Polimige gerek var mi bu topicte ilk defa yaziniza rastliyorum oda ne tesaduftur ki hamile olan arkadasimizi hedef aliyorsunuz ustelik sizin adiniz bile gecmezken ! Tavrinizi cozemedim siz baskasi icin yazilan bir yoruma gelip cevap yazarsaniz ayni tavri alirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 cayi icin kisir kurabiye kek sigara boregi canim harika ve basit
Öyle de işte içim durmuyor, herh hafta sonu bir aksiyon var evdeNeyse ramazan ile beraber sanırım bende azcık rahata kavuşucam. Ağustos'ta da tatilimi yaptım mı tamamdır
Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar offf işin zorKahvaltı - ara öğün ve akşam yemeği durum vahim, var mı aklında birşeyler canım?
Öyle de işte içim durmuyor, herh hafta sonu bir aksiyon var evdeNeyse ramazan ile beraber sanırım bende azcık rahata kavuşucam. Ağustos'ta da tatilimi yaptım mı tamamdır
Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar offf işin zorKahvaltı - ara öğün ve akşam yemeği durum vahim, var mı aklında birşeyler canım?
Aksiyonsuz ev mi olurr nilocann
Biz de kp iyi olursa ramazan tatilinde yapamadigimiz balayimizi yapmayi dusunuyoruz insallah :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
Yaz tatlısı olarak size önerim şu tarifi yapın çok fresh oluyor
http://www.yemekcini.com/2006/01/19/biskuvili-limon-tatlisi/
Birde şunu merak ettim yakın zamanda denicem
http://www.pratikevyemekleri.com/kremsantili-visnezade.html
Sizin şimdi yandımı tatil.
Bir dahamı alcaksınız cnm
Bende ramazan tatili ile birleştirip annemler fethiyeye giderse onların peşine bir kaç gün takılalım diyorum.
Eşimde görmüş olur ben hersene gittiğim için biliyorum heryerini.
Sürekli anlatıyorum ona gezdirmiş olurum
Deniycem bunlari sagol canim
Rica ederim cnm.Vişneliyi denersen bna söyle nası olduğunu ben daha onu denemedim meraktayım çnkü
Ama diğeri basit ve güzel
Yok canimm yanmadii yani soyleki 3 gunu kurtarabildikk1 yil icinde iade edilen tutari kullanabilcez ki muhtemelen ustune ekleyip guzel bi tatil yapabiliriz diye dusunuyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
Cumartesi yapar gorselini paylasirim kuzum
Aksiyonsuz ev mi olurr nilocann
Biz de kp iyi olursa ramazan tatilinde yapamadigimiz balayimizi yapmayi dusunuyoruz insallah :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
Yok hayatim iste birde kucuk cocuklari var gec kahvalti yapsak ara ogun ortadan kalkar zaten
Herkes yeni evliyi yemege davet eder esimin is arkadaslari israr kiyamet size gelelim diyir ramazanda geldi
Yaz tatlısı olarak size önerim şu tarifi yapın çok fresh oluyor
http://www.yemekcini.com/2006/01/19/biskuvili-limon-tatlisi/
Birde şunu merak ettim yakın zamanda denicem
http://www.pratikevyemekleri.com/kremsantili-visnezade.html
Ayy hadi inşallah, önce tabi ki kayınpederinin sağlığı, toparlasın bir an önce de siz de şöyle kafanız rahat tatilin tadını çıkartın. Bizim tatil Ağustos'ta , o zamana kadar sabırEn kötü yazlığa gideriz bayramda, napalım.
Ayy bir de çocuk eyvah ki eyvah.
Ya şu limonlu nasıl güzel göründü gözüme var ya
Ayy hadi inşallah, önce tabi ki kayınpederinin sağlığı, toparlasın bir an önce de siz de şöyle kafanız rahat tatilin tadını çıkartın. Bizim tatil Ağustos'ta , o zamana kadar sabırEn kötü yazlığa gideriz bayramda, napalım.
Ayy bir de çocuk eyvah ki eyvah.
Ya şu limonlu nasıl güzel göründü gözüme var ya
Tadıda şahane yemeye doyamadım valla.
Kayınvalidemde çok beğendi tarif istedi direkt yer yemez heheheh
İlk tarifimide vermiş bulundum böylece
Cocuk ama bildigin cocuklardan degil duvara tirmanan cinsten cok yaramaz ve inanilmaz yorucu 1 sn icinde evi patlatabiliyor gecen televizyonu dusurdu Allahtan birsey olmadi ama insanin yuregini agzina getiriyor
Masallah nilll :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amann masallah masallah prenseseeee
✨✨ 🎀 ✨✨
Teşekkürler canım, darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?