'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

intikam????

geri getirirmi o kadar genci? acıları sondurur mu? nasıl olcakmıs o intikam cok merak ettim şimdi neyse....

benide kaynanam aradı az önce...

kafasına saksı mı dusmus anlamadım :44:

cumhurbaşkınmız ve başbakanımız onlara sayın diyenler hiç bir halt yapamıcaklar bu ülke için çalışmıyorlar hedefleri büyük ortadoğu projesi 2010 da ingiltere neden evet çıkmasını bekledi neden çünkü hepsinin projesi var üstümüzde masaya loturanda hülkümet seyitlermizin kanlarıyla imzalandı onlar cumhurbaşkanımız diyemiyorum ben arkadaşlar şu anda konuşuyorlar aziz vatan şehit kanı bayrak rengi al kandan alın diyor şu anda başbakan vatanda bayrakta namus ve şereftir diyor ben buna inanmıyorum çözümde bulamıcaklar

yazık günahya.. intikammış? neye intikam abdullah gül.. kim için bu..
30 yıldır intikam ne oldu.. kanlar durdu..anneler ne olcak.. eşler ne olcak..
silahli mücadeleyle olmuyor işte

ben sayın dedım gizem evet ama bencede yapamıcaklar!!!!!!!!!!!

bu sorun o dağlarda taş taş üstünde kalmadan çözülmcek bunlarla masaya otursak ideolojileri yok ki ölenlerde doğulda batlıda var pkk nın vatanı kökekini yok oyun o insanlarla masaya oturucağmıza ölelim daha iyi doğudaki halk korku içinde o halk onlara teslim edilemez taş taş üstünde kalmaz gerekirse dahada ölcez ama oralar onların olmucak malesef ama ideolojileri olmayanlar ülkeyi bölmeye çalışırlar o yüzden bu insanlar ölmeli

ben sayın dedım gizem evet ama bencede yapamıcaklar!!!!!!!!!!!

canım teröristbaşına sayın diyenlereydi o lafım o yüzden cumhurbaşkanının yada başbakanınn sözleri bana birşey ifade etmiyor malesef

yandaş medya olmuş bütün kanallar bence araştırmak lazım anayasıyı yutturcaklar garibana ne o çünkü hep kanalları izliyo hadi ya şimdi o kanallar 26 şehiti sana nasıl unuttrucaklar bir ara şehit haberleri bile vermiyorlardı sayın başbakan medyaya göre düşüyo dedi derken gözdağı verdi şimdi paşa paşa yapsınlar magaziin haberleri ötv zammı felan izlerken gülüyorum malesef ağlancak halimize padişah buyuruyo kanallar yayınlıyoo

yahu adamın büyük ortadoğu başkanıyım diye videoları gezerken nesine güvenyorlar

Gebersinler ama sürünerek allah ım can çekiştirerek alsın canlarını keşke birkaçına tanık olsak keşke
Içim sızlamıcak benim yüreğim yine acır ama bunlara acımıcak adilere acımıcak izlicemmmmmmmmm keşke tv de idam edildiklerini gösterselerrrrrrrrr 2 günde neredeyse 50 kişiye yakın bu nedir ya nedir he şehit haberleri gün içinde sonra aksam son dakikalar ne olmus gül erdogan ws.acımız büyük hepimizin bası sağolsun bunun önüne geçilecek ws.ws.hep aynı senaryolar heeeeeeeeeeeeeeeeep dur demenin vakti be devlet içim o kadar dolu kii hasta ettiler burda beni ve binlerce aileyi insanı allah kahretsin sizi hainlerrrrr Offf

başbakanının konuşmaları diğer word doasyaları gibiydi bıçak kemiğğe dayandı hayin saldırı buydu yani medyaya görev düşüyor muhalefet kaka böyle şeylerdi utanmazlar hala konuşuyorlar metanetinizi koruyunlar ahh sizi o şehit aileleri taşlasın bende izliyim gülerek temcit pilavı gibi aynı şeyleri söyleyen bir başbakan istemiyorum ben defalarca aynı şeyi slüyosun ama sonuç yok vallla bizde izleyelim oturup anca

kızlarrr bu gün çok tuhaf bi gün gibi gelio bana yaa hiç mutlu deilm sanki bi huzursuzluk var ama çözemedm havadan mıdır nedir:S
hazırlanıp capacitye gitmem lazm ama ona bile gidesim yok(
puffff

bu arada geçmiş olsn nazım ananenin daha iyi olur umarm çok üzüldm cnm ya, iyi bak ona

bende hiç mutlu değilim huzursuzum neden haberlerden neden olcakk cnm offf içim patlıcak gibi yaa:2:
git gez kafa dagır benim yerime de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…