birbirimizi de etkiliyor olabilir miyiz ballılokmam?
yerim o kalkık burnunu da poposunu dateyzesi kurban olsun şekline şemaline oooyyy
kızlar albüm yapıp bi kaç fotoğrafımızı koydum :)
bakıciiizz bebişimHadı gecmıs olsun arzucan o zaman gelsın bebiş dıyomuyuz
bende çok sevindim kuzum vallahi ne yalan söyleyeyimAmeliyatlık bir durum olmaması Süper haber cnm.
ahahahahahhaaaaValla büyük ihtimal öyle, Ankara-Bursa arası telepati yoluyla ateşliyoruz birbirimizi
ahahahahahhaaaaözel birşey de yapmıyoruz ama nasıl oluyor bilemedik kiii
çok teşekkür ederiizÇok hoş fotolar cnm
Çok güzel olmuşsunuz maş.
günaydın kuzularııımmmönce açıklamamı yapayım
dün doppler sonucumu alıp doktora göstermeye gittim dolayısıyla günün neredeyse tamamı hastane de geçti pffffondan gelemedim..
ama şükür ki ameliyatlık bir durum yokmuuşşşkılcal damarlarım birbirine dolaşmış ve orada kartopu gibi bir yumak oluşturmuş.. istersem açmadan enjeksiyon yoluyla skleroterapi adı altında bir köpük enjekte edip görüntüyü egale edebilirlermiş ama bence dokunma dedi doktorum.. ola ki kilo alırsan ve ayağında herhangi bir sorun olursa o zaman düşünelim bunu yapmayı dedi.. dolayısıyla hamile kalmam da herhangi bir sıkıntı yaratmayacakmış yani
ayrıca yokluğumu farkeden candostum güzel insan ve o ultrasondan bana gülücük yapan soytarıııı yerim la siziiii
bugün çok enerjik bir moddayım ya ben :13::13::13:
iyi ki de oluyoooKendiliğinden oluyor demek ki, biz anlamadan
sağol fıstığım çok teşekkürler..çok teşekkür ederiiz
arzucum çok geçmiş olsun bu arada iyi olmana sevindim
iyi ki de oluyoooisteriz yan cebimize kooyy
günaydın kuzularııımmmönce açıklamamı yapayım
dün doppler sonucumu alıp doktora göstermeye gittim dolayısıyla günün neredeyse tamamı hastane de geçti pffffondan gelemedim..
ama şükür ki ameliyatlık bir durum yokmuuşşşkılcal damarlarım birbirine dolaşmış ve orada kartopu gibi bir yumak oluşturmuş.. istersem açmadan enjeksiyon yoluyla skleroterapi adı altında bir köpük enjekte edip görüntüyü egale edebilirlermiş ama bence dokunma dedi doktorum.. ola ki kilo alırsan ve ayağında herhangi bir sorun olursa o zaman düşünelim bunu yapmayı dedi.. dolayısıyla hamile kalmam da herhangi bir sıkıntı yaratmayacakmış yani
ayrıca yokluğumu farkeden candostum güzel insan ve o ultrasondan bana gülücük yapan soytarıııı yerim la siziiii
bugün çok enerjik bir moddayım ya ben :13::13::13:
hakkıyla cüneyti konuşturmak lazım niillbana sorarsan da iyi ki oluyor da, gel bir de Cüneyt'e sor bakalım iyi mi kötü mü
sağol meryemiiimm Allah razı olsun.. albümü bekliyorum bu arada dört gözleeeeAllahim sukurler olsun cok sevindim arzumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
At ustunde olani buraya atmistim kuzum album yapamadim Eki Görüntüle 1161955 Eki Görüntüle 1161956
bunları gördüm devamını da istiyorum çok hoşuma gitti canımcımmaşallah size
Sagol arzumm daha eklemedi ceken bende merak ediyorum inanilmaz macerali gecti polislerden kelepce alip kullandik polisler saskin saskin bakiyor amir genclik iste diyor
sağol diloşuumm bende rahatladım vallahi çok şükürGunaydinn kizlarrrruyku sersemi gelin geldii
Krizcimm aynen oyle oldu canimm kinalandim evlendimm geldimmm
Arzucumm cok gecmis olsunn canimm sukur doktor guzel seyler soylemiss ve bebege engell degilmisss
✨✨ 🎀 ✨✨
Sagol arzumm daha eklemedi ceken bende merak ediyorum inanilmaz macerali gecti polislerden kelepce alip kullandik polisler saskin saskin bakiyor amir genclik iste diyor
Eve gidip biber dolması yapmayı plalıyorum bu akşam için bakalım nası olcak
hakkıyla cüneyti konuşturmak lazım niilldert yanıyorlarmış birbirlerine falan bu var ya buuu diye diye
Eve gidip biber dolması yapmayı plalıyorum bu akşam için bakalım nası olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?