'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

birbirimizi de etkiliyor olabilir miyiz ballılokmam?
yerim o kalkık burnunu da poposunu da teyzesi kurban olsun şekline şemaline oooyyy

Valla büyük ihtimal öyle, Ankara-Bursa arası telepati yoluyla ateşliyoruz birbirimizi

Hadı gecmıs olsun arzucan o zaman gelsın bebiş dıyomuyuz
bakıciiizz bebişim sağolasın..
Ameliyatlık bir durum olmaması Süper haber cnm.
bende çok sevindim kuzum vallahi ne yalan söyleyeyim
Valla büyük ihtimal öyle, Ankara-Bursa arası telepati yoluyla ateşliyoruz birbirimizi
ahahahahahhaaaa özel birşey de yapmıyoruz ama nasıl oluyor bilemedik kiii

Çok hoş fotolar cnm
Çok güzel olmuşsunuz maş.
çok teşekkür ederiiz

arzucum çok geçmiş olsun bu arada iyi olmana sevindim

Allahim sukurler olsun cok sevindim arzumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana sorarsan da iyi ki oluyor da, gel bir de Cüneyt'e sor bakalım iyi mi kötü mü
hakkıyla cüneyti konuşturmak lazım niill dert yanıyorlarmış birbirlerine falan bu var ya buuu diye diye
Allahim sukurler olsun cok sevindim arzumm

sağol meryemiiimm Allah razı olsun.. albümü bekliyorum bu arada dört gözleeee

hakkıyla cüneyti konuşturmak lazım niill dert yanıyorlarmış birbirlerine falan bu var ya buuu diye diye

sağol meryemiiimm Allah razı olsun.. albümü bekliyorum bu arada dört gözleeee

At ustunde olani buraya atmistim kuzum album yapamadim

bunları gördüm devamını da istiyorum çok hoşuma gitti canımcım maşallah size

Sagol arzumm daha eklemedi ceken bende merak ediyorum inanilmaz macerali gecti polislerden kelepce alip kullandik polisler saskin saskin bakiyor amir genclik iste diyor

Gunaydinn kizlarrrr uyku sersemi gelin geldii

Krizcimm aynen oyle oldu canimm kinalandim evlendimm geldimmm

Arzucumm cok gecmis olsunn canimm sukur doktor guzel seyler soylemiss ve bebege engell degilmisss

✨✨ 🎀 ✨✨

enerjinize sağlıkk
sağol diloşuumm bende rahatladım vallahi çok şükür
hoşgeldin bebişim nasılsın bakiimm?

Eve gidip biber dolması yapmayı plalıyorum bu akşam için bakalım nası olcak

Ben de geçen haftalarda yapmıştım biraz fazla yapmışım 3-4 gün yedik sanırım. Bu akşam yemek yapamicim kuaförde işlerim var Allah'tan daha önce buzluğa paçanga böreği yapıp koymuştum onları kızartıp yersin dedim eşime.

Zaten bir ara burada bir muhabbet olmuştu, Meryem'in eşiydi galiba telefondan köy oyunu oynuyormuş, benim eşimde oynuyor aynı oyunu. Bende gidince eve söyledim, bana diyor ki "siz orada bütün gün bizi çekiştiriyorsunuz dimi, bir de biz erkekler bir araya gelsek acaba neler konuşuruz merak ediyorum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…