iskender palayıda okudum hatta babilde ölüm istanbulda aşk sıkmıştı beni biraz
ooo millet kitap kurduymuş valla =))
berfincim aynı kitapları okumuşuz hemen hemen yazını görmeden yazdım bu kadar olur
hayatının düğününü ve bebeğinii :101:kendisi üni nin ilk yıllarında bizim okulda dil edebiyat hocasıydı :)
iskender hocanın dili bazen agır evet ama 5 sene agır agdalı ingilizcelerden sonra ney dinletisi gibi gelmeye baslamıstı kitapları bana
ben suara clive cussler okuyorum askım yuzunden.... tam bir clive cussler manyagı, amerikan filmi izliyo gibiyim okurken tam onluk kitaplar ama bende sevdim
iyiyim bende ececim napimm işte hayatımın işini bekliyorum...
hayat ne garip...
hayatının oyuncagıını beklerken... hayatının okulunu
sonra hayatanın eşi ve hayatının işi....
hep beklemekle geciyo... bakalım işi de bulduktan sonra neyi yada kimi beklicem
aynen yahuu:)
geçen günde aklından bir sayı tut alcagıma iskender palının iki darbe arasında kitabını almışımkapak tasarımları aynıda
iyi oldu ama iskerder paala gbi bi insanın hayatını okumak zevkli:)
askeriyede öğretmenmiş bu iskendeR:d
hayatının düğününü ve bebeğinii :101:
aynen yahuu:)
geçen günde aklından bir sayı tut alcagıma iskender palının iki darbe arasında kitabını almışımkapak tasarımları aynıda
iyi oldu ama iskerder paala gbi bi insanın hayatını okumak zevkli:)
askeriyede öğretmenmiş bu iskendeR:d
çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA
NAZ , GİZEM, ÇAĞLA, YAĞMUR, CEMRE ,BERFİN,,, ya cahil kaldım yanınızdaaaa
çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA
kızlar şaka maka ben çoktandır okumadım kitap ya hatta ben çeyiz felan değilde kitap alan biriydim evden çeyiz yerine kitapla çıkcaksın derlerdide o diyenlerde şoklarda ben eski halimemi dönsem çeyiz denilen şey hemencecik olur gibime geliyor yolda kendmi yalnız hissediyorum kitaplarıma yüz çevirmiştim artık güzel bir kitapla başlasam banada tavsiye edin
ne okuyacağımı bilemiyorum
orhan pamuk hiç okumadım ama masumiyet müzeisini çok tavsiye ettiler
bide kolera günlerinde aşkı çok tavsiye ediyorlar
haydi kızlar banada tavsiye
Annmde bana kitaplarınla geln etcez derdi bana
:)
masumiyet müzesini okudum.. güzel kitap ama ben ara ara atladım baya sayfaları. hatta bnm atladgım sayfalrı arkadaşımda atmamış:)
çok ayrıntı çok fazla ayrıntı.. ama sonucun gzl olabilmesi için bu ayrıntı şart malesf..
ahmet ümit kawimi oku. katile hayran kaldım resmn
aklından bir sayı tut u oku. çok met ediyorlar
morgo morganı okudum ben bir çft yürek ilginç bi kitap değişik şeyler öğrendim:)
dualarında banada yer verirmisin canım =))=) allah tüm sıkıntılarımızı alsın
hayatının düğününü ve bebeğinii :101:
düğünü şimdiden dusunuyorum zaten
ama bebişe var daha yaa bebişleri cok seviyorum ama hemen bebiş istemiyorum biraz evliligin tadını cıkarmam gerek kocişle basbasa
ayrıca maddi manevi herseyini 4/4 lük saglayabilcegimden emin olmam gerek... büyük sorumluluk gibi geliyo bana
ne alakası var bebegim cahillikleee... sende ilgilisinki epidir okumadım dedin bizde arşivleri taradık direk
evet beklemek istemek umut etmek... hayat geciyo böle anlamı bunlar gercekten...
aklından bir sayı tut bana arkadasım almıs daha okumadım sıra gelmedi... sırada dan brown un kitabı var... yine askımdan aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?