Dilos uzulme belki otelde daha kotu birsey olacakti yada umdugun gibi bir balayi olmayacakti iyi tarafindan bak kp yetistiniz sag ve hastanede ya yetisemeseydiniz o yuzden suan sukret daha sonra gidersiniz uzulme kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Orasi oyle canimm onu da dusunmuyo diilimm belki cok daha kotu olcakti balayimiz die amaa
Kendimi geri duzelttim zatenn kp sukur iyi daha iyi olcak cunku esimin bu kadar duskun oldugunu hic bilmiyodumm
O kadar cok agladi ki ona bise olursa naparim ben diee o iyi olsunn ben baska bise istemiyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
Ne bileyimm yaaahem isyan etmek istemiyorum hem de hak etmedimmi acaba bi kez yasayacagim balayini fln die dusunuyorum
Sora dusunuyorumm kp sagligi her seyden onemli o iyi olsun yeter diyorumm gercekten suan tek dusundugum bu
Sacma sapan dusunceler icindeyim yaaa istee
✨✨ 🎀 ✨✨
Günaydın bu arada hepinize kızlar.
günaydın :) nasılsın? evlilik nasıl gidiyor?
İyi gidiyor çok şükür canım sadece ev işleri biraz zorluyor çok alışık olmadığım için ama zamanla pratiklik kazanıyorum insanın kendi evinin olması gerçekten bambaşka oluyormuş.
Gunaydinn kizlarrr
Kp daha iyi cok sukur hatta bugun taburcu bile olabilir bizde dun aksam donduk eve
Evin alisverisini yaptik aksam ne zormus ne alacagini bilmiyosun etmiyosun ya da ne kadar alacaginii saskin saskin alisveris yaptik :))
Simdide taarruza geccem cunku ev cidden kirlibugun biter umarimm:)
✨✨ 🎀 ✨✨
ayy kesinlikle o eksik bu eksik şnu alayım bunu alayım derken dünya para tutuyor wallaa
geçmiş olsun bu arada canım.....
ben ewlendiğim gün düğünnden ewe döndüğümüzde çok ağlayıp zırladım yaaa o gece beraber olamadık çok korktum hatta balayında bile beraber olamadık hep yan yana yatıp uyuduk... sevdiğim adam yandımda we birbirimize dokunamamadık hiç.. en son ewe dönceğimiz gece karar werdim korkmycam dedim we oldu off büyüttüğüme inanamadım kolay oldu çnkü =)
Gunaydinn kizlarrr
Kp daha iyi cok sukur hatta bugun taburcu bile olabilir bizde dun aksam donduk eve
Evin alisverisini yaptik aksam ne zormus ne alacagini bilmiyosun etmiyosun ya da ne kadar alacaginii saskin saskin alisveris yaptik :))
✨✨ 🎀 ✨✨
İyi gidiyor çok şükür canım sadece ev işleri biraz zorluyor çok alışık olmadığım için ama zamanla pratiklik kazanıyorum insanın kendi evinin olması gerçekten bambaşka oluyormuş.
günaydın canım hoş geldinGünaydın kızlarrr nasılsınız bakiiimm bende ancak uğrayabildim
günaydın tatlımGünaydın bu arada hepinize kızlar.
hadi büyük geçmiş olsun canım beniimm .Gunaydinn kizlarrr
✨✨ 🎀 ✨✨
Korkacak bir şey inan yokmuş yani sonuçta hepimiz burada çok şükür kendi sevdiğimiz ve istediğimiz insanla evleniyoruz zorla evlendirilen yok sanrım aramızda.Akışına bırakınca her şey oluyor yani. Gerçi biz de düğün gecesi çay demleyip içtik sonra uyuduk çok yorulmuştuk balayında oldu her şey.
günaydın canım hoş geldin
günaydın tatlım
hadi büyük geçmiş olsun canım beniimm .demek sen ev temizliğine girişiyorsun hee? hadi bismillah bakalııımmm
herkese günaydın kızlar..
nil nerdesin canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?