'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dur araştırayım bu seriyi ve yayın evini hemen bakıyorum şimdik ilk kez duyuyorum

güzelmiş:):) minnakcım bu akşamda başka bir hediye düşünüp onu uygulamaya koyalım sende enişteye yap kıskanmasın sonra tipik akrep

sabah gene diyo zaten vaaayyyy bee sen bana yapmaa mercımek koftesını eniştene yap diye dogum gununde neler neler yapıcam ona bılmıo günlük yapıomusun sen balımmmm

güzelmiş:):) minnakcım bu akşamda başka bir hediye düşünüp onu uygulamaya koyalım sende enişteye yap kıskanmasın sonra tipik akrep

bndende size hediye fikri:)

ayraç:) ikinizin resmi oldugu ayraç
ben yapmıştım çok gzl oluyo:)

hmm o zaman onu sakin bi kafayla okuamam lazm evlendikten sonra askım yanımdayken mesela çağlam

ilgini cekerse mutlaka oku balımm

dur araştırayım bu seriyi ve yayın evini hemen bakıyorum şimdik ilk kez duyuyorum

canım mukemmel bi kitap yurtdısında cok fanı var ama burda reklamı pek yapılmadı, kitapta cok kalın olunca kitapevinde goren korkup kacıyo

cevirisini benim arkadasım yapıyo 2. kitaptan itibaren bende ordan haberdar oldum öle basladım ... mükemmel bi seri kadının kurgu yetenegine hayran kalırsın

hım biraz bakıyorum bulursam alırım neden olmasın

lüsyeni okuyan oldumu aranızda oda kalın bir kitaptı tarihi şeylerde var abdülhak hamid tarhan anlatılmış

sabah gene diyo zaten vaaayyyy bee sen bana yapmaa mercımek koftesını eniştene yap diye dogum gununde neler neler yapıcam ona bılmıo günlük yapıomusun sen balımmmm

sağol berfin ii fikir:)

minnakım tutamadım pek oda acemi birliğindeyken tutuodu şimidi vakti olmuo pek

sağol berfin ii fikir:)

minnakım tutamadım pek oda acemi birliğindeyken tutuodu şimidi vakti olmuo pek

ben defter olarak tutmadım ama mail olarak tutmuştum her çarşıya cıktıgında 5 6 tane mektup okuyodu günlük olayları falan yazıyoduum hey gidi günleer

beraber nicee 1000leree bebekleriimmm

aaaa güzelmişş bakk budaa Ecemm günlük yapıp ayraç olarakta resımlerınızı yapabılırsıınnn

bn öyle yapmıştım:)
1yıl günlük yapmıştım.. giriş sayfasına birzim fotoğrafımızı yapıştırmıştım..
güzel bi hediye olmuştu:)

ayracıda kendim yapmıştım. oda çok gzldi:s matba gibi bi yerden çıkarmıştım sonra. çok orjinaldı

kitap ayracı fikri harika daha sonra yapabilirm askerlik için erken seneye ağustosta gider benim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…