'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilos uzulme belki otelde daha kotu birsey olacakti yada umdugun gibi bir balayi olmayacakti iyi tarafindan bak kp yetistiniz sag ve hastanede ya yetisemeseydiniz o yuzden suan sukret daha sonra gidersiniz uzulme kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Orasi oyle canimm onu da dusunmuyo diilimm belki cok daha kotu olcakti balayimiz die amaa
Kendimi geri duzelttim zatenn kp sukur iyi daha iyi olcak cunku esimin bu kadar duskun oldugunu hic bilmiyodumm
O kadar cok agladi ki ona bise olursa naparim ben diee o iyi olsunn ben baska bise istemiyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

Hangimiz babamiza duskun degiliz ki canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dilos geçmiş olsun tekrardan
Inşallah başka bir zaman daha güzel bi tatil sizin olur
Nilcim biberonlar çok güzel
Sizleri özledim
Bende yoğun tempomu az biraz hafiflettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada alıntı yapmayı hala bulamadim k.bakmayin arkadaşlar ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sağlık sıhhat versin canım ailenize en en önemlisi bu vardır bunda da bir hayır de belki Allah korusun orada kalsanız sizin başınıza çok daha kötü bir şey gelecekti bunu bilemeyiz ki. Bugün iş yerimdeki oda arkadaşımın 12 yaşındaki yeğeninin vefat ettiğini öğrendim mesela akciğer hastasıydı küçücük çocuk daha cuma iş çıkışına kadar onun hakkında konuşuyorduk meğerse ı gece vefat etmiş. Allah böyle büyük acılar yaşatmasın onun dışında her şeyin öyle ya da böyle telafisi var sıkma canını.

İyi gidiyor çok şükür canım sadece ev işleri biraz zorluyor çok alışık olmadığım için ama zamanla pratiklik kazanıyorum insanın kendi evinin olması gerçekten bambaşka oluyormuş.

bizde balayından cmtsi günü döndük mutfak alışwerişni dün yapabildik daha çamaşırları yıkayamadım ewi yalandan toparladım tam anlamadım açıkcasın 2 gündr de kv.dem de yedik zaten bugün ewde kendim yapcam =)

inşallah adabte olurum bende

Gunaydinn kizlarrr

Kp daha iyi cok sukur hatta bugun taburcu bile olabilir bizde dun aksam donduk eve
Evin alisverisini yaptik aksam ne zormus ne alacagini bilmiyosun etmiyosun ya da ne kadar alacaginii saskin saskin alisveris yaptik :))
Simdide taarruza geccem cunku ev cidden kirli bugun biter umarimm:)

✨✨ 🎀 ✨✨

ayy kesinlikle o eksik bu eksik şnu alayım bunu alayım derken dünya para tutuyor wallaa

geçmiş olsun bu arada canım.....

ben ewlendiğim gün düğünnden ewe döndüğümüzde çok ağlayıp zırladım yaaa o gece beraber olamadık çok korktum hatta balayında bile beraber olamadık hep yan yana yatıp uyuduk... sevdiğim adam yandımda we birbirimize dokunamamadık hiç.. en son ewe dönceğimiz gece karar werdim korkmycam dedim we oldu off büyüttüğüme inanamadım kolay oldu çnkü =)

Korkacak bir şey inan yokmuş yani sonuçta hepimiz burada çok şükür kendi sevdiğimiz ve istediğimiz insanla evleniyoruz zorla evlendirilen yok sanrım aramızda. Akışına bırakınca her şey oluyor yani. Gerçi biz de düğün gecesi çay demleyip içtik sonra uyuduk çok yorulmuştuk balayında oldu her şey.

O ilk alışveriş çok acayip oluyor ya bizim de evde hiç bir şey yoktu balayından döndüğümüz günün akşamı manyak gibi alışveriş yapmıştık 2 market arabası herhalde 3-5 ay gidecek bize ne bulduysam aldım o yok bu yok diye onları eve getirmesi ve kasada poşetlemesi çok korkunçtu bizi kasada gören arkamızda sıraya girmiyordu korkup kaçtı herkes.

İyi gidiyor çok şükür canım sadece ev işleri biraz zorluyor çok alışık olmadığım için ama zamanla pratiklik kazanıyorum insanın kendi evinin olması gerçekten bambaşka oluyormuş.

oo maşallah 29 gün olmuş. zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi? her şey zamanla rayına oturur zaten yeter ki ağzınızın tadı hiç bozulmasın

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakiiimm bende ancak uğrayabildim
günaydın canım hoş geldin
Günaydın bu arada hepinize kızlar.
günaydın tatlım
hadi büyük geçmiş olsun canım beniimm . demek sen ev temizliğine girişiyorsun hee? hadi bismillah bakalııımmm

herkese günaydın kızlar..
nil nerdesin canımm?

yaaa bende ilk gece çok yorgndum dedim yapmayalım o da yapmak istedi we bana dokunr dokunmaz ağlama krizine girdim çok sinr oldum kendime..

o da zor sakinleştrdi beni zaten =)

cumaya kadar olmadı cuma gecesi oldu... insan sewdiğinden korkar mı dedim cesaretimi topladım çok şükür kurtldum =))

ama çok kolaymış sonra nie bu kadar büyüttüm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…