yagmurcum bi seri var romantizm ask tarih ve kurgu kokuyor buram burammm
diana gabaldon- outlander
ama tam 8 kitap 3 kitabı cktı turkiyede ve bir kitap 800 sayfadan asagı degil sıkabilir seni... ama ben tutkunu oldum o askın diyebilirim...
herseyini geride bırakıp askı için gecmiş dönen bir kadının hikayesi... yakısıklı iskoç bir savascıya tutkunn
bende bunu cok sevooorum:127: aynı sevgilicimm gibii yapıyoo
güzelmiş:):) minnakcım bu akşamda başka bir hediye düşünüp onu uygulamaya koyalım sende enişteye yap kıskanmasın sonra tipik akrep
güzelmiş:):) minnakcım bu akşamda başka bir hediye düşünüp onu uygulamaya koyalım sende enişteye yap kıskanmasın sonra tipik akrep
hmm o zaman onu sakin bi kafayla okuamam lazm evlendikten sonra askım yanımdayken mesela çağlam
dur araştırayım bu seriyi ve yayın evini hemen bakıyorum şimdik ilk kez duyuyorum
bndende size hediye fikri:)
ayraç:) ikinizin resmi oldugu ayraç
ben yapmıştım çok gzl oluyo:)
ilgini cekerse mutlaka oku balımm
canım mukemmel bi kitap yurtdısında cok fanı var ama burda reklamı pek yapılmadı, kitapta cok kalın olunca kitapevinde goren korkup kacıyo
cevirisini benim arkadasım yapıyo 2. kitaptan itibaren bende ordan haberdar oldum öle basladım ... mükemmel bi seri kadının kurgu yetenegine hayran kalırsın
sabah gene diyo zaten vaaayyyy bee sen bana yapmaa mercımek koftesını eniştene yap diyedogum gununde neler neler yapıcam ona bılmıo günlük yapıomusun sen balımmmm
sağol berfin ii fikir:)
minnakım tutamadım pek oda acemi birliğindeyken tutuodu şimidi vakti olmuo pek
aaaa güzelmişş bakk budaa Ecemm günlük yapıp ayraç olarakta resımlerınızı yapabılırsıınnn
bn öyle yapmıştım:)
1yıl günlük yapmıştım.. giriş sayfasına birzim fotoğrafımızı yapıştırmıştım..
güzel bi hediye olmuştu:)
ayracıda kendim yapmıştım. oda çok gzldi:s matba gibi bi yerden çıkarmıştım sonra. çok orjinaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?