'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlarim bi bilseniz neler oldu
Güya yeniden bi kpss hazırlanayim dedim
5 temmuzdan sonra da full düğün hazırlıkları diyordum
Aniden nişanlım=eşim aradı ve ben kendimi yollarda buldum
Su an tam gaz düğün hazırlıkları ve alışverişi devam ediyor
Bugün ilk defa gelinlik denedim
Yalnız 2 model arasında kararsız kaldım
Prenses yada yarım prenses de deniyor
Birde A yada can kesimi bir model
Ya ikisi de çok güzel
Ailemden kimse yok yanımda maalesef
Kv ile karar vermek zor oluyor sankim
Kızlar bi el atın bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o senim vucut yapina gore degisir ya hangisi daha cok yakisiyor malum fizige gore değişiklik gosteriyor :)

Davetiye seçtik bu arada
Durun resmi çıkarsa paylaşayım burdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar dun aksam butun aksamım bu aksam ıcın yemek yapmakla gectı ılk asamada zor yemekler secmek pek dogru bır fıkır deılmıs ona karar verdım gece 1 den 2 den asagı yatmayan ben 12 yı goremeden kendımı yatakta buluyorum artık hem ıs hem ev ısı yorucu oluyo nasıl altıdan kalkıcam bılmıyorum valla

Zamanla insan alışıyor tatlım bugün bizim 1. ayımız doluyor artık daha pratik hissediyorum kendimi ilk zamanlara göre. Dün de eve gittim düşünüyorum hem yemek hem ütü filan ne ara yapacağım ütü de yığıldı geçen hafta sonu evde olmadığımız için bir gittim eşim büyük bir kısmını ütülemiş nasıl mutlu oldum anlatamam çiçek alıp getirse bu kadar sevinmezdim valla evlilikte artık insanı mutlu eden şeyler değişiyor. Yatak odasını süpürmüş bulaşık makinesindeki temizleri çıkartmış yerlerine yerleştirmiş. Dün de benden dalyan köfte istemişti hah dedim köfteyi hak ettin girdim mutfağa ona dalyan köfte yaptım yanına da makarna köfteyi ilk yapamama rağmen güzel de oldu beğendi baya.

Günaydın kızlarrrrrrrr, yoğun bir hafta sonu ardından 2 gün raporlu evimde olmanın tadını çıkarttım. Ama bugün işteyim yine Ve bu hafta sonu da misafirim var, cuma akşamı yapılacakları yapıp cumartesi sabahtan evi şöyle bir süpürüp silsem olacak. Zaten geçtiğimiz hafta sonu tüm camları silmiştim. Perdeler yıkanmıştı, bir süpürsem silsem yeterli olacak sanırım. Yine bir menü oluşturdum, son haftalarım hep menü oluşturmakla geçti zaten. Son 3 haftasonum hep böyle geçti. Neyse bundan sonra ramazan, rahatım sanırım bir süre.

1-Dereotlu poğça
2-Kumru poğça
3-
başamel soslu tavuklu börek
4-tahinli rulolar
5-vişneli puding tatlısı
6-Çikolatalı fransız kek
7-Yoğurtlu patates salatası
8-Mercimek köftesi.

Bende alısırım ınsallah hep boyle gıderse yandık gercı kuzum yardımcı olmaya calıısyo en son yoruldun bırak ben toplarım dıyodu mutfak tezgahımda kucuk aynı anda ıkı yemegım malzemelerını cıkaramıyorum oda vakıt kaybettıtııyor

Benim de mutfak tezgahım biraz küçük Allah'tan mutfak masamı biraz büyük aldım onun üzerini de çoğu zaman tezgah gibi kullanıyorum rahat oluyor.

Menü süper olmuş nilcim hepsini bir gün önceden mi hazırlaycaksın?

Gunaydin kizlar pazar gunu misafirim var menu cikarin bana Benim aklima birsey gelmiyor

Bu arada sabaha karsi gozume yedigim yumruk ile uyandim sevgili esim deli gibi yattigindan saga sola donerken dirsegi ile gozume vurdu hafif morarmis sabah ne oldu diye soruyor yataklari ayiricam artik yoksa sakatlayacak beni bir gece yataktan iter bir gece dirsek gecirir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah hatunuma bizde gelelımmı

Menü süper olmuş nilcim hepsini bir gün önceden mi hazırlaycaksın?

Öyle yapıcam canım mecbur, poğçaları pişirmeden dolaba koyucam ama, üzerlerine yumurta sürmeden tepsiyle koyucam dolaba, sabah pişiricem. Aynı şekilde böreği de o şekilde yapıcam.Vişneli puding ve fransız keki zaten soğuk yenmesi ve mümkünse 1 gece dolapta dinlenmesi gereken şeyler, patates salatası için de patatesleri haşlarım, doğrarım,yoğurt hariç malzemelerini koyarım, sakalam kabında dolaba koyarım onu da. Mercimek köftenin de harcını önceden yapıp koyuyorum dolaba, streç filmle kaplayınca birşey olmuyor. Sabah rahat rahat yetişir. İnşallah

Günaydınnnn herkese
Hamarat hatununun hali başka cnm valla bravo sana nil bu hamile halinle hepsini yapcan hee
Ooo bnm daha kırk fırın ekmek yemem lazım bu menüyü çıkarmak için
Bende düm yeşil mercimek yemeği yaptım bugün için,tadına baksın diye eşime bir kaşık verim dedim çok güzel olmuş 1 tabak koysana sıcakken yiyim dedi
Çözdüm galiba bn bu işi.Bnde tatil dönüşü ilk ev işi yapmaya başladığım günlere göre kendimi daha pratik hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masallah hatunuma bizde gelelımmı

Beklerim kuzum her zaman, Bursa'ya yolunuz düşeceği zaman bir haber edin ben size ne sofralar hazırlarım.

Ayy canım inan ki keyif alıyorum ya, misafir geleceği zaman beni günler önce heyecanı sarıyor. Listemi hazırladığım zaman, ona göre alışverişimi yapıyorum, tam son anda "aa şu eksik, haydi markete" durumu olmuyor. İşlerimi planlayarak yaptığım zamanda telaşem olmuyor. Off umarım bir gün benim de kendime ait ufak bir lokantam yada pastanem olur, en büyük hayalim bu.

Daha önceden alışık olmayanlar evlilikten sonra bir kaç ay sudan çıkmış balık gibi oluyorlar, normaldir. Zamanla neler yaparsın sen bile şaşırırsın. Belli bir düzen oturduğu zaman zaten, öyle gidiyor. Tabi bir de hevesli olup olmamak önemli. Benim arkadaşım var, 2 senelik evli evde yedikleri tek yemek hazır mantı. kilolarca alıyor atıyor buzluğa, başı sıkışınca at suya haşla, dök yoğurdu ye. İçinden gelmiyor kızın, hai yapayım, öğreneyim, evimi temizliyim falan. Ben yine bayılıyorum, eşime yemekler yapayım, tertemiz bir evim olsun ne bileyim, içinden gelmeyenleri anlamıyorum sahiden.

Gizz altta gördüm seni okuyup okuyup kaçıyosun hiç yazmıyorsun topiğimize.

Bazılarının işi bitti burayla maaelsef, gelinlik için fikir, ev için fikir, düğün için fikir, düğün hazırlığının stresini atmak için iyi yer tabi, şimdi herşey bitti uğramazlar. Uğrasalarda , tenezzül edip yazmazlar. Bazı insanlar evlenince sahiden değişiyormuş, kendileri evli hatun ya, artık bekarlarla konuşmazlar, niyeyse????

Yok cnm çok şükür içimden geliyor yaptığım işi ilk defa yapmama rağmen güzel yapıyorum (Çokta mütevaziyim bu arada)
Ve deneyip öğrenmeye hevesliyim kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Eşim beğenince yemeği benden mutlusu yok hatta dün akşam artık annenin yemeklerini aramazsın bile diyordum
Bende anlamıyorum insan evlenip birisinin sorumluluğunu alıyorsa temizliğinide yemeğinide yapması lazım.
Annemlerde işten eve gelince yaptığım tek şey yemek yiyip bulaşık yıkamaktı şimdi eve gidiyorum pire gibi bi orda bi burda ama zevkle yapıyorum yatağa yorgun yatıyorum ama huzurlu bir yorgunlukla uyuyorum

Gunaydinn kizlarrr nasilsinizzz
Nilocann prenses nasilll

Cok tesekkur ederimm fikirlerin icinn dun ustesinden geldimm sukur yaptim biseler oldu sanirimmm :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…