'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar, cuma gününü çok seviyorum çok
Melo gözünaydın canım dicem ama inş. o gariplikde çözülür

Normalde ben regl oldugumda kasiklarimin agrisindan istifra ederim duramam yani simdi agri yok mide bulantisi yok ve sadece iki damla geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normalde ben regl oldugumda kasiklarimin agrisindan istifra ederim duramam yani simdi agri yok mide bulantisi yok ve sadece iki damla geldi

Sadece 2 damla mı? Devamı yok mu? Meryem kuzum üstüne görebilirsin bak benden söylemesi.

Gunaydinn kizlarrr
Yaa ben heyecandan uyuyamiyorumm yaaa sabahin korunden beri uyanigimmmm

✨✨ 🎀 ✨✨

Gunaydinn kizlarrr

✨✨ 🎀 ✨✨

Günaydııın canıım wallaa bende o durumdayıım yaaaa offff heycandan tansiyonum düşüyor resmen

ayyy bi de inanamıyorum hiç yaaaa sanki benm düğünm değilde başkasının düğünü gibi pufff ne tuhaf :2:

Gunaydinn kizlarrr

✨✨ 🎀 ✨✨

Yat uyu terlik geliyor :) bakkk hiiii

Bu aksami atlattim cok sukur ♥
Kuzum yapraginda guzelini bulmak mesele bulsam guzelinden alip koysam buzluga miis. Salamura alirken baktim kalindi yapraklar
bende çok seviyorum kiii
Hamile degilimmm regl oldum cok sukurrr

gözün aydın canım
hayırlı cumalar tatlımmm
günaydınlar hayırlı cumalar bugnde bitsi bian önce =)
evet evet bitsin nooolurr
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar, cuma gününü çok seviyorum çok
Melo gözünaydın canım dicem ama inş. o gariplikde çözülür
günaydın canım hayırlı cumalar
Gözün aydın canım
Herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar gamze'cim

meryeemmm üstüne görüyorsun sanırıımmm
Gunaydinn kizlarrr

✨✨ 🎀 ✨✨
yerim senin heyecanınıııı.. ama dinlenmelisiiinn

herkese hayırlı cumalaarr

Bilmiyorum arzum ayin 4 ne randevu aldim doktora gidicez sabah sabah bir zil takmadigim kaldi

Aksam bir test almis esim resmen kaziklanmis yani after10 diye birsey hic cizgi cikmadi test bozuk iyi mi

Bilmiyorum arzum ayin 4 ne randevu aldim doktora gidicez sabah sabah bir zil takmadigim kaldi

meryem'cim çok keskin düşünme hamile değilim diye ya da hamileyim diye.. bekle doktora gideceğin zamana kadar.. ayrıca testte hiç çizgi olmaması gibi bir durum yok tek çizgi kesin olmalı.. bozukmuş o..

meryem'cim çok keskin düşünme hamile değilim diye ya da hamileyim diye.. bekle doktora gideceğin zamana kadar.. ayrıca testte hiç çizgi olmaması gibi bir durum yok tek çizgi kesin olmalı.. bozukmuş o..

Evet kesin bozuk 3 liraya test almis benim akilli kocam aksam gidip gelip bakiyor bunda cikmadi diye balkona koymus belki kuruyunca sonuc cikar diye sinir etti beni

Gunaydinn kizlarrr

✨✨ 🎀 ✨✨

Ayy heyecanlı gelincik seni, normal bunlar ohh dibine kadar yaşa heyecanını

Hadi bakalım az kaldı, çanlar sizin için çalıyorrrrrrrrrr,

Bende ondan suphelendim

Canım bende de oldu aynısı, 7 şubatta adet olmuştum hapı bırakmıştım. Hapı bırakınca düzensiz olabilir diye fazla önemsemedim ama şimdi ayıp olacak 5 mart gibi falan eşimle ilişki sırasında hafif kan geldi, hatta eşim adet olacaksın galiba dedi, (bu durumdan çokta utanmıştım bu arada, ama sonuçta adet olmamıştım), neyse işte 8 mart hafta sonuna geliyordu ve eşimle planlarımız vardı o akşam için, sabah bir kalktım 2-3 damla kan, eyvah dedim adet oldum. Ama hepsi bu kadar sürdü. Ben bu durumu yine hapı bırakmama bağlamıştım ama hamileymişim.

Meryem'cim canım, bütün gün yine devamı gelmezse bence acile gidip bir tahlil yaptır. 1 saate çıkıyor sonuçlar. Geç döllenme olduysa eczaneden aldığın testte çıkması zaman alabilir.

Böyle ayrıntılı anlattım, çünkü kesin sonucu bende hemen öğrenmelisin.

bende çok seviyorum kiii
herkese hayırlı cumalaarr

sana da hayırlı cumalar canımmmmmmmmmmm

İyiki anlattin kafam cok karisik ben ne yapacagimi bilmiyorum hap kullanmadim aksama devami gelmezse hemen acike gidicem

Evet kesin bozuk 3 liraya test almis benim akilli kocam aksam gidip gelip bakiyor bunda cikmadi diye balkona koymus belki kuruyunca sonuc cikar diye sinir etti beni

sinir olma o da senin gibi tecrübesiz anlayışlı ol biraz canım benim.. sabırlı olalım 4üne kadar.. bide sakin emi?
nasılmış benim meleğimle yavruumm?

Sabah sevincle regl oldum hamile degilim diye kolbasti oynuyorum esim geldi niye hamile degilsin niye olmadi diyor yahu ben evlenmeden once dedim hemen cocuk istemiyorum biraz toparlanalim diye bende istemiyorum diyordu evlendik korunmadi simdide olsun bakariz ne olacak diyor bir fikride yok yada beni kandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…