Ahh kuzum heyecan başladı tabi, sevdiceğine kavuşuyorsun işte ne güzel. At kafandan tüm olumsuzlukları, nasıl olacak, nasıl geçecek, annemlerden nasıl ayrılıcam, alışacak mıyım? hepsi at kenara, severek bak sevdiğinin gözlerinin içine. El ele, mutlulukla yaşayın en güzel ve geri dönülmez anlarınızı.
KOlay gelsin canım, az daha sabret az kaldı... Balayında dinlenirsin
Merhaba canım hoşgeldin, aramızda olmak isteyen herkese yerimiz var buyur tabi ki. İlişkinizde de mutluluklar, umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur.
Valla sabırla bekliyorum Meryem, ben çatlıcam sen nasıl duruyon anlmadım. Adet olmadın dimi?
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ayy dimi, az yapmadın sende adama yazık.. Şimdi de o nişanı atmaktan bahseden kızımız, aşk böcüğü olmuş
Manisa kebabı yap canımYa değişik bir şey olsun diye düşündüm bende , ne bileyim. Hem sunumu şık oluyor, hem lezzetli.
Onca aradan sonra, adam şaşırmıştırBizde çok hareketliydik dün akşam, Muhteşem Yüzyıl'ı zor bitirdik
benim menü de şu..
patlıcan oturtma(kızartılmış patlıcanla yapıyorum ben)
pirinç pilavı
mercimek çorbası
mevsim salatası
sonrasında da çayın yanına tarçınlı cevizli mis kek
anaam en taze gelincik adayımız mı gelmiş neee?Huuu huuu kizlarrr :))
buyrun ne zaman arzu ederseniz.. hepinizi beklerimArzu misafirin olayimmm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Huuu huuu kizlarrr :))
anaam en taze gelincik adayımız mı gelmiş neee?
buyrun ne zaman arzu ederseniz.. hepinizi beklerim
Sen napiyosun bugun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuslar fisildadi kulagimaa hemen yazayimm dedimm
Temizlik yaptik canimm yemekler yapiliyoo aksam nisanlican geliyoo yarin kv ler misafirler kosturmacayla geciyo meryemcimm :26:
Kuslar fisildadi kulagimaa hemen yazayimm dedimm
Temizlik yaptik canimm yemekler yapiliyoo aksam nisanlican geliyoo yarin kv ler misafirler kosturmacayla geciyo meryemcimm :26:
benim menü de şu..
patlıcan oturtma(kızartılmış patlıcanla yapıyorum ben)
pirinç pilavı
mercimek çorbası
mevsim salatası
sonrasında da çayın yanına tarçınlı cevizli mis kek
hoşgeldin ayçacıımm ellerin dert görmesin.. her gün muhabbetler yön değiştiriyor işte.. sağlıklı birliktelik için konu değiştiriyoruz ki herkes takip edebilsinmerhaba kızlar
yemekler konuşuluyo ne güzel
ben de poğaça yapıyorum bir yandan, geçen gün yaptım baya güzel olmuştu, tekrarlıyorum şimdi
yemek konusunda da kendim geliştirmem lazım özellikle et yemekleri konusunda inşallah yapabilirim
özledim herkesi
kuzuuumm bende çok özledim.. cam balkon yapacak ustalar ölçü almak için gelecekler diye eve geldim de gelince de biliyorsun bir makina açayım bir de makinaya çamaşır atayım derken işe girişmişim bildiğinÖzledimmmmmmmmm nerdesin sen bakayım
Ya sırf şu kek için şu an Ankara'ya uçmak istedimPatlıcan oturtmayı bende severim ya, kızartınca güzel oluyor o da, ağır oluyor biraz ama yanına cacıkla harika oluyor. Ben onun yanına bulgur pilavı yapıyorum, çok yakışıyor. Bir de ben aklım esince, vaktim varsa patlıcanları kızartıp buzluğa atıyorum, hazır oluyor
hoşgeldin ayçacıımm ellerin dert görmesin.. her gün muhabbetler yön değiştiriyor işte.. sağlıklı birliktelik için konu değiştiriyoruz ki herkes takip edebilsinayrıca sende özlendiinn :13:
kuzuuumm bende çok özledim.. cam balkon yapacak ustalar ölçü almak için gelecekler diye eve geldim de gelince de biliyorsun bir makina açayım bir de makinaya çamaşır atayım derken işe girişmişim bildiğinondan ayrı kaldım özür kuzuuumm sen nasılsın? boncuğum nasıl?
onu senden öğrendim de vakumlu saklama kabı alamadım daha kuzum.. ben de sosuna hiç yağ koymadan domates suyuyla pişiriyorum yağsız oluyor nilim..
hiihh ellerim kırılsaydı da yazmasaydım canın mı çekti.. puuufff.. :18::18::18:
yemin ediyorum iş yapış tarzımız bile aynı Bu kadar olurEv işleri bitmezzzzzzzzzzz, valla bende dün akşam birşeyler yapayım dedim ama işten geldiğim zaman hiç keyfim olmuyor. Ancak cuma akşamları keyfim oluyor, ertesi gün iş yok ya ondan
Canım ben vakumlu saklama kabına koymuyorum, patlıcanları bir kuşbaşı olarak bir de karnıyarıklık kızartıyorum. Soğuyunca , buzdolabı poşetlerine yerleştiriyorum, doğru dondurucuya. Lazım olunca, kıymayı kavuruyorum sadece hoopp hazır
Sen bana bakarsan, ohoo yandın beni herşeyi canım çekiyor. Az önce mantı sohbeti vardı hamişlerin topiğinde, şimdi burada bu. Sıkıntı yok yani
Ev işleri bitmezzzzzzzzzzz, valla bende dün akşam birşeyler yapayım dedim ama işten geldiğim zaman hiç keyfim olmuyor. Ancak cuma akşamları keyfim oluyor, ertesi gün iş yok ya ondan
Canım ben vakumlu saklama kabına koymuyorum, patlıcanları bir kuşbaşı olarak bir de karnıyarıklık kızartıyorum. Soğuyunca , buzdolabı poşetlerine yerleştiriyorum, doğru dondurucuya. Lazım olunca, kıymayı kavuruyorum sadece hoopp hazır
Sen bana bakarsan, ohoo yandın beni herşeyi canım çekiyor. Az önce mantı sohbeti vardı hamişlerin topiğinde, şimdi burada bu. Sıkıntı yok yani
yemin ediyorum iş yapış tarzımız bile aynı Bu kadar olur
aaaa dur öyle deneyeyim.. buzdolabı poşeti işi daha hoş geldi kulağıma.. süper fikir takdire şayan canıımm
ayrıca da bir daha yemek muhabbeti etmeyeceğim.. zira aynı durumda kendimi görünce bile gözüm dönüyor
Ya sen benim yıllar önce annemin benden gizlediği kayıp kız kardeşim olabilir misin? Buzdolabı poşeti yerde kaplamıyor.Güzelce yerleştir, kabarık durmasın,üst üste koy ya pratiklik her zaman iyidir. Elinin altında böyle hazır birşeyler olduğu zaman, kıymayı bir kavurup üstüne dökmek kolay oluyor. ben şimdi yazın Allah kısmet ederse 6-7 kilo patlıcandan yapıcam, bu hafta sonu pazardan sarmalık asma yaprağı alıp onları da şoka,dolmalık biber, yazın yağ biberi alıp fırında pişirip, kabuklarını soyup şoka, sivri biber yapıcam bol bol, barbunya,domates suyu. Valla yazın ne varsa alıp atıcam dolaba. Bir de malum bebiş olacak kışın, elimin altında pişirmeye hazır birşeyler olsun. Annemler gelir kalır onlar yemek yapar.Bir kaç kilo da kuru fasulye nohut aldık mı kışı bitiririz
Sen beni eve dönerken göreceksin, dur bak ne anlatıcam. Servisin geçtiği yol güzergahı üzerinde bir yerde büyük çayırlar var köye çok yakın çünkü. Bir gün bir baktık koyunlar otluyor. Koyunların yanında da yavrusu kuzular. Şimdi herkes aynen şöyle "ayy ne şirin kuzulara bakın, ayyy minicik, bacaklara bak, annemmmm" şeklinde tavırlar. Ben ise aynen şöyle "bunlardan şimdi ama kuzu çevirme olur"Ya bir an kendimden utandım, bu kadar cani olabildiğim için.
kesinlikle o kayıp kız kardeş beniiimm
bende kıştan taze fasülye barbunya bide menemen içi hazırlayıp atmıştım bir işime yaradı ki anlatamam :13::13: bu yaz daha fazlasını yapmak lazım kışın ne getireceğini bilemeyiz dimi
puahahahahaa nil nasıl bir bakış açısıdır buuu :90::90::90: cani demeyelim de boğazına düşkün hamile diyelim miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?