- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
1000 tanede okuyabılırsın canım izacaeyi şimdi baktım 1000 kere diyo, hayatcım 1000 kere izacae aklım tefriciyye gitti o 4444 tane
çok fazla yogunum okuyamadım..
müşteri aramış müdürüme şikayet etmiş bnii
müdürümde berfin öyle biri değil demiş
elim ayaguım titredi
minnak hediye işin konuşcaz oka
özleyin bniii
tamamdır canım allah inşallah dileğimi kabul eder,,, çok sabrediyorum
en önemlisi sabır canımm Allah yardımcın olur
41 kere okunur canım genelde şifa için okunuyo Yasin.
şöyle canım annemle babam ayrı. 6 kasım bayramın ılk gunu ben babamlara gıdıcem el öpmeye, sevgılımde aılesını ziyaret ettıkten sonra bize gelicek ben ona daha babamdayım dicem ama evde olucam. ablamla anahtarı unutunca ya kilimin altına yada su sayacının oraya koyarız anahtarı sevgilime dicem orda anahtar var sen gir eve geliyorum. bu kadar :101:
beni baabam olsa hayatta eve bırakmazdı ya napcan evde tek derdi yine kesin yada burda kal w.bişiler bulurdu o..
peki o aksam sizde mi kalcak?
kızlar haftaya 3 gün izin kullancam pazartesi salı çarşamba evde oturur yazarım artık
sevgilime gel istanbula dedim ama gelmicek herhalde geleydi kürkçü hana giderdik
güzelmi orası canımm
cici şeyler varmış her marka varmış öyle canım bizde bir keşif yapacaktık ama nil haftaiçi izin olursa onu davet ederim gelebilirse gelir herhalde
netten baktım şimdi çeyizmiş bende giyim sandımyuvarlak yatak örtüsünede bakarmısın bana yaa varmı orda diyee
pelincim hoşgeldin
minnakcım tamam cnm
pelinn canım nasılsın
:76::76::76:
helllööööö tatlimöö
en son kaçta konustunuz canımm?? dünden beri daha bi hassassın kıyamamm kötü düşünmee
tabikide bakarım canım neden olmasın gideyim orayada bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?