'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok cnm haftaiçi değildir kesin haftasonu bunlar napıyorsa yapıodur.
Hatta cuma cumartesi pazar 3 günlük kamp sürecinde geçiriyor millet

bizim 4. yılımız bitti veee ondan kesinlikle utanmıyorum vücuduma da güweniyorum ama dediğim gibi bendeki beyin nasıl bişeyse artık önsewişmeyi bile unutup direk o noktoya bağlanıyor ona odaklanıyorum.. beynim "eywah şimdi napıcam acıyacak mı acaba" diye komut weriyor rahatsızlığım o yüzden..

balayında yalan yok 2 büyük bardak absolit mi nedir ondan içtim çabucak sarhoş oldum ama iş yine oraya warınca sarhoş olsan da fayda etmiyor.. en sonunda zaten eşime "artık kararlıyım ve bu iş bugün bitecek pes etmek yok" dedi ve pes etmedik yaptık 2 saat uğraştık ama oldu sonunda da yaa bu muydu falan dedim...

sonra bikaç gün ara werdik... 4 gün ara werdik wee dedimki biz niye yiyip içip uyuyoruz bu ne biçim ewlilik ben böle hayal etmemiştim hadi bişeyler yapalım dedim dün öle yaptık ama zorlandım yine... ama giriyor scıması sinir ediyor benii....

yaniii öle şeyler olmalıkii hem kendim hem de onun zewk alması lazıım....

Nillll trendyola çok tatlı bebe kıyafetleri gelmiş gördünmü cnm
Görünce ilk aklıma sn geldin

Hadi ya dur bakayım hemen, deli gibi alışveriş yapıyorum zaten.

Az zamana bırak, alıştıkça değişir herşey. Bu kadar da kafaya takma, zamanla oturur rayına.

Hadi ya dur bakayım hemen, deli gibi alışveriş yapıyorum zaten.

Az zamana bırak, alıştıkça değişir herşey. Bu kadar da kafaya takma, zamanla oturur rayına.

belkide çok aceleciyiz tekniğini bilmiyoruz yanii herşey olabilir.. ama aslında bikaç kere izin wersem acısabile sonra açılır alışır die düşünüyorum.. yoksa sürekli çekinirsem o zamn daha kötü olur yanii ona da eziyet oluyor bana da hergün düşünür oldum artık ister istemez mutsuz oluyorum....

Anamm anammm konularaaa gelllll bensiz cok ayip olmus vallahii

Bizim kizlar isi cozmusler bayaaa

✨✨ 🎀 ✨✨

Sabah düşünemiyorum ya benim banyo yapmam saçlarımı kurutmam filan 1,5 saatimi alıyor en az sabah uykumdan feragat edemem.

aynen benimde saçlarımı kurtmam düzleştrme işlerim oluyor sabah hakikaten zor yaniii...

tatil günlerinde artık haftasonu olablr tabii =)

iş gnlerinde de geceleri işini halledip sabahları hemen temz kalkıp gtmek lazım =)

bu kadar dusunursen hep korkuyla yaklasırsın zaten olmus aslına bakarsan daha acımaması lazım yeterınce ıslaklık olmuyosa jel fl kullanıp deneyebılırsınız

aynen aslında oldu bitti yapılmış ama saf gibi ne korkuyorsam hala anlamadım zaten..

bebeyağ kullanıyorz çok iyi oluyor ..

Günaydın herkese, hayırlı cumalar...Ve bir hafta daha böyle biter. BU akşam muhteşem bir koşturmacam var eve gidince, yarın gelecek misafirlerim için yapacaklarımı bu akşam yapmam gerek. Yoksa yarın asla yetişmez.

Gunaydin guzellikler soguk yagmurlu bir İstanbul sabahi cumaniz hayirli olsun

Pazar misafirlerim icin menu yaptim
Mercimek corbasi
Firin makarna
Orman kebabi
Pilav
Cacik
Sutlu tatli
Salata
Kurabiye ikram edicem cayin yanina

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydıın canımmm sana da hayırlı cumalarr

ooo menüü harika wallaaaa çok beğendiim menüyü...

benmde yarın misafirim gelcek eşimin arkadaşları falan gelcek çaya.. bende sigara böreği, cevizli kek yapcam yeter

benım her aksamım yogun gecıyo nılcım yemek hazırla ye topla ortalıgı topla derken 11 oluyo saat helekı yemek yaptıgım gunler hıc bısey yapmaya vaktım olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…