oo maşallah 29 gün olmuş. zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi?her şey zamanla rayına oturur zaten yeter ki ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Öyle valla çok çabuk geçti çarşamba günü ay dönümümüz.Darısı başınıza olsun bu arada canım.
Selam herkese merhaba
Nasılsınız ben yokken neler oldu bakalım
Anca gelebıldım başlıyorum anlatmaya
sorununsuz cokk guzel bır dugun oldu herkes cok eglendı bende tabıGelinliğim konusunda cok tereddütüm vardı ama o kadar guzel oldu kı ustumden cıkarasım gelmedı bı dugun daha yapıp tekrar gıymek ıstıyorum ımkansız ama balayımız da cok guzel gectı genelde balayı cıftlerının oldugu bır otel de bızı rahatsız edıcek hıc bırsey goremedık konsere gıttık tekne turuna katıldık bıtmeseydı keske dıyebılcegım guzel gunlerdı.
Cuma aksamı donduk ama cumartesı tekrar evde duramadan once kp sonra annemlere gıttık o gece orda kaldık annem odamı tumden değiştirmiş odamın yerınde yeller esıyodu mazı yapamadımEvimizde tam bır gun anca bugun gecırebıldık sabah gıdıp adres beyanında bulunduk markete gıdıp buzdolabını doldurduk temızlık yap yemek yap derken anca totomu koydum koltuga yarın iş bası yapıcam bakalım
günaydın herkese nerde bu kızceler
Gunaydin canim hos geldin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam herkese merhaba
Nasılsınız ben yokken neler oldu bakalım
Anca gelebıldım başlıyorum anlatmaya
sorununsuz cokk guzel bır dugun oldu herkes cok eglendı bende tabıGelinliğim konusunda cok tereddütüm vardı ama o kadar guzel oldu kı ustumden cıkarasım gelmedı bı dugun daha yapıp tekrar gıymek ıstıyorum ımkansız ama balayımız da cok guzel gectı genelde balayı cıftlerının oldugu bır otel de bızı rahatsız edıcek hıc bırsey goremedık konsere gıttık tekne turuna katıldık bıtmeseydı keske dıyebılcegım guzel gunlerdı.
Cuma aksamı donduk ama cumartesı tekrar evde duramadan once kp sonra annemlere gıttık o gece orda kaldık annem odamı tumden değiştirmiş odamın yerınde yeller esıyodu mazı yapamadımEvimizde tam bır gun anca bugun gecırebıldık sabah gıdıp adres beyanında bulunduk markete gıdıp buzdolabını doldurduk temızlık yap yemek yap derken anca totomu koydum koltuga yarın iş bası yapıcam bakalım
hoş geldin cimcimeemmgünaydın herkese nerde bu kızceler
Günaydın herkese kızlar.
Dün işte değildim gelemedim.
Herkesin derdi aynı gliba temizlik,yemek
Bende cumartesi bolbol temizlik yaptım,yemek hazırladım birde pazar günü kayınvalidemleri çağırmıştık kahvaltıya o yüzden resmen gece yarısına kadar hiç oturmadım.
Sigara böreği sardım,tostta çarliston biber ve patlıcan yaptık,sucuklu yumurta,kahvaltıdan sonrası için ise limonlu bir tatlı yaptım ilk deneyimmidi ve harika oldu birazda korka korka yaptım kayınpederim pastacılıktan gelme şuanda starbucks'lara ürün veren yerde üretim müdürü.
Neyse ki çok beğendiler
Sonrada ikea alışverişe gittik balkonumuzda çok güzel saksılar aldık çiçekler koyduk balkonda akşam yemeği yedik
Dün akşamda paso ütü yaptım.
Bugün otobüste işe giderken eşime diyorum evlenmeden önce düşündüğüm tek şey seninle ne zaman buluşacağımdı şimdi evden çıkarkan daha eve geri gelince ne iş yapmam gerektiğini düşünüyorum
İnsanın kendisi ile birlikte başkasının sorumluluğunu alması ve bunu iş hayatı ile yürütmesi biraz zor olsada konu kendi evin kendi hayatın ve çabaların sevdiğin insan ve evimiz için olunca tüm yorgunluklar unutuluyor.
Biran önce mesai bitsede evime gitsem diyorum
Daha koyu renklileri yıkamam gerek eheuehehe
hoş geldin cimcimeemmher şeyin dilediğin gibi geçmesine öyle çok sevindim kiii şükür
günaydın tatlımkendimi gördüm sende bir an.. ama çok değil 2. ayda düzene oturtursun.. ve herşey tıkırında gider Allahın izniyle.. ayrıca ellerine sağlık canım benim
meryeeemmm çok şekersiniz
kızlar hepinize günaydııınnnn
Evt bencede canım hem evin düzenini sağlamak hemde kendimi bu tempoya alıştırmak için az daha zamana ihtiyaç var
Tatilden geldiğimiz ilk günler daha korkutucuydu herşey şuanda azda olsa alıştım yeni hayatımıza.
Hatta pirinç pilavı yapmıştım tam olmamıştı istediğim ayarda ama eşimde yemişti ama makarada yaptı bize survivor yaşatıosun evde diye
Sonraki denemelerin başarılı oldu şimdi hiç makaraya vurmadan yiyor
Teşekkürler cnm sağolll
Günaydın herkese kızlar.
Dün işte değildim gelemedim.
Herkesin derdi aynı gliba temizlik,yemek
Bende cumartesi bolbol temizlik yaptım,yemek hazırladım birde pazar günü kayınvalidemleri çağırmıştık kahvaltıya o yüzden resmen gece yarısına kadar hiç oturmadım.
Sigara böreği sardım,tostta çarliston biber ve patlıcan yaptık,sucuklu yumurta,kahvaltıdan sonrası için ise limonlu bir tatlı yaptım ilk deneyimmidi ve harika oldu birazda korka korka yaptım kayınpederim pastacılıktan gelme şuanda starbucks'lara ürün veren yerde üretim müdürü.
Neyse ki çok beğendiler
Sonrada ikea alışverişe gittik balkonumuzda çok güzel saksılar aldık çiçekler koyduk balkonda akşam yemeği yedik
Dün akşamda paso ütü yaptım.
Bugün otobüste işe giderken eşime diyorum evlenmeden önce düşündüğüm tek şey seninle ne zaman buluşacağımdı şimdi evden çıkarkan daha eve geri gelince ne iş yapmam gerektiğini düşünüyorum
İnsanın kendisi ile birlikte başkasının sorumluluğunu alması ve bunu iş hayatı ile yürütmesi biraz zor olsada konu kendi evin kendi hayatın ve çabaların sevdiğin insan ve evimiz için olunca tüm yorgunluklar unutuluyor.
Biran önce mesai bitsede evime gitsem diyorum
Daha koyu renklileri yıkamam gerek eheuehehe
Yeminle aynı her şey bizde de işteyim akşam gidip bizimkine dalyan köfte yapacağım eve ne zaman kıyma alsam bunu istiyordu tamam yarın yapacağım dedim dün akşam ondan sonra ütü var geçen hafta annemlere gittim iki gün yapamadım bir de banyonun temizlenmesi gerekiyor. Geçen gün de nevresimleri filan değiştirmiştim neyse ki dün bizimki evdeydi onları yıkamış kurutma makinesine atıp kurutmuş sepete koymuş gitmiş patates cipsi yapacakmış rendelerken de elini kesmiş beni arıyor gelirken eczaneye uğra bana tentirdüyot filan al hayatım diyor.
Neyseki eşlerimiz yardımcı oluyor.Buda bir avanaj
Benimkide yemeğe yardım eder ama seninki gibi çamaşır olayına karışmaz.
Bu arada komşucan biz çevreyi biraz gezindik siz taşdelenin içine doğrumu oturuyorsunuz.
Hatta dün kardium gittik.Nüfus cüzdanımız ile ikameti halletcektik kaymakamlığa gittik oradanda taşınmış boşuna gitmiş olduk anlıcan
Neyseki eşlerimiz yardımcı oluyor.Buda bir avanaj
Benimkide yemeğe yardım eder ama seninki gibi çamaşır olayına karışmaz.
Bu arada komşucan biz çevreyi biraz gezindik siz taşdelenin içine doğrumu oturuyorsunuz.
Hatta dün kardium gittik.Nüfus cüzdanımız ile ikameti halletcektik kaymakamlığa gittik oradanda taşınmış boşuna gitmiş olduk anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?