Ödem olay fena ya gecıktırıcı kullandım balayında sımdı hastayım ama fena sıslık var yuzugum sıkıyo parmaklarımı o derece yeşil cay ıcıyorum bende ödem atsın dıe
aynen canım uzun surdu benımde bıde dk ya basladım bakalım neler olcak bunnyede
Harmecım Cok guzelsınız maşallah
Ne geciktirici ne doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Hepsi kimyasal sonuçta doktorumda önermedi
Prezervatife devam
Yok bide dk olayina hic bulasmadim vallahi
Aysenur bizde prez. devamm en hormonsuzu en sagliklisii
Arzucumm hayirlisiyla gdip geleyimm insallah :)
✨✨ 🎀 ✨✨
çok severim zaten niiilama ekstra ye dersen yerim yani
Odem icin maydanoz sapi kaynatip icin kizlar tuzdan uzak durun bol bol su tuketin
Nil hus artik oynayamiyor telefonu bozuldu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok bide dk olayina hic bulasmadim vallahi
Aysenur bizde prez. devamm en hormonsuzu en sagliklisii
Arzucumm hayirlisiyla gdip geleyimm insallah :)
✨✨ 🎀 ✨✨
Ye ye bol bol ye hemdeKarnım acıktı ya, 12:30'da yemeğe çıkacağım geçmiyor zaman
Ne geciktirici ne doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Hepsi kimyasal sonuçta doktorumda önermedi
Prezervatife devam
wayy arkadaş ne zaman bu kadar kendini geliştirdin biz daha doru dürüt beraber olamadık siz prezerwatfe bile geçmişsiniz tebrizk ediyorum walllaaa
Bos durmayın calısın calısın
wayy arkadaş ne zaman bu kadar kendini geliştirdin biz daha doru dürüt beraber olamadık siz prezerwatfe bile geçmişsiniz tebrizk ediyorum walllaaa
doru diosunda ben daha tam alamadım onunkini ağrıyo ve acıo çok kasıyorum ben yaaa akıl werin banaaa
dün 2 kere yaptık ama yok acı çekiyorum hep napcğımı şaşırdım aadamıda sinirlendiriyorum hep
Harmecım Cok guzelsınız maşallah
Kız prezervatife geçmek için o kadar level atlayıp atraksiyona gerekmi var
Bizde sorun yok çk şükür herşey yolunda kontrol altında
Sende kasma kendini herşey yoluna girer çokta kafaya takma daha herşey yeni zamanla rayına oturur
Kendını kasıyosundur rahat bırak dokunmaktan ve sana dokunmasında cekınme görev gıbı gorme bos bos yatma altındadaha yazıcamda basladı bu kız yıne dıcekler hele bıde evlendım ooo tutmayın benı
kasmamaya çalışıyorum kasmadan baya olduda dewamı gelmedi iştee ama yawaş yawaş alışıyor..
yaaa benm ilk gecem zor geçti.. yapmadık..
balayında da yapamadık çok kastım çok gerildim...
balayından dnmeden 1 gün önce yaptık o kolay oldu sonra bu muydu dedim ama o son yaptığımızdan snra daha dün yaptık wakit bulamadık hiç dün de ben ısrar ettim yapalım diye... ama çok kasıyorum kendimi ve bu huyumdan nefret ediyorum.... hiç rahat değilim...
ewet aynı dediğin gibi boş boş yatıyorum önsewişmeymş falan artık o da yaramıyor bana beyin acıycak dio we kasılıyorum...
ayy biraz tüyo werin bana yaaa nasıl rahat olablrm ona da kendime de işkence ediyorum :2:
Topigin kasani bulundu neden kasiyorsun aci yok rocky aci yok ! Aaaa adam isyan bayragi cekecek
Ben sana onemli notlar vermedim mi hemen bu aksam kokulu dus jelleri ile dusunu al cicileri giy dogru yatak odasina
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahhahah
tamam öle yapcam aama bu kasma işini napcam yaaa zewk almak istiyorum we dün kendimi kasmaktan belim incilmiş artık bu millet nasıl zewk alıyor anlamıyorum arkadaş :2:
herşey güzel gidiyor sewiyorz öpüyoruz ama iş o noktaya gelince beyin "eywah şimdi napıcam" diyip kendimi karantinaya alıyorum
adam da sinirleniyor haliylee aaaa yeter ama kas kas nereye kadar ben napıyorum bşy yapmadm bile daha diyor
çok problemli çıktım wallaaa
Altta kendını rahat hısetmıyosan uste cık herseyın sevıyesıne sen karar verırsın kontrol sende olur
ayy bilmiyorumkii deneyebilirim akşam öle =))
Dene bence guven gelıyo ınsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?