'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canıııımmmm

benim menü de şu..
patlıcan oturtma(kızartılmış patlıcanla yapıyorum ben)
pirinç pilavı
mercimek çorbası
mevsim salatası
sonrasında da çayın yanına tarçınlı cevizli mis kek

benim menü de şu..
pirinç pilavı
mercimek çorbası
mevsim salatası

Arzu misafirin olayimmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anaam en taze gelincik adayımız mı gelmiş neee?

buyrun ne zaman arzu ederseniz.. hepinizi beklerim

Kuslar fisildadi kulagimaa hemen yazayimm dedimm

Sen napiyosun bugun :)

Temizlik yaptik canimm yemekler yapiliyoo aksam nisanlican geliyoo yarin kv ler misafirler kosturmacayla geciyo meryemcimm :26:

Temizlik yaptik canimm yemekler yapiliyoo aksam nisanlican geliyoo yarin kv ler misafirler kosturmacayla geciyo meryemcimm :26:

Simdilik kostur balayinda acisini cikar

ah kuşlar aahh
bu anlarını sakın unutma kazı aklına emi? ilerde anımsadığında dudağının kenarındaki gülümseyişi şimdiden görüyorum..

merhaba kızlar
yemekler konuşuluyo ne güzel
ben de poğaça yapıyorum bir yandan, geçen gün yaptım baya güzel olmuştu, tekrarlıyorum şimdi
yemek konusunda da kendim geliştirmem lazım özellikle et yemekleri konusunda inşallah yapabilirim
özledim herkesi

benim menü de şu..
pirinç pilavı
mercimek çorbası
mevsim salatası

Ya sırf şu kek için şu an Ankara'ya uçmak istedim Patlıcan oturtmayı bende severim ya, kızartınca güzel oluyor o da, ağır oluyor biraz ama yanına cacıkla harika oluyor. Ben onun yanına bulgur pilavı yapıyorum, çok yakışıyor. Bir de ben aklım esince, vaktim varsa patlıcanları kızartıp buzluğa atıyorum, hazır oluyor

hoşgeldin ayçacıımm ellerin dert görmesin.. her gün muhabbetler yön değiştiriyor işte.. sağlıklı birliktelik için konu değiştiriyoruz ki herkes takip edebilsin ayrıca sende özlendiinn :13:
Özledimmmmmmmmm nerdesin sen bakayım
kuzuuumm bende çok özledim.. cam balkon yapacak ustalar ölçü almak için gelecekler diye eve geldim de gelince de biliyorsun bir makina açayım bir de makinaya çamaşır atayım derken işe girişmişim bildiğin ondan ayrı kaldım özür kuzuuumm sen nasılsın? boncuğum nasıl?

onu senden öğrendim de vakumlu saklama kabı alamadım daha kuzum.. ben de sosuna hiç yağ koymadan domates suyuyla pişiriyorum yağsız oluyor nilim..
hiihh ellerim kırılsaydı da yazmasaydım canın mı çekti.. puuufff.. :18::18::18:

Ev işleri bitmezzzzzzzzzzz, valla bende dün akşam birşeyler yapayım dedim ama işten geldiğim zaman hiç keyfim olmuyor. Ancak cuma akşamları keyfim oluyor, ertesi gün iş yok ya ondan

Canım ben vakumlu saklama kabına koymuyorum, patlıcanları bir kuşbaşı olarak bir de karnıyarıklık kızartıyorum. Soğuyunca , buzdolabı poşetlerine yerleştiriyorum, doğru dondurucuya. Lazım olunca, kıymayı kavuruyorum sadece hoopp hazır

Sen bana bakarsan, ohoo yandın beni herşeyi canım çekiyor. Az önce mantı sohbeti vardı hamişlerin topiğinde, şimdi burada bu. Sıkıntı yok yani

yemin ediyorum iş yapış tarzımız bile aynı Bu kadar olur
aaaa dur öyle deneyeyim.. buzdolabı poşeti işi daha hoş geldi kulağıma.. süper fikir takdire şayan canıımm

Son düzenleme:

ayrıca da bir daha yemek muhabbeti etmeyeceğim.. zira aynı durumda kendimi görünce bile gözüm dönüyor

yemin ediyorum iş yapış tarzımız bile aynı Bu kadar olur
aaaa dur öyle deneyeyim.. buzdolabı poşeti işi daha hoş geldi kulağıma.. süper fikir takdire şayan canıımm

ayrıca da bir daha yemek muhabbeti etmeyeceğim.. zira aynı durumda kendimi görünce bile gözüm dönüyor

Ya sen benim yıllar önce annemin benden gizlediği kayıp kız kardeşim olabilir misin? Buzdolabı poşeti yerde kaplamıyor.Güzelce yerleştir, kabarık durmasın,üst üste koy ya pratiklik her zaman iyidir. Elinin altında böyle hazır birşeyler olduğu zaman, kıymayı bir kavurup üstüne dökmek kolay oluyor. ben şimdi yazın Allah kısmet ederse 6-7 kilo patlıcandan yapıcam, bu hafta sonu pazardan sarmalık asma yaprağı alıp onları da şoka,dolmalık biber, yazın yağ biberi alıp fırında pişirip, kabuklarını soyup şoka, sivri biber yapıcam bol bol, barbunya,domates suyu. Valla yazın ne varsa alıp atıcam dolaba. Bir de malum bebiş olacak kışın, elimin altında pişirmeye hazır birşeyler olsun. Annemler gelir kalır onlar yemek yapar.Bir kaç kilo da kuru fasulye nohut aldık mı kışı bitiririz

Sen beni eve dönerken göreceksin, dur bak ne anlatıcam. Servisin geçtiği yol güzergahı üzerinde bir yerde büyük çayırlar var köye çok yakın çünkü. Bir gün bir baktık koyunlar otluyor. Koyunların yanında da yavrusu kuzular. Şimdi herkes aynen şöyle "ayy ne şirin kuzulara bakın, ayyy minicik, bacaklara bak, annemmmm" şeklinde tavırlar. Ben ise aynen şöyle "bunlardan şimdi ama kuzu çevirme olur"
Ya bir an kendimden utandım, bu kadar cani olabildiğim için.

kesinlikle o kayıp kız kardeş beniiimm
bende kıştan taze fasülye barbunya bide menemen içi hazırlayıp atmıştım bir işime yaradı ki anlatamam :13::13: bu yaz daha fazlasını yapmak lazım kışın ne getireceğini bilemeyiz dimi

puahahahahaa nil nasıl bir bakış açısıdır buuu :90::90::90: cani demeyelim de boğazına düşkün hamile diyelim miii

Aaaa unutmuşum menemeni, süper oluyor. Kışın kahvaltılarda dimi. Dur şimdi liste yapayım

-Barbunya
-Araka
-Karnıyarıklık ve oturtmalık patlıcan
-Parmulanmış kırmızı biber
-Doğranmış kızartılmış sivri biber
-sarmalık yaprak
-dolmalık biber
-menemen
-domates suyu
-enginar
-Türlü (ben dondurucuda taze fasulye sevmiyorum, onun yerine türlü koyuyorum) Süper oluyor.
-Bamya

Yeni evli kızlarda da örnek olur bunlar hem. Güzel bir liste oldu

Aman sorma, kuzucuk adına sonradan çok üzüldüm zaten nasıl öyle düşündüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…