nerde bu sayfanın güzel hanımları yaaaaaa
Gunaydinn kizlarrr
İlk dugunu kinayi atlatmis olarakk geliverdimm :)) cok guzel gecti sukur her sey ufak tefek puruzler olmadi diil ama gecti sukurr
Sizler nasilsinizzz
✨✨ 🎀 ✨✨
Fotograf istiyoruz kuzummm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diğer konuda ki yorumuna bayıldım
Gunaydinn kizlarrr
İlk dugunu kinayi atlatmis olarakk geliverdimm :)) cok guzel gecti sukur her sey ufak tefek puruzler olmadi diil ama gecti sukurr
Sizler nasilsinizzz
✨✨ 🎀 ✨✨
Oyle ama sinir adam iyi sabretmis birde esim koylu ben merkezde diye yazmis kafasi koylu bunlar evlenmesin itiraz ediyorum
O zaten işin başka boyutu da,bir de işi namus meselesine kadar bağladı. Ben yorum yazınca, namus sadece kadında bulunmazmış erkekte namuslu olacakmış. İyi de fotoğraf çekinmek namussuzluksa eyvah!!!!
Böylelerin ki kıskançlık değil kuzum, bildiğin hastalık. Adama yazık
Cahil canim bu hemde baya cahil boyleleri evlenmemeli
Valla bdvye yazsa tasa tutarlar bunu bebek nasil nil
Bu KK'nın kıskanç kadınlarından bana fenalık geldi zatenBende bunları okuya okuya onlara benzicem diye korkuyorum, geçen akşam ilk defa hayatımda ilk defa Cüneyt salona oturmuş telefonuyla oynuyordu. "Ne yapıyorsun" dedim. "Oyunuma bakıyorum" dedi , "emin misin?" dedim kalktım . "Sen bu forumda fazla takılmaya başladın, bence uzaklaş" dedi
Bebek iyi canım, dondurmayı çok sevdiğini çözdük hafta sonu. Tatlı yiyorum tepki yok, dondurma yedikten 15 dakika sonra aman Allah'ım fır dönüyor içerideCüneyt'te "annesi vardı şimdi sıpa geliyor dondurma canavarı" dedi Bakalım cumartesi günü randevumuz var, inşallah güzel haberle alırız ve de eğer şanslıysak cinsiyetini öğrenebiliriz.
Aksam ayni seyi yasadik desene benhe huseyine sordum telefonu banyodaydi islanmis arkadasim aradi dedi aldim baktim arayan yok eminmisim dedim oyun oynadigini soyledi ama abartti oyunu gecede yatakta oynuyor :) insallah artik kendini gosterir meraktan oldurdu bizi
Saçma sapan şeyler işte, ne oynuyor kız senin ki? Benimkinin bir köyü var, aman Allah'ım sanırsın, o çok uzaklarda gitmediğimiz, kalmadığımız ama bizim olan o köy bu köy yaniSaldırı yapıyorlarmış, yok saldırı yapmış. Yatıyoruz akşamları, dur bir son saldırı yapayım diyor. bana da anlatıyor , bak nasıl dağıttım adamın köyünü diye Ben 2 tane çocukla ne yapıcam
Valla canım ya, herkes merakta çatlıcam bende artık. her gün bebek kıyafetlerine bakıyorum ama, alamıyorum
Ayni oyun nil gece tetikte aha saldiri oldu asker basiyor savunma yapiyor 5 kere sesleniyorum 6.ya bakiyor
hahahahaaa hiç şaşırmadım biliyor musun
Tek zevki o oyun fazla mudahale etmiyorum zaten oyuna bulastiran sevgili kuzenim ve kardesim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?