'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Meryem'cim boşver...

5 cayi icin kisir kurabiye kek sigara boregi canim harika ve basit

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sigara böreğini yapma bence, onun yerine fırında pişen bir börek yap. Nedense misafir evdeyken yapılması gereken, sıcak sunulması gereken şeyleri sevmiyorum. Telaşe oluyor sanki, hani fırın böreği yapsan, atarsın fırına, o sırada diğer şeylerini hazırlarsın. Sigara böreğinde mecbur ocak başında kızartacaksın. Ama yardımcı olacak birileri varsa, en güzeli sigara böreği tabi çıtır çıtır

Yok hayatim iste birde kucuk cocuklari var gec kahvalti yapsak ara ogun ortadan kalkar zaten

Herkes yeni evliyi yemege davet eder esimin is arkadaslari israr kiyamet size gelelim diyir ramazanda geldi

Aksiyonsuz ev mi olurr nilocann
Biz de kp iyi olursa ramazan tatilinde yapamadigimiz balayimizi yapmayi dusunuyoruz insallah :26:

✨✨ 🎀 ✨✨

Biz de kp iyi olursa ramazan tatilinde yapamadigimiz balayimizi yapmayi dusunuyoruz insallah :26:

✨✨ 🎀 ✨✨

Sizin şimdi yandımı tatil.
Bir dahamı alcaksınız cnm
Bende ramazan tatili ile birleştirip annemler fethiyeye giderse onların peşine bir kaç gün takılalım diyorum.
Eşimde görmüş olur ben hersene gittiğim için biliyorum heryerini.
Sürekli anlatıyorum ona gezdirmiş olurum

Yok canimm yanmadii yani soyleki 3 gunu kurtarabildikk 1 yil icinde iade edilen tutari kullanabilcez ki muhtemelen ustune ekleyip guzel bi tatil yapabiliriz diye dusunuyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

✨✨ 🎀 ✨✨

Ayy hadi inşallah, önce tabi ki kayınpederinin sağlığı, toparlasın bir an önce de siz de şöyle kafanız rahat tatilin tadını çıkartın. Bizim tatil Ağustos'ta , o zamana kadar sabır En kötü yazlığa gideriz bayramda, napalım.

Ayy bir de çocuk eyvah ki eyvah.

Ya şu limonlu nasıl güzel göründü gözüme var ya

Tadıda şahane yemeye doyamadım valla.
Kayınvalidemde çok beğendi tarif istedi direkt yer yemez heheheh
İlk tarifimide vermiş bulundum böylece

Cocuk ama bildigin cocuklardan degil duvara tirmanan cinsten cok yaramaz ve inanilmaz yorucu 1 sn icinde evi patlatabiliyor gecen televizyonu dusurdu Allahtan birsey olmadi ama insanin yuregini agzina getiriyor

Tadıda şahane yemeye doyamadım valla.
Kayınvalidemde çok beğendi tarif istedi direkt yer yemez heheheh
İlk tarifimide vermiş bulundum böylece

Acayip hevelendim şuan, malzemesi de çok değilmiş, evde bisküvimde var, ayy aşkıma yalancı tavuk göğsü yaparken , kendime de bunu mu yapsam. Bir de ya benim, böyle resimdeki gibi dikdörtgen kek kalıbım yok, başka bir şeye de yapsam olur mu. Aman olur tabi neden olmasın dimi, en ufak boy borcamıma yaparım, bence iyi olur.
Ayy Allah korusun ya, çok fena sahiden öyle çocuk. Anaları da bir dur otur demez, nasıl rahat ediyorlarsa.

Masallah nilll :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Amin canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…