Ben de geçen haftalarda yapmıştım biraz fazla yapmışım 3-4 gün yedik sanırım.Bu akşam yemek yapamicim kuaförde işlerim var Allah'tan daha önce buzluğa paçanga böreği yapıp koymuştum onları kızartıp yersin dedim eşime.
sağol tatlım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun Arzucum ameliyatlık bir şey olmamasına sevindim.
Zaten bir ara burada bir muhabbet olmuştu, Meryem'in eşiydi galiba telefondan köy oyunu oynuyormuş, benim eşimde oynuyor aynı oyunu. Bende gidince eve söyledim, bana diyor ki "siz orada bütün gün bizi çekiştiriyorsunuz dimi, bir de biz erkekler bir araya gelsek acaba neler konuşuruz merak ediyorum"
kızım yapma şunu yaaa mmmmhhhOfffff, zeytinyağlı mı öyle missüzerine yoğurt bir de, yemede yanında yat
Offfff, zeytinyağlı mı öyle missüzerine yoğurt bir de, yemede yanında yat
enerjinize sağlıkk
sağol diloşuumm bende rahatladım vallahi çok şükür
hoşgeldin bebişim nasılsın bakiimm?
Iyiyimm canimm bendeee
Erteledigim isleri yapcam bugunn yarin adanaya doncem utu yapcam bugun haftaya escanimm uyu derdiyle ugrasmasinn diee
Bide bugun kimligi fln degiscez cezaya kalmayalimm diee kac gunu var bu islemlerin yapilmasi icinn
✨✨ 🎀 ✨✨
Etli yapmayı düşünmüştüm aslına bakarsan.
Kızım sn bn ne desem canın çekio valla.Bişy demeye korkar oldm canın çekicek diye
sağol tatlım çok teşekkürler
ay alemsin enişş yaa
kızım yapma şunu yaaa mmmmhhhya off yaaaa
Etli de olur sıkıntı yokOnun üzerine de yoğurt dökülüyor sonuçta, sizin ev neredeydi
Alem ki ne alem, bir de onun adı artık cücü
Etli de olur sıkıntı yokOnun üzerine de yoğurt dökülüyor sonuçta, sizin ev neredeydi
Alem ki ne alem, bir de onun adı artık cücü
haberi var mı cücü olduğundan cüneytin?
bir de nolursun yemek deme Allah aşkına yaa ağzım yüzüm kaydı nasıl canım istediters etki ya bunun adı kesinlikle yani..
Taşdelende cnm buyur gel
Aynen eve giderken yoğurtta alırım.Evde en çok tükettiğimiz şey yoğurt ztn
Var tabi olmaz mı, hatta muhabir cücü bile diyorum ben ona. Çünkü kızıyla göbeğimin içinden röportaj yapıyor "vee işte muhabir cücü karşınızda .." şeklinde
Bizde acayip yoğurt yiyoruz, yoğurt iyidir boşver, sütten bile daha faydalıymış
Var tabi olmaz mı, hatta muhabir cücü bile diyorum ben ona. Çünkü kızıyla göbeğimin içinden röportaj yapıyor "vee işte muhabir cücü karşınızda .." şeklinde
Bizde acayip yoğurt yiyoruz, yoğurt iyidir boşver, sütten bile daha faydalıymış
Aynen ödem atmada fln gayet iyi.
Bnm kadın doktorum ztn bolbol yoğurt ye diyor başka bişy demiyor
Hem kadınların kemik erimesi için çok yemesi lazım heryaşta her zaman
severim siziii
Aynen ödem atmada fln gayet iyi.
Bnm kadın doktorum ztn bolbol yoğurt ye diyor başka bişy demiyor
Hem kadınların kemik erimesi için çok yemesi lazım heryaşta her zaman
oyy merhametli gelincik seniii kıyamaz da kocasınaaa
10 dakika da veriyorlar yeni kimliği kuzumgün sürmüyor yani.. ne zaman dönüşün Allah izin verirse?
Ödem olay fena ya gecıktırıcı kullandım balayında sımdı hastayım ama fena sıslık var yuzugum sıkıyo parmaklarımı o derece yeşil cay ıcıyorum bende ödem atsın dıe
çok severim zaten niiilHep yemek konuşacak halimiz yok ya, azcıkta yararlı bilgiler paylaşalım değil mi ama.. Gerçekten, ileri ki dönemler için kadınlarda kemik erimesi çok büyük sıkıntı, şimdiden bazı şeylerin önlemini almak o günleri kurtarabilir.
Arzu canım sende bol bol yoğurt yemeye başla bence, hamilelik döneminde çok faydalı
Oyy ben de icmez olaydimm o ilacii hem de uzun surdu benim reglimm
✨✨ 🎀 ✨✨
Kiyamiyorumm vallahii yaaayazik tum gun yoruluyo iste bide gomlek pantolon derdine dusmesinn
Bugun gitcez degismeye kimlikleri bakalimm kac dk surdurcekler bizimkinii :)
Haftaya doncem Allah izin verirse canimm gerii
✨✨ 🎀 ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?