'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Toz almakla bnmde başım dertte yaa
Sitemizde inşaat diğer bloklarda devam ettiği ve hala bizim bloğa taşınmalar olduğu için tozu alıyorum arkamı dönüyorum yine tozlanmış.
Süpürge desen halılardaki o çıkan yumaklarla dolmuş
Valla evin işi bitmiyor gerçekten

Bende aksama karnıyarık denıcem bakalım nasıl olcak ılk defa yapıcam :26:

Bizimm burda insaat flnda yokk canimm yaa gayet acik havadar bi yerr simdi odaya gectim duzenleyeme dolap icini organize etmek epey zormus onu fark ediyorum suanda oneriniz var mi ??
*
Gamzecimm hadi bakalimm umarim basariyla kalkariz altindann :)

✨✨ 🎀 ✨✨

En sevmediğim işlerden birisi dolap toplamak ve birde ütü.
O yüzden dolap düzeni konusunda tavsiye versemde faydalı olmaz sanırım

Sizlanmayin bakalim nedir bu organize olun her is biter ben sadece cumartesi temizlik yapiyorum herseyde yetisiyor cok sukur aksam gelip yemek yapiyorum esim asla yardim etmez ama ustesinden geliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En sevmediğim işlerden birisi dolap toplamak ve birde ütü.
O yüzden dolap düzeni konusunda tavsiye versemde faydalı olmaz sanırım

Yerlestiriyorum bakalimm kafama goree bide saolsun esim tek yasiyo gibi yerlesmis dolaba ben dis kapi misalii :)) umut ediyorum bi kac saate halletcemm :) bide gomleklerini utulesem fena olmaz pantolonlar icin utucu bulsak iyi olcakk :) karisik duygular icindeyim anlicaginn

✨✨ 🎀 ✨✨

Meryemcimm ev yerlesmis olsa emin ol hic sizlanmicam ama suan evimi ceyizi goturup birakmissin gibi dusunn halilarim bile serili diildi benimm sadece mutfagim ve yatak odam yerlesmisti ki sadece dolap iclerim duzgundu.salonum fln korkunc durumdaydi ki suan giyinme odamda oyle kiyafetler ortada ayakkabilik var bide beni bekleyenn ahey aheyyyyyy

✨✨ 🎀 ✨✨

Sen hala yerlesemedin mi tut kulagindan islerin bir odadan basla once supur sonra sil toz al ve yerlestir :)

Sen hala yerlesemedin mi tut kulagindan islerin bir odadan basla once supur sonra sil toz al ve yerlestir :)

Dun buyuk bi kismi bitti suan sadece giyinme odam kaldi onlar da kiyafetler yerlestimi tamamdirr 👍👍

✨✨ 🎀 ✨✨

Dun buyuk bi kismi bitti suan sadece giyinme odam kaldi onlar da kiyafetler yerlestimi tamamdirr 👍👍

✨✨ 🎀 ✨✨

Odayi yerlestir keyif kahvesi ic
Oyle gel bebegim

Pekii tatlimm :)) ayrica fotolarinda cok guzell

✨✨ 🎀 ✨✨

Dahasi var canim ama cekim yapan arkadas her aksam bir tane atiyor heyecanla bekliyorum

Dilacım yuvanız her zaman mutlu, huzurlu olsun. Allah evliliğini daim etsin. Ne güzel evlendin , evin düzeni derdine düştün kolay gelsin canım yorma kendini ağır ağır yap

Dilacım yuvanız her zaman mutlu, huzurlu olsun. Allah evliliğini daim etsin. Ne güzel evlendin , evin düzeni derdine düştün kolay gelsin canım yorma kendini ağır ağır yap

Cok tesekkur ederimm canimm hepimizin yuvasina rabbim saglik sihhat huzur versinn :26:
Biraz tez canliyim sanirimm handecim daginik kaldikca bana skinti geliyoo

✨✨ 🎀 ✨✨

Bu 2 mesajda 3-4 ay sonraki halimi gordum resmen. Nisanlim sere serpe dolaplara yayilmaya alismis oldugundan yatak odasi takimi geldiginde paylasim yapmak lazim ama once kullanmaya baslyacak kesin yayilir yne benim su anki dusuncem kolayimiza gelecek bolume ikimizin de en sık giydiklerini ulasma zorluguna gore daha az kullanacaklarimizi asmak ve depolamak. Bu arada kazaklik bolumu yeterli gelmezse ikea da cesit cesit var baska nerede var bilmiyorum hani kumastan raf gibi bir sey onlardan almayi dusunuyorum. Tam boy bir yer varsa dolapta oraya da takim elbiseler, palto, elbise gibi boyu uzun seyleri mecburen koymak gerekecektir. Biz farkli odada 2 kapili bir dolabi boyle degerlendirecegiz. Eger yeriniz cok musaitse kiyafetlerin boyuna gore asmaniz gerekmezse, birlikte kullanacaginiz kiyafetleri yan yana asmanin da ise yeisirken zaman kazandirdigini okumustum ancak ben boy sirasina gore asmada takintiliyim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…