Gunaydinn kizlarrr ben cok heyecanliyimm yaaaa sevdicegimm bugun geliyo insallahh <3
*
Nilocanimm ellerine saglikk liste icinn
Sana da günaydın melo
Testi galiba topikçe bizde sen kadar merak edioz
İnşallah hayırlısı olur
bugünde kimseler yok sankim topikte
Nilde listeyi güncellemiş eline sağlık diyelim
hazirandan sonra kimseler kalmıcak mı bu topikte
herkeslerin az buçuk günleri kalmış benim ise 86 gün
günaydın canımm.. Allah yardımcın olsun
hoşgeldin hadi hayırlısı olsun
hoşbuldum canım saol inşalllah hayırlısı olucak işte bekliyoruz bakalım nasip kısmetrabbim evlenicek olanlara mutluluk versin evlenmişlerede bebiş versin =) banada bi an önce nasip etsin inşalllah
Evet gerilim canlari cinliyor kulaklarimda
Gecerr 86 gun neki ben bu topige geldigimde daha yeni nisanlanmistim 1 yil vardi gecti bitti cok sukur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah yormadan usandırmadan geçer
ayyy bu nişan düğün arasındaki gerilim beni benden alıo, genelde de böyle mi bilmiyorum ama?
desteğin içinde çooookk teşekkür edrm cnm
Almor, canım nasıl geçti bakalım. Her şey güzel geçmiştir umarım.
amin inşallaahhhhgünaydın canımm.. Allah yardımcın olsun
hoşbuldum canım saol inşalllah hayırlısı olucak işte bekliyoruz bakalım nasip kısmetrabbim evlenicek olanlara mutluluk versin evlenmişlerede bebiş versin =) banada bi an önce nasip etsin inşalllah Rabbim herkese dilediğini versin
Günaydın
günaydın
amin inşallaahhhhRabbim herkese dilediğini versin
amin inşalllah canım tek dilegimiz bu zaten bian önce sevdiceklerimize kavuşmak nazalardan korusun rabbim bizleri
günaydın
Mesajını yeni gördüm aradan narincim kusura bakma. Balayı genel olarak çok güze geçti sadece ilk gün jolly turun azizliğine uğradık balayı çifti olduğumuzu otele bildirmemişler bize iki tane ayrı yataklı oda verdiler yatakları birleştirdiler filan ama rahat olmadı neyse ki sonra otel sorunumuzu çözdü balayı konseptinde daha büyük bir oda ayarladılar ertesi gün balayı başladı bizim için. Her şey çok güzel geçti ama Antalya biraz serindi İstanbul'a geldik burası daha sıcak valla.Bir de keşke 5 gece yerine 7 gece yapsaydık dedik çok çabuk bitti yav. Geçen cumartesi döndük işte akşam üstü gittik eve alışveriş yaptık sonra gelip eve onları anca 2 günde yerleştirdik ilk alışveriş olunca abartmışız biraz eve gelince farkettik. Bu hafta hep evdeydim çamaşır yıkama evi düzenleme yerleştirme ile geçti yemin ederim işte daha az yoruluyordum sabah bir kalkıyorum bir de bakıyorum akşam 5 oluyor buçuk gibi de eşim geliyor evde ilk yemeğimizi de geçengün yaptım biraz fazla yapmışım iki gündür onu yiyoruz. Bugün de annemler bana geliyor ilk kez onlara akşamdan köfte hazırladım fırında patates köfte filan yapacağım bir de kimlik ikametgah ve banka işlerini halledeceğiz bugün . Evlilik böyle yoğun geçiyor narincim alışmaya çalışıyorum ama evimi ve yatağımı hiç yadırgamadım nedense ben normalde ilk kaldığım yerlerde uyuyamazdım pek yabancılık çekerdim kendi evimde hiç öyle bir şey olmadı .
Mantarli tavuk soteyide dusundum aslinda ama mantar sevmeyen olursa yazık olir dedim vazgectim.Mantarlı et yemeği yapabilirsin yanına pilav,içine mantar girince daha bereketli oluyor. mantarı sevmeyen varsa bilemem tabi.
Kuzum bu manti oteki manti gibi olmuo. Yogurtlu borek gibi dusun 😁Manti varsa pilav yapma kuzum ikisi bir arada olmaz
Meryem senden cok biz merak ediyoruz sonucu. 😁Gunaydin sevgi pitirciklarim benim yeniden test yapmak icin ayin sonunu bekliyorum
Oyy yavrucuum hadi gozunaydin simdiden bebegiiim 😚😍Gunaydinn kizlarrr ben cok heyecanliyimm yaaaa sevdicegimm bugun geliyo insallahh <3
*
Mantarli tavuk soteyide dusundum aslinda ama mantar sevmeyen olursa yazık olir dedim vazgectim.
Kuzum bu manti oteki manti gibi olmuo. Yogurtlu borek gibi dusun 😁
Meryem senden cok biz merak ediyoruz sonucu. 😁
Oyy yavrucuum hadi gozunaydin simdiden bebegiiim 😚😍
Benim yemek muhabbeti beklemede. Sevdicegim buaksam gec gelme muhabneti var, henuz kesin diil. Kesinlesmesini bekliyorum.
Dun aksam kavustuk nihayet sevdicegimlee birbirimize. Geceyu bile beklemedik 😁😁
Gunaydinn kizlarrr ben cok heyecanliyimm yaaaa sevdicegimm bugun geliyo insallahh <3
*
günaydın kızlarrr
İşyerındekı arkadas ta dugun ıznıne cıktıgından kendı dugunume kadar tek calısıcıcam oldukca yogun bır hafta olucak
günaydınlar benide aranıza alır mısınız ama benim daha henüz hiçbişeyim belli degil ne zaman sözüm ne zaman nişanım ne zaman dügünüm olucak uzun zamandır takip ediyorum çok güzel kaynaşmışsınız maşalllahben kbr61 26 yaşındayım 2 yılımızı bitirdik bi ilişkim vaar hayırlısı allahtn diyoruz
Gunaydin sevgi pitirciklarim benim yeniden test yapmak icin ayin sonunu bekliyorum
günaydın canımm.. Allah yardımcın olsun
günaydın meryem.. bekliyoruz dört gözle..
günaydın diloooşşşgözün aydın hadi bakalım.. heyecanını yerim seniiinn
O gerilim yok mu bizi nisan atma noktasina getirdi sabir sabir sabir
Mantarli tavuk soteyide dusundum aslinda ama mantar sevmeyen olursa yazık olir dedim vazgectim.
Dun aksam kavustuk nihayet sevdicegimlee birbirimize. Geceyu bile beklemedik 😁😁
Ahh kuzum heyecan başladı tabi, sevdiceğine kavuşuyorsun işte ne güzel. At kafandan tüm olumsuzlukları, nasıl olacak, nasıl geçecek, annemlerden nasıl ayrılıcam, alışacak mıyım? hepsi at kenara, severek bak sevdiğinin gözlerinin içine. El ele, mutlulukla yaşayın en güzel ve geri dönülmez anlarınızı.
KOlay gelsin canım, az daha sabret az kaldı... Balayında dinlenirsin
Merhaba canım hoşgeldin, aramızda olmak isteyen herkese yerimiz var buyur tabi ki. İlişkinizde de mutluluklar, umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur.
Valla sabırla bekliyorum Meryem, ben çatlıcam sen nasıl duruyon anlmadım. Adet olmadın dimi?
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ayy dimi, az yapmadın sende adama yazık.. Şimdi de o nişanı atmaktan bahseden kızımız, aşk böcüğü olmuş
Manisa kebabı yap canımYa değişik bir şey olsun diye düşündüm bende , ne bileyim. Hem sunumu şık oluyor, hem lezzetli.
Onca aradan sonra, adam şaşırmıştırBizde çok hareketliydik dün akşam, Muhteşem Yüzyıl'ı zor bitirdik
Hayir olmadim sanki aksam olacak gibiydim goguslerin sisi indi bel agrim gecti kasigimda ara ara sanci var yogun gaz problemi yasiyorum ay sonu gelsin iyice emin olayim
Manisa kebabı yap canımYa değişik bir şey olsun diye düşündüm bende , ne bileyim. Hem sunumu şık oluyor, hem lezzetli.
Onca aradan sonra, adam şaşırmıştırBizde çok hareketliydik dün akşam, Muhteşem Yüzyıl'ı zor bitirdik
Manisa kebabimiii 😍
Niliim daha makarna cesitlerini öğrenme yolundayim manisa kebabi ne oluo bebegim😁
Ahahaha. Vallahii aksam yemegimizi yedik hatta benimki yarim kaldi😁😁
Daha önce adet öncesi, böyle gaz sorunu yaşar mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?