'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bize de yoll gözüktüüü:))))))))))

Ben kavanozda domatesi falan sevmedim, kokuyordu sanki. Geçen sene annem yapmıştı, bana da evlenince verdi, geçen gün konuştukta o da beğenmemiş, o yüzden konserve yapmıcam. Bir tek , kayınvalidem çok güzel kahvaltılık yapıyor, onu öğrenip ondan yapabilirim 2 kavanoz. Onun dışında ne var ne yok dondurucuya

kesinlikle şu an ki evimde yer var aslında ama ev kira olduğundan güvenip de alamam diyordum bende ama rahatlığı da düşünecek olursak birşeyler ayarlanabilir mi ne

Annem ince uzun, buzdolabı gibi olanlardan aldı. Diğer bu dondurma dolapları gibi olanlar evde kullanımı kolay değilmiş. İçinde aramak zor oluyormuş, karışıyormuş sürekli falan. Valla annem çok rahat çok etti. Şu eve çıkalım da Allah'ın izniyle, bir derin dondurucu 2 kurutma makinası alıcam

evet derin dondurucu ayrıca şart zaten buzdolabı yetersiz kaldığı için kavanoz takviyesi düşünüyorum ama bakalım :) oda kızartılmış patlıcan ve közlenmiş deniycem

evet derin dondurucu ayrıca şart zaten buzdolabı yetersiz kaldığı için kavanoz takviyesi düşünüyorum ama bakalım :) oda kızartılmış patlıcan ve közlenmiş deniycem

Kapaklarını sıkı kapat valla heba olur, annem bir kere öyle domates yaptı, hava almış bir baktık küflenmiş hepsi çöpe. Bir daha ki sene tüm kapakları yeni aldı, kaynattı babam sıktı iyice. Ters çevirdi.Ben kavanoz konusunda sanırım kendime güvenemiyorum

Nil kurutma makinesi kullanan biri olarak şiddetle oneriyorum zira böyle bir kolaylık yok kuzucum yok..

Nil kurutma makinesi kullanan biri olarak şiddetle oneriyorum zira böyle bir kolaylık yok kuzucum yok..

Ya benim de arkadaşım kullanıyor, hele bebeği olduktan sonra çok kolaylık olduğunu söyledi. O da geçen sene Kasım'da doğum yapmıştı. Tabi kış mevsimi kıyafetler kurumuyor, ee bebek çok çamaşırı çıkıyor falan.O söyledi bana. İşte kuzum, muhtemelen Allah izin verirse doğumdan sonra 40'ım çıksın yavaş yavaş toparlanırım. Yeni eve geçince alıcam hemen. Ya bu sene illallah geldi nevresim kurutmaya çalışmaktan. Küçük eşya hadi idare ediyorsun çamaşırlıkta ama büyük çarşaf, nevresim valla deli oldum.

Bu forumda sesli konuşma olsa keşke Hani öyle kulaklık mikrofon arada takılırdık ya, bazen çenem düşüyor yazmaya yoruluyorum. Hele bugün anam her yere yettim, ne listeler ne tarifler. Ayy, karnım acıktı

Bu sefer vallahı kopyaladım ve kaydettım süpersın nilocan üsenmedın yazdın valla helal olsun cok teşekkur edıyorum

Bu sefer vallahı kopyaladım ve kaydettım süpersın nilocan üsenmedın yazdın valla helal olsun cok teşekkur edıyorum

İşine yarasın yeter ki canım benim, ne olacak yazdım da elime mi yapıştı. Zaten bugün çenem düşüktü Bunları yap, kışın çok rahat edersin, her yemekte beni anarsınız, hahahaaaaa

Benim camasir makinam kurutmali ayarliyorum yikama bitince kurutuyor mis gibi valla buyik kolaylik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok doğru kuzum Kış çok rahat geçti gönder bana sen sıkıntı çekme annecaann

O kadar zahmet cektim ince ince sardim ama salamura yaprak cok tuzluymus yaa yikadim suda beklettim ama tuzlu yinede
Tas kebabim guzel oldu
Corbam hafif sulu gibi geldi gozume :/
Pilav ve salata kaldi geriye birtek. Masami da hazirladim ohh mis oldu ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim camasir makinam kurutmali ayarliyorum yikama bitince kurutuyor mis gibi valla buyik kolaylik

Ya bende öyle alacaktım kurutmalı makina iyi değil dediler ayrı al dediler aklıma girdiler ; (((

Çok doğru kuzum Kış çok rahat geçti gönder bana sen sıkıntı çekme annecaann

Ayyy seviyorum sizi yaaa, harikasınız kızlar valla burası bana acayip iyi geliyor.))

Bem bunları yapsam da anacugumun gözleri yaşarır heralde

Sen yapta annen gurur duysun kızıyla

Salamurayı bu yüzden sevmiyorum işte. Ic harcına tuz koymasaydın iyi olurdu ama olsun bu seferlik böyle olsun ) şimdi taze yaprak zamanı alıp buzluğuna koy tuzlu olmuyor salamura gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salamurayı bu yüzden sevmiyorum işte. Ic harcına tuz koymasaydın iyi olurdu ama olsun bu seferlik böyle olsun ) şimdi taze yaprak zamanı alıp buzluğuna koy tuzlu olmuyor salamura gibi.

Bu aksami atlattim cok sukur ♥
Kuzum yapraginda guzelini bulmak mesele bulsam guzelinden alip koysam buzluga miis. Salamura alirken baktim kalindi yapraklar

Hamile degilimmm regl oldum cok sukurrr

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar.

Bu aksami atlattim cok sukur ♥
Kuzum yapraginda guzelini bulmak mesele bulsam guzelinden alip koysam buzluga miis. Salamura alirken baktim kalindi yapraklar

Çık pazara şimdi tam mevsimi, incecik yapraklar var. Bende hafta sonu alıcam Allah kısmet ederse. Taze yaprak daha kolay anlaşılıyor ince mi kalın mı diye, salamura anlaşılmıyor. Neyse hadi atlatmışsın ya gerisi önemli değil. Bizi ne zaman çağırıyorsun

Hamile degilimmm regl oldum cok sukurrr

Hadi gözün aydın canım, kendinize bir korunma yönetimi bulun bence acilen. Madem hemen istemiyorsunuz, her ay bu stres yaşanmaz.

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün .........................
8.... :123:

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................8....
:123:

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................8....

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................09....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................15​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................85​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................106​....

Valla cekilmez oh ne diycem ama devami bir gelse bir gariplik var anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…