'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benımde cok ıcımden gelıyo dun esım gec gelıcem dedı tatlı yapıyım o gelene kadar suprız olsun dedım ama ısı erken bıtmıs aynı anda geldık eve tatlıyı yaptım ama yemek yaparken cok yoruldugum ıcın tatlıyı cıkarmayı unuttum garıbım tabaga koymus getırmıs sonra uzuldum ama ben hazırlıcaktım sana dıe dedım

Oooo işler bitti yani
Bn iyiyim uykum vardı ama şimdi açıldım
Seni sormalı cnm

O bitti ama ben de bittim sanirimm ben ev hanimi modunda oldugum icinn daha yataktan kalkmis diilimm
Bugun bi tek ayakkabiligimizi duzlicem bide gomlekleri utulicem esimin her aksam yarin ne giysen derdi guzel olmuyoo :)

✨✨ 🎀 ✨✨

hhehehe valla bu günlerini ararsın sana diym çalışmaya başlayınca
hem ev işi hem iş hayatı zor yürüyor.
ama insanoğlu herşeye alışıyor işte

hhehehe valla bu günlerini ararsın sana diym çalışmaya başlayınca
hem ev işi hem iş hayatı zor yürüyor.
ama insanoğlu herşeye alışıyor işte

Eminimm arayacaggimaa simdi kiymetini bilmeye calisiyorumm
*
Bu arada nilocana laf attimm ama gormedi sanirimmmm
Niiiilllllllllllllll

✨✨ 🎀 ✨✨

Dilos kalkk kalkkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

söylediğiniz şeyler ne da kadar kırıcı !

tanışmıyoruz sizinle ama bu topiğin bi zamanlar en sıkı takipçilerindendim.giz'le de o zamanlardan tanışıyoruz.şu an girip yazamıyorsa( yazamıyorsak) mutlaka vardır bir sebebi.hazırlık evresini burada geçirdi diye hayatını burda geçirmek zorunda değil kimse değil mi ama? evlendikten sonra öncelikler değişebilir.nerde kendini rahat hissedecekse veya artık sıkıntısı neyse o topikle ilgili bi yere yazabilir veyahut yazmaz hiç bi yere sadece okur çıkar.

kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum,ilgilendirmemeli..

söylenecekse bile bişeyler daha kibar bi üslup takınılmalı .

Yapabiliyorsan öveceksin kendini, ben evde arada söylerim eşime "benim gibisini mumla arasan bulamazsın" diye Bakış açıları farklı insanların, tabi ki kimse ev temizlemek, yemek yapmak birine hizmet etmek, yada hizmet ettirmek için evlenmiyor. Ortak bir hayat paylaşılmaya çalışılıyorsa bu hayatın sorumluluklarını da olabildiğince sırtlanmak gerek. Yani aslında kimse kimsenin velayetini almıyor evlenince, her iki tarafta sırt sırta verip yükleniyor sorumlulukları. Bazı şeyler içten gelecek, evine bağlı olmak, işten çıktığında koşa koşa evine gitmek, akşam aynı sofrada yemek yemek vs vs, kimi insan evliliği aynı yatakta yatarak rahatça seks yapmak ve "nerede kaldın, baban kızacak eve gel" telefonu olmadan rahatça gezebilmek sanıyor maalesef.
Gunaydinn kizlarrr nasilsinizzz
Nilocann prenses nasilll

Cok tesekkur ederimm fikirlerin icinn dun ustesinden geldimm sukur yaptim biseler oldu sanirimmm :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Merhaba canım, iyiyiz çok şükür. Bende 2 gün rapor almıştım süper oldu, dinlendim evimde. Bu aralar biraz yoğun geçiyor hafta sonlarım, pek dinlenemiyorum, malum artık bebekte yoruyor beni. Eskiden bir işi yaparken hiç dinlenmeye gerek duymazken, şimdi molalar veriyorum. Sıcaklarda bastırdı, Allah'tan klima var evde. Neyse minik kızım için çekilen her çile kutsaldır, yeter ki o sağlıklı olsun

Olur canım öyle şeyler, bende yaparım öyle tatlı falan servisi eşim yapar , o da ayrı bir keyif boşver Ayy bu arada tatlı dedin de, eşim yalancı tavuk göğsü istemişti, bende bu akşam eve gidince onu yapıcam. Bu sıcaklarda soğuk soğuk harika olurmuş. Sonrada " ben senden önce doğurucam sanırım" diyerek göbeğini gösteriyor bana

Kalktimm bide ustune camasir toplayip katladimm amann tam ev hanimi mode on :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Seviyorum seni bebegim enerjik ol :)

Ben aksama yemek falan yapmiycam bir hafta tribe giriyorum bana meni yapin dedim kizlar help meee

Masallah prenses hanimaa artikk iyice kendini gosteriyoo aminn saglikla sihhatle gelsinn insallah :26: sen de cok aktifsin nill artikk yavaslaman gerekiyomus demekki dinlen bol boll dogduktan sonra daha da yogun olcaksin cunkuu :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Seviyorum seni bebegim enerjik ol :)

Ben aksama yemek falan yapmiycam bir hafta tribe giriyorum bana meni yapin dedim kizlar help meee

Saoll bebekk ben dee

Haftalik menu mantikli vallahii ama ben cuma bi adanaya doncem son haftami calismaya sonraki haftalarda bende yapcam o sekildee

✨✨ 🎀 ✨✨

Saoll bebekk ben dee

Haftalik menu mantikli vallahii ama ben cuma bi adanaya doncem son haftami calismaya sonraki haftalarda bende yapcam o sekildee

✨✨ 🎀 ✨✨

Misafirim var pazar gunu kahvaltidan aksam yemegine kadar bendeler

Kirici ise birakin muhattabi cevap versin !

Bu benim uslübüm, şimdiye kadar bu topicte tek bir kişiye kırıcı tek bir sözüm olmamıştır. Bunu da bilenler bilir. Olabildiğince pozitif, olumlu, sevgi dolu olmuşumdur. Bunu zorunlu olarak değil, karakterim böyle olduğu için yapmışımdır. Kimse bir yerde mecburen bulunmak durumunda değil, bende bu topicte evlilik hazırlığı yaptım, sırası geldi stres oldum burada ki arkadaşlarımla paylaştım ağlarken, fikir aldım fikir verdim. Şimdi hamileyim, evet sırası geliyor hamilelik topiğinde oluyorum, sırası geliyor burada, sırası geliyor başka bir topicte. Ama ben bazı şeylerin değerini bilirim, vefa nedir bilirim mesela, koyu sohbetlere girmesemde, benimle aynı duyguları yaşamış, zamanında manevi olarak yanımda bulunmuş insanlara bir selamı çok görmem.

Ayrıca bu sözler direk olarak Giz'e değildi. Giz'i bende tanıyorum ve çok şey paylaşarak çok güzel günler geçirdik burada. Yazmıyorsa yada yazamıyorsa canı sağ olsun, benim sitemim bu davranışta bulunan herkeseydi. Zamanında birşeyler paylaştığınız insanlara bir selam vermek çok zor olmasa gerek. Yok eğer zor geliyorsa, ben bu kişilerin samimiyetinden şüphe duyarım.

Bu arada, yazdıklarımı eleştirebilirsiniz buna sonuna kadar hakkınız var, ancak tavrımı ve üslubumu eleştirmek kimsenin hakkı değildir. Saygılar.

siz de bırakın benim muhattabım cevap versin

Polimige gerek var mi bu topicte ilk defa yaziniza rastliyorum oda ne tesaduftur ki hamile olan arkadasimizi hedef aliyorsunuz ustelik sizin adiniz bile gecmezken ! Tavrinizi cozemedim siz baskasi icin yazilan bir yoruma gelip cevap yazarsaniz ayni tavri alirsiniz

Yani sen şimdi kahvaltı ve akşam yemeği menüsümü istiyorsun
Valla meryem pazar yoğun bir gün bekliyor o zaman seni

5 çayı desen fikirlerim vardı bende menü çıkarmaya çalışıyorum da

Yani sen şimdi kahvaltı ve akşam yemeği menüsümü istiyorsun
Valla meryem pazar yoğun bir gün bekliyor o zaman seni

5 çayı desen fikirlerim vardı bende menü çıkarmaya çalışıyorum da

5 cayi icin kisir kurabiye kek sigara boregi canim harika ve basit

Öyle de işte içim durmuyor, herh hafta sonu bir aksiyon var evde Neyse ramazan ile beraber sanırım bende azcık rahata kavuşucam. Ağustos'ta da tatilimi yaptım mı tamamdır

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar offf işin zor Kahvaltı - ara öğün ve akşam yemeği durum vahim, var mı aklında birşeyler canım?

5 cayi icin kisir kurabiye kek sigara boregi canim harika ve basit

Salata tarzı için yoğutlu patates çanağı ve peynirli cevizli közlenmiş kırmızı biber sarmasıda çok basit ve lezzetli hafif tavsiye ederim.
Benim yapılcaklar listemde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…