'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gercekten guzel bı fıkır canımm. hadi banada akıl verin ozaman 6 kasımda sevgilicimin doğum günüsü var. malum hepınız bılırsınız uzun surelı ılıskılerde artık hedıye işi kabusa dönüyo yapmadıgım hediye yapmadığım süpriz kalmadı dilek balonlarına kadar herseyı yaptım bu yıl cok sık bı yemek hazırlayıp mumları yakıcam pasta yapıcam bıde ustunde bı o bıde ben olcam benım elımde laptop onun elınde kumanda yanyana bı koltutra oturmus klasık bız baska ısler bıle yapsak ayrı durmayızda etraftada elbise top asker künyesi fln dagınık durucak bıde tv olucak. evıde balonla dolduurucam ama öle böle değil baya bi doldurucam, uçan balonlarda olucak onların altında kartonlardan kalpler kesıp guzel yazılar yazıcam. bayram gunu oldugu ıcın annemler yazlıkta olucaklar ben babama gıdıcem eve erken gelıcem ama sevgılıme demıcem. anahtarı kilimin altına koydugumu sölicem o eve karanlıkta giricek ve süprizle karşılasıcak bu suprizin yanında bide hediye almak istiyorum. aslında 2li fincan takımı düşündüm çeyizimize bişi alim diye ama emin olamadım napsam??

ihlas suresinde 3150 deyim daha kızlar bi yardım edin de bugün bitsin 100er tane okuyabilirmisiniz ,,,

minnağım daha ne yapacaksın kuzum şu söylediklerinin hiç birini yapmadım ben,, hediyeye gerek bile yok bence süpriz harika bence =))

minnanazım fikrin süper hatta çalabilirm ben hep onun ihtiyacı ne varsa çalıştığım için hep öyle şeyler aldım ilk doğum gününde okulda önemli bir dersim varken eve gidip uyandırmıştım onu yattığ yerden kalktığında ilk beni görmüştü çok süperdi ona pasta herşeyi süpriz yapmıştım ama son 3 senedir ayrıyız en son bu sene bahar şenliklerine gittiğimde kutladık ama hiç öyle büyük süpriz pastaydı felan hazırlamadım fikrin hoşuma gitti hayatım

10 kasım tanışma yıldönümöüz belkim yaparım pasta felan yaptırrım herhalde

hayatcım yardım edemiyorum biterse hastalığım yardımcı olurum canım

benımde yapmadıgım sey kalmadı beraber aşk pastası falan yaptık ama bu sekılde pasta yapmadım hiç ilk olucak almimmi diyosunuz hediyee?

hayatım bana 100 tane bırak sımdı okuyamıcam ama gece yatmadan önce okucam aklın kalmasın balım.

nazım sağolasın allah razı olsun bebeğim,,, bence alma hediye daha çok seneler var önünüzde çok hediye alcaksın daha süpriz mikemmel ama :119:

nazım sağolasın allah razı olsun bebeğim,,, bence alma hediye daha çok seneler var önünüzde çok hediye alcaksın daha süpriz mikemmel ama :119:

Sendende razı olsun balım biz Yasin de okuruz. bı kere 4444 İza cae okumuştum satılıkta evimiz vardı satılmıyodu dua bitti haftasına satıldı ev. Allah' bin şükür hiç geri çevirmez kullarının elinii..

herseyı bı anda yaptıgım ıcın sımdı hıcbı fıkır gelmıyo aklımaaa tatlım hediye konusunu cok abartan bırıyım, kayınannısımede bısıler aldım şal bileklik eyüpten gül kokulu tespih enerjı taslarından bıleklık

canımmmmm 4444 izacae nası okunuyo nası niyet ediliyo hemen okumam lazım benim anlat himennnnn

nıyet edıp baslaman yeterlı canım özel bişeyi yok niyet ettim dileğini dileyip sayısını söylüyosun, inancınıda hiç kaybetme. bende sana bişi sorucam mesela aynı sureyi okuyoruz ya hepsının başında besmele çekiyo musun?

evet canım mutlaka okuman lazım yasin demişin onu kaçtane

çok fazla yogunum okuyamadım..
müşteri aramış müdürüme şikayet etmiş bnii
müdürümde berfin öyle biri değil demiş
elim ayaguım titredi
minnak hediye işin konuşcaz oka

özleyin bniii

ya bende bikaç şey için niyet edip okumak istiyorum ama 4444 tane okuyamam sanırım(gündüz zaten okuyamam bi akşamları ve haftasonları kalıyor) başka bildiğiniz dua varmı ?

evet canım mutlaka okuman lazım yasin demişin onu kaçtane

41 kere okunur canım genelde şifa için okunuyo Yasin.

onu anladım surayı anlamadım benı babamda bılcek anahtar kilimin altında???nasıl getirtcen size yani ya:26:
hastayım zaten yorma arkadasını ya:2:

şöyle canım annemle babam ayrı. 6 kasım bayramın ılk gunu ben babamlara gıdıcem el öpmeye, sevgılımde aılesını ziyaret ettıkten sonra bize gelicek ben ona daha babamdayım dicem ama evde olucam. ablamla anahtarı unutunca ya kilimin altına yada su sayacının oraya koyarız anahtarı sevgilime dicem orda anahtar var sen gir eve geliyorum. bu kadar :101:

ya bende bikaç şey için niyet edip okumak istiyorum ama 4444 tane okuyamam sanırım(gündüz zaten okuyamam bi akşamları ve haftasonları kalıyor) başka bildiğiniz dua varmı ?

canım eğer bişeyi çok istiyosan sayıların hiç bi önemi yok okursun,, 1001 tane fatiha okuyabilirsin her 100 tanesinde bi dua var onu okuycaksın ama netten araştır bi =))

1000 tanede okuyabılırsın canım izacaeyi şimdi baktım 1000 kere diyo, hayatcım 1000 kere izacae aklım tefriciyye gitti o 4444 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…