napıyorsun gözümün nuru??yeğenim nasıl?
İyiyim canım ne olsun, bitirdik haftayı diye çok mutluyum, hoş dünkü olay hala gözümün önünde nasıl unutucam bilmiyorum ama, bebeğim için iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Bakalım yarın doktorda randevumuz var, tahlil sonuçlarımı göstericez tabi bir de gitmişken bebeğimizi görücez
Gunaydinn kizlarr hayirli cumalarr
Dun aksam sonunda hastalandimm nasil mutlu oldum anlatamam ama gece sancidan zor uyudum 2 agri kesiciyle zor sabahi ettimm
Ayrica bende saclarimi kestirmek istiyorumm oncesinde istiyodum ama dugunun gecmesini bekliyodumm
Sacim belimde nerdeyse vallahi dusta yoruluyorumm :)) en guzeli kestircem yeni evli gelin modasina uycamm
✨✨ 🎀 ✨✨
Sonunda cuma geldi yuppiiiii
Bugün saçlarımı kestiricem yazın çekilmiyor uzun saç birde yıpranmıştı düğünün geçmesini beklemiştim
Yeni bir imaj yapim
Yeni gelin klasiği zaten, düğüne kadar o saçlar kestirilmez, ne o gelin saçı güzel olsun diye. Düğünden sonra , mısır püskülü olan o saçlar , zaten son zamanlarda fazla duşa maruz kalmanın da etkisiyleiyice berbat olur ve kestirilir. Daha düğünden sonra saçını kestirmeyen yeni gelin görmedim ben, kendimde dahil
dünkü olay derken?? ben fransız kalmışım ama neye bitaneemm??
Anlatmadım mı ben size, ya dün servisle işe gelirken, yolun ilerisinde bir köpeciğin hoplaya hoplaya karşıya geçtiğini gördüm. İki yol arasında ki çimenlik alana geldi, nasıl enerjik nasıl zıplıyor falan, derkennnnnn tekrar geri yola atladı soldan aşırı süratle gelen arabanın altından çıktığını gördüm en son, bizim servis üstünden geçmemek için direksiyonu kırarken , köpeciğin cansız bedeni yerde sürükleniyordu. İnanamadım bu olanlara Arzu, tansiyonum çıktı tabi, fena oldum serviste. Daha 3-5 saniye önce gülümseyerek onun hoplayarak kendini yeşilliğe attışını izemiştim. Ve asıl acı olan ne biliyor musun? Ne çarpan araba, ne de başka bir araç durmadı. Ya ee be insanoğlu, çarptın bari dur, bir bak bakalım ne durumda, saygın olsun Allah'ın yarattığı cana, öldüyse bari çek kenara da diğer arabalar üstünden geçmesin, ya ne bileyim vicdansızsan içinde merhamet yoksa, uğraşamam diyorsan ara belediyeyi, belki ölmemiştir kurtarırlar. O cep telefonunu hava atmak için mi kullanıyorsun sadece, bir aloya bakar sadece. Sen mi verdin onun canını da bu kadar kolay aldın, hem bu kadar umursamaz olup arkana bile bakmadan yoluna devam ettin. O sahne gözümün önünden gitmiyor.
ooooooooofffffffffföyle küfürler geçiyor ki şu an parmaklarımdan..
tövbe estagfurullah.. şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim kahret bu vicdansız insafsız karaktersiz mahlukatları!!!
canım benim evet berbat birşey bu ama senin biraz daha minimize etmen lazım.. yapma bak tansiyondur strestir.. olmasın kuzum en azından başka şeyler düşün mesela sen benim kızıma neler alıyorsun bakiiimm? nasıl güzelmiş benim melisiiimm
günaydın diloşum gözün aydın
acıların uçsun uçsun gitsin inşallah dünya güzelimayrıca saç kestirmeyene şaşırıyoruz biz kestirenler bizimdiiirr!!
oyhhh şimdiden heyecan sardı dört bir yanımıCanım dün biberonları geldi, burada bakmıştım internette kısmen daha ucuza bulunca internetten aldım. Çok sevdim kuzumun biberonlarını, inşallah bol bol sütüm olurda biberona gerek kalmaz ama, yine de almak lazım işte. Bi de geçen gün bir kaç kıyafet almıştım, onları görmüştün zaten. Dün akşam hastane çıkış setlerine baktım çarşıda , bir kaç model beğendim bakalım hafta sonu alabilirim. Ay başında da banyo setini alıcam,badi,zıbın falan alırım bir de. Eğer ayarlayabilirsem de, beğendiğim bir ana kucağı vardı onu alıcam. İşte yavaş yavaş alıyoruz.
diloşum geçecek Allah dermansız dert vermesin insana.. bir o önemli inan bana.. bunların hepsinin telafisi de var çözümü de var.. Allah beterinden korusun kuzum benimInsallah arzucum yaa insallah skkntilarimiz gider :26: vallahi hic umdugumuz gibi gecmiyo gunlerimiz isyan etmiyorumm ama Allahim yanimizda olsun insallah skintilarimizi alsin su cuma gunu yuzu gozu suyu hurmetine :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
oyhhh şimdiden heyecan sardı dört bir yanımınasıl da bal olacak nasıl daaaa gel kasım gel gel geeeelll
diloşum geçecek Allah dermansız dert vermesin insana.. bir o önemli inan bana.. bunların hepsinin telafisi de var çözümü de var.. Allah beterinden korusun kuzum benim
Aminn aminn :26: cok uzuluyorumm amaa yaa
✨✨ 🎀 ✨✨
Aminn aminn :26: cok uzuluyorumm amaa yaa
✨✨ 🎀 ✨✨
oooyyy teyzesi kurban olsun ne şirin şeyler bunlar.. cam dimi kuzum sert kırılmaz cam
kesinlikle aynı fikirdeyim diloş.. nil çok doğru söylüyor ilk zamanlar ki karmaşa yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakıyor.. öte yandan eskiden yaşadığın heyecan yerini daha fazla heyecana devrediyor.. işten eve gelmek birlikte evini paylaşmak bir yerlere çıkmak şu an olduğundan yada geçmişte olduğundan daha tatlı geliyor insana..Hiiçç sıkma canını, sana şu kadar söyliyim bence evlilik günler geçtikçe tatlanıyor. Arzu ne der bu konu da bilemiyorum ama, bence öyle. Biz balayına gittik evet, ama inan şu geçirdiğim günler balayı günlerinden daha tatlı geliyor bana. Ya saatleri sayıyorum evime gitmek için. Üzme kendini, Allah evinizin huzurunu bozmasın, bu günlerde geçecek, herşeyde vardır bir hayır unutma.
oooyyy teyzesi kurban olsun ne şirin şeyler bunlar.. cam dimi kuzum sert kırılmaz camen sağlıklısı.. inşallah lazım olmaz ama olursa da sağlıkla içsin boncuğuuummm
kesinlikle aynı fikirdeyim diloş.. nil çok doğru söylüyor ilk zamanlar ki karmaşa yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakıyor.. öte yandan eskiden yaşadığın heyecan yerini daha fazla heyecana devrediyor.. işten eve gelmek birlikte evini paylaşmak bir yerlere çıkmak şu an olduğundan yada geçmişte olduğundan daha tatlı geliyor insana..
bu da diloş-enişte ailesinin ilk sınavı de geç.. sabret canım.. gelecek günler inan bana daha güzel olacak
Teşekkürler canım, Allah sizlere de göstersin inşallah. Ben öncen yetişiyorum, siz hamileyken hiç zorlanmayacaksınız. Ben herşeyi öğreniyorum şuan, bebeğe ne alınır, ne kadar kıyafet alınır, hamilelik süreci vs vs. Mesela hamilelik acayip bir süreç, dün akşam Cüneyt'i boğasım geldi, neden mi? Valla sebebi yok, adamcağız yazık sevip durdu beni, "pamuk aşkım benim", "minnoşum benim" , "kuzum benim" diye ama , her hareketi battı nedense. Bir kaşık su da bağacaktım adamı, en sonunda sızmışım koltukta garibim o da benim üstümü örtmüş
Diloşşşşşşşş, güzel günler gelecek kuzucumm, çok güzel hemde. Sıkma canını, hayat işte her zaman planladığın gibi olmuyor, sen plan yaparken hayat sinsi sinsi gülüyor sana. Allah dermansız dertler verip, derman aratmasın. Üzme kendini, siz mutlu olun da daha ne balayı tadında tatilleriniz olurBenim eşim bile, Ağustos'ta tatile gidicez, "2.balayımız" diyor. Dedim hangi 2. balayı, karnı burnunda ne balayıysa acaba bu? Seviyorum kocamı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?