bn öyle yapmıştım:)
1yıl günlük yapmıştım.. giriş sayfasına birzim fotoğrafımızı yapıştırmıştım..
güzel bi hediye olmuştu:)
ayracıda kendim yapmıştım. oda çok gzldi:s matba gibi bi yerden çıkarmıştım sonra. çok orjinaldı
canm minnak siz aynı evdemi oturuyorsunuz?
yok canım aynı evı bırak yakında bıle oturmuyoruzaramızda 1 saat mesafe var
nazım sağolasın allah razı olsun bebeğim,,, bence alma hediye daha çok seneler var önünüzde çok hediye alcaksın daha süpriz mikemmel ama :119:
nasıl size gelcek ozaman anahtar falan kilimin altında??????:26:
canımmmmm 4444 izacae nası okunuyo nası niyet ediliyo hemen okumam lazım benim anlat himennnnn
dikatlı okumadın sanırım canım annemler yazlıkta olucak dıye belırttım.
nıyet edıp baslaman yeterlı canım özel bişeyi yok niyet ettim dileğini dileyip sayısını söylüyosun, inancınıda hiç kaybetme. bende sana bişi sorucam mesela aynı sureyi okuyoruz ya hepsının başında besmele çekiyo musun?
nıyet edıp baslaman yeterlı canım özel bişeyi yok niyet ettim dileğini dileyip sayısını söylüyosun, inancınıda hiç kaybetme. bende sana bişi sorucam mesela aynı sureyi okuyoruz ya hepsının başında besmele çekiyo musun?
evet canım mutlaka okuman lazım yasin demişin onu kaçtane
onu anladım surayı anlamadım benı babamda bılcek anahtar kilimin altında???nasıl getirtcen size yani ya:26:
hastayım zaten yorma arkadasını ya:2:
ya bende bikaç şey için niyet edip okumak istiyorum ama 4444 tane okuyamam sanırım(gündüz zaten okuyamam bi akşamları ve haftasonları kalıyor) başka bildiğiniz dua varmı ?
ya bende bikaç şey için niyet edip okumak istiyorum ama 4444 tane okuyamam sanırım(gündüz zaten okuyamam bi akşamları ve haftasonları kalıyor) başka bildiğiniz dua varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?