'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın hayırlısı olsun zehracım iyi şanslar..
Saol canim insallah ♥

Hosgeldin tatlim♥
Hakikaten insan hicbirsey anlamiyor..

Günaydınnnn herkese ben geldimmmm

Hıoşgeldin canım, herşeyin güzel geçtiğini resimlerden gördüm Ama önemli olan bundan sonrası, sonsuz mutluluklar.

haklısın canım Allah kolaylık versin

günaydın topiğin hayalet gelinleri ve adaylarııııı

Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gunaydin kizlar ♥
Bugun bi is gorusmesine gidicem. Hayirli bir sonuc cikar insallah♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun inşallah.

Gunaydinn kizlarrr :)) yari evli hatunn geldii topigee nasilsinizzzz :)

✨✨ 🎀 ✨✨

✨✨ 🎀 ✨✨

Anaaaa Dilacık gelmiş Nasılsın bakalım, herşey yolunda inşallah.Planlar neler, şu an neler yapıyorsun anlat biraz bakalım.

canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

✨✨ 🎀 ✨✨

hoşgeldin dünyalar güzeli gelinciiiikkk

canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin dünyalar güzeli gelinciiiikkk

Yetti gari bu ayrılık, nerelerdesin?? Özledim.. Buraların pür neşe olduğu günleri özledim, hadi evleninde gelin bir an önce , hoş evlenenlerde pek uğramıyor

Yetti gari bu ayrılık, nerelerdesin?? Özledim.. Buraların pür neşe olduğu günleri özledim, hadi evleninde gelin bir an önce , hoş evlenenlerde pek uğramıyor

aynen be bitanem.. çok özledim hakikaten ya
evlenenler dönerler ya bizim gibi ne dersin?

Umarım dönerler Sen nasılsın canım? herşey yolundadır inşallah.
azıcık uykusuzum canımın içi.. ama onun dışında cuma akşamı hakkuşun eczacısıyla çırağı eşleriyle misafirliğe geleceklermiş.. ne yapsam diye düşünüyorum..
lakin şu an başka bir topiğe yazdığını okudum neler oluyor??? iyi misin seeenn :18::18:

Benimde Cumartesi akşamı misafirim var, bende düşünüyorum ne yapsam diye. Benimde 4 kişi 2 de çocuk misafirim var.Bakalım bulucam inşallah. Ağlayan Pasta kesin yapıcam da, gerisini bulamadım

Ya canım sanırım dün akşam bir az sancısı çektim. Ama yani öyle böyle değildi, kasıklarımdan mideme çıkıyor, ordan kalbime, ordan dönüyor sırtıma sonra tekrar kasıklarıma, valla sabah ezanı okunuyordu ben dolanıyordum.Sonra geçti yada en azından hafifledi ki uyumuşum. Rahat edemedim doktorumu aradım sordum, sorun yok dedi, gaz sancısı olabilir dedi. Söylemesi ayıp sanırım mantıyı çok kaçırdım dün akşam

Selam kizlar aysenur fotograflar nerdeeee

Pazar gunu iki misafir atlattim oglen caya geldiler iki arkadasim mercimek koftesi sigara boregi cay ikram ettim aksama yemege baska arkadasim geldi esi cocugu onlarada nohut mercimek corbasi bulgur pilavi yaptim esim gozlerine inanamadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun nilcim e bebısımız buyuyo bırazcık rahatsız etmeye baslar senı

Geçmiş olsun nilcim e bebısımız buyuyo bırazcık rahatsız etmeye baslar senı

Teşekkürler canım, doktor da öyle dedi. Rahim genişliyor bağlar kaslar geriliyor o yüzden de ağrılar olabilir dedi. Ne yapalım onun için çekilen acı bile kutsal, o sağlıklı olsun varsın ben uyumasam da olur.

cumartesi güzel bir haberin üstüneee misafir hı? kolay gelsin canım benim
söylemesi ayıp az ye biraz tatlııımmm sen böyle acı çekersen üzülürüz topikçee
Kızlar. Selamlar
Giremedim kaç gündürrrr...
Bende gelişme var.. Damatlık ve davetiye tamamdır )))
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım..
hoşgeldin meryemcim.. ellerine sağlık afiyet olsun..

Ya Arzu nasıl acıkıyorum anlatamam, gözüm dönüyor resmen eve gidene kadar. Şimdi bugün şey yaptım, yanıma meyve falan aldım. Çıkışa yakın yicem, açlığımı bastırınca akşam yemeğinde gözüm dönmez diye düşünüyorum

canım aynı duyguları paylaşıyoruz haklısın ama.. sebzeden meyveden bişiiicik olmaz ama hamurun fazlasıııı
diğer türlü ne yersen ye iki canlısın

canım aynı duyguları paylaşıyoruz haklısın ama.. sebzeden meyveden bişiiicik olmaz ama hamurun fazlasıııı
diğer türlü ne yersen ye iki canlısın

O da nasıl güzeldi var ya Neyse uzun zaman mantı yok artık, sıcaklarda zaten yenmez, buzlukta ki mantılarda bitti. Artık Nil ne zaman fırsat bulup mantı yaparsa o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…