- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Benim canim biraz tatli galiba. Kasiklarim agrirken imkani yoktu yaklasmamiza :)Aksam sofrayi kaldirdim birlikte film izledik benim kasiklarim agrimaya basladi caktirmadan yataga girdim 5 dk sonra esim tepemde -
-ne oldu reglmi oldun
- yok olmadimda biraz usudum
-iyi o zaman dukkan kapanmadan yetistim yani 7 gun nasil sabrederim biraz fulliyim dedi sonrasi malum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy ok o zaman, tas kebabı iyidirEnişte dolmuş iyice yapacak birşey yok İyi iyi güzel şeyler bunlar
Ahh kuzum heyecan başladı tabi, sevdiceğine kavuşuyorsun işte ne güzel. At kafandan tüm olumsuzlukları, nasıl olacak, nasıl geçecek, annemlerden nasıl ayrılıcam, alışacak mıyım? hepsi at kenara, severek bak sevdiğinin gözlerinin içine. El ele, mutlulukla yaşayın en güzel ve geri dönülmez anlarınızı.
KOlay gelsin canım, az daha sabret az kaldı... Balayında dinlenirsin
Merhaba canım hoşgeldin, aramızda olmak isteyen herkese yerimiz var buyur tabi ki. İlişkinizde de mutluluklar, umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur.
hoşbuldum canım teşekkür ederim benide aranıza aldıgınız için saol canım teşekkür ederim inşalllah çok teşekkür ederim canım hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et bize canım
Manisa kebabimiii 😍
Niliim daha makarna cesitlerini öğrenme yolundayim manisa kebabi ne oluo bebegim😁
Ahahaha. Vallahii aksam yemegimizi yedik hatta benimki yarim kaldi😁😁
Mesajını yeni gördüm aradan narincim kusura bakma. Balayı genel olarak çok güze geçti sadece ilk gün jolly turun azizliğine uğradık balayı çifti olduğumuzu otele bildirmemişler bize iki tane ayrı yataklı oda verdiler yatakları birleştirdiler filan ama rahat olmadı neyse ki sonra otel sorunumuzu çözdü balayı konseptinde daha büyük bir oda ayarladılar ertesi gün balayı başladı bizim için. Her şey çok güzel geçti ama Antalya biraz serindi İstanbul'a geldik burası daha sıcak valla.Bir de keşke 5 gece yerine 7 gece yapsaydık dedik çok çabuk bitti yav. Geçen cumartesi döndük işte akşam üstü gittik eve alışveriş yaptık sonra gelip eve onları anca 2 günde yerleştirdik ilk alışveriş olunca abartmışız biraz eve gelince farkettik. Bu hafta hep evdeydim çamaşır yıkama evi düzenleme yerleştirme ile geçti yemin ederim işte daha az yoruluyordum sabah bir kalkıyorum bir de bakıyorum akşam 5 oluyor buçuk gibi de eşim geliyor evde ilk yemeğimizi de geçengün yaptım biraz fazla yapmışım iki gündür onu yiyoruz. Bugün de annemler bana geliyor ilk kez onlara akşamdan köfte hazırladım fırında patates köfte filan yapacağım bir de kimlik ikametgah ve banka işlerini halledeceğiz bugün . Evlilik böyle yoğun geçiyor narincim alışmaya çalışıyorum ama evimi ve yatağımı hiç yadırgamadım nedense ben normalde ilk kaldığım yerlerde uyuyamazdım pek yabancılık çekerdim kendi evimde hiç öyle bir şey olmadı .
Yasardim hatta ishal bile olurdum ben cok usuyorum sabah kalktim hirka giydim hatta 6 da soguktan uyandim esime aglamisim cok usudum diye sarilip isitmis beni
Benim canim biraz tatli galiba. Kasiklarim agrirken imkani yoktu yaklasmamiza :)
Ahahaha,
Guzel guzel,
Diger guzel olan nokta acisiz hayat, ohh beee diyorum olay anindaa :)
Ahh kuzum heyecan başladı tabi, sevdiceğine kavuşuyorsun işte ne güzel. At kafandan tüm olumsuzlukları, nasıl olacak, nasıl geçecek, annemlerden nasıl ayrılıcam, alışacak mıyım? hepsi at kenara, severek bak sevdiğinin gözlerinin içine. El ele, mutlulukla yaşayın en güzel ve geri dönülmez anlarınızı.
KOlay gelsin canım, az daha sabret az kaldı... Balayında dinlenirsin
Merhaba canım hoşgeldin, aramızda olmak isteyen herkese yerimiz var buyur tabi ki. İlişkinizde de mutluluklar, umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur.
hoşbuldum canım teşekkür ederim benide aranıza aldıgınız için saol canım teşekkür ederim inşalllah çok teşekkür ederim canım hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et bize canım
Dualarım hepinizle canım, hepiniz mutlu olun kelebekler gibi uçuşun
Ogren bunlari bak ben aksama semiz otu yapicam dunden pilavim vardi yaninada salata yada cacik
Benim yemeğim de ,domates çorbası, tavuk sote, pilav,barbunya, rus salatası ...Tatlımız da var, yalancı tavuk göğsü üstüne dondurma amanınnnnnnnnn diyoruzzzzzzz
Bekle bakalım biraz daha, belki de hamilelik değil de, hormonların şaşırmıştır kendini
Acısız diye mi ohhh diyorsunAy ben bugün bir alemim
Benim yemeğim de ,domates çorbası, tavuk sote, pilav,barbunya, rus salatası ...Tatlımız da var, yalancı tavuk göğsü üstüne dondurma amanınnnnnnnnn diyoruzzzzzzz
Nil her aksam yemek yapiyorum ama imkani yok seninki kadar cesidi 1 saatte yapamam hani varsa bir sirri paylas kurban olammm ellerim les gibi sogan kokuyor yaaaa
Bekle bakalım biraz daha, belki de hamilelik değil de, hormonların şaşırmıştır kendini
saollll canım çok teşekkür ederim ohhhhhh yemeklere maşalllah yaaaa ben yeniden acıktım =)
Masallah nil çesite bakDualarım hepinizle canım, hepiniz mutlu olun kelebekler gibi uçuşun
Nil her aksam yemek yapiyorum ama imkani yok seninki kadar cesidi 1 saatte yapamam hani varsa bir sirri paylas kurban olammm ellerim les gibi sogan kokuyor yaaaa
hatunun tatlısı bıle var her gun ben 2m çeşit cıkarsam sukredıcem
El çabukluğumu diyim ne diyim. Dur ben şimdi sana mutfağa girince neler yaptığımı sırasıyla anlatayım.Mesela bu akşam neyi hangi sırayla yapıcam
Şimdi yemeklerin içinde en uğraştıran tavuk sote olacak, o yüzden tavuk soteden başlıycam.
Tavuklarım zaten ayıklanmış, doğranmış şekilde dolapta hazır. Hemen soğanı biberi kavurup içine tavukları atıcam. Birazda öyle kavurucam sonra domates ekleyip, biraz su tuz , kapatıcam kapağını. Hemen pilavı koyucam ateşe, bunlar pişerken soframı hazırlayıp domates çorbamı yapıcam.Barbunya mı dün akşam pişirmiştim. Çorba da oldu altını kısıp yalancı tavuk göğsü için malzemeleri karıştırıp ocakta muhallebi yapıcam.Kapatıcam altını. Yemek yedikten sonra onu mikserden geçirip borcama dökücem. Bulaşıklar makineye, ocağa da çayı koyduk mu bu akşamı da atlatıcaz. Tüm bunlar 1 saat sürer. Özellikle kolay pişen yemekleri tercih ediyorum hafta için. Ya da kuru fasulye, nohut, barbunya gibi düdüklü de yarım saat-45 dk pişecek yemekleri akşam eşimle otururken koyuyorum ocağa pişiyor.
El çabukluğumu diyim ne diyim. Dur ben şimdi sana mutfağa girince neler yaptığımı sırasıyla anlatayım.Mesela bu akşam neyi hangi sırayla yapıcam
Şimdi yemeklerin içinde en uğraştıran tavuk sote olacak, o yüzden tavuk soteden başlıycam.
Tavuklarım zaten ayıklanmış, doğranmış şekilde dolapta hazır. Hemen soğanı biberi kavurup içine tavukları atıcam. Birazda öyle kavurucam sonra domates ekleyip, biraz su tuz , kapatıcam kapağını. Hemen pilavı koyucam ateşe, bunlar pişerken soframı hazırlayıp domates çorbamı yapıcam.Barbunya mı dün akşam pişirmiştim. Çorba da oldu altını kısıp yalancı tavuk göğsü için malzemeleri karıştırıp ocakta muhallebi yapıcam.Kapatıcam altını. Yemek yedikten sonra onu mikserden geçirip borcama dökücem. Bulaşıklar makineye, ocağa da çayı koyduk mu bu akşamı da atlatıcaz. Tüm bunlar 1 saat sürer. Özellikle kolay pişen yemekleri tercih ediyorum hafta için. Ya da kuru fasulye, nohut, barbunya gibi düdüklü de yarım saat-45 dk pişecek yemekleri akşam eşimle otururken koyuyorum ocağa pişiyor.
Nil bizden once evlendigin icin seni mutfak gurusu ilan ediyorum :)
Sali pazara ciktik pirasa semizotu kabak bezelye barbunya aldim
Barbunya ve bezelyeleri ayiklayip dogru dondurucuya pirasa semizotu bozulur diye pisireyim diyorum
maşallah ne güzel pratiklik böyle işte, ben sevemedim şu işleri ya. Hatta o kadar ağır kalıyorum ki eşim yapıyor zavallım beni beklerse aç kalacağını biliyorbende seve seve yapmasına müsaade ediyorum
Masallah nil çesite bak
Kızlar zamanla öğrenirsiniz, eliniz çabuklaşır. Benim mutfak ve yemek işlerine ayrı bir ilgim var. Çocukluğumdan beri bu böyle. Bekarken ben evde de anneme yemek yaptırmazdım çoğu zaman. Yani ben, "akşama evin erkeği gelecek kadın olarak yemek yapmam lazım" diye yemek yapmıyorum, "ben yemek yapmaktan, sofra süslemekten zevk alıyorum. Yani evet bazı zamanlar sırf karnımız doysun diye yemek yapıyorum ama , çoğu zaman zevk için yemek yapıyorum. Hatta yeni tarifler denemek benim için vazgeçilmez.İnternette beğendiğim tüm tariflerin çıktısını alıyorum iş yerinde, valla evde bir sepet dolusu tarif var.
Yani ileri de Allah kısmet ederse, kendi lokanta mı yada pastanemi açmak istiyorum. O derece zevk alıyorum bu işten anlayacağınız.
nill valla kopyala yapıstır kaydedesım geldı yazdıgımı kendıme kendıme kaydet bunu gamze lazım olucak sana dedım
Masallah nil çesite bak
Aaaaa olurmu bir saatte 2 cesit yemek yapiyorum esim tatli sevmiyor gecen cheasecake yaptim 4 gun yedik ama mukemmel olmustu ben bile kendimden beklemezdim boyle bir performans :) adamin sadece nefsini doyurmak ile olmuyor karninida doyurucan ben esimle nisanliyken cok sorun yasadim ailesi ve cevresi yuzunden masallah daglara taslara evlendik daha bir kere gitmedi bir yere
Nil bizden once evlendigin icin seni mutfak gurusu ilan ediyorum :)
Sali pazara ciktik pirasa semizotu kabak bezelye barbunya aldim
Barbunya ve bezelyeleri ayiklayip dogru dondurucuya pirasa semizotu bozulur diye pisireyim diyorum
Şimdi ben olsam semizotu yaptım mı? Yaptım yanında pilav var dedin galiba, bir de cacık mı yazmıştın. Semizotu zaten yoğurtla yeniyor , cacık olmaz. Kabakla da mücver yap, masada çeşit olsun. 2-3 kabaktan yapsan size yeterde artar bile. Bol soğanlı, domatesli, zeytinyağlı kaşık salatası da yaptın mı enfesssss.
Masallah nil çesite bak
Kızlar zamanla öğrenirsiniz, eliniz çabuklaşır. Benim mutfak ve yemek işlerine ayrı bir ilgim var. Çocukluğumdan beri bu böyle. Bekarken ben evde de anneme yemek yaptırmazdım çoğu zaman. Yani ben, "akşama evin erkeği gelecek kadın olarak yemek yapmam lazım" diye yemek yapmıyorum, "ben yemek yapmaktan, sofra süslemekten zevk alıyorum. Yani evet bazı zamanlar sırf karnımız doysun diye yemek yapıyorum ama , çoğu zaman zevk için yemek yapıyorum. Hatta yeni tarifler denemek benim için vazgeçilmez.İnternette beğendiğim tüm tariflerin çıktısını alıyorum iş yerinde, valla evde bir sepet dolusu tarif var.
Yani ileri de Allah kısmet ederse, kendi lokanta mı yada pastanemi açmak istiyorum. O derece zevk alıyorum bu işten anlayacağınız.
Bende severim yemek yapmayi Allah var manti bile acarim gecenin 12sinde borek acip yemisligimde var ama 12 yildir calistigim icin esim benden bu derece yemek bilgisi beklemiyordu anneme bir sirri var bunun ama cozemedim demis :) benimde atmasyon tarifim var cokta guzel oluyor tarifini yazayim
Mantar sote
Mantarlari boyuna ince ince dilimleyip haslayin aciligi ve cig kokusu ciksin
Sonra sari dolmalik biber kirmizi biber carlistonu sogani julyen kesin tavada biraz oldurun kizlar sarimsak biraz kekik kirmizi biber tuz atin pembelessinler sonra mantarlari atip agzini kapatin altini kisin 5 dk sonra mis gibi hazir yanina pilav cacik oldumu ohhh mis
kızlarrr;
öncelikle günaydınnnn..
mutfaktaaa başarılıı olan kızlarımızzz varrr..oww çok iyyiii...
kızlar bişi sormak istiyorumm...
düğüne 2 ayy varr..ben korunma işini dogum kontrol hapı ile yapmak istiyorummm...diğer bi yandan iseee adetim balayına geliyooo...onun içinde geciktirici kullanmam gerekecekkk..
bu ilaçlar ne kadar önceden içilmeye başlanıyorrr..ne zaman dr a gitmeliyim sizce...başlarına gelen vardır elbetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?