'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hemen git hemen, hiç bekleme.. Doktora söyle adet tarihinin düğüne denk geleceğini de, benimde öyleydi. Doktor ilacı başlattı, 10 g5 gün sonra kes dedi, ilacı kesince adet oldum.Adet olunca yeni kutu al ilk baştan içmeye başla dedi, böylece adet tarihim değişti. Ve ilaç kullanımında bazı bünyelerde ilk ay akıntı, lekelenme falan oluyor.bünye alışıncaya kadar. sen şimdiden git, bünyen alışsın, o lekelenme ve akıntıları atlatmış olursun düğün zamanı

Nil bugun seninle ayni konulari okuyoruz valla su korunma konusunda esin korunsun diye ahkam kesenleri gebertesim var kardesim korunmuyorlar iste cok bilmis gibi soyle zararli boyle zararli atip tutuyorlar bunlar hukumet adina calisan ajanlarmi acaba 3 cocuk dogursunlar diye bilmis bilmis konusup insanlari yanlis yonlendiriyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğum konrtol hapı kullanınca zaten regli de düzenliyor
ekstradan geciktirici kullanmaya gerek yok

Ya bende deli oluyorum açıkçası, ben kullandım arkadaş. Tek bir yan etki görmedim, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hatta eşime, burada okuduklarımdan sonra "aşkım hap yüzünden ilk aylarda hamile kalamayabilirim" demiştim. Adetim gecikti, hiç hamileyimdir demiyorum. Hap zararlı ya, engel oluyor ya hamile kalmaya. Dedim herhalde ilacı yeni bıraktım ya, adetim gecikti o yüzden. Kalktım evde cam sildim, perde yıkadım, astım meğer hamileymişim. Artı, bende sevmiyorum arkadaş plastik kılıfı.

Ben kendi adıma konuşuyorum, ben kullandım, yan etki görmedim, yaşamadım, bıraktığım gibi de hamile kaldım. Hamile kalmadan önce tüm tahlillerimde yapıldı, sorun yok.

Masallah burda herkes tip mezunu :) kulaktan dolma yalan yanlis siraliyorlar

tatlım dr a falan gıttın mı???hormon tahlili falan yapıldı mıııı

tatlım dr a falan gıttın mı???hormon tahlili falan yapıldı mıııı

Gittim canım, hatta biz düğünden çok önce eşimle beraber gittik. Doktor bize korunma yöntemlerini anlattı, sonra bir dolu tahlil yaptı bana. Hatta eşime "gelin hanım kontrolden geçiyor , damat bey sizi de kontrole alalım" dedi. Aynı hastane de ürolağa gönderdi. Eşimde kontrolden geçti o sırada yani Ve biz bize anlattıkların doğum kontrol hapını tercih ettik, o da en uygunu bu diyerek çok değişik bir hap verdi ama.Çokta memnun kaldım.

Masallah burda herkes tip mezunu :) kulaktan dolma yalan yanlis siraliyorlar

Ohooo tıp mezunu var, psikoloji mezunu var, aile danışmanı var var da var yani

Bende insallah regl olursam hemen yasmine basliycam nil bu hapi nasil kullanmam gerekiyor beni bir aydinlat

Bende insallah regl olursam hemen yasmine basliycam nil bu hapi nasil kullanmam gerekiyor beni bir aydinlat

Ben yasmin kullanmadım canım, Qlairista kulandım, adet olduğun gibi ilk haptan içmeye başlıyorsun, hepsi bu.Bu hapta ara falan vermiyorsun. O yüzden ne zaman bıraktım, ay 7 gün oldu mu? 7 gün dolunca mı, geçince mi içicem derdi yok. Hiç ara vermeden almaya devam. Kutuda ki son 2 hap beyaz zaten hormonsuz, bu hapları alınca adet oluyorsun. Yeni kutuya başlıyorsun sonra. 28 günde 1 adet oluyorsun.Yasmin kullanmadım, onlarda 7 gün ara var galiba.[h=3][/h]

Bende bunu alayim madem ara verme derdide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…