sıhhatler olsun canımmm.. kocacık ne dedi? hoşuna gitmiş mi?
Sağol tatlım rahatladım valla arkası baya kısa önleri biraz uzun bob modeli oldu kesilen saçlarım da 45 cm çıktı onları da çıt çıt postiş yaptırıyorum bir daha bu kadar uzatamam çünkü değerlendirmek lazım. Haliyle kısa olunca da saçım kabaracaktı o yüzden de brezilya fönü yaptırdım inşallah 5-6 ay düz kabarmayan saçlarım olacak. Eşim de çok beğendi zaten daha önce kısa saçlı hallerimi görmüştü o kestir dedi zaten.
Sağol tatlım rahatladım valla arkası baya kısa önleri biraz uzun bob modeli oldu kesilen saçlarım da 45 cm çıktı onları da çıt çıt postiş yaptırıyorum bir daha bu kadar uzatamam çünkü değerlendirmek lazım. Haliyle kısa olunca da saçım kabaracaktı o yüzden de brezilya fönü yaptırdım inşallah 5-6 ay düz kabarmayan saçlarım olacak. Eşim de çok beğendi zaten daha önce kısa saçlı hallerimi görmüştü o kestir dedi zaten.
keyifleri isterseeşinin ailesidir saygısızlık etme yeter bence kuzum.. samimi olmak istemeyen onlar anlattığın kadarıyla
Kızlarr fotografcım gondermıs fotograflarım ham hallerını album yaptım ekledım
Haha hic aklima gelmemisti alemsin nil iyi fikir aslinda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen oyle canim yalvaracak degilim hos esimde 1 ayda bir kere gitti ziyaretlerine tribe girmisler neden gelmiyorsun diye 30 senedir sizinleydim azmi demis
Yeni evli bir insan zırt bırt ailesinin yanınamı gidicek
Artık herkesin kendine göre bir hayatı var.Sonuçta bizlerde çekirdek bir aile olduk
Erkek ailelerinin bu tavırlarını görünce gerçekten kendimi çok şanslı görüyorum.
Kayınpederim kayınvalidem çok mükemmel insanlar inş her zaman hep böyle oluruz.
Bizi evimize kadar arabayla bırakıp yeni evliyiz diye yukarı kahve içmeye davet ettik çıkmadılar.
Geçen pazar kahvaltıda bizdelerdi ve kayınvalidem siz iyi olun bn sizin iyi olmanızda ztn mutlu olurum dedi.
Hatta mutluluktan ağladı bnm bir tane oğlum vardı birde kızım oldu dedi ve bunun öylesine söylenmiş sözlerden çok gerçekten yürekten kopan cümleler olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.
Allah herkesin karşısına iyi insanları merhametli insanları çıkarsın.Ölümlü dünya kötü düşünüp kötü olmak için insanlar nası fırsat buluyor anlamıyorum
İstedigi zaman gidebilir bence hic sorun degil ama tek kizdigim nokta hatalarini anlamamis olmalari esime ailesi hakkinda yorum yapmiyorum ev aradigimiz donemlerde ben bahcelievlerde oturuyorum esim kasimpasa da bahcelievlerden kiralik ev bakiyorum esimde annene yakin olsun demisti gorumce ilan bulup yolluyordu bakmamiz icin kasimpasada ev israrla diyorum kasimpasa olmaz istemiyoruz inatla ordan bakiyor en sonunda dayanamadim patladim yahu 1 yil olacak nisanlanali kac kere arayip sordunuz neye ihtiyaciniz var diye yardim edelim dediniz ben anneme yakin tutucam basima birsey gelse yardima gelenim olur en azindan kapima dayanir dedim olayi kapattim
Bende kestiricem insallah cok yiprandi saclarim
iyi etmişsin sıhhatler olsun iyi ki benimki gibi saç delisi bir boncuğun yok.. savaşıyoruz bildiğineminim çok yakışmıştır güle güle kullan canım benim
Güle güle kullan komşucum.
Gördüm resmini çok yakışmış
Sendede maşallah baya uzun saç varmış yaa.Rahatlamışsındır şimdi
Hangisinin altına yorum yapacağımı, hangisini daha çok beğendiğimi bilemedim.. Çünkü hepsi çooookkkk güzel çıkmış Gamze'cim, yüzünüz hep böyle gülsün. Çok mutlu olun inşallah.
Bence de gayet mantıklı, belki nerede hata yaptıklarını anlamış olurlar. Hee yok hala anlamıyorlarsa kulaklarını tıkayacaksın, saygıda kusur etmeyeceksin, yuvana bakacaksın
Çok güzelmiş fotolar canım mutluluklar.
Teşekkur ederım canlarım nilcim o senın güzelliğinbi daha gelın olasım geldı ama olesıne gelınlıgımı gıyım gezıyım
Kizlar alintilayamadim toplucaa
Meryem inanki empati yapiyorumm aynisi benim ailemin de basina gelebilirdi ben zaten kp kv gelmesine uzulmuyorum dedigim gibi sanirim yasadigim hayal kirikligi bu
Dugunun ertesi gunu balayindan donusum esimden ayri olmam eve gelip 1 hafta anca yerlesip tekrardan topluca yasamak aramiza sogukluk katcak cunku esim babasindan cok etkilendi destek oluyorum o azicik gulsun die ama o kadar zorlaniyokiive bi tek bu mucadeleyi esimin yapiyo olmasi daha cok sinirlendiriyo benii..
Nill ben de bugunlerin gececegini bi sekilde sansimizin donecegini dusunuyorumm.ve tek duam rabbim babaya saglik sihhat versin.
Aysenur boyle hepsi ust uste gelince negatifinden baskasini dusunemiyosun. Kv iki dugunde de burnumuzdan getirmeye calisti saygimi hic bozmadim ama simdi ayni evde olmak bilmiyorum yaaaa offff
✨✨ 🎀 ✨✨
Sana soz kp iyilessin burda kutlamalar yapicaz
Tamam canimm :)
Kizlar cidden iyiki varsinizz burasi olmasa kendi icime atmaktan hasta olcamm.
✨✨ 🎀 ✨✨
Canim dertler paylasinca azalir ne demis turkcell hayat paylasinca guzel lalalalaaaa
😃😃yuzumu guldurdun vallahii meryemm :))
Yola ciktimm bidee aksam da ailemle olunca iyi gelcek insallah
✨✨ 🎀 ✨✨
geçecek inancımız tam bitaneeemmTamam canimm :)
Kizlar cidden iyiki varsinizz burasi olmasa kendi icime atmaktan hasta olcamm.
✨✨ 🎀 ✨✨
😃😃yuzumu guldurdun vallahii meryemm :))
Yola ciktimm bidee aksam da ailemle olunca iyi gelcek insallah
✨✨ 🎀 ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?