları sürekli ağlamış oda da. Ama gerek evde ki yokluğunu, gerek gitmiş olmanın hüznünü ancak mutlu olarak silebilirsin annenle-babamın gönlünden."Aman o mutlu ya, geri boş" diyecekler çünkü.
Ya Arzu birşey sorucam da ayıp olmaz dimi , ne yaparken oldu bu
Ayyy aglamak iatiyoeum, bitti derken bugün biraz daha gelmis. Akşam bemimki gec geldi ve bayagi yorulmus. Uyuyakaldi yaa. Biraz once aradi aksam uyumayalim yeter artik dio 😁
Tatlim benimki bende zevk alayim die geciktiricililerden aldi.
Bir sonrakinde incelerden aliriz artik.
Gunaydin kuzuum ♥
Oyy o kadar olc tart farkli bir sac begen.icine sinmesine cok sevindim kuzum. Benim icime birtek foto cekimimdeki sac sinmisti 😁
Senden bir cocuk atagi beklemiyor değilim vallahii 😁
Gecmis olsun tatlim ♥
cok fena bakıyolar ınsanın yuzune benımkılerde aynen ole
biz olsak amaann sabaha kalmış şurda 2-3 saat yatayım uyuyayım sabah yeriz deriz ama yoookk yemek odaklı uyuyup yemek odaklı uyanıyorlarsanarsın evden kaçırmışlar beni bir geliyor ki gözleri yerinden fırlamış "burdamıydıınn çok korktum karıcım bir daha beni gönder sen gitme emi??" suratta uykudan kalkmış şiş.. bir de böyle şebek şebek konuşunca yat aşağıya deyip alıveriyorum koynuma.. yumuluyor küçücük oluyor koca adam
ah daha neler oluyor neleerr gamzecim.. kopartıyoruz bazen birbirimizi.. dün akşam da saat olmuş 10 yan sitede inşaata devam ediyorlar diye jandarmayı arayayımda gelsin baksınlar şuna dedi sinirli sinirli.. geçen haftasonu da acil telefonları falan kaydetmişti telefonuna.. neyse işte aradı hoparlör de açık maydanoz ayıklıyor bir yandan da..
"memur bey iyi akşamlar falanca mahallesinde falanca inşaatta.." daha cümle bitmeden..
"tamam sakin olun ne kadar zamandır devam ediyor?"
"vallahi 3 aydır çekiyoruz ama bugün sabahın 8inden beri devam ediyor kafamız kazan oldu ağrıdan duramıyoruz!!"
"8den beri mi? hiç ihbar gelmedi.. neyse beyfendi rahat nefes alabileceğiniz bir yere geçin sanırım zehirleniyorsunuz.. yoğurt varsa evde yiyin lütfen.. adresi güncellemeye çalışıyorum"
"ne zehirlenmesi?"
"dumandan muhtemelen"
"ne dumanı beyfendi? toz çıkıyor ama duman yok ki??"
"nasıl duman yok? beyfendi siz yangın çıktığına emin misiniz?"
"yahu ne yangını? inşaat çalışmasını şikayet ediyorum ben konuşturmadınız ki..?"
"beyfendi inşaat çalışmasını İTFAİYE'ye neden şikayet ediyorsunuz da bizi meşgul ediyorsunuz???"
"hiiihhhhbeeenn şeeeyy ay çok afedersiniz ben meşgul etmeyeyim daha fazla hayırlı akşamlar iyi görevleerr hihihii "
telefonu kapatınca ikimizde dağıldık tabi.. yanakları kıpkırmızı olmuş utancından bide eşeeekk
maşallah napmışlar da patlatmışlar öyle
kalite önemli ya.. Marka fiyat malzeme..
Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor haplar aynen.
deneme yanılmayla heh bu diyorsun
bu topic bebek için çok hızlı ayrıca
bir ten uyumunu cinselliğin şevkini yaşayın kızlar bence
sağol kuzum beniimmCok topalak bise istemiyorum kafamda arzucumm kuaforum ona gore bise yapcakk :)
Ayrica cok gecmis olsun tatlimm
Su aralar barut gibiyiz fazlalikla tartisiyoruz laf vuruyorum ben ama geccek sanirimm yarin bi gun totomu donup yatcam bugunlerin intikamini alcam ondann
Bende bekliyorumm bi atakk bakalimm olabilir her seyy
Sacimida saolsun kuaforum cokca model denedik en son bu modelde karar kildikk hosumuza da gitti insallah o gunde icimize siner kzumm :26:
Alisirlar umarim gamzecimm
amin canıımm birde beni düşün sen yerden yere vurdum kendimi.. meğer benim şaşkınım jandarmayla itfaiyenin genel müdürlük numaralarını birbirine kaydetmiş bir güzeluuuyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmm, Allah 'ta sizi güldürsün inşallah
sağol kuzum beniimmzaten fikrin oturmuştur da ben de çok kabarık istememiştim bak yandan görünümü bu şekildeydi.. eğer bu tarz istiyorsan düz taç taktırma azıcık yüksek taç taktır nacizane fikrim
Eki Görüntüle 1133920
amin canıımm birde beni düşün sen yerden yere vurdum kendimi.. meğer benim şaşkınım jandarmayla itfaiyenin genel müdürlük numaralarını birbirine kaydetmiş bir güzel
Kuafore birakcam artik arzucumm saolsunn istedigim seyi biliyoo tacim yuksek birazz umarimm guzell olcakk :)
biz olsak amaann sabaha kalmış şurda 2-3 saat yatayım uyuyayım sabah yeriz deriz ama yoookk yemek odaklı uyuyup yemek odaklı uyanıyorlarsanarsın evden kaçırmışlar beni bir geliyor ki gözleri yerinden fırlamış "burdamıydıınn çok korktum karıcım bir daha beni gönder sen gitme emi??" suratta uykudan kalkmış şiş.. bir de böyle şebek şebek konuşunca yat aşağıya deyip alıveriyorum koynuma.. yumuluyor küçücük oluyor koca adam
ah daha neler oluyor neleerr gamzecim.. kopartıyoruz bazen birbirimizi.. dün akşam da saat olmuş 10 yan sitede inşaata devam ediyorlar diye jandarmayı arayayımda gelsin baksınlar şuna dedi sinirli sinirli.. geçen haftasonu da acil telefonları falan kaydetmişti telefonuna.. neyse işte aradı hoparlör de açık maydanoz ayıklıyor bir yandan da..
"memur bey iyi akşamlar falanca mahallesinde falanca inşaatta.." daha cümle bitmeden..
"tamam sakin olun ne kadar zamandır devam ediyor?"
"vallahi 3 aydır çekiyoruz ama bugün sabahın 8inden beri devam ediyor kafamız kazan oldu ağrıdan duramıyoruz!!"
"8den beri mi? hiç ihbar gelmedi.. neyse beyfendi rahat nefes alabileceğiniz bir yere geçin sanırım zehirleniyorsunuz.. yoğurt varsa evde yiyin lütfen.. adresi güncellemeye çalışıyorum"
"ne zehirlenmesi?"
"dumandan muhtemelen"
"ne dumanı beyfendi? toz çıkıyor ama duman yok ki??"
"nasıl duman yok? beyfendi siz yangın çıktığına emin misiniz?"
"yahu ne yangını? inşaat çalışmasını şikayet ediyorum ben konuşturmadınız ki..?"
"beyfendi inşaat çalışmasını İTFAİYE'ye neden şikayet ediyorsunuz da bizi meşgul ediyorsunuz???"
"hiiihhhhbeeenn şeeeyy ay çok afedersiniz ben meşgul etmeyeyim daha fazla hayırlı akşamlar iyi görevleerr hihihii "
telefonu kapatınca ikimizde dağıldık tabi.. yanakları kıpkırmızı olmuş utancından bide eşeeekk
canımsınHayranım sızın guzellıgınıze muhabbetınıze arzucum ınsaallah bızde bole sapsık bır cıft olurzMaşallah nazar değmesin
kızlar alemsiniz ya bende bugün sınavdan çıktım yine haftaya son 4 sınavım ve bir yandan çalışıp bir yandan da sınavlara hazırlanıcam ama topiği okuyunca bayağı güldüm ve tüm stresim uçtu yine :))))))))))) İyi ki varsınız sizleeerrrrr
meryem için inş. hakkında hayırlısı olur diyorum
kolu çizilen arkadaşım içinde geçmiş olsun diyorum
Nilll başta olmak üzere diğer arkadaşlara da soruyorum özellikle evliler:
eşiniz horluyo nasıl dayanıyosunuz, ben nişanlımın horladığını biliyorum ve çok kez şahit oldum kendiside biliyor horladığını inkar etmiyor ama çözüm olarak ne düşünüyorsunuz? Benim uykum çoooook hafif zor uykuya dalar ufacık kıpırtıda uyanırım istisnalar hariç tabiiii
Bunun benim uyku ve dolayısıyla evlilik hayatımı etkileyeceğini düşünüyorum, hele ilk zamanlar...Nişanlım tedavi olmak istiyor fakat evlenmemizi bekliyorbenim yanında olmamı istiyormuş tedavi/ ameliyat sırasında....
Şimdi siz bu olaya nasıl bir yol/çare buluyorsunuz...Hergün ayrı mı yatmalı?
Çünkü evlendin düzenini oturttun ameliyat/tedavi faslına geçmek en az 1 ay belki 1 yıl sürecek
sonuçta zaman ne gösterecek bilinmez...
Ama bu konu hep benim aklımdaydı, nil de bugün değinince isabet oldu...
Çözüm önerilerinizi hatta varsa direk çözümlerinizi beklicem...
Konu olarkda yalnış yerde açmış olabilirm affola...
canımsındaha şapşık olun inşallaaahhh
öncelikle yaralı kurşun asker benim teşekkür ederim canım
horlamaya geçici çözümler var ama hiç biri kesin değil.. yastığını alçaltmak-yükseltmek ıslık çalmak.. biz şimdi breat right burun bandını deneyeceğiz.. ondanda halledemezsek artık cerrahi müdahale şart olacak mecbuur
ama bir süre sonra uyurken ki horlama sesine karşı duyarsızlaşıyorsun nilin de benimde sıkıntımız biz uyanıkken olan gürültü.. öbür türlü alışıyor yani insan sıkıntı etme kendine
horlama ilk zamanlar çekilmez oluyor ama
sonradan alışıyorsun
benim eşim kesinlikle kabul etmior
uyku sesi çıkarıoyrsun o zaman dedim
o olabilir diyor farklı bişi sanki de
özelikle sırt üstü yatarken acayip horluyor
o zaman çaktırmadan dürtüklüyorum
dönünce susuyor
bende dalmış olyuorum
Benim esimde horluyor burnunu skiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uykum bölünürse deliiii olurum deliiii
Günümün kötü geçmesi demek
Çünkü kaliteli uyumak beni dinamik ve pozitif yapıyo
ayyyyy bu erkeklerde neden bu horlama bu kadar fazla anlamışda değilim
hayal ettiğinden daha da güzel olur inşallah diloş.. maşallah sanaaa
Evlendikten sonra kaliteli uyku bekleme canım
oyyy bu daha acıı oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?