'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nasıl güzel kokuyorlar dimi, hepsi miss gibi pamuk gibi
hiç sorma nilocanıımmm yok yaa yok biz tekrar gündeme almalıyız bu konuyu hakkuşla..
bende bebekleri çok seviyorum ayyyyy kıyamam onlara dün bizim işyerine bitane arkadaş dogum yapmıştı getirdi çokk çirkin bişeydi degmesin diye öyle söylüyorum
maşallah Rabbim ne güzel yaratıyor oooyyy..
utanacak birşey yok akşama kadar kendine eziyet etme canım benim akşam gider hakkınızda hayırlı olanı öğrenir gelirsiniz.. tamam mı bitaneciiimm?
Bebek mi siz benim minik sumo kuzenimi gorun birdeEki Görüntüle 1137154

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oooyyy maşallaaahh

Oyyy maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bahtı güzel olsun inşallah.

Amin insallah senin fasulyeninde bahti guzel saglikli mutlu bir bebek olur ben daha bu tosuncugu sevip koklauamadim samsundalar ancak fotograflarini seviyorum gerci gitsemde cadaloz ablasi pek sevdirmez kiskaniyor cadimiz annem simdi samsunda bol bol opmus koklamis ama ablasini disari cikariyorlarmis ancak oyle halam beni sevsin diye aglamis zillimiz

İyiki varsiniz siz olmasaniz ben ne yapardim canlarim benim sizi cok seviyorum

Kan testi yaptır mutlaka, kesin sonucu öğren öyle ilaç kullanmaya başla.

Sende seviliyorsun kuzum

Ufff karnım acıktı çok fena, kızlar ben öğleden sonra 16:00'ya kadar falan buralarda olamıycam. Haberiniz olsun

bizde seni canım
evettttttt bencede, bir sürü bebiş olsun topicte, gelinler topiği olmaktan çıktı burası zaten

Ufff karnım acıktı çok fena, kızlar ben öğleden sonra 16:00'ya kadar falan buralarda olamıycam. Haberiniz olsun
bende 14ten sonra yokum.. o bakımdan şimdiden herkese iyi haftasonları.. güzel tatiller..

diloooşşşş ilk düğünün istediğinin bin katı güzel olsun Rabbim ömür boyu mutlu etsin canııımmm

uff cok yoruldum tek basıma ısyerınde boguusuyorum kızlar okuyorum ama pek yazmaya vaktım olmuyo nerde bu kız demeyın öptüm hepinizi

Seninle giz'i cizdim evdesiniz ugramiyorsunuz tembel gelinler

İşe başlıyım pazartesi daha çok uğrarım canım inan evi düzenlemekten totom yer görmedi yav hep bir iş çıkıyor işte daha az yoruluyordum bu ev kadınlığı bana göre değil hele çocuk filan şu an hiç düşünemiyorum ağzım gözüm bir yere kayar herhalde.

Ben alistim aksam gelip yemek yapiyorum cumartesi temizlik pazar dinleniyorum aman cocuk deme kiyisindan dondum resmen

Ben alistim aksam gelip yemek yapiyorum cumartesi temizlik pazar dinleniyorum aman cocuk deme kiyisindan dondum resmen

Hayırlısı neyse o olsun canım ben de bebişimiz olsun istiyorum ama kısmet olursa 3-4 sene sonra filan yine de kısmet bu işler tabi biz tedbirimizi alıyoruz olursa da yapacak bir şey yok.

Gunaydinn kizlarr ben yine sabahin korunde uyandimmm :) bugun buyukk gunn :123:

✨✨ 🎀 ✨✨

Ooo ne güzel kııız afern sana alışmışsın hemen

ben işten akşamları 18.30 da çıkıyorum ewimde de en geç 19.20 de olurum zaten.. kocişim de taaa leventten anadolu yakasına geçtiği için onun ewe gelmesi 9u buluyor o gelene kadar herhalde yemekleri yapmış üstümü değişmiş süslenmiş püslenmiş olurum

ewimde çok dağılmaz zaten çünkü 2 kişiyiz fazla misafr de gelmez bana çalıştığım için =)

temizliği de 2 haftada bir yapcam cmtsi temzlik pazar yatış olur haftada 1 süpürge açarım artıkk

umarım çok çabuk adapte olurum

Pasaklimi olucan sen her aksam supuruyorum halinin tuyleri yuzunden heryer toz sen bir gir eve gorursun hergun nasil silip supuruyorsun

Gunaydinn kizlarr ben yine sabahin korunde uyandimmm :) bugun buyukk gunn :123:

✨✨ 🎀 ✨✨

Hersey cok guzel olsun Allah gonlune gore versin melegim

Pasaklimi olucan sen her aksam supuruyorum halinin tuyleri yuzunden heryer toz sen bir gir eve gorursun hergun nasil silip supuruyorsun

Ehehheh kııızzz her gün nasıl süpüreyiim tozlansın ben toptan temzlerim cmtsiden cumartsiye süpürge açmayı düşünym bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…