- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Durex aldık bizde aslim ama modelini bilmiyorum 😁Merhabalar kızlar
kondomun koruma yüzdesi düşük değil kitüm korunma yöntemler iyüzde yüz sağlamaz.
ben d.k.h kullandım 3 ay ama bende farklı tesir yaptı.bıraktım. o günden beri kondomla korunuyoruz bir sıkıntı yok
ilk zamanlar normale alıştığı için insan farklı oluyor ama alışıyorsun.
kondomdan kondoma da fark var.
okey 'in adı var kendi yok bence mesela
durex-elite iyi Zehra öneririm.. hem ince hem iyi. karışık pakette kokulu vs oluyor tahrişe müsait.
Bu aksam baya hareketli gecicek galibaa 😁😁Hahahaa, seninki de benim eşim gibi, "akşama senle bir görüşelim "Senin de hayırdır böyle, çeşmeleri açtın kapatamıyorsun, adama da yazık
sağol zehroşuummAllahım bana şifaaa enişteme de sabııır versin
Ahahaha saol Arzuumah daha neler oluyor neleerr gamzecim.. kopartıyoruz bazen birbirimizi.. dün akşam da saat olmuş 10 yan sitede inşaata devam ediyorlar diye jandarmayı arayayımda gelsin baksınlar şuna dedi sinirli sinirli.. geçen haftasonu da acil telefonları falan kaydetmişti telefonuna.. neyse işte aradı hoparlör de açık maydanoz ayıklıyor bir yandan da..
"memur bey iyi akşamlar falanca mahallesinde falanca inşaatta.." daha cümle bitmeden..
"tamam sakin olun ne kadar zamandır devam ediyor?"
"vallahi 3 aydır çekiyoruz ama bugün sabahın 8inden beri devam ediyor kafamız kazan oldu ağrıdan duramıyoruz!!"
"8den beri mi? hiç ihbar gelmedi.. neyse beyfendi rahat nefes alabileceğiniz bir yere geçin sanırım zehirleniyorsunuz.. yoğurt varsa evde yiyin lütfen.. adresi güncellemeye çalışıyorum"
"ne zehirlenmesi?"
"dumandan muhtemelen"
"ne dumanı beyfendi? toz çıkıyor ama duman yok ki??"
"nasıl duman yok? beyfendi siz yangın çıktığına emin misiniz?"
"yahu ne yangını? inşaat çalışmasını şikayet ediyorum ben konuşturmadınız ki..?"
"beyfendi inşaat çalışmasını İTFAİYE'ye neden şikayet ediyorsunuz da bizi meşgul ediyorsunuz???"
"hiiihhhhbeeenn şeeeyy ay çok afedersiniz ben meşgul etmeyeyim daha fazla hayırlı akşamlar iyi görevleerr hihihii "
telefonu kapatınca ikimizde dağıldık tabi.. yanakları kıpkırmızı olmuş utancından bide eşeeekk
Bu aksam baya hareketli gecicek galibaa 😁😁
Tas kebabi pilav yapsam nasil olur sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zehra şefkonustur bakalım marıfetlerını bizde gelelımmı
Ahaha ayol dur bi once atlatimdaaa yarini, sen sonrakii kurbanim olursun 😁
Kizlaaarrrr
Yarin aksam k.validemleri yemege alicaz.
Mercimek corbasi, yaprak sarma, sosyete mantisi yapicam. Ana yemek olarak ne yapayım. Ana yemege karar veremedim bi turlu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yemekler konusulmaya baslanmis bilee :))
Huu huuuu :)
günaydın kızlarrr
İşyerındekı arkadas ta dugun ıznıne cıktıgından kendı dugunume kadar tek calısıcıcam oldukca yogun bır hafta olucak
Gunaydin sevgi pitirciklarim benim yeniden test yapmak icin ayin sonunu bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinn kizlarrr ben cok heyecanliyimm yaaaa sevdicegimm bugun geliyo insallahh <3
*
Nilocanimm ellerine saglikk liste icinn
günaydın canımm.. Allah yardımcın olsungünaydın kızlarrr
İşyerındekı arkadas ta dugun ıznıne cıktıgından kendı dugunume kadar tek calısıcıcam oldukca yogun bır hafta olucak
hoşgeldin hadi hayırlısı olsungünaydınlar benide aranıza alır mısınız ama benim daha henüz hiçbişeyim belli degil ne zaman sözüm ne zaman nişanım ne zaman dügünüm olucak uzun zamandır takip ediyorum çok güzel kaynaşmışsınız maşalllahben kbr61 26 yaşındayım 2 yılımızı bitirdik bi ilişkim vaar hayırlısı allahtn diyoruz
günaydın meryem.. bekliyoruz dört gözle..Gunaydin sevgi pitirciklarim benim yeniden test yapmak icin ayin sonunu bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinn kizlarrr ben cok heyecanliyimm yaaaa sevdicegimm bugun geliyo insallahh <3
*
Nilocanimm ellerine saglikk liste icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?