- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
günaydınlar hayırlı cumalar bugnde bitsi bian önce =)
Günaydın canım, valla ben de aynı düşüncedeyim bir an önce bitsin bugün
Hamile degilimmm regl oldum cok sukurrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normalde ben regl oldugumda kasiklarimin agrisindan istifra ederim duramam yani simdi agri yok mide bulantisi yok ve sadece iki damla geldi
Gunaydinn kizlarrr
Yaa ben heyecandan uyuyamiyorumm yaaa sabahin korunden beri uyanigimmmm
✨✨ 🎀 ✨✨
Sadece 2 damla mı? Devamı yok mu? Meryem kuzum üstüne görebilirsin bak benden söylemesi.
Gunaydinn kizlarrr
✨✨ 🎀 ✨✨
Ya bende öyle alacaktım kurutmalı makina iyi değil dediler ayrı al dediler aklıma girdiler ; (((
Ayyy seviyorum sizi yaaa, harikasınız kızlar valla burası bana acayip iyi geliyor.))
Sen yapta annen gurur duysun kızıyla
Salamurayı bu yüzden sevmiyorum işte. Ic harcına tuz koymasaydın iyi olurdu ama olsun bu seferlik böyle olsun) şimdi taze yaprak zamanı alıp buzluğuna koy tuzlu olmuyor salamura gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çok seviyorum kiiiBu aksami atlattim cok sukur ♥
Kuzum yapraginda guzelini bulmak meselebulsam guzelinden alip koysam buzluga miis. Salamura alirken baktim kalindi yapraklar
gözün aydın canımHamile degilimmm regl oldum cok sukurrr
hayırlı cumalar tatlımmmGünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar.
Çık pazara şimdi tam mevsimi, incecik yapraklar var. Bende hafta sonu alıcam Allah kısmet ederse. Taze yaprak daha kolay anlaşılıyor ince mi kalın mı diye, salamura anlaşılmıyor. Neyse hadi atlatmışsın ya gerisi önemli değil. Bizi ne zaman çağırıyorsun
Hadi gözün aydın canım, kendinize bir korunma yönetimi bulun bence acilen. Madem hemen istemiyorsunuz, her ay bu stres yaşanmaz.
evet evet bitsin nooolurrgünaydınlar hayırlı cumalar bugnde bitsi bian önce =)
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar, cuma gününü çok seviyorum çok
Melo gözünaydın canım dicem ama inş. o gariplikde çözülür
hayırlı cumalar gamze'cimGözün aydın canım
Herkese hayırlı cumalar
meryeemmm üstüne görüyorsun sanırıımmmNormalde ben regl oldugumda kasiklarimin agrisindan istifra ederim duramam yani simdi agri yok mide bulantisi yok ve sadece iki damla geldi
yerim senin heyecanınıııı.. ama dinlenmelisiiinnGunaydinn kizlarrr
✨✨ 🎀 ✨✨
Sadece 2 damla mı? Devamı yok mu? Meryem kuzum üstüne görebilirsin bak benden söylemesi.
Bilmiyorum arzum ayin 4 ne randevu aldim doktora gidicez sabah sabah bir zil takmadigim kaldi
meryem'cim çok keskin düşünme hamile değilim diye ya da hamileyim diye.. bekle doktora gideceğin zamana kadar.. ayrıca testte hiç çizgi olmaması gibi bir durum yok tek çizgi kesin olmalı.. bozukmuş o..
Gunaydinn kizlarrr
✨✨ 🎀 ✨✨
Günaydııın canıım wallaa bende o durumdayıım yaaaa offff heycandan tansiyonum düşüyor resmen
ayyy bi de inanamıyorum hiç yaaaa sanki benm düğünm değilde başkasının düğünü gibi pufff ne tuhaf :2:
Bende ondan suphelendim
bende çok seviyorum kiii
herkese hayırlı cumalaarr
Ayy heyecanlı gelincik seni, normal bunlar ohh dibine kadar yaşa heyecanını
Hadi bakalım az kaldı, çanlar sizin için çalıyorrrrrrrrrr,
Canım bende de oldu aynısı, 7 şubatta adet olmuştum hapı bırakmıştım. Hapı bırakınca düzensiz olabilir diye fazla önemsemedim ama şimdi ayıp olacak 5 mart gibi falan eşimle ilişki sırasında hafif kan geldi, hatta eşim adet olacaksın galiba dedi, (bu durumdan çokta utanmıştım bu arada, ama sonuçta adet olmamıştım), neyse işte 8 mart hafta sonuna geliyordu ve eşimle planlarımız vardı o akşam için, sabah bir kalktım 2-3 damla kan, eyvah dedim adet oldum. Ama hepsi bu kadar sürdü. Ben bu durumu yine hapı bırakmama bağlamıştım ama hamileymişim.
Meryem'cim canım, bütün gün yine devamı gelmezse bence acile gidip bir tahlil yaptır. 1 saate çıkıyor sonuçlar. Geç döllenme olduysa eczaneden aldığın testte çıkması zaman alabilir.
Böyle ayrıntılı anlattım, çünkü kesin sonucu bende hemen öğrenmelisin.
sana da hayırlı cumalar canımmmmmmmmmmm
sinir olma o da senin gibi tecrübesizEvet kesin bozuk 3 liraya test almis benim akilli kocam aksam gidip gelip bakiyor bunda cikmadi diye balkona koymus belki kuruyunca sonuc cikar diye sinir etti beni
nasılmış benim meleğimle yavruumm?Ayy heyecanlı gelincik seni, normal bunlar ohh dibine kadar yaşa heyecanını
Hadi bakalım az kaldı, çanlar sizin için çalıyorrrrrrrrrr,
Canım bende de oldu aynısı, 7 şubatta adet olmuştum hapı bırakmıştım. Hapı bırakınca düzensiz olabilir diye fazla önemsemedim ama şimdi ayıp olacak 5 mart gibi falan eşimle ilişki sırasında hafif kan geldi, hatta eşim adet olacaksın galiba dedi, (bu durumdan çokta utanmıştım bu arada, ama sonuçta adet olmamıştım), neyse işte 8 mart hafta sonuna geliyordu ve eşimle planlarımız vardı o akşam için, sabah bir kalktım 2-3 damla kan, eyvah dedim adet oldum. Ama hepsi bu kadar sürdü. Ben bu durumu yine hapı bırakmama bağlamıştım ama hamileymişim.
Meryem'cim canım, bütün gün yine devamı gelmezse bence acile gidip bir tahlil yaptır. 1 saate çıkıyor sonuçlar. Geç döllenme olduysa eczaneden aldığın testte çıkması zaman alabilir.
Böyle ayrıntılı anlattım, çünkü kesin sonucu bende hemen öğrenmelisin.
sana da hayırlı cumalar canımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?