'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gunaydinn kizlarrr hayirli cumalarr

Biz bi muddet esimle romantikligi ve basbasa biseler yapmayi erteliyoruz zorunlu sebeplerden dolayi kp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..

✨✨ 🎀 ✨✨

Tatlim uzme kendini lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlim uzme kendini lutfen

Henuz biz eve ve evlilige alismamisken olmasi fazlasiyla uzdu benii saglik her seyden onemli biliyorum ama bu alisamamanin ilerde evliligimize olumsuz yansimasindan korkuyorum

✨✨ 🎀 ✨✨

görmem miii aferin gelinciğime
Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canımmm hayırlı cumalar..
günaydın canım benim sana da hayırlı cumalar Yarın için de şimdiden Allah kolaylık versin
günaydın herkese hayırdı cumalar
günaydın tatlıım hayırlı cumalar
günaydın canımm menü gayet yerinde
Günaydın kızlar
İşe geç kaldık bugün eşimle.
5dakika diye 1 saat uyumuşumda
Neyseki cuma geldi ohh haftasonu ev keyfi yapabiliriz
günaydın kuzucum bende direkten döndüm bugün uyuyakalıyordum az daha
günaydın diloşum.. hakkınızda hayırlısı olsun duygu karmaşanı anlıyorum inşallah süreç kısa sürer de acilen şifasını bulur kayınpederin..

herkese günaydın kızlar

Aminn arzucumm
Su donemde rabbimden baska bi duam yok zatenn
Mucizesini bekliyorum resmenn

✨✨ 🎀 ✨✨

Canım ne desek boş gerçekten.
Ama senin yerinde kim olsa bu duygu karmaşasını yaşardı endişeleri kafasında acabaları olurdu.
İnş herşey düşündüğünden daha kolay olur.
Herşey yoluna girecek buna inan ve şu durumda eşine destek olmaktan başka bir şeyi düşünme.

Karanlığın en koyu olduğu zaman aydınlığa en yakın olunan zamandır bunu unutma

İşin trajikomik tarafı arzu uyuyakalıp uyandığım saat: Annemlerle yaşarken normal kalktığım saat

Insallah aysenur tamamen esime destek durumdayim ama dun cok kotuydum. Umarim her sey dusundugumden cok daha kolay ve kisa olur yoksa biz cok yiprancaz buna eminimm

✨✨ 🎀 ✨✨

Vayyy meryem menü şahane
Kurabiye yapcaksan sana bir tavsiye bunu yaparsan pişman olmazsın çok güzel bir kurabiye

http://www.nefisyemektarifleri.com/tarcinli-un-kurabiyesi/

Ya ben bir şey söylesem kızmazsın dimi Kızmazsın kızmazsın Şu fırında makarna yerine güzel bir tereyağlı pilav yapsan, sanki menü daha güzel olacak. Fırında makarna bana nedense , daha çok börek gibi, işte çocuk menüsünün bir parçası gibi geliyor. Mesela ben fırında makarnayı tek akşam yemeği olarak yaparım genelde. Yanına başka birşey yapmam salatadan başka bir de ayran. Kızmadın dimi, ben sadece fikir vermek istedim. Etli yemeğin yanında pilav çok daha şık bence.
benım her aksamım yogun gecıyo nılcım yemek hazırla ye topla ortalıgı topla derken 11 oluyo saat helekı yemek yaptıgım gunler hıc bısey yapmaya vaktım olmuyo

Valla ben maksimum 8 buçukta cücü ile çayımı içiyor oluyorum. Zamanlı alışacaksın ben eminim, oturacak herşey yoluna

Güzelim zor bir durum gerçekten, ama bu olayı düşünürken eşinin babası olarak değil de, kendi baban olduğunu düşün. Bak o zaman bakış açın birz daha değişecek. Sen baban için koşturup üzülürken, eşin senin bu düşündüklerini düşünseydi eminim üzülürdün. Hepsi geçer inşallah, sıkma canını. İnsanın sevdiği ile aynı yatakta olması, ona sarılarak uyuması bile harika. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış, akşamları yatağınıza yattığınızda, onu özlediğini, sevdiğini söyle, sokul göğsüne yavaşça. Herşey romantizm, yada seks değil, bazen sadece sıcaklığı hissedebilmek bile önemli.
günaydın canım benim sana da hayırlı cumalar Yarın için de şimdiden Allah kolaylık versin

Günaydın güzellik, kolaysa başına gelsin canım Bu akşam 6 çeşit börek çörek yapmam gerek sen düşün gerisini. Ama var ya yarın harika bir sofra olacak hissediyorum bunu, fotoğrafını çekip göstericem size Yine çok heveslendim birşeyler pişireceğim diye, Melis hanım bil heyecanlı bugün kıpır kıpır

BU arada burada, müthiş bir gök gürültüsü, yağmur, şimşek fırtına resmen:18::18:

Aminn arzucumm
Su donemde rabbimden baska bi duam yok zatenn
Mucizesini bekliyorum resmenn

✨✨ 🎀 ✨✨
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım yuvanla ve seninle tatlım..
İşin trajikomik tarafı arzu uyuyakalıp uyandığım saat: Annemlerle yaşarken normal kalktığım saat
kıyamam ben de yeni evlendiğimiz sıra annemlerin evindeki çöp kutusunun yerine bir akşam laapp diye çay çöpü devirmiştim ama benim orada çöp kutum değil damacanam vardı

Canim bir tanem nilimmm ben sana hic kizarmiyim firinda makarnayi borek gibi dusundum cayin yanina ikran kurabiye tek gitmez pilavda yapicam kebap pilavsiz olmaz ama pilavi yapamiyorum ben ya

6 da isten cikiyorum 6:10 gece evdeyim yemek yapmaya basliyorum hemen esim 7:40 gibi geliyor sohra kuruyorum yemek bitiyor sofra kaldir 21:00 bulasiklari makinaya diziyorum 20dk dinleniyorum evi toplamaya basliyorum bir bakiyorum saat 00:00 olmus esim uyumus sinir basiyo beni

Günaydın kızlar dün akşam iş çıkışı saçlarımı kestirdim hem de keratin bakımı yaptırdım baya kısa oldu iş yerinde gören şaşırıyor bugün :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hee iyi o zaman Yok yani yemeğe gitsem, orman kebabı olsa hani bunun pilavı derim bende o bakımdan yazdım Aman pilav yapmaya ne var ya, örneği 2 bardak pirinci güzelce yıka, tereyağında az kavur. 2 bardak pirince 3 bardaktan 2 parmak az sıcak su ekle, tuzunu koy, altını kısık ateşe al,kapat kapağını oldu işte. Altını kapatınca istersen kapakla arasına bir peçete yada bez koyabilirsin, nemini alsın diye. Benim normal ölçüm bu, eşim benim pilavı iyi pişmiş sevdiği için ben 1 bardak pirince 1,5 bardak su şeklinde yapıyorum. Misafire tane tane olsun diye 1 bardak pirince 1,5 bardaktan 1 parmak eksik su koyuyorum. Kısık ateşte pişir ve asla pişerken karıştırma

yarın sabah 7'de yola çıkacağız kuzum konya ya gidiyoruz Geçtiğimiz pazar kınası olan can-kan arkadaşımın düğünü var yarın.. yoğun bir haftasonu olacak yani senin anlayacağın.. oyyyhh

Nil inankii empati yaparak dusundumm bugune kadar zaten agzimdan hic bise cikmadi hep destek oldum ama daha ben eve ve evlilige alismamisken olmasi beni cok uzdu.insanin hayal ettikleriyle yasadiklari birbirini tutmayinca olusan hayal kirikligi belkide benimkii.yoksa isin yatak kismi inanki en son sirada geliyo. Off ne bileyimm ne dusundugumu ben bile bilmiyorum kii

✨✨ 🎀 ✨✨

Kayinpederin nerde tedavi goruyor canim yetersizmi hastane senin yanina gelecek

Kayinpederin nerde tedavi goruyor canim yetersizmi hastane senin yanina gelecek

Izmirdeler tedavi yetersiz diil ama biz burdayiz gorumcem baska sehirde hamile olunca kv tek basina hastaneye gotur getir yapamaz arac var ama kullanmayi bilmiyo.

✨✨ 🎀 ✨✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…