cumhurbaşkınmız ve başbakanımız onlara sayın diyenler hiç bir halt yapamıcaklar bu ülke için çalışmıyorlar hedefleri büyük ortadoğu projesi 2010 da ingiltere neden evet çıkmasını bekledi neden çünkü hepsinin projesi var üstümüzde masaya loturanda hülkümet seyitlermizin kanlarıyla imzalandı onlar cumhurbaşkanımız diyemiyorum ben arkadaşlar şu anda konuşuyorlar aziz vatan şehit kanı bayrak rengi al kandan alın diyor şu anda başbakan vatanda bayrakta namus ve şereftir diyor ben buna inanmıyorum çözümde bulamıcaklar
ben sayın dedım gizem evet ama bencede yapamıcaklar!!!!!!!!!!!
ay bu ne yaa reklamlar yazıların arasına bile giriyor kuscam artık ya offf ne biçim oldu sayfalar yaa
aynen yağmur sabahtan beri delilik geldi
çağlacım kayınvalidenle ne konuştunuz
kızlarrr bu gün çok tuhaf bi gün gibi gelio bana yaa hiç mutlu deilm sanki bi huzursuzluk var ama çözemedm havadan mıdır nedir:S
hazırlanıp capacitye gitmem lazm ama ona bile gidesim yok(
puffff
bu arada geçmiş olsn nazım ananenin daha iyi olur umarm çok üzüldm cnm ya, iyi bak ona
hiç..
fıstıgım napıyosun niye aramıyosun ararsın diye bekledim aramayınca ben aradım gelmiyosun gitmiyosun özledim diyo...
pesss
dengesiz mi gercekten diye dusunmye basladım
hiç..
fıstıgım napıyosun niye aramıyosun ararsın diye bekledim aramayınca ben aradım gelmiyosun gitmiyosun özledim diyo...
pesss
dengesiz mi gercekten diye dusunmye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?