'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ehehheh kııızzz her gün nasıl süpüreyiim tozlansın ben toptan temzlerim cmtsiden cumartsiye süpürge açmayı düşünym bende

Cikssss olmaz oyle evin icinde tozlar ucusur esin pisman olur sonra baslar vidi vidi yapmaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cikssss olmaz oyle evin icinde tozlar ucusur esin pisman olur sonra baslar vidi vidi yapmaya

ahahahah sorma wallaaa şimdiden başladıı koltularım beyaz benm saçlarda otrduğum anda düşüyor nasıl kızıyor banaa

ahahahah sorma wallaaa şimdiden başladıı koltularım beyaz benm saçlarda otrduğum anda düşüyor nasıl kızıyor banaa

Kizar bende sevmiyorum tozu kiri erkekler ne kadar pasakli pismis gibi gorunsede duzen hastasidir temiz olacak heryer bu senin icinde gecerli ben haftada bir supursem evde nefes alamam cumartesileri buyuk temizlik yapiyorum halilarimi havalandiririm koltuklari silerim camlari kapilari mutfagimi banyomu duvarlari silerim evim mis gibi olur sende alisirsin esine temizle kelimesini soyletirsen zoruna gider

Meryem ne oldu? Adetin başladı mı tam olarak? Merak ettim ya..

Meryem ne oldu? Adetin başladı mı tam olarak? Merak ettim ya..

Evet canim basladi aksama kadar bekledim aksam basladi sancilarim senin kullandigin ilaci aldim hemen basladim geceyi sabah ettim sancidan ama ilk defa bu regl sancilarina sevindim :)

Allah gönlüne göre verdi canım, aman dikkat bundan sonra. İlaca yeni başladığın için adetin bittikten sonra da ara ara lekelenme falan olur korkma. Vücut alışıyor o sırada. Dediğim gibi hiç ara vermeyeceksin hapa, kutu bittiği gibi hemen yeni kutu. O günleri gösteren yapıştırmayı da sana uygun güne göre yapıştır ki, kaçırma, ya da kaçırsan da ne yapman gerektiğini okursun hemen. Hadi geçmiş olsun

Sagol canim cok yardimin dokundu bana gercekten hakkini odeyemem butun yan etkilerini okudum kitapcigi ezberledim zaten ayni saatte aliyorum sadece aklima takilan hemen korumaya basliyor mu

Bana doktorum hemen başlıyor demişti. Zaten şu an adetsin aksiyon olmayacağına göre bitene kadar korumaya başlar.

Bana doktorum hemen başlıyor demişti. Zaten şu an adetsin aksiyon olmayacağına göre bitene kadar korumaya başlar.

Harika valla :) ben yinede doktora gidicem bu sancilar neden oluyor bir terslik varmi diye

Harika valla :) ben yinede doktora gidicem bu sancilar neden oluyor bir terslik varmi diye

Merak etme, sancıların da kesilecek adet miktarın da azalacak ve tam 28 günde adet olacaksın. Son 2 beyaz hapın ilkini aldığın gün ya da en fazla 2. beyaz hapı aldığın gün başlayacak adetin. Doğum kontrol haplarının en güzel yanı bunlar, adet sancılarını yok etmesi, kanama miktarını azaltması ve düzenli adet ile yumurtlama zamanlarını düzene sokması. Bu adet sancıları daha önce de varsa geçecektir. Ama ilk defa oluyorsa aklına takılanları sormak için doktora gidebilirsin tabi ki. Hormon değişimleri ve de sık ilişki de kasık ağrısına sebep olabilir ilk zamanlar. Şu adet dönemi ile az dinlenin siz de

Ben bildim bileli sancili olur anneminde oyleymis zaten genetik yani agri cekmiyim yeter bana sabaha kadar kivrandim

Ben bildim bileli sancili olur anneminde oyleymis zaten genetik yani agri cekmiyim yeter bana sabaha kadar kivrandim

Hap sayesinde belki tamamen belki de kısmen sancıların yok olabilir canım.

Selam kızlar bugün 16 günlük tatilimin son günü yarın iş başı yapıyorum kısmetse gün içerisinde daha çok katılırım aranıza diye düşünüyorum .Eşim de 3-4 günlüğüne iş için yurt dışına gidiyor annemler gelecek onları da özlemiştim bir bakıma iyi oldu ama bir yandan da daha üçüncü haftadan ayrı kalacağız 3-4 gün ona canı sıkkın biraz.

Son düzenleme:
Gunaydin iyi haftalar diliyorum herkese hafta sonu evmize market alisverisi yaptik sebze meyve almadikki bozulmasin ama cok keyifliydi balayi bavullarinida topladik ama eksijleri var umarim koymayi unutmam yola cikmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün .........................
5.... :123:

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................5....
:123:

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................
5.... :123:

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................6....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................12​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................82​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................103​....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…