Bebek mi siz benim minik sumo kuzenimi gorun birdeEki Görüntüle 1137154
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç sorma nilocanıımmmNasıl güzel kokuyorlar dimi, hepsi miss gibi pamuk gibi
maşallahbende bebekleri çok seviyorum ayyyyy kıyamam onlara dün bizim işyerine bitane arkadaş dogum yapmıştı getirdi çokk çirkin bişeydidegmesin diye öyle söylüyorum
utanacak birşey yok akşama kadar kendine eziyet etme canım benimDogru soyluyorsun arzu inan kendimden utaniyorum aklima geliyor cok sevdigim bir yakinim 6 yildir bebegi olsun diye tedavi oluyor Rabbim herseyin en dogrusunu bilir basiretim baglandi resmen ne yapicam nasil yapicam Allah hepimize hayirli zamanda nasip etsin seni cok seviyorum arzu cannn
oooyyy maşallaaahhBebek mi siz benim minik sumo kuzenimi gorun birdeEki Görüntüle 1137154
Oyyy maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bahtı güzel olsun inşallah.
Dogru soyluyorsun canim ama sayende cok sey ogrendim Allah senden razi olsun aksam bir test yaptirsam cok iyi olur illaki kamda cikar bende hemen baslarim ilac kullanmaya insallah kisa zamanda borclar biter duzenimiz olur
İyiki varsiniz siz olmasaniz ben ne yapardim canlarim benim sizi cok seviyorum
hiç sorma nilocanıımmmyok yaa yok biz tekrar gündeme almalıyız bu konuyu hakkuşla..
bizde seni canımİyiki varsiniz siz olmasaniz ben ne yapardim canlarim benim sizi cok seviyorum
evettttttt bencede, bir sürü bebiş olsun topicte, gelinler topiği olmaktan çıktı burası zaten
bende 14ten sonra yokum.. o bakımdan şimdiden herkese iyi haftasonları.. güzel tatiller..Ufff karnım acıktı çok fena, kızlar ben öğleden sonra 16:00'ya kadar falan buralarda olamıycam. Haberiniz olsun
Seninle giz'i cizdim evdesiniz ugramiyorsunuz tembel gelinler
İşe başlıyım pazartesi daha çok uğrarım canım inan evi düzenlemekten totom yer görmedi yav hep bir iş çıkıyor işte daha az yoruluyordum bu ev kadınlığı bana göre değil hele çocuk filan şu an hiç düşünemiyorum ağzım gözüm bir yere kayar herhalde.
Ben alistim aksam gelip yemek yapiyorum cumartesi temizlik pazar dinleniyorum aman cocuk deme kiyisindan dondum resmen
Gunaydinn kizlarr ben yine sabahin korunde uyandimmm :) bugun buyukk gunn :123:
✨✨ 🎀 ✨✨
Ben alistim aksam gelip yemek yapiyorum cumartesi temizlik pazar dinleniyorum aman cocuk deme kiyisindan dondum resmen
Ooo ne güzel kııız afern sana alışmışsın hemen
ben işten akşamları 18.30 da çıkıyorum ewimde de en geç 19.20 de olurum zaten.. kocişim de taaa leventten anadolu yakasına geçtiği için onun ewe gelmesi 9u buluyor o gelene kadar herhalde yemekleri yapmış üstümü değişmiş süslenmiş püslenmiş olurum
ewimde çok dağılmaz zaten çünkü 2 kişiyiz fazla misafr de gelmez bana çalıştığım için =)
temizliği de 2 haftada bir yapcam cmtsi temzlik pazar yatış olur haftada 1 süpürge açarım artıkk
umarım çok çabuk adapte olurum
Gunaydinn kizlarr ben yine sabahin korunde uyandimmm :) bugun buyukk gunn :123:
✨✨ 🎀 ✨✨
Pasaklimi olucan sen her aksam supuruyorum halinin tuyleri yuzunden heryer toz sen bir gir eve gorursun hergun nasil silip supuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?