'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim canim biraz tatli galiba. Kasiklarim agrirken imkani yoktu yaklasmamiza :)

Ayy ok o zaman, tas kebabı iyidir Enişte dolmuş iyice yapacak birşey yok İyi iyi güzel şeyler bunlar

Ahahaha,
Guzel guzel,
Diger guzel olan nokta acisiz hayat, ohh beee diyorum olay anindaa :)

Manisa kebabimiii 😍
Niliim daha makarna cesitlerini öğrenme yolundayim manisa kebabi ne oluo bebegim😁
Ahahaha. Vallahii aksam yemegimizi yedik hatta benimki yarim kaldi😁😁

Ogren bunlari bak ben aksama semiz otu yapicam dunden pilavim vardi yaninada salata yada cacik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Libidom yerlerde bu aralar oda fark etti ama caktirmiyor

Şimdiden canım cıktı bu gıdışle yorgun bır gelın olucam düğün gününde balayı gelllllll dinlenmek ıstıyom ben

Almorum senin adına gerçekten sevindim, Bende Antalya'da çok üşümüştüm, şans işte. İnan 1 ayda kalsan balayına doyulmaz o yüzden kafana takma canım. Ama ilk gün önemliydi otelde terslik çıkmasaymış iyiymiş. Ev düzene girene kadar yorulursun, bir aya kadar her şey yerini bulur ve oturur rayına canım. Yemek olayı bendede aynı, alışkanlık hala 4 kişilik yemek yapıyorumTekrardan mutluluklar ikinizede...

Yasardim hatta ishal bile olurdum ben cok usuyorum sabah kalktim hirka giydim hatta 6 da soguktan uyandim esime aglamisim cok usudum diye sarilip isitmis beni

Bekle bakalım biraz daha, belki de hamilelik değil de, hormonların şaşırmıştır kendini

Benim canim biraz tatli galiba. Kasiklarim agrirken imkani yoktu yaklasmamiza :)

Ahahaha,
Guzel guzel,
Diger guzel olan nokta acisiz hayat, ohh beee diyorum olay anindaa :)

Acısız diye mi ohhh diyorsun Ay ben bugün bir alemim

kızlarrr;

öncelikle günaydınnnn..
mutfaktaaa başarılıı olan kızlarımızzz varrr..oww çok iyyiii...

kızlar bişi sormak istiyorumm...

düğüne 2 ayy varr..ben korunma işini dogum kontrol hapı ile yapmak istiyorummm...diğer bi yandan iseee adetim balayına geliyooo...onun içinde geciktirici kullanmam gerekecekkk..

bu ilaçlar ne kadar önceden içilmeye başlanıyorrr..ne zaman dr a gitmeliyim sizce...başlarına gelen vardır elbetttt

Hemen git bak ben ne haldeyim ha oldum ha olucam hamilemiyim diye kac gundur kendimi yedim git doktora bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…