sabah sabah nasıl yapıyorsunuz kııızzz biz meğer ne kadar üşengeçmişiz bölee yaawww utandım kendimizden şimdiiii :2:
biz akşam erken uyuyalım da sabah erken kalkalım derdindeyiz millet sabah kalkıp bi de işini görüp öle yol alıyor hahahah
Bir kaç duble çekiver gitsinYani şunu demek istedim aslında, herşey olmuş bitmiş, yapmışsınız. Sen hala daha her seferinde kasıyorsan, acıyacak diyorsan bunun tek sebebi beynin, biz ne desek sen rahatlayamayacaksın. İç bir kaç duble ohhhhh ondan sonra sen bile şaşarsın kendine. Ya da utanıyorsun eşinden, henüz alışamadın çıplaklığa, rahat olamıyorsun yanında, beceremezsem, onu mutlu edemezsem diye kasıyorsun ama unutma bu işten sadece o değil sende zevk almalısın.
Nillll trendyola çok tatlı bebe kıyafetleri gelmiş gördünmü cnm
Görünce ilk aklıma sn geldin
bizim 4. yılımız bitti veee ondan kesinlikle utanmıyorum vücuduma da güweniyorum ama dediğim gibi bendeki beyin nasıl bişeyse artık önsewişmeyi bile unutup direk o noktoya bağlanıyor ona odaklanıyorum.. beynim "eywah şimdi napıcam acıyacak mı acaba" diye komut weriyor rahatsızlığım o yüzden..
balayında yalan yok 2 büyük bardak absolit mi nedir ondan içtim çabucak sarhoş oldum ama iş yine oraya warınca sarhoş olsan da fayda etmiyor.. en sonunda zaten eşime "artık kararlıyım ve bu iş bugün bitecek pes etmek yok" dedi ve pes etmedik yaptık 2 saat uğraştık ama oldu sonunda da yaa bu muydu falan dedim...
sonra bikaç gün ara werdik... 4 gün ara werdik wee dedimki biz niye yiyip içip uyuyoruz bu ne biçim ewlilik ben böle hayal etmemiştim hadi bişeyler yapalım dedim dün öle yaptık ama zorlandım yine... ama giriyor scıması sinir ediyor benii....
yaniii öle şeyler olmalıkii hem kendim hem de onun zewk alması lazıım....
Yok cnm haftaiçi değildir kesin haftasonu bunlar napıyorsa yapıodur.
Hatta cuma cumartesi pazar 3 günlük kamp sürecinde geçiriyor millet
Hadi ya dur bakayım hemen, deli gibi alışveriş yapıyorum zaten.
Az zamana bırak, alıştıkça değişir herşey. Bu kadar da kafaya takma, zamanla oturur rayına.
ahaha bencede yanii iş gnleri olursa zaten gece 4 te falan kalkmalıki anca yapsınlar
Sabah düşünemiyorum ya benim banyo yapmam saçlarımı kurutmam filan 1,5 saatimi alıyor en az sabah uykumdan feragat edemem.
Anamm anammm konularaaa gelllllbensiz cok ayip olmus vallahii
Bizim kizlar isi cozmusler bayaaa
✨✨ 🎀 ✨✨
sende durumlar nasıl kııızz yeni geliin sorun oluyor mu sende
yoksa bi rahatsız ben miyim
Ilk zamanlar oldu canim bende de kastigim icin kendimi canim aciyodu ama asmaya calistim aklimca simdi daha rahatimm
✨✨ 🎀 ✨✨
beyinde bitiyor diyenlerdensin sende yaniii bende bitrmek istiyorummm Allahım yardım ettt ............
bu kadar dusunursen hep korkuyla yaklasırsın zaten olmus aslına bakarsan daha acımaması lazım yeterınce ıslaklık olmuyosa jel fl kullanıp deneyebılırsınız
Gunaydin guzellikler soguk yagmurlu bir İstanbul sabahi cumaniz hayirli olsun
Pazar misafirlerim icin menu yaptim
Mercimek corbasi
Firin makarna
Orman kebabi
Pilav
Cacik
Sutlu tatli
Salata
Kurabiye ikram edicem cayin yanina
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın herkese, hayırlı cumalar...Ve bir hafta daha böyle biter. BU akşam muhteşem bir koşturmacam var eve gidince, yarın gelecek misafirlerim için yapacaklarımı bu akşam yapmam gerek. Yoksa yarın asla yetişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?