- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Arkadaşlar sonunda oldu galiba
Davetiyemiz bu oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar sonunda oldu galiba
Davetiyemiz bu oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar ♥
Sabahin köründen bide aksamin bi ara vaktinden baska resmen vaktim olmuyo. Cok ozluyorum sizleriiSuan servis bekliyorum.
Nilimizin bebisiine kocaman masallah. Oyy kiz olucakmis hemide.
Acayip hevelendim şuan, malzemesi de çok değilmiş, evde bisküvimde var, ayy aşkıma yalancı tavuk göğsü yaparken , kendime de bunu mu yapsam. Bir de ya benim, böyle resimdeki gibi dikdörtgen kek kalıbım yok, başka bir şeye de yapsam olur mu. Aman olur tabi neden olmasın dimi, en ufak boy borcamıma yaparım, bence iyi olur.
Ayy Allah korusun ya, çok fena sahiden öyle çocuk. Anaları da bir dur otur demez, nasıl rahat ediyorlarsa.
Amin canım teşekkürler
Herkese günaydınMis kokulu öpücükler gelsin sizlere
Bende yuvarlak borcamda yaptık gayette güzel oldu
Günaydınnn nilocan ve ufaklık
Günaydın nilcim bebiş de maşallah büyümüş yer onu teyzesi.
Günaydın canım, dün akşam eşime yalancı tavuk göğsü yaptım buna fırastım olmadı ama inan aklımda kaldı. Bu akşamda kendime bunu yapıcam, yazın sıcaklarda böyle limonlu soğuk şeylere bayılıyorum
Günaydın canım, büyüydü ve halen daha büyüyor
Arzu nerelerde ya
Evt bnde çk seviyorum.
Sabah limonata içtim kendime geldim ohh
Ayy sende bendensin anladımEşim "millet sabah çay içer sen limonata içiyorsun anlamadım" diyor.. Ferahlatıyor napayım, buzzzz gibi miss
Bu akşam saçlarımı kestirmeye gidicem sonunda ben de kızlar kısa kesitiricem kurtulcam.Şu an belimdeler kendi saçımdan da çıt çıt postiş yaptıracağız şefimle bana bir daha bu kadar uzatamam hazır uzatmışken yaptırayım dedim şefim de istedi saçlarımdan ona da yaptırcaz.
Nil günaydın, dün senin ultrason remini görmüştüm ondan mı etkilendim bilmiyorum ama kendimi hamile gördüm doktordayım ultrasondan bebeğime bakıyorum falanumarım psikolojik bir açıklaması vardır
Valla kışın portakal suyu yazın limonata süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?