'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heheheh genelde sen üstte mi oluyorsun denedin mi hiç :2:

Ay simdi ne desem nasil anlatsam insanin regl gunune dogru bir istek geliyor icinden bir cosku iste o coskuyu hissetsen gerisi gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi canim oyle camis gibi yatarsan istek falan kalmaz ne sende ne kocanda atesli ol biraz ihtiras arzu sehvet

Simdi canim oyle camis gibi yatarsan istek falan kalmaz ne sende ne kocanda atesli ol biraz ihtiras arzu sehvet

ilahı meryem

heheheh genelde sen üstte mi oluyorsun denedin mi hiç :2:

Şimdı canım aksam duzel bı dus alıp guzel kokulu losyonlarını suruyosun cıcılerını gıyosun ama ole gezmıyoruz ustune sabahlık gıbı bısı al ıcını hemen gormesın Adamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu

arzuu nillll neler yazıyom ben gormuyonuz bak Allah cezamı verecek

Sizin evin adresini ver gamze itfaiye yolliycam Yangin cikabilir diye

wuuuu kııızz siiz ne fenasınız yaaa idolümsünüz wallaaa ne cilvelisiniz hahahah

bu akşam bende yapcaam

malesef bven caömış gibi yatıyorum o yüzden insan kendini kadın gibi de hissetmiyor zaten sanki zorunluymuşsunda yapcakmışsın gibi oluyor... akışına bırakamıyoruz ben rahat olsam adam da rahat olacak ama ben olamadığım için o da ter su içinde kalıo napcağını şaşırıyor...

yanii onda suç yok tamamen bana bağlı...

ben istemeyince onunda hewesi kaçıyor o zamn..

ama dediğin gibi duş alıp düzel ciciler giyersem belki güwen gelir diye düşünyrm =))

Altta kendını rahat hısetmıyosan uste cık herseyın sevıyesıne sen karar verırsın kontrol sende olur

Ver coskuyu ver coskuyu

Hoooppppppp noluyor bakayım burada, aşmışsınız yine kendinizi...

Gördük canım gördük neler yazıyıon

Yok canım 24 saat ıcınde ne zaman uygun görürsen hatta sabah uyandıgın da da ıyı olabılıyo

sabah sabah nasıl yapıyorsunuz kııızzz biz meğer ne kadar üşengeçmişiz bölee yaawww utandım kendimizden şimdiiii :2:

biz akşam erken uyuyalım da sabah erken kalkalım derdindeyiz millet sabah kalkıp bi de işini görüp öle yol alıyor hahahah

Ayyy niloooşşş sende tawsiyelerini wer bakayıım yapın şu kardeşinize bi iilik he

Bir kaç duble çekiver gitsin Yani şunu demek istedim aslında, herşey olmuş bitmiş, yapmışsınız. Sen hala daha her seferinde kasıyorsan, acıyacak diyorsan bunun tek sebebi beynin, biz ne desek sen rahatlayamayacaksın. İç bir kaç duble ohhhhh ondan sonra sen bile şaşarsın kendine. Ya da utanıyorsun eşinden, henüz alışamadın çıplaklığa, rahat olamıyorsun yanında, beceremezsem, onu mutlu edemezsem diye kasıyorsun ama unutma bu işten sadece o değil sende zevk almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…