'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 275836
kızlar bişi sorcam ekmek kesme tahtası nasıl 27 tl???
tahtamı acaba plastık mı ya?

yapılma maddesi hiç belli olmuo cnm, ayrıca pahalı geldi bana, güzel bambu tahtalar var onlar daha şık bence, eğer çok orjinal bişi ararsan da daha uyguna bulabilirsn gibi gelio bana, sen bilirsn yine de cnmcm yinede fikrmi söliym dedm

gelin damat ya ondan begendim yoksa bencede pahalı ya pof nilim

Allahım sen büyüksün yardımcı ol tüm asker ve polislerimize yazık çok zor çok kötü bir durum kim bilir aileleri ne haldedirler

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

Son düzenleme:
içim yanıyo...

sönen her ocakta..

4 duvara hapsedilen her eğitimli Türk komutanında içim yanıyo...

ne istiyolar bu askerlerden...

ilk şehit akşehir e düşmüş..
"Yozgat Jandarma Komutanlığı’nda görevli subaylar, beraberinde İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve sağlık ekibiyle birlikte bugün saat 09.15’de gittikleri Söğütlüyayla Köyü’nde oturan aileye acı haberi verdi. Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz’e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba Abdullah Bek ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi.

Kendini yere bırakan acılı anne Elmas Bek’i sağlık ekibi güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun şehit olduğu haberiyle yıkılan acılı anne Elmas Bek oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü. Şehit Üsteğmen Murat Bek’in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi."
:2: yaa

Allahımmmmmm

yarabbim nişanlıymış bide... Allahım yasatmasın vermesinn Allahım bu duydugumuz son acı haber olsun nolur

o kızcagızı dusunemiyorum... nişanlısını... sabır versin hepsine rabbim .. nasıl dayanılır ki nasıl?

çok kötü yaa off halk hala ayağa kalkmadı ne bekliyor milletimiz off varya bu askerlere yapılan bu hayinliğin cezasını bu dünyada çekicekler

dıştan dini sömürenler en büyük dinsizlerdir bu ülkede dinden siyaset yaptılar sonuçlarını allah yakcak herbirisni ama ben bu dünyada görmek istiyorum kimler geldi geçti yüce divanda yargılandı bunlar şeytan gibi yüce divan yolun tıkadılar genarelleri tıkp 2 yıl sonra saldılar meclisteki oy çokluğunu indirdiler uyan türkiye sinsice oynanıyor senle saf olma büyük düşün diyenler yaktı seni

cidden yemin ediyorum metrbüstü metroydu benim bile gözüm boyanıyo ama vergileri arttırsaydı ecevitte yapardı memura yüzde 3 zam verip ecevitte erbakanda yapardı bunları ama bu başımızdakiler kahrolsun yerine kim gelcek peki oda var yok malesef hepsi aynı ama varyaa allah hepsinin cezasını versin o iğrenç amerika oyunlarını çıkarsın ortaya çok safız mecliste ne yasalar geçirdiler saf gibi 2010 da evet diyenler utanıcaklar ondan öncekindede evet diyenler utancak sen hayatını kararttın evet diyerek artık hükümet zamda verir haraçta keser saf insanlarız vessellam

allah alllah alllah ya allah bismillah bunu duyup kanmayın allah diyenler siyaset yapıyorda sözde islam bunlar içte ne var iğrençlik haram var o yüzden dinimizi alet edenlerden tiksniyiroum

hiçbirgün şunu okudum bunu okudum demedim kimse namaz kılıp kılmadığımıda bilemez herkes bilmediğin 5 vakit der ama bilmez kılıyormuyum diye ben bir insan olarak böyleysem benden farklı kim duayı ağzında döndürüyorsa şunu okudum tühh bu kadar okuycam diyorsa dini göstermelik yapıyordur yanlış anlamayın ama buduru devlette budur işte ona oy verende buna veriyordur oyuna gelmeyin allah korkunuz azcık varsa bu uygulamaya isyan edin sorgulayın biraz korkak olmayın

şehite kelle diyenleri savunanlar öbür tarafta saflığınızdan yırtarsınız umarım

çok kızıyorum ya okuyorum haber sitelerini hala adamları savunanlar var off

Son düzenleme:
26 şehit, onlarca aile eş dost sevgili yanan koca bi ülke.. Yazık.. 15 tane terrist ölse bile geçer mi bu yangın? Hepimizin başısaolsun yanan yüreklere sabırlar versin Allah'ım.. Akşam gelicem kızlar hala yazlıktayım. Annanem malesef kedi peşinde koştururken dün paspas kayınca düşüp kafasını yardı.. İstanbul'a götürücem annanemide ama evde tamir olayları var burda soğuk çok kötü. Akşam görüşürüz canlarım hoşçakalın.

ay nazar mı degdi anneannişeee kıyamamm cok gecmiş olsun minnagımmm inşallah hemencik iyileşir

dogru diyosun hayatcımmm

asker olmazsa vatan da olmaz...

ya sarıp bayraga yolluyolar topraga yada tıkıyolar hapse....

gencler korkudan askere gidemiyo.... harp okullarına olan ilgi azalıyo.....

ortada asker kalmayacak yakında korkarım

cumhurbaşkanımız intikamı çok büyük olacak demiş,, sözünün arkasında durur inşallah kanları yerde kalmasın,,

şehit sayısı 26 olmuş ya !!! Allahım bu ne yaa sabahtan beri bütün gazetelere bakıyorum çok kötüyüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…