'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Burdayim gunaydin iyi haftalarr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinn kizlarrr
İlk dugunu kinayi atlatmis olarakk geliverdimm :)) cok guzel gecti sukur her sey ufak tefek puruzler olmadi diil ama gecti sukurr
Sizler nasilsinizzz

✨✨ 🎀 ✨✨

Gunaydinn kizlarrr
İlk dugunu kinayi atlatmis olarakk geliverdimm :)) cok guzel gecti sukur her sey ufak tefek puruzler olmadi diil ama gecti sukurr
Sizler nasilsinizzz

✨✨ 🎀 ✨✨

Fotograf istiyoruz kuzummm

Diğer konuda ki yorumuna bayıldım

Oyle ama sinir adam iyi sabretmis birde esim koylu ben merkezde diye yazmis kafasi koylu bunlar evlenmesin itiraz ediyorum

Gunaydinn kizlarrr
Sizler nasilsinizzz

✨✨ 🎀 ✨✨

Herseyın ıstedıgın gıbı gecmesıne cok sevındım kuzum
işyerınde tek kalmıs her kafadan gamze cıkıyo kafayı yemedın ızne ayırlırsam ne mutlu bana

Oyle ama sinir adam iyi sabretmis birde esim koylu ben merkezde diye yazmis kafasi koylu bunlar evlenmesin itiraz ediyorum

O zaten işin başka boyutu da,bir de işi namus meselesine kadar bağladı. Ben yorum yazınca, namus sadece kadında bulunmazmış erkekte namuslu olacakmış. İyi de fotoğraf çekinmek namussuzluksa eyvah!!!!

Böylelerin ki kıskançlık değil kuzum, bildiğin hastalık. Adama yazık

Cahil canim bu hemde baya cahil boyleleri evlenmemeli

Valla bdvye yazsa tasa tutarlar bunu bebek nasil nil

Valla bdvye yazsa tasa tutarlar bunu bebek nasil nil

Bu KK'nın kıskanç kadınlarından bana fenalık geldi zaten Bende bunları okuya okuya onlara benzicem diye korkuyorum, geçen akşam ilk defa hayatımda ilk defa Cüneyt salona oturmuş telefonuyla oynuyordu. "Ne yapıyorsun" dedim. "Oyunuma bakıyorum" dedi , "emin misin?" dedim kalktım . "Sen bu forumda fazla takılmaya başladın, bence uzaklaş" dedi

Bebek iyi canım, dondurmayı çok sevdiğini çözdük hafta sonu. Tatlı yiyorum tepki yok, dondurma yedikten 15 dakika sonra aman Allah'ım fır dönüyor içeride Cüneyt'te "annesi vardı şimdi sıpa geliyor dondurma canavarı" dedi Bakalım cumartesi günü randevumuz var, inşallah güzel haberle alırız ve de eğer şanslıysak cinsiyetini öğrenebiliriz.

Aksam ayni seyi yasadik desene benhe huseyine sordum telefonu banyodaydi islanmis arkadasim aradi dedi aldim baktim arayan yok eminmisim dedim oyun oynadigini soyledi ama abartti oyunu gecede yatakta oynuyor :) insallah artik kendini gosterir meraktan oldurdu bizi

Saçma sapan şeyler işte, ne oynuyor kız senin ki? Benimkinin bir köyü var, aman Allah'ım sanırsın, o çok uzaklarda gitmediğimiz, kalmadığımız ama bizim olan o köy bu köy yani Saldırı yapıyorlarmış, yok saldırı yapmış. Yatıyoruz akşamları, dur bir son saldırı yapayım diyor. bana da anlatıyor , bak nasıl dağıttım adamın köyünü diye Ben 2 tane çocukla ne yapıcam

Valla canım ya, herkes merakta çatlıcam bende artık. her gün bebek kıyafetlerine bakıyorum ama, alamıyorum

Ayni oyun nil gece tetikte aha saldiri oldu asker basiyor savunma yapiyor 5 kere sesleniyorum 6.ya bakiyor

Ayni oyun nil gece tetikte aha saldiri oldu asker basiyor savunma yapiyor 5 kere sesleniyorum 6.ya bakiyor

hahahahaaa hiç şaşırmadım biliyor musun

Tek zevki o oyun fazla mudahale etmiyorum zaten oyuna bulastiran sevgili kuzenim ve kardesim :)

Valla bizim bir de playstation zevkimiz var ama, o her zaman olmuyor ancak beraber oynadığımız zaman açıyoruz. Bende senin gibi düşünüyorum , tek zevki o, beni de dahil etmeye çalışıyor bazen, bakıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…