Beklerim kuzum her zaman, Bursa'ya yolunuz düşeceği zaman bir haber edin ben size ne sofralar hazırlarım.
Ayy canım inan ki keyif alıyorum ya, misafir geleceği zaman beni günler önce heyecanı sarıyor. Listemi hazırladığım zaman, ona göre alışverişimi yapıyorum, tam son anda "aa şu eksik, haydi markete" durumu olmuyor. İşlerimi planlayarak yaptığım zamanda telaşem olmuyor. Off umarım bir gün benim de kendime ait ufak bir lokantam yada pastanem olur, en büyük hayalim bu.
Daha önceden alışık olmayanlar evlilikten sonra bir kaç ay sudan çıkmış balık gibi oluyorlar, normaldir. Zamanla neler yaparsın sen bile şaşırırsın. Belli bir düzen oturduğu zaman zaten, öyle gidiyor. Tabi bir de hevesli olup olmamak önemli. Benim arkadaşım var, 2 senelik evli evde yedikleri tek yemek hazır mantı. kilolarca alıyor atıyor buzluğa, başı sıkışınca at suya haşla, dök yoğurdu ye. İçinden gelmiyor kızın, hai yapayım, öğreneyim, evimi temizliyim falan. Ben yine bayılıyorum, eşime yemekler yapayım, tertemiz bir evim olsun ne bileyim, içinden gelmeyenleri anlamıyorum sahiden.
Oooo işler bitti yani
Bn iyiyim uykum vardı ama şimdi açıldım
Seni sormalı cnm
O bitti ama ben de bittim sanirimmben ev hanimi modunda oldugum icinn daha yataktan kalkmis diilimm
Bugun bi tek ayakkabiligimizi duzlicem bide gomlekleri utulicem esimin her aksam yarin ne giysen derdi guzel olmuyoo :)
✨✨ 🎀 ✨✨
hhehehe valla bu günlerini ararsın sana diym çalışmaya başlayınca
hem ev işi hem iş hayatı zor yürüyor.
ama insanoğlu herşeye alışıyor işte
Bazılarının işi bitti burayla maaelsef, gelinlik için fikir, ev için fikir, düğün için fikir, düğün hazırlığının stresini atmak için iyi yer tabi, şimdi herşey bitti uğramazlar. Uğrasalarda , tenezzül edip yazmazlar. Bazı insanlar evlenince sahiden değişiyormuş, kendileri evli hatun ya, artık bekarlarla konuşmazlar, niyeyse????
Yok cnm çok şükür içimden geliyor yaptığım işi ilk defa yapmama rağmen güzel yapıyorum (Çokta mütevaziyim bu arada)enmeye hevesliyim kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Eşim beğenince yemeği benden mutlusu yok hatta dün akşam artık annenin yemeklerini aramazsın bile diyordum
Bende anlamıyorum insan evlenip birisinin sorumluluğunu alıyorsa temizliğinide yemeğinide yapması lazım.
Annemlerde işten eve gelince yaptığım tek şey yemek yiyip bulaşık yıkamaktı şimdi eve gidiyorum pire gibi bi orda bi burda ama zevkle yapıyorum yatağa yorgun yatıyorum ama huzurlu bir yorgunlukla uyuyorum
Gunaydinn kizlarrr nasilsinizzz
Nilocann prenses nasilll
Cok tesekkur ederimm fikirlerin icinndun ustesinden geldimm sukur yaptim biseler oldu sanirimmm :)
✨✨ 🎀 ✨✨
Benımde cok ıcımden gelıyo dun esım gec gelıcem dedı tatlı yapıyım o gelene kadar suprız olsun dedım ama ısı erken bıtmıs aynı anda geldık eve tatlıyı yaptım ama yemek yaparken cok yoruldugum ıcın tatlıyı cıkarmayı unuttum garıbım tabaga koymus getırmıs sonrauzuldum ama ben hazırlıcaktım sana dıe dedım
Dilos kalkk kalkkkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalktimm bide ustune camasir toplayip katladimm amann tam ev hanimi mode on :))
✨✨ 🎀 ✨✨
Yapabiliyorsan öveceksin kendini, ben evde arada söylerim eşime "benim gibisini mumla arasan bulamazsın" diyeBakış açıları farklı insanların, tabi ki kimse ev temizlemek, yemek yapmak birine hizmet etmek, yada hizmet ettirmek için evlenmiyor. Ortak bir hayat paylaşılmaya çalışılıyorsa bu hayatın sorumluluklarını da olabildiğince sırtlanmak gerek. Yani aslında kimse kimsenin velayetini almıyor evlenince, her iki tarafta sırt sırta verip yükleniyor sorumlulukları. Bazı şeyler içten gelecek, evine bağlı olmak, işten çıktığında koşa koşa evine gitmek, akşam aynı sofrada yemek yemek vs vs, kimi insan evliliği aynı yatakta yatarak rahatça seks yapmak ve "nerede kaldın, baban kızacak eve gel" telefonu olmadan rahatça gezebilmek sanıyor maalesef.
Merhaba canım, iyiyiz çok şükür. Bende 2 gün rapor almıştım süper oldu, dinlendim evimde. Bu aralar biraz yoğun geçiyor hafta sonlarım, pek dinlenemiyorum, malum artık bebekte yoruyor beni. Eskiden bir işi yaparken hiç dinlenmeye gerek duymazken, şimdi molalar veriyorum. Sıcaklarda bastırdı, Allah'tan klima var evde. Neyse minik kızım için çekilen her çile kutsaldır, yeter ki o sağlıklı olsun
Olur canım öyle şeyler, bende yaparım öyle tatlı falan servisi eşim yapar , o da ayrı bir keyif boşver Ayy bu arada tatlı dedin de, eşim yalancı tavuk göğsü istemişti, bende bu akşam eve gidince onu yapıcam. Bu sıcaklarda soğuk soğuk harika olurmuş. Sonrada " ben senden önce doğurucam sanırım" diyerek göbeğini gösteriyor bana
Seviyorum seni bebegim enerjik ol :)
Ben aksama yemek falan yapmiycam bir hafta tribe giriyorum bana meni yapin dedim kizlar help meee
Saoll bebekk ben dee
Haftalik menu mantikli vallahii ama ben cuma bi adanaya doncem son haftami calismaya sonraki haftalarda bende yapcam o sekildee
✨✨ 🎀 ✨✨
söylediğiniz şeyler ne da kadar kırıcı !
tanışmıyoruz sizinle ama bu topiğin bi zamanlar en sıkı takipçilerindendim.giz'le de o zamanlardan tanışıyoruz.şu an girip yazamıyorsa( yazamıyorsak) mutlaka vardır bir sebebi.hazırlık evresini burada geçirdi diye hayatını burda geçirmek zorunda değil kimse değil mi ama? evlendikten sonra öncelikler değişebilir.nerde kendini rahat hissedecekse veya artık sıkıntısı neyse o topikle ilgili bi yere yazabilir veyahut yazmaz hiç bi yere sadece okur çıkar.
kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum,ilgilendirmemeli..
söylenecekse bile bişeyler daha kibar bi üslup takınılmalı .
Kirici ise birakin muhattabi cevap versin !
söylediğiniz şeyler ne da kadar kırıcı !
tanışmıyoruz sizinle ama bu topiğin bi zamanlar en sıkı takipçilerindendim.giz'le de o zamanlardan tanışıyoruz.şu an girip yazamıyorsa( yazamıyorsak) mutlaka vardır bir sebebi.hazırlık evresini burada geçirdi diye hayatını burda geçirmek zorunda değil kimse değil mi ama? evlendikten sonra öncelikler değişebilir.nerde kendini rahat hissedecekse veya artık sıkıntısı neyse o topikle ilgili bi yere yazabilir veyahut yazmaz hiç bi yere sadece okur çıkar.
kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum,ilgilendirmemeli..
söylenecekse bile bişeyler daha kibar bi üslup takınılmalı .
siz de bırakın benim muhattabım cevap versin
Misafirim var pazar gunu kahvaltidan aksam yemegine kadar bendeler
Yani sen şimdi kahvaltı ve akşam yemeği menüsümü istiyorsun
Valla meryem pazar yoğun bir gün bekliyor o zaman seni
5 çayı desen fikirlerim vardı bende menü çıkarmaya çalışıyorum da
Masallah prenses hanimaa artikk iyice kendini gosteriyooaminn saglikla sihhatle gelsinn insallah :26: sen de cok aktifsin nill artikk yavaslaman gerekiyomus demekki dinlen bol boll dogduktan sonra daha da yogun olcaksin cunkuu :)
✨✨ 🎀 ✨✨
Misafirim var pazar gunu kahvaltidan aksam yemegine kadar bendeler
5 cayi icin kisir kurabiye kek sigara boregi canim harika ve basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?