'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım hayattan bişey istemeseydik inan yaşamanın hiç tadı olmazdı,,, böyle daha güzel biraz sabır veee DUA

NAZ , GİZEM, ÇAĞLA, YAĞMUR, CEMRE ,BERFİN,,, ya cahil kaldım yanınızdaaaa

canıım benıım olurmu ole sey hııc, senınki cahillik falan değillll sakın ole dusunmee ne kitap kurtları var zihniyetleri cahil. Güzel yürekli arkadaşıım beniimm

canıım benıım olurmu ole sey hııc, senınki cahillik falan değillll sakın ole dusunmee ne kitap kurtları var zihniyetleri cahil. Güzel yürekli arkadaşıım beniimm

CAHİLLİK Mİ BİR DAHA DUYMIYIM CANIM
HEPİMİZİN BİRBİRİNDEN ÖĞRENCEK ÇOK ŞEYİ VARR BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP!
OKUMAYA HEVESLİSİN NE MUTLU Kİİ
Keşke benim aşkımda okusa hiç sevmiyor sıkılıyor yaaaaaaa

hım tavsiyeleri dikkate alcam ahmet ümitin başka hangi kitaplarını okudun fuarı bekliyorum bu sene kaçırmıcam gidicem ve imzalatıcam tek tek kitaplarımı

başka neler tavsiye edebilirsin

bn izmitten beylük düzüne gittim ya ahmet ümit için:)
kitap fuarı için:)
ahmet ümiy patasayı okudum, kawim , beyoglu rapsodisi , istanbul hatırası , ve kukla. hepsi mükemmeş ama kawim başka gzl

alamut kalesini oku:) çok ilginç bi kitap:)

"Bir Gün- Dvid Nicholls
İki Cami Arasında Aşk- Mihrimah ile Sinan
Serenad -Zülfü Livaneli
okuyacaklarımda bunlar.. liste varda evde sanırım o

dan brown diyincede lise geliyor aklıma muhakak oku hangi kitabı

dan brown ihanet noktası varya o karları herşeyi yaşadım ben o kitapta bütün kitaplarını okudum ama birtek o yordu beni

dan brown bende lise de da vinci şifresini okudum... sonra kayıp sembol, melekler ve seytanlar cıktı

onları okumamıstım askımdan kayıp sembolu aldım gecen... clive cussler-kıskaç bitmek üzere

kayıp sembole baslıcam :)

kişisel gelişimle aranız nasıl??

ben birara durmadan kişisel gelişim okudum.... osho nun felsefesini cok tutmam ama martıları seven adam cok guzeldi... bazı sözler var içinde işte budur diyosun

DAN BROWN LİSEDEYken hocamız başımızın etini yemişti okuyun diye ama nasip olmadı,,,

canım sevdiceğinle beraber okuyun tartışın hatta süper kitaplar var ben hep ilk onu takip ederim kitap eleştirileri felan derken alırım sürekli ama kıyıda kalmış kitaplarıda sahaflardan çok alırım

benim tarzım genelde cumhuriyet dönemiydi lise dönemi osmanlı yıkımı ve cumhuriyyeti devrimlerdi ki ben çok kitap okudum siyasi geçmişle ilgili şimdi ise apoletik kitaplar

hatta cem erseverle eşref bitlis paşalarımızı araştırıp mit ve soner yalçın kitapları okudum doğudaki sorunlara parmak basılıyor biraz

benim sevdikimin kitap okumaya fırsatı yok ki keşke okuyabilse ,,,yarın ki buluşmamızda iptal oldu sanırsammmm

benimde bişiy belli değil seneye yazın olur olucaksada canım

bu arada kızlar dan brown ve ahmet ümit ikisinide severim tavsiyede ederim

açlık oyunları üçlemesini okuyun içinde aşk acı herşey var ben aşk için okumuştum kavuşucaklarmı diye ama 3 kitapta yıktı geçti hayatta kalma mücadelleriyle önce yalanlarla başlayan aşkla mahfetti

yagmurcum bi seri var romantizm ask tarih ve kurgu kokuyor buram burammm

diana gabaldon- outlander

ama tam 8 kitap 3 kitabı cktı turkiyede ve bir kitap 800 sayfadan asagı degil sıkabilir seni... ama ben tutkunu oldum o askın diyebilirim...

herseyini geride bırakıp askı için gecmiş dönen bir kadının hikayesi... yakısıklı iskoç bir savascıya tutkunn

hmm o zaman onu sakin bi kafayla okuamam lazm evlendikten sonra askım yanımdayken mesela çağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…