- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA
NAZ , GİZEM, ÇAĞLA, YAĞMUR, CEMRE ,BERFİN,,, ya cahil kaldım yanınızdaaaa
canıım benıım olurmu ole sey hııc, senınki cahillik falan değillll sakın ole dusunmee ne kitap kurtları var zihniyetleri cahil. Güzel yürekli arkadaşıım beniimm
canıım benıım olurmu ole sey hııc, senınki cahillik falan değillll sakın ole dusunmee ne kitap kurtları var zihniyetleri cahil. Güzel yürekli arkadaşıım beniimm
hım tavsiyeleri dikkate alcam ahmet ümitin başka hangi kitaplarını okudun fuarı bekliyorum bu sene kaçırmıcam gidicem ve imzalatıcam tek tek kitaplarımı
başka neler tavsiye edebilirsin
canım inan hepiniz adına hep dua ediyorum,, allahım gönlümüze göre ver diyeee
dan brown diyincede lise geliyor aklıma muhakak oku hangi kitabı
dan brown ihanet noktası varya o karları herşeyi yaşadım ben o kitapta bütün kitaplarını okudum ama birtek o yordu beni
DAN BROWN LİSEDEYken hocamız başımızın etini yemişti okuyun diye ama nasip olmadı,,,
DAN BROWN LİSEDEYken hocamız başımızın etini yemişti okuyun diye ama nasip olmadı,,,
kızlar içimizden 2013 ten önce yada sonra evlenenler olursa olur mu ki,,,,
kızlar içimizden 2013 ten önce yada sonra evlenenler olursa olur mu ki,,,,
dan brownda en iyi polisiye romancı bence
bn 2013ten sonra .s ama bu topiği seviyorum gitmicem
sevmemmii hiiiç balımmm benim rötarlı kaderdaşım
yagmurcum bi seri var romantizm ask tarih ve kurgu kokuyor buram burammm
diana gabaldon- outlander
ama tam 8 kitap 3 kitabı cktı turkiyede ve bir kitap 800 sayfadan asagı degil sıkabilir seni... ama ben tutkunu oldum o askın diyebilirim...
herseyini geride bırakıp askı için gecmiş dönen bir kadının hikayesi... yakısıklı iskoç bir savascıya tutkunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?