heheheh genelde sen üstte mi oluyorsun denedin mi hiç :2:
:112::111::82::82:heheheh genelde sen üstte mi oluyorsun denedin mi hiç :2:
Ay simdi ne desem nasil anlatsam insanin regl gunune dogru bir istek geliyor icinden bir cosku iste o coskuyu hissetsen gerisi gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilahı meryemSimdi canim oyle camis gibi yatarsan istek falan kalmaz ne sende ne kocanda atesli ol biraz ihtiras arzu sehvet
heheheh genelde sen üstte mi oluyorsun denedin mi hiç :2:
ilahı meryem
Şimdı canım aksam duzel bı dus alıp guzel kokulu losyonlarını suruyosun cıcılerını gıyosun ama ole gezmıyoruz ustune sabahlık gıbı bısı al ıcını hemen gormesınAdamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu
arzuu nillll neler yazıyom ben gormuyonuz bak Allah cezamı verecek
Ay simdi ne desem nasil anlatsam insanin regl gunune dogru bir istek geliyor icinden bir cosku iste o coskuyu hissetsen gerisi gelir
:112::111::82::82:
Ver coskuyu ver coskuyu
Sizin evin adresini ver gamze itfaiye yolliycam Yangin cikabilir diye
Yansın gecelerr vursun sabahaaaa
ilahı meryem
Şimdı canım aksam duzel bı dus alıp guzel kokulu losyonlarını suruyosun cıcılerını gıyosun ama ole gezmıyoruz ustune sabahlık gıbı bısı al ıcını hemen gormesınAdamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu
Simdi canim oyle camis gibi yatarsan istek falan kalmaz ne sende ne kocanda atesli ol biraz ihtiras arzu sehvet
Anaamm ne konular dönmeye başlamış burada.
Niye illa gece mi olacak.
Yansın gecelerr vursun sabahaaaa
Ahahhahah
tamam öle yapcam aama bu kasma işini napcam yaaa zewk almak istiyorum we dün kendimi kasmaktan belim incilmiş artık bu millet nasıl zewk alıyor anlamıyorum arkadaş :2:
herşey güzel gidiyor sewiyorz öpüyoruz ama iş o noktaya gelince beyin "eywah şimdi napıcam" diyip kendimi karantinaya alıyorum
adam da sinirleniyor haliylee aaaa yeter ama kas kas nereye kadar ben napıyorum bşy yapmadm bile daha diyor
çok problemli çıktım wallaaa
Altta kendını rahat hısetmıyosan uste cık herseyın sevıyesıne sen karar verırsın kontrol sende olur
Ver coskuyu ver coskuyu
ilahı meryem
Yok canım 24 saat ıcınde ne zaman uygun görürsen hatta sabah uyandıgın da da ıyı olabılıyo
Hoooppppppp noluyor bakayım burada, aşmışsınız yine kendinizi...
Gördük canım gördük neler yazıyıon
Ayyy niloooşşş sende tawsiyelerini wer bakayıım yapın şu kardeşinize bi iilik he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?