'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iskender palayıda okudum hatta babilde ölüm istanbulda aşk sıkmıştı beni biraz

kendisi üni nin ilk yıllarında bizim okulda dil edebiyat hocasıydı :)

iskender hocanın dili bazen agır evet ama 5 sene agır agdalı ingilizcelerden sonra ney dinletisi gibi gelmeye baslamıstı kitapları bana

ben suara clive cussler okuyorum askım yuzunden.... tam bir clive cussler manyagı, amerikan filmi izliyo gibiyim okurken tam onluk kitaplar ama bende sevdim

iyiyim bende ececim napimm işte hayatımın işini bekliyorum...

hayat ne garip...

hayatının oyuncagıını beklerken... hayatının okulunu

sonra hayatanın eşi ve hayatının işi....

hep beklemekle geciyo... bakalım işi de bulduktan sonra neyi yada kimi beklicem

ooo millet kitap kurduymuş valla =))

hayal gücünle her karakterle bi tip yaratıyosun zihninde kitap okumak film izlemekten dha güzel annemden bulaştı bu alışkanlık banada, 5. dağ vardı guzel bi kitap annem küçükken okutmazdı bana aklım karışır diye 18 ol okutucam derdi heycanla beklerdim. Bide yazarını hatırlayamadığım bi gizli ada vardı 2. sınıfta okudugum keşke bulabilsem onu arşive koymak isterdimm

berfincim aynı kitapları okumuşuz hemen hemen yazını görmeden yazdım bu kadar olur

aynen yahuu:)

geçen günde aklından bir sayı tut alcagıma iskender palının iki darbe arasında kitabını almışım kapak tasarımları aynıda

iyi oldu ama iskerder paala gbi bi insanın hayatını okumak zevkli:)

askeriyede öğretmenmiş bu iskendeR:d

hayatının düğününü ve bebeğinii :101:

çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA

NAZ , GİZEM, ÇAĞLA, YAĞMUR, CEMRE ,BERFİN,,, ya cahil kaldım yanınızdaaaa

kızlar şaka maka ben çoktandır okumadım kitap ya hatta ben çeyiz felan değilde kitap alan biriydim evden çeyiz yerine kitapla çıkcaksın derlerdide o diyenlerde şoklarda ben eski halimemi dönsem çeyiz denilen şey hemencecik olur gibime geliyor yolda kendmi yalnız hissediyorum kitaplarıma yüz çevirmiştim artık güzel bir kitapla başlasam banada tavsiye edin

ne okuyacağımı bilemiyorum

orhan pamuk hiç okumadım ama masumiyet müzeisini çok tavsiye ettiler

bide kolera günlerinde aşkı çok tavsiye ediyorlar

haydi kızlar banada tavsiye

bambaska biri...

bizim hocamız degildi türk dili edeb. derslerine bakardı ama bölümde kendisni gordugumde elim ayagıma girerdi... ne bilim farklı bi elektrigi var adamın... çok mu karizmatik nedir ole bişey

off oda kütüphanemde okunmayanları bekleyenlerde napsam okusammı ayıpmı ediyorum iskender pala bir asker ayrıca siyasi duruşu hiç ilgilendirmiyor ama kitaplarının bazılarını sırf eleştirmek yada beğenmek için okuyorum

bana birşey katamaz zaten siyasi şeyleri kişilerinden öğrenip donanım aldım sadece elştiriyorum şu saaten sonra

çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA

canım estafurullah bunun öyle cahilikle ne alakası var kuzum hepimiz biribmizden öğreniyoruz güçleniyoruz bence

Dualarında banada yer verirmisin canım =))=) Allah tüm sıkıntılarımızı alsın

Annmde bana kitaplarınla geln etcez derdi bana
:)
masumiyet müzesini okudum.. güzel kitap ama ben ara ara atladım baya sayfaları. hatta bnm atladgım sayfalrı arkadaşımda atlamış:)
çok ayrıntı çok fazla ayrıntı.. ama sonucun gzl olabilmesi için bu ayrıntı şart malesf..

ahmet ümit kawimi oku. katile hayran kaldım resmn
aklından bir sayı tut u oku. çok met ediyorlar
morgo morganı okudum ben bir çft yürek ilginç bi kitap değişik şeyler öğrendim:)

Son düzenleme:

hım tavsiyeleri dikkate alcam ahmet ümitin başka hangi kitaplarını okudun fuarı bekliyorum bu sene kaçırmıcam gidicem ve imzalatıcam tek tek kitaplarımı

başka neler tavsiye edebilirsin

hayatının düğününü ve bebeğinii :101:

düğünü şimdiden dusunuyorum zaten

ama bebişe var daha yaa bebişleri cok seviyorum ama hemen bebiş istemiyorum biraz evliligin tadını cıkarmam gerek kocişle basbasa

ayrıca maddi manevi herseyini 4/4 lük saglayabilcegimden emin olmam gerek... büyük sorumluluk gibi geliyo bana

ne alakası var bebegim cahillikleee... sende ilgilisinki epidir okumadım dedin bizde arşivleri taradık direk

evet beklemek istemek umut etmek... hayat geciyo böle anlamı bunlar gercekten...

aklından bir sayı tut bana arkadasım almıs daha okumadım sıra gelmedi... sırada dan brown un kitabı var... yine askımdan aldım...

Bana romantik önerebilceğiniz bi kitap varmı sipariş veriyorumda aklında bir sayı tut ile birtane daha alıyım acillllll romantik mükemmel bir kitap okudum diyen varmıııııııı canlarım????????:26:

dan brown diyincede lise geliyor aklıma muhakak oku hangi kitabı

dan brown ihanet noktası varya o karları herşeyi yaşadım ben o kitapta bütün kitaplarını okudum ama birtek o yordu beni

kızlar olasılıksızlık ve empati haydi bunları okuyan varmı yıl 2008 ve aralık giz bu kitapları ham yapmıştı ilk maaşımla almıştım canlarımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…