hoşbuldum canıımm napıyorsun bakim nasıl gidio =)
iyidir şükür Allaha canım çok şükür.. toparlama derleme işiyle uğraşıyorum Senden naber?
iyiyim bende ne olsun ne güzel bodrumda balayı yapıyorduk şimdi işbaşı yine yoğun günler bizi bekliyor
bende anımsadıkça deli gibi iç geçiriyorum
ne biçim özledim o günleri ooofff oooffff
Ahhaha öle walla yaaa insan balayında olunca hiç dönesi gelmio zamanda çok çabuk geçio wallaa
istanbukla geldim iş güç yemek temzlk
bununda tadı bambaşka inan bak.. başlarda belki adapte sorunu yaşayabilirsin ama inan sevdiğinle aynı evi hayatı paylaşmanın tadı bambaşkaaa
kesinlikle ölee wallaa geceleri onunla uyumak sonra sabahları onunla uyanmak çok başka çok güzel =)
mesela bugn ewe gtmek için can atıyorum yemk yapmak istiyorum
kendi evin kendi mutfağın... oohhhh ay evimi yerim yaa ateşlendim birden evime
Günaydın minnoşlarrr
günaydın yavruşuummGünaydın minnoşlarrr
hiiiiihhh Allah korusuunAhahhahaiyi bari yaaa ewleneli 9 ay olmuş bıkmamışsın bazıları ewlendiğine pişman oluyor
günaydın mı kaldı kızz niloooşş daha yeni mi uyandın sen
ayy kesinlikle o eksik bu eksik şnu alayım bunu alayım derken dünya para tutuyor wallaa
geçmiş olsun bu arada canım.....
ben ewlendiğim gün düğünnden ewe döndüğümüzde çok ağlayıp zırladım yaaa o gece beraber olamadık çok korktum hatta balayında bile beraber olamadık hep yan yana yatıp uyuduk... sevdiğim adam yandımda we birbirimize dokunamamadık hiç.. en son ewe dönceğimiz gece karar werdim korkmycam dedim we oldu off büyüttüğüme inanamadım kolay oldu çnkü =)
O ilk alışveriş çok acayip oluyor ya bizim de evde hiç bir şey yoktu balayından döndüğümüz günün akşamı manyak gibi alışveriş yapmıştık 2 market arabası herhalde 3-5 ay gidecek bize ne bulduysam aldım o yok bu yok diye onları eve getirmesi ve kasada poşetlemesi çok korkunçtu bizi kasada gören arkamızda sıraya girmiyordu korkup kaçtı herkes.
canım ne demek? teklifim her zaman geçerli ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsunHahhaha ayni bizz :)) bide eve ugramadan alisveris yaptik biz
Asansore tasirken canimiz cikti hem bavullarimiz gelinlik damatlik yapilan alisverisin posetlerii :/
Arzucumm tesekkur ederimm
✨✨ 🎀 ✨✨
canım ne demek? teklifim her zaman geçerli ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun
günaydın yavruşuumm
hiiiiihhh Allah korusuunpişman etmesin Allah kimseyi.. hayatımın geri kalanının bir gününü bile boşa harcatmasın Rabbim
2 gün raporluyum canım, uyandım sabah ama anca gelebildim buralara
Bide bizim butun bakliyatlarimiz ve temizlik malzemelerimiz vardi canimm
Ona ragmen yuksek tuttu :))
✨✨ 🎀 ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?