'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Almor günaydın. kestir vallahi çok güzel olacağına eminim. Hani resimler ne zaman paylaşacaksın.

Ya geçen yükliyim dedim boyutu büyük geldi yükleyemedim onları küçültüp yüklemem lazım. Dış mekan çekimlerimizin de dvdsini aldık fotoğrafların ham hali onların içinden seçtik albümler filan yapılacak onun dışında hep milletin çektiği fotoğraflar var nikah dairesine de düğün mekanına da gidemedik ki hiç asıl onları eklemek istiyorum. Günaydın bu arada tatlım. saçlarım benim zaten önceden çoğunlukla kısaydı kısa saç yakışıyor bana son 3 yıldır uzundu nişan düğün derken kestirmedim ama artık cidden bunaltıyor hele evlilikte hiç çekilmiyor kurutması bir dert çekil vermesi bir dert.

Dün de bizim 1. ay dönümümüzdü kızlar eşim işten gelirken bir kilo yoğurt, 5 litrelik su bir de bu buket çiçek yaptırmış eve girerken ki hali çok komikti bir elinde yoğurtla su bir elinde çiçekler.

Ben kiyamiyorum saclarima zaten ince telli cabuk kuruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kiyamiyorum saclarima zaten ince telli cabuk kuruyor

Benim de ince telli olsalar belki kestirmezdim ama çok kalın telli ve gür bir saçım var banyo yapmam saçımı kurutmam hele bir de düzleştiriyim desem 1,5-2 saatim gidiyor malum artık o kadar vaktim yok iş güç ev derdinden kestirmem lazım.

Kizkardesiminde oyle ara makas yaptiriyor birde keratin bakimi yaptirmisti kivircik saclari dumduz oldu

Kizkardesiminde oyle ara makas yaptiriyor birde keratin bakimi yaptirmisti kivircik saclari dumduz oldu

Ben de ara makas yaptırıyorum şu an incelmiş hali eskisine göre ama çekilmiyor yine de. Keratin bakımını bilmiyorum bir denemek lazım brezilya fönü değil di mi?

Ben de ara makas yaptırıyorum şu an incelmiş hali eskisine göre ama çekilmiyor yine de. Keratin bakımını bilmiyorum bir denemek lazım brezilya fönü değil di mi?

Saclari gur kalin telli kivircik ve boyadan yipranmisti keratin bakimi yaptirdi hem toparladi hemde kivircikligi gitti

Sacımı kestırmeyı bende dusundum en cok ta kurutmak dert yazın hadı neysede kısın cok ugrastırır ama zaten zor uzuyo kıyamadım bı turlu:26:

Ben hamile olsam paso cnm bişy ister
Her hafta kayınpederimden pasta isterim ehehehehe

günaydın kuzularııımmm önce açıklamamı yapayım

dün doppler sonucumu alıp doktora göstermeye gittim dolayısıyla günün neredeyse tamamı hastane de geçti pffff ondan gelemedim..
ama şükür ki ameliyatlık bir durum yokmuuşşş kılcal damarlarım birbirine dolaşmış ve orada kartopu gibi bir yumak oluşturmuş.. istersem açmadan enjeksiyon yoluyla skleroterapi adı altında bir köpük enjekte edip görüntüyü egale edebilirlermiş ama bence dokunma dedi doktorum.. ola ki kilo alırsan ve ayağında herhangi bir sorun olursa o zaman düşünelim bunu yapmayı dedi.. dolayısıyla hamile kalmam da herhangi bir sıkıntı yaratmayacakmış yani

ayrıca yokluğumu farkeden candostum güzel insan ve o ultrasondan bana gülücük yapan soytarıııı yerim la siziiii

bugün çok enerjik bir moddayım ya ben :13::13::13:

günaydın kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor? dün kayınvalidem geldi cumartesi gelin mevlüdümüz var inşallah

Neyse ki güzel haberlerle geldin yoksa çok kızacaktım sana Ha gelir ha geldi ha gelecek derken geçti koca gün, neyse Allah'tan doktor güzel şeyler söylemiş. Ameliyata gerek olmamasına sevindim ama, şu hamilelik olayına daha çok sevindim Demek önünde bir engelde kalmadı, ehh hadi bakalım

Kızımı görsün teyzesi dedim, kalkık burunlu kızımı

Valla ben bir süredir fazlaca enerjiğim zaten , durum vahim

Ben hamile olsam paso cnm bişy ister
Her hafta kayınpederimden pasta isterim ehehehehe

Ya öyle durup dururken canım birşey istemiyorda, işte böyle sevdiğim birşeyden bahsedildiği zaman canım çekiyor, "off şu an olsa da yesek" diyorum Bu genelde dondurma oluyor, böyle ferahlatıcı limonata falan oluyor, yemek pek çekmiyor canım, havaların ısınmasından dolayı sanırım bu da.

birbirimizi de etkiliyor olabilir miyiz ballılokmam?
yerim o kalkık burnunu da poposunu da teyzesi kurban olsun şekline şemaline oooyyy

Hadı gecmıs olsun arzucan o zaman gelsın bebiş dıyomuyuz

Ameliyatlık bir durum olmaması Süper haber cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…