Hee iyi o zamanYok yani yemeğe gitsem, orman kebabı olsa hani bunun pilavı derim bende o bakımdan yazdım Aman pilav yapmaya ne var ya, örneği 2 bardak pirinci güzelce yıka, tereyağında az kavur. 2 bardak pirince 3 bardaktan 2 parmak az sıcak su ekle, tuzunu koy, altını kısık ateşe al,kapat kapağını oldu işte. Altını kapatınca istersen kapakla arasına bir peçete yada bez koyabilirsin, nemini alsın diye. Benim normal ölçüm bu, eşim benim pilavı iyi pişmiş sevdiği için ben 1 bardak pirince 1,5 bardak su şeklinde yapıyorum. Misafire tane tane olsun diye 1 bardak pirince 1,5 bardaktan 1 parmak eksik su koyuyorum. Kısık ateşte pişir ve asla pişerken karıştırma 
yarın sabah 7'de yola çıkacağız kuzum konya ya gidiyoruz Geçtiğimiz pazar kınası olan can-kan arkadaşımın düğünü var yarın.. yoğun bir haftasonu olacak yani senin anlayacağın.. oyyyhh
Izmirdeler tedavi yetersiz diil ama biz burdayiz gorumcem baska sehirde hamile olunca kv tek basina hastaneye gotur getir yapamaz arac var ama kullanmayi bilmiyo.
✨✨ 🎀 ✨✨
Nil inankii empati yaparak dusundumm bugune kadar zaten agzimdan hic bise cikmadi hep destek oldum ama daha ben eve ve evlilige alismamisken olmasi beni cok uzdu.insanin hayal ettikleriyle yasadiklari birbirini tutmayinca olusan hayal kirikligi belkide benimkii.yoksa isin yatak kismi inanki en son sirada geliyo. Off ne bileyimm ne dusundugumu ben bile bilmiyorum kii
✨✨ 🎀 ✨✨
Pirincleri islatiyorum yagda iyice kavurup oyle suyunu dokuyorum tane tane oluyorlar suyunu cekince dibi tutmasin diye bir iki karistiriyorum ama esim begenmiyor bana gore mis gibi oluyor artik kendisi nasil bir pilava alisti bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kayınvalidene sor, dedim ya benim cücü'de lapa gibi pilav seviyor. Bende tam lapa yapmıyorum tam tane tane de yapmıyorum ikisinin arasını ayarlıyorum beyefendiye
Tatlim benim kayinvalidem beni yolda gorse tanimaz ki :) evde yemekleri gorumce yapiyormus onada sormak istemiyorum aslinda gecen aradim hal hatir sormak icin abimle evlendigine alisamadim kabullenemiyorum dedi bozuldum cok istiyorsan hemen yolliyim al birlikte yasayin dedim patavatsiz tavirlari var dugunde yaptiklarindan sonra sogukluk oldu bende
inşallah nilim gelinciğe yetebilirim de unutamayacağı bir gün olarak kazınır hafızasına..
elbisem de dün geldi şükür ne renk pabuç giyeyim?
Eki Görüntüle 1163040
inşallah nilim gelinciğe yetebilirim de unutamayacağı bir gün olarak kazınır hafızasına..
elbisem de dün geldi şükür ne renk pabuç giyeyim?
Eki Görüntüle 1163040
Heyyyy Allah'ım ya o ne demekmiş öyleDiyecektim ki aklıma kardeşim geldi Hamilelik haberini aldığında "off ya ne bebeği daha ben ablamın gidişine alışamadım" demişti. Hoş şimdi teyze olacağım diye havalarda uçuyor, her gün alışverişte ama, söyleyeceğini söyledi işte. 
Insallah aysenurtamamen esime destek durumdayim ama dun cok kotuydum. Umarim her sey dusundugumden cok daha kolay ve kisa olur yoksa biz cok yiprancaz buna eminimm 
✨✨ 🎀 ✨✨
Cok acayip bir aile nisanla dugun arasi 1 yil bir kere ailemi aramadilar dugune 2 gun kala geldiler oda evi gormek icin yemek masamiz yoktu bizim evdeki masayi verelim diye tutturmus anneme baya gerilmisti annem kinada adettir ceyrek koyarlar avuca kina gunu benden ceyrek istediler avucuma koymak icin rezillikleri diz boyu ben pek sevmiyorum kendilerini arada ararim o kadar beni ararlar yanlis aradik diyip kapatirlar hal hatir sor bari yanlista olsa aramissin
Sahiden gariplermiş onlarda , sen de arada bir arayıp "aa yanlış aramışım "deyip kapat
hasbinallah yaaa.. neden böyle patavatsız olmayı isterler ki?Tatlim benim kayinvalidem beni yolda gorse tanimaz ki :) evde yemekleri gorumce yapiyormus onada sormak istemiyorum aslinda gecen aradim hal hatir sormak icin abimle evlendigine alisamadim kabullenemiyorum dedi bozuldum cok istiyorsan hemen yolliyim al birlikte yasayin dedim patavatsiz tavirlari var dugunde yaptiklarindan sonra sogukluk oldu bende
sağol tatlımmSiyah olur canim ten rengi vizon somon olur yani
tamam kuzucuk dikkate alıyorum çok çok teşekkürleerr..Varsa gümüş rengi ayakkabı giy. Bir de ben, platform topuk ayakkabıyı kısa etek yada pantalona yakıştıramıyorum, uzun bol paça pantalon yada uzun elbise olacak, o platformlar göze batmayacak yani.
İlk tercihim kesinlikle bu olurdu. Çünkü üstü işlemeli olduğu için olabildiğince sade ayakkabı seçerdim.
Eki Görüntüle 1163052
Ya da bu tarz birşey, ama dediğim gibi ilk tercihim her zaman üstte ki
Eki Görüntüle 1163053
yahu daha neler yaaa daha neler duyacağız.. aman meryem sen yuvana bak kulağını kapat tatlım onlaraCok acayip bir aile nisanla dugun arasi 1 yil bir kere ailemi aramadilar dugune 2 gun kala geldiler oda evi gormek icin yemek masamiz yoktu bizim evdeki masayi verelim diye tutturmus anneme baya gerilmisti annem kinada adettir ceyrek koyarlar avuca kina gunu benden ceyrek istediler avucuma koymak icin rezillikleri diz boyu ben pek sevmiyorum kendilerini arada ararim o kadar beni ararlar yanlis aradik diyip kapatirlar hal hatir sor bari yanlista olsa aramissin
aman da amaann beğendin mi bakiimm?Kızlarr fotografcım gondermıs fotograflarım ham hallerını album yaptım ekledım
hasbinallah yaaa.. neden böyle patavatsız olmayı isterler ki?
sağol tatlımm
tamam kuzucuk dikkate alıyorum çok çok teşekkürleerr..
yahu daha neler yaaa daha neler duyacağız.. aman meryem sen yuvana bak kulağını kapat tatlım onlara
aman da amaann beğendin mi bakiimm?
sıhhatler olsun canımmm.. kocacık ne dedi? hoşuna gitmiş mi?Günaydın kızlar dün akşam iş çıkışı saçlarımı kestirdim hem de keratin bakımı yaptırdım baya kısa oldu iş yerinde gören şaşırıyor bugün :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr fotografcım gondermıs fotograflarım ham hallerını album yaptım ekledım
keyifleri isterseBen kapattim tatlim nezaketen davet ettim buyrun yemege gelin diye onlar davet etmeyince belki utanirlar diye akrabasinin dugunu varmis esim benden habersiz davet etmis balayindan dondugumuzde gelemiyoruz diye telefon actilar arkadasinin dugunu varmis bende esime bir daha davet falan yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?