Hemen git bak ben ne haldeyim ha oldum ha olucam hamilemiyim diye kac gundur kendimi yedim git doktora bekleme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nill valla kopyala yapıstır kaydedesım geldı yazdıgımı kendıme kendıme kaydet bunu gamze lazım olucak sana dedım
Alemsin Gamze ya, olur olur herşey olur bir bakmışsın harika sofralar kuruyorsun.Bizi de yemeğe çağırıyorsun
Şimdi ben olsam semizotu yaptım mı? Yaptım yanında pilav var dedin galiba, bir de cacık mı yazmıştın. Semizotu zaten yoğurtla yeniyor , cacık olmaz. Kabakla da mücver yap, masada çeşit olsun. 2-3 kabaktan yapsan size yeterde artar bile. Bol soğanlı, domatesli, zeytinyağlı kaşık salatası da yaptın mı enfesssss.
Mucveri severimde esim sevmiyor bakla yiyor ama mucver yemiyir cok ilginc nil benimki yogurt hastasi adam cacikla ayran iciyor bu kadar yani gecen feslegenli salata yaptim sezar salata gibi tadina bakti birakti ben salata yemem diye
Alemsin Gamze ya, olur olur herşey olur bir bakmışsın harika sofralar kuruyorsun.Bizi de yemeğe çağırıyorsun
İnsallah canım yaaa:104:
kızlarrr;
öncelikle günaydınnnn..
mutfaktaaa başarılıı olan kızlarımızzz varrr..oww çok iyyiii...
kızlar bişi sormak istiyorumm...
düğüne 2 ayy varr..ben korunma işini dogum kontrol hapı ile yapmak istiyorummm...diğer bi yandan iseee adetim balayına geliyooo...onun içinde geciktirici kullanmam gerekecekkk..
bu ilaçlar ne kadar önceden içilmeye başlanıyorrr..ne zaman dr a gitmeliyim sizce...başlarına gelen vardır elbetttt
Bende severim yemek yapmayi Allah var manti bile acarim gecenin 12sinde borek acip yemisligimde var ama 12 yildir calistigim icin esim benden bu derece yemek bilgisi beklemiyordu anneme bir sirri var bunun ama cozemedim demis :) benimde atmasyon tarifim var cokta guzel oluyor tarifini yazayim
Mantar sote
Mantarlari boyuna ince ince dilimleyip haslayin aciligi ve cig kokusu ciksin
Sonra sari dolmalik biber kirmizi biber carlistonu sogani julyen kesin tavada biraz oldurun kizlar sarimsak biraz kekik kirmizi biber tuz atin pembelessinler sonra mantarlari atip agzini kapatin altini kisin 5 dk sonra mis gibi hazir yanina pilav cacik oldumu ohhh mis
Sevdim bunu, deniycem.. Cuma günü pazara çıkıyorum iş çıkışı evimin orada pazar kuruluyor. Mantar falan alıp deniyim bir.
Mucveri severimde esim sevmiyor bakla yiyor ama mucver yemiyir cok ilginc nil benimki yogurt hastasi adam cacikla ayran iciyor bu kadar yani gecen feslegenli salata yaptim sezar salata gibi tadina bakti birakti ben salata yemem diye
Senin işin zor, benim eşim her yemeği yiyor. Şunu yemem bunu yemem demiyor. Hatta tek yemediği şey domatesli-kıymalı makarnaymış sen bunu ye akşama sana sürprizim var diye diye alıştırdım
Sırf onun sevdiği şeyleri yapma alışmasın, kendi sevdiklerini de yap. Zamanla alışır yer. Bazen de senin sevmediğin ama onun sevdiklerini yap. Sen de alışırsın. Mesela ben kuru fasulye hayatta yemezdim, ama Cüneyt seviyor. Ona pişirince mecbur bende yedim, alıştım şimdi, o kadar da kötü değilmiş tadı yani.
Hemen git hemen, hiç bekleme.. Doktora söyle adet tarihinin düğüne denk geleceğini de, benimde öyleydi. Doktor ilacı başlattı, 10 g5 gün sonra kes dedi, ilacı kesince adet oldum.Adet olunca yeni kutu al ilk baştan içmeye başla dedi, böylece adet tarihim değişti. Ve ilaç kullanımında bazı bünyelerde ilk ay akıntı, lekelenme falan oluyor.bünye alışıncaya kadar. sen şimdiden git, bünyen alışsın, o lekelenme ve akıntıları atlatmış olursun düğün zamanı
Sevdim bunu, deniycem.. Cuma günü pazara çıkıyorum iş çıkışı evimin orada pazar kuruluyor. Mantar falan alıp deniyim bir.
Senin işin zor, benim eşim her yemeği yiyor. Şunu yemem bunu yemem demiyor. Hatta tek yemediği şey domatesli-kıymalı makarnaymış sen bunu ye akşama sana sürprizim var diye diye alıştırdım
ben de erken olduğunu düşünüyordum tatlım yaaa..su an korktum düğüne falan da denk gelır diye...zaten nişandan beri bı duzen olmadı...bi 10 gun gecıkıyor..bı bır hafta erken oluyorum..dr a gıttım stress dedi..bişi yokmuşş..ama bu ay da adet olayım öyle gıdeyım dıyordum..en azından dr a net tarıh verebılırımmm
doğum konrtol hapı kullanınca zaten regli de düzenliyor
ekstradan geciktirici kullanmaya gerek yok
Nil bugun seninle ayni konulari okuyoruz valla su korunma konusunda esin korunsun diye ahkam kesenleri gebertesim var kardesim korunmuyorlar iste cok bilmis gibi soyle zararli boyle zararli atip tutuyorlar bunlar hukumet adina calisan ajanlarmi acaba 3 cocuk dogursunlar diye bilmis bilmis konusup insanlari yanlis yonlendiriyorlar
Ya bende deli oluyorum açıkçası, ben kullandım arkadaş. Tek bir yan etki görmedim, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hatta eşime, burada okuduklarımdan sonra "aşkım hap yüzünden ilk aylarda hamile kalamayabilirim" demiştim. Adetim gecikti, hiç hamileyimdir demiyorum. Hap zararlı ya, engel oluyor ya hamile kalmaya. Dedim herhalde ilacı yeni bıraktım ya, adetim gecikti o yüzden. Kalktım evde cam sildim, perde yıkadım, astım meğer hamileymişim. Artı, bende sevmiyorum arkadaş plastik kılıfı.
Ben kendi adıma konuşuyorum, ben kullandım, yan etki görmedim, yaşamadım, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hamile kalmadan önce tüm tahlillerimde yapıldı, sorun yok.
Ya bende deli oluyorum açıkçası, ben kullandım arkadaş. Tek bir yan etki görmedim, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hatta eşime, burada okuduklarımdan sonra "aşkım hap yüzünden ilk aylarda hamile kalamayabilirim" demiştim. Adetim gecikti, hiç hamileyimdir demiyorum. Hap zararlı ya, engel oluyor ya hamile kalmaya. Dedim herhalde ilacı yeni bıraktım ya, adetim gecikti o yüzden. Kalktım evde cam sildim, perde yıkadım, astım meğer hamileymişim. Artı, bende sevmiyorum arkadaş plastik kılıfı.
Ben kendi adıma konuşuyorum, ben kullandım, yan etki görmedim, yaşamadım, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hamile kalmadan önce tüm tahlillerimde yapıldı, sorun yok.
tatlım şimdi düzenlerse yandım o halde...balayında adetım
Ben 1,5 ay önce başladım hapa
dr hiç ara vermeden kullanmaya devam et dedi
balayından döndükten sonra bıraktım hapı
normalde düğün günü olmuş olacaktım
tatlım dr a falan gıttın mı???hormon tahlili falan yapıldı mıııı
Masallah burda herkes tip mezunu :) kulaktan dolma yalan yanlis siraliyorlar
Bende insallah regl olursam hemen yasmine basliycam nil bu hapi nasil kullanmam gerekiyor beni bir aydinlat
Ben yasmin kullanmadım canım, Qlairista kulandım, adet olduğun gibi ilk haptan içmeye başlıyorsun, hepsi bu.Bu hapta ara falan vermiyorsun. O yüzden ne zaman bıraktım, ay 7 gün oldu mu? 7 gün dolunca mı, geçince mi içicem derdi yok. Hiç ara vermeden almaya devam. Kutuda ki son 2 hap beyaz zaten hormonsuz, bu hapları alınca adet oluyorsun. Yeni kutuya başlıyorsun sonra. 28 günde 1 adet oluyorsun.Yasmin kullanmadım, onlarda 7 gün ara var galiba.[h=3][/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?