'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ahhaha öle walla yaaa insan balayında olunca hiç dönesi gelmio zamanda çok çabuk geçio wallaa

istanbukla geldim iş güç yemek temzlk

bununda tadı bambaşka inan bak.. başlarda belki adapte sorunu yaşayabilirsin ama inan sevdiğinle aynı evi hayatı paylaşmanın tadı bambaşkaaa

bununda tadı bambaşka inan bak.. başlarda belki adapte sorunu yaşayabilirsin ama inan sevdiğinle aynı evi hayatı paylaşmanın tadı bambaşkaaa

kesinlikle ölee wallaa geceleri onunla uyumak sonra sabahları onunla uyanmak çok başka çok güzel =)

mesela bugn ewe gtmek için can atıyorum yemk yapmak istiyorum

kesinlikle ölee wallaa geceleri onunla uyumak sonra sabahları onunla uyanmak çok başka çok güzel =)

mesela bugn ewe gtmek için can atıyorum yemk yapmak istiyorum

kendi evin kendi mutfağın... oohhhh ay evimi yerim yaa ateşlendim birden evime

Bide bizim butun bakliyatlarimiz ve temizlik malzemelerimiz vardi canimm
Ona ragmen yuksek tuttu :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Hahhaha ayni bizz :)) bide eve ugramadan alisveris yaptik biz
Asansore tasirken canimiz cikti hem bavullarimiz gelinlik damatlik yapilan alisverisin posetlerii :/

Arzucumm tesekkur ederimm

✨✨ 🎀 ✨✨

Hahhaha ayni bizz :)) bide eve ugramadan alisveris yaptik biz
Asansore tasirken canimiz cikti hem bavullarimiz gelinlik damatlik yapilan alisverisin posetlerii :/

Arzucumm tesekkur ederimm

✨✨ 🎀 ✨✨
canım ne demek? teklifim her zaman geçerli ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun

canım ne demek? teklifim her zaman geçerli ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun

Saoll canimm benimm tesekkur ederimm ustesinden gelebilirimm sanirimm :) evimin temiz haline caya yemege gelirsin tatlimm

✨✨ 🎀 ✨✨

Bide bizim butun bakliyatlarimiz ve temizlik malzemelerimiz vardi canimm
Ona ragmen yuksek tuttu :))

✨✨ 🎀 ✨✨

bi de ben sebze de alamadım hiç güzel sebze yoktu markette bugn başka bi markete gidip ordan alcam çarşmb gnü pazara gideblrsem gidicem artık...

hayat gerçekten çok pahalı yaaa para yetişmio şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…