Gunaydinn kizlarrr hayirli cumalarr
Biz bi muddet esimle romantikligi ve basbasa biseler yapmayi erteliyoruz zorunlu sebeplerden dolayikp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..
✨✨ 🎀 ✨✨
Tatlim uzme kendini lutfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görmem miiiilahı meryem
Şimdı canım aksam duzel bı dus alıp guzel kokulu losyonlarını suruyosun cıcılerını gıyosun ama ole gezmıyoruz ustune sabahlık gıbı bısı al ıcını hemen gormesınAdamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu
arzuu nillll neler yazıyom ben gormuyonuz bak Allah cezamı verecek
günaydın canımmm hayırlı cumalar..Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım benim sana da hayırlı cumalarGünaydın herkese, hayırlı cumalar...Ve bir hafta daha böyle biter. BU akşam muhteşem bir koşturmacam var eve gidince, yarın gelecek misafirlerim için yapacaklarımı bu akşam yapmam gerek. Yoksa yarın asla yetişmez.
günaydın tatlıım hayırlı cumalargünaydın herkese hayırdı cumalar
günaydın canımmGunaydin guzellikler soguk yagmurlu bir İstanbul sabahi cumaniz hayirli olsun
Pazar misafirlerim icin menu yaptim
Mercimek corbasi
Firin makarna
Orman kebabi
Pilav
Cacik
Sutlu tatli
Salata
Kurabiye ikram edicem cayin yanina
günaydın kuzucum bende direkten döndüm bugün uyuyakalıyordum az dahaGünaydın kızlar
İşe geç kaldık bugün eşimle.
5dakika diye 1 saat uyumuşumda
Neyseki cuma geldi ohh haftasonu ev keyfi yapabiliriz
günaydın diloşum.. hakkınızda hayırlısı olsun duygu karmaşanı anlıyorum inşallah süreç kısa sürer de acilen şifasını bulur kayınpederin..Gunaydinn kizlarrr hayirli cumalarr
Biz bi muddet esimle romantikligi ve basbasa biseler yapmayi erteliyoruz zorunlu sebeplerden dolayikp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..
✨✨ 🎀 ✨✨
görmem miiiaferin gelinciğime
günaydın canımmm hayırlı cumalar..
günaydın canım benim sana da hayırlı cumalarYarın için de şimdiden Allah kolaylık versin
günaydın tatlıım hayırlı cumalar
günaydın canımmmenü gayet yerinde
günaydın kuzucum bende direkten döndüm bugün uyuyakalıyordum az daha
günaydın diloşum.. hakkınızda hayırlısı olsun duygu karmaşanı anlıyorum inşallah süreç kısa sürer de acilen şifasını bulur kayınpederin..
herkese günaydın kızlar
✨✨ 🎀 ✨✨
görmem miiiaferin gelinciğime
günaydın canımmm hayırlı cumalar..
günaydın canım benim sana da hayırlı cumalarYarın için de şimdiden Allah kolaylık versin
günaydın tatlıım hayırlı cumalar
günaydın canımmmenü gayet yerinde
günaydın kuzucum bende direkten döndüm bugün uyuyakalıyordum az daha
günaydın diloşum.. hakkınızda hayırlısı olsun duygu karmaşanı anlıyorum inşallah süreç kısa sürer de acilen şifasını bulur kayınpederin..
herkese günaydın kızlar
Canım ne desek boş gerçekten.
Ama senin yerinde kim olsa bu duygu karmaşasını yaşardı endişeleri kafasında acabaları olurdu.
İnş herşey düşündüğünden daha kolay olur.
Herşey yoluna girecek buna inan ve şu durumda eşine destek olmaktan başka bir şeyi düşünme.
Karanlığın en koyu olduğu zaman aydınlığa en yakın olunan zamandır bunu unutma
Gunaydin guzellikler soguk yagmurlu bir İstanbul sabahi cumaniz hayirli olsun
Mercimek corbasi
Firin makarna
Orman kebabi
Pilav
Cacik
Sutlu tatli
Salata
Vayyy meryem menü şahane
Kurabiye yapcaksan sana bir tavsiye bunu yaparsan pişman olmazsın çok güzel bir kurabiye
http://www.nefisyemektarifleri.com/tarcinli-un-kurabiyesi/
Gunaydin guzellikler soguk yagmurlu bir İstanbul sabahi cumaniz hayirli olsun
Mercimek corbasi
Firin makarna
Orman kebabi
Pilav
Cacik
Sutlu tatli
Salata
benım her aksamım yogun gecıyo nılcım yemek hazırla ye topla ortalıgı topla derken 11 oluyo saat helekı yemek yaptıgım gunler hıc bısey yapmaya vaktım olmuyo
✨✨ 🎀 ✨✨
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım yuvanla ve seninle tatlım..Aminn arzucumm
Su donemde rabbimden baska bi duam yok zatenn
Mucizesini bekliyorum resmenn
✨✨ 🎀 ✨✨
kıyamamİşin trajikomik tarafı arzu uyuyakalıp uyandığım saat: Annemlerle yaşarken normal kalktığım saat
Ya ben bir şey söylesem kızmazsın dimiKızmazsın kızmazsın Şu fırında makarna yerine güzel bir tereyağlı pilav yapsan, sanki menü daha güzel olacak. Fırında makarna bana nedense , daha çok börek gibi, işte çocuk menüsünün bir parçası gibi geliyor. Mesela ben fırında makarnayı tek akşam yemeği olarak yaparım genelde. Yanına başka birşey yapmam salatadan başka bir de ayran. Kızmadın dimi, ben sadece fikir vermek istedim. Etli yemeğin yanında pilav çok daha şık bence.
Valla ben maksimum 8 buçukta cücü ile çayımı içiyor oluyorum. Zamanlı alışacaksın ben eminim, oturacak herşey yoluna
Güzelim zor bir durum gerçekten, ama bu olayı düşünürken eşinin babası olarak değil de, kendi baban olduğunu düşün. Bak o zaman bakış açın birz daha değişecek. Sen baban için koşturup üzülürken, eşin senin bu düşündüklerini düşünseydi eminim üzülürdün. Hepsi geçer inşallah, sıkma canını. İnsanın sevdiği ile aynı yatakta olması, ona sarılarak uyuması bile harika. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış, akşamları yatağınıza yattığınızda, onu özlediğini, sevdiğini söyle, sokul göğsüne yavaşça. Herşey romantizm, yada seks değil, bazen sadece sıcaklığı hissedebilmek bile önemli.
Günaydın güzellik, kolaysa başına gelsin canımBu akşam 6 çeşit börek çörek yapmam gerek sen düşün gerisini. Ama var ya yarın harika bir sofra olacak hissediyorum bunu, fotoğrafını çekip göstericem size Yine çok heveslendim birşeyler pişireceğim diye, Melis hanım bil heyecanlı bugün kıpır kıpır
BU arada burada, müthiş bir gök gürültüsü, yağmur, şimşek fırtına resmen:18::18:
Canim bir tanem nilimmm ben sana hic kizarmiyim firinda makarnayi borek gibi dusundum cayin yanina ikran kurabiye tek gitmez pilavda yapicam kebap pilavsiz olmaz ama pilavi yapamiyorum ben ya
yarın sabah 7'de yola çıkacağız kuzum konya ya gidiyoruz Geçtiğimiz pazar kınası olan can-kan arkadaşımın düğünü var yarın.. yoğun bir haftasonu olacak yani senin anlayacağın.. oyyyhhYa ben bir şey söylesem kızmazsın dimiKızmazsın kızmazsın Şu fırında makarna yerine güzel bir tereyağlı pilav yapsan, sanki menü daha güzel olacak. Fırında makarna bana nedense , daha çok börek gibi, işte çocuk menüsünün bir parçası gibi geliyor. Mesela ben fırında makarnayı tek akşam yemeği olarak yaparım genelde. Yanına başka birşey yapmam salatadan başka bir de ayran. Kızmadın dimi, ben sadece fikir vermek istedim. Etli yemeğin yanında pilav çok daha şık bence.
Valla ben maksimum 8 buçukta cücü ile çayımı içiyor oluyorum. Zamanlı alışacaksın ben eminim, oturacak herşey yoluna
Güzelim zor bir durum gerçekten, ama bu olayı düşünürken eşinin babası olarak değil de, kendi baban olduğunu düşün. Bak o zaman bakış açın birz daha değişecek. Sen baban için koşturup üzülürken, eşin senin bu düşündüklerini düşünseydi eminim üzülürdün. Hepsi geçer inşallah, sıkma canını. İnsanın sevdiği ile aynı yatakta olması, ona sarılarak uyuması bile harika. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış, akşamları yatağınıza yattığınızda, onu özlediğini, sevdiğini söyle, sokul göğsüne yavaşça. Herşey romantizm, yada seks değil, bazen sadece sıcaklığı hissedebilmek bile önemli.
Günaydın güzellik, kolaysa başına gelsin canımBu akşam 6 çeşit börek çörek yapmam gerek sen düşün gerisini. Ama var ya yarın harika bir sofra olacak hissediyorum bunu, fotoğrafını çekip göstericem size Yine çok heveslendim birşeyler pişireceğim diye, Melis hanım bil heyecanlı bugün kıpır kıpır
BU arada burada, müthiş bir gök gürültüsü, yağmur, şimşek fırtına resmen:18::18:
Ya ben bir şey söylesem kızmazsın dimiKızmazsın kızmazsın Şu fırında makarna yerine güzel bir tereyağlı pilav yapsan, sanki menü daha güzel olacak. Fırında makarna bana nedense , daha çok börek gibi, işte çocuk menüsünün bir parçası gibi geliyor. Mesela ben fırında makarnayı tek akşam yemeği olarak yaparım genelde. Yanına başka birşey yapmam salatadan başka bir de ayran. Kızmadın dimi, ben sadece fikir vermek istedim. Etli yemeğin yanında pilav çok daha şık bence.
Nil inankii empati yaparak dusundumm bugune kadar zaten agzimdan hic bise cikmadi hep destek oldum ama daha ben eve ve evlilige alismamisken olmasi beni cok uzdu.insanin hayal ettikleriyle yasadiklari birbirini tutmayinca olusan hayal kirikligi belkide benimkii.yoksa isin yatak kismi inanki en son sirada geliyo. Off ne bileyimm ne dusundugumu ben bile bilmiyorum kii
✨✨ 🎀 ✨✨
Kayinpederin nerde tedavi goruyor canim yetersizmi hastane senin yanina gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?