İyiki anlattin kafam cok karisik ben ne yapacagimi bilmiyorum hap kullanmadim aksama devami gelmezse hemen acike gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sinir olma o da senin gibi tecrübesizanlayışlı ol biraz canım benim.. sabırlı olalım 4üne kadar.. bide sakin emi?
nasılmış benim meleğimle yavruumm?
Şu an için herhangi bir ilaç vs alma kesin sonucu öğrenene kadar. Kan tahlili sana kesin sonucu verecektir. Dediği gibi geç dölllenme de idrar testi hemen yanıt vermiyor.
İyiyiz, dün akşam çok hareketsizdi biraz korktum açıkçası bu sabah hareketlendi yine. İçim rahatladı. Çok zor Arzu yaa, insan kendinden çok onu düşünüyor, daha 7-8 cm belki beni duyuyor belki duymuyor ama ben hep onu düşünüyorum. Azcık hareketini hissetmesem "ay bir şey mi oldu, aksi bir durum mu var " diye endişelere kapılıyorum. Nasıl bir duyguymuş, insanı sarıp sarmalıyor, başka herşeyi düşünmeni engelliyor.
Ayy heyecanlı gelincik seni, normal bunlar ohh dibine kadar yaşa heyecanını
Hadi bakalım az kaldı, çanlar sizin için çalıyorrrrrrrrrr,
Canım bende de oldu aynısı, 7 şubatta adet olmuştum hapı bırakmıştım. Hapı bırakınca düzensiz olabilir diye fazla önemsemedim ama şimdi ayıp olacak 5 mart gibi falan eşimle ilişki sırasında hafif kan geldi, hatta eşim adet olacaksın galiba dedi, (bu durumdan çokta utanmıştım bu arada, ama sonuçta adet olmamıştım), neyse işte 8 mart hafta sonuna geliyordu ve eşimle planlarımız vardı o akşam için, sabah bir kalktım 2-3 damla kan, eyvah dedim adet oldum. Ama hepsi bu kadar sürdü. Ben bu durumu yine hapı bırakmama bağlamıştım ama hamileymişim.
Meryem'cim canım, bütün gün yine devamı gelmezse bence acile gidip bir tahlil yaptır. 1 saate çıkıyor sonuçlar. Geç döllenme olduysa eczaneden aldığın testte çıkması zaman alabilir.
Böyle ayrıntılı anlattım, çünkü kesin sonucu bende hemen öğrenmelisin.
sana da hayırlı cumalar canımmmmmmmmmmm
üstüne görmek ne demek luyor?
hamile mi kalmış oluyor yine öle olursaa?
Döllenmiş yumurra, yani spermi içine alan yumurta , uzun bir kanal yolculuğundan sonra rahimin içine düşer. Fakat boşlukta kalamayacağı için, rahim duvarına yapışmaya çalışır. Yani tutunmaya çalışır, bu sırada bazen rahimin damarlı kısmına denk gelebilir, yada rahim duvarında kılcal damarlara zarar verebilir. Bu da hafif kanamaya sebep olur. Yumurtlama döneminden itibaren, yumurtanın döllenmesi, kanallardan düşmesi için geçen süre ve döllenmiş yumurtanın rahime tutunmaya çalıştığı dönem adet tarihlerine denk gelir. Kanama olunca kişi adet oluyorum sanır ama devamı gelmez, buna üstüne görme yada tutunma kanaması denir.
içgüdüsel bir istek bu yadsınamaz ki meryem.. haklısın belki ama bak sorununuz yokken sorun haline getirme bu durumu.. kanaman kesik kesik devam ederse de gidin hemen acile.. bebek varsa da Allahın dediği istediği buymuş de hayırlısını dile.. yok eğer yoksa da hemen doktor kontrolünde korunmaya başla..Sabah sevincle regl oldum hamile degilim diye kolbasti oynuyorum esim geldi niye hamile degilsin niye olmadi diyor yahu ben evlenmeden once dedim hemen cocuk istemiyorum biraz toparlanalim diye bende istemiyorum diyordu evlendik korunmadi simdide olsun bakariz ne olacak diyor bir fikride yok yada beni kandirdi
Şu an için herhangi bir ilaç vs alma kesin sonucu öğrenene kadar. Kan tahlili sana kesin sonucu verecektir. Dediği gibi geç dölllenme de idrar testi hemen yanıt vermiyor.
İyiyiz, dün akşam çok hareketsizdi biraz korktum açıkçası bu sabah hareketlendi yine. İçim rahatladı. Çok zor Arzu yaa, insan kendinden çok onu düşünüyor, daha 7-8 cm belki beni duyuyor belki duymuyor ama ben hep onu düşünüyorum. Azcık hareketini hissetmesem "ay bir şey mi oldu, aksi bir durum mu var " diye endişelere kapılıyorum. Nasıl bir duyguymuş, insanı sarıp sarmalıyor, başka herşeyi düşünmeni engelliyor.
içgüdüsel bir istek bu yadsınamaz ki meryem.. haklısın belki ama bak sorununuz yokken sorun haline getirme bu durumu.. kanaman kesik kesik devam ederse de gidin hemen acile.. bebek varsa da Allahın dediği istediği buymuş de hayırlısını dile.. yok eğer yoksa da hemen doktor kontrolünde korunmaya başla..
kıyamam ikinize de..Rabbim her daim bağınızı böyle sağlam kılsın sakin ol emi kuzum? sen benim tanıdığım en bilinçli en güçlü hamilesin yavrucağımız çookk şanşlı çoookk
kızlar faceniz varmı ordan ekleşsek olur mu? özelden yazışalım facelerden ekleşelim kızlar ben haftya gelemicem buraya malum izin zamanı =)
Nil olaki hamileysem senin gibi hissetmeye ne zaman baslarim o hamile duygusalligi yok bende ona guveniyorum yada kendimi kandiriyorum of bu belirsizlik
Bilmiyorum canim arzum hic hazir degilken aklimdan bile gecmezdi kendimi cok caresiz hissediyorum aksam olsun hemen hastaneye gidicem
kıyamam ikinize de..Rabbim her daim bağınızı böyle sağlam kılsın sakin ol emi kuzum? sen benim tanıdığım en bilinçli en güçlü hamilesin yavrucağımız çookk şanşlı çoookk
Aaaa öle mii iyi bari bunu da öğrenmiş olduum
Sağol canım benim, Allah isteyen herkese versin, yaşatsın bu duyguları. Bak böyle iltifatlar ediyorsun utanıyorum sonra
Kkda facebook vermek yasak diye biliyorum
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp canım
bak kalp atışı dedin zart dedin zurt dedin bebek kokusu geldi burnuma mis gibiiiiölürüm yaaa..
bak kalp atışı dedin zart dedin zurt dedin bebek kokusu geldi burnuma mis gibiiiiölürüm yaaa..
Belirsizlik kötü bir durum ne desek boş, benim burada paylaştıklarım kendi yaşadıklarım. Bu sende de aynı olacak anlamına gelmez. Ama şu an 2-3 damla kanama ve sonrasının gelmemesini kime söylesen hamile olabilirsin der. Tabi ki doktor değiliz, tahlil sonuçları sana en doğru cevabı verecektir. Belki de bu belirtiler tamamen hormonlarla ilgilidir. Bekar değilsin artık, cinsel bir yaşamın var, hormonların buna da tepki veriyor olabilir. Bilemiyorum. Ama ben %70 hamile olduğunu düşünüyorum, ve büyük ihtimal yeni oluşan bir gebelik, testte o yüzden çıkmadı. Hamile kalındığı andan itibaren vücutta artan hormon, belli bir seviyeye gelene kadar idrar testinde çıkmıyor canım. Ama kanda çıkar.
Kalp sesini duyduğun an olay bitiyor canım. hayatın değişiyor, bakış açın değişiyor, planların değişiyor..bambaşka
yapma böyle meryem'cim Allahın gücüne gider.. Rabbim dağına göre kar verir.. belkide sizin için doğru zaman budur bilemezsin birde işin başka bir tarafı var bak şimdi dost acı söyler baştan korunmamışsın o zaman önemsememişsin düşünmemişsin şimdi neden oldu diye dövünmenin bir anlamı yok bitanemkaçınılmaz son.. sen önüne engel koymazsan olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?