Almor günaydın. kestir vallahi çok güzel olacağına eminim. Hani resimler ne zaman paylaşacaksın.
Arkadaşlar sonunda oldu galiba
Davetiyemiz bu oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kiyamiyorum saclarima zaten ince telli cabuk kuruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de ince telli olsalar belki kestirmezdim ama çok kalın telli ve gür bir saçım var banyo yapmam saçımı kurutmam hele bir de düzleştiriyim desem 1,5-2 saatim gidiyor malum artık o kadar vaktim yok iş güç ev derdinden kestirmem lazım.
Kizkardesiminde oyle ara makas yaptiriyor birde keratin bakimi yaptirmisti kivircik saclari dumduz oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de ara makas yaptırıyorum şu an incelmiş hali eskisine göre ama çekilmiyor yine de. Keratin bakımını bilmiyorum bir denemek lazım brezilya fönü değil di mi?
Olabilir neden olmasın, ya da belki sizin yolcu da yakındır
Off evet yaa, ben nedense sabah kalkınca sıcak şeylerden ziyade böyle soğuk tatlı şeyleri seviyorum. Yaz kış aynıyım amaAman dur canım isteyecek şimdi
günaydın kuzularııımmmönce açıklamamı yapayım
dün doppler sonucumu alıp doktora göstermeye gittim dolayısıyla günün neredeyse tamamı hastane de geçti pffffondan gelemedim..
ama şükür ki ameliyatlık bir durum yokmuuşşşkılcal damarlarım birbirine dolaşmış ve orada kartopu gibi bir yumak oluşturmuş.. istersem açmadan enjeksiyon yoluyla skleroterapi adı altında bir köpük enjekte edip görüntüyü egale edebilirlermiş ama bence dokunma dedi doktorum.. ola ki kilo alırsan ve ayağında herhangi bir sorun olursa o zaman düşünelim bunu yapmayı dedi.. dolayısıyla hamile kalmam da herhangi bir sıkıntı yaratmayacakmış yani
ayrıca yokluğumu farkeden candostum güzel insan ve o ultrasondan bana gülücük yapan soytarıııı yerim la siziiii
bugün çok enerjik bir moddayım ya ben :13::13::13:
Ben hamile olsam paso cnm bişy ister
Her hafta kayınpederimden pasta isterim ehehehehe
Neyse ki güzel haberlerle geldin yoksa çok kızacaktım sanaHa gelir ha geldi ha gelecek derken geçti koca gün, neyse Allah'tan doktor güzel şeyler söylemiş. Ameliyata gerek olmamasına sevindim ama, şu hamilelik olayına daha çok sevindim Demek önünde bir engelde kalmadı, ehh hadi bakalım
Kızımı görsün teyzesi dedim, kalkık burunlu kızımı
Valla ben bir süredir fazlaca enerjiğim zaten , durum vahim
dün doppler sonucumu alıp doktora göstermeye gittim dolayısıyla günün neredeyse tamamı hastane de geçti pffffondan gelemedim..
ama şükür ki ameliyatlık bir durum yokmuuşşşkılcal damarlarım birbirine dolaşmış ve orada kartopu gibi bir yumak oluşturmuş.. istersem açmadan enjeksiyon yoluyla skleroterapi adı altında bir köpük enjekte edip görüntüyü egale edebilirlermiş ama bence dokunma dedi doktorum.. ola ki kilo alırsan ve ayağında herhangi bir sorun olursa o zaman düşünelim bunu yapmayı dedi.. dolayısıyla hamile kalmam da herhangi bir sıkıntı yaratmayacakmış yani
ayrıca yokluğumu farkeden candostum güzel insan ve o ultrasondan bana gülücük yapan soytarıııı yerim la siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?