- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Saçma sapan şeyler işte, ne oynuyor kız senin ki? Benimkinin bir köyü var, aman Allah'ım sanırsın, o çok uzaklarda gitmediğimiz, kalmadığımız ama bizim olan o köy bu köy yaniSaldırı yapıyorlarmış, yok saldırı yapmış. Yatıyoruz akşamları, dur bir son saldırı yapayım diyor. bana da anlatıyor , bak nasıl dağıttım adamın köyünü diye Ben 2 tane çocukla ne yapıcam
Valla canım ya, herkes merakta çatlıcam bende artık. her gün bebek kıyafetlerine bakıyorum ama, alamıyorum
Valla bizim bir de playstation zevkimiz var ama, o her zaman olmuyor ancak beraber oynadığımız zaman açıyoruz. Bende senin gibi düşünüyorum , tek zevki o, beni de dahil etmeye çalışıyor bazen, bakıyorum bende
ay o oyunu eşimde bende oynuyoruzclash of clans
selam kızlar nasılsınız ? bebiş nasıl
Cumartesi paZar mesai yapti simdi engel olmamam gerekiyor evlenince daha fedakar daha anlayisli oldum oda bana karsi oyle evlilik aski oldurmuyor bence taclandiriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya sende mi?Benim eşimde bana diyor sende oyna seni bizim klana mı ne bir yere alacakmış, hey Allah'ım sanki avrupa birliğine alıyor beni Bebiş iyi çok şükür, heyecanla bekliyoruz cumartesiyi.
Yapabilene öyle, yok yapamazsan cehennem olur zaten o evlilikte o hayatta.Allah bozmasın mutluluklarımızı
Hadi ya sende mi?Benim eşimde bana diyor sende oyna seni bizim klana mı ne bir yere alacakmış, hey Allah'ım sanki avrupa birliğine alıyor beni Bebiş iyi çok şükür, heyecanla bekliyoruz cumartesiyi.
Yapabilene öyle, yok yapamazsan cehennem olur zaten o evlilikte o hayatta.Allah bozmasın mutluluklarımızı
Kimseler yoktu en son baktığım da, buradayızz Arzu'cummm
Gunaydinn kizlarrr
İlk dugunu kinayi atlatmis olarakk geliverdimm :)) cok guzel gecti sukur her sey ufak tefek puruzler olmadi diil ama gecti sukurr
Sizler nasilsinizzz
✨✨ 🎀 ✨✨
Günaydınnnn herkese ben geldimmmm
günaydın canım hoş geldin
Hoşbulduk gamze
Ne var ne yok.
Bişy kalmamış sizin düğünede
Bu arada girmeyeli baya olduğu için tek tek cvp veremedim veya görmeyip atladıklarım olmuş olabilir güzel dileklerini ileten herkese çk tşk ederim
Kalmadı canım hafta sonunu beklıyoruz bakalım ben hala bısey hıssetmıyorum gercı sankı hafta sonu evlenıcek ben deılım
haklısın canım Allah kolaylık versinArzummm bu aralar cok sakin buralar yogunluktan gelemiyorum bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin gelincik.. nasılsın bakalım? özlendiinnGünaydınnnn herkese ben geldimmmm
haklısın canım Allah kolaylık versin
hoşgeldin gelincik.. nasılsın bakalım? özlendiinn
günaydın topiğin hayalet gelinleri ve adaylarııııı
çok sevindim herşeyin dilediğin gibi geçmesineHoşbulduk Arzucan
Bende sizlerler sohbeti özledim doğrusu...
Çok şükür iyiyim ilk iş günüm.Yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum
Nası geldi geçti herşey kına,düğün,balayı bitti anlamadım.
Herşey rüya gibiydi rüzgar gibi geldi geçti
günaydınGunaydin kizlar ♥
Bugun bi is gorusmesine gidicem. Hayirli bir sonuc cikar insallah♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?