'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bozuntuya verme aynı şekilde devam et

vermedim zaten... ama cidden cozemiyorum kadıını kesin benimki demiştir ara diye dusunuyorum

kendiliginden yapmaz onca seyden sonra... bikere hiçbişey olmamıs gibi konusmaya yüzü nası olabilio

neden aranız normalde iyi değil mi ?

daha bikaç hafta önce kendisi ve ailecek soledikleri yalanları yuzunden sözü atıyodum ben tatlımm

belki gerçekten iyi niyetiyle de armış olabilir sorunlarımız hallosun ömür boyu geçincez biz diye düşünnmüşte olabilir

yazmim yazmim diyorum
inanın kafamı başka yere veremiyorum:S
tüylerim hala diken diken 24 kişi ya. walla gözlerim dolu.. olcak gibi değil..
cumhur başkanı çıkıyor hala intika diyor.. başbakan barzaniyi arıyor iyi bir profil cizmek için...
pkk açıklama yapıyor sınıra giderseniz kimse sağ çıkamaz diye..
türkler kan kusuyor..
yandaşlar oh iyi oldu diyor..
yürüyüşler var sokaklarda..
biri zaferi kutluyor biri de haksızlığı protesto ediyor..
can candan bahsediyoruz.. 24 ailenin evine ateş düştü..
o analar ağlıyor.. emine erdoğan hayrunnisa hanımlar ne yapıyor!
bi ana evladını şehit etmek içinmi büyüüttü..
bnm kardeşimde askere gidicek seneye
çözüm ne blmiyorum ama silahlı mücadele ile yeter

çok kötüyüm

valla o kadar yazdım bi okadarda arayanla ve işyerindekilerlede kustum ama içimdeki sıkıntı gecmedı gecmıcekte bu adamlar cıkıp idam yasaso çıktı ve idam edilecek diyp idamı görene kadar yeter bu sonn nokta olsun yaaaa kıyamam o analarımıza o nişanlı eslere ws.yazık ya ne sucları vardı bızı koruyolardı ama yaa müceadele ettıler ya Nur içinde yatsın hepsi yaaaaaa:2:

yavrular ben okul çıkışı diş randevuma gittim ama inanılmaz yağmur fırtına vardı.
fena halde üşüdüm ve hala üşüyorum.
içim üşüyo resmen.

bime bu cuma kaz tüyü yorgan ve yastık gelecekmiş.
hiç alanı duydunuz mu? yastığını alsam diyorum ama:26:

lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaslar...

ne desek boş.. olan ocaklarına ates dusen yureklere oldu

hayallerini topraga veren o nişanlı kıza oldu...

yıllardır oldugu gibi...

ve bizler... asker yakınları...

sevgilileri, sözlüleri , nişanlıları, anaları, babaları olarak yuregimiz agzımızda yasamaya devam...

ve bizlerdeki nasıl da bir yurekse hiç bir zaman vazgecmiyoruz... en cok istedigim sey... bir oglum olsun.. onu da harp okuluna yollayıp babası gibi şanlı bir asker yapacagım vatanına milletine

çağla bn böyle düşünmüyorum:S " en cok istedigim sey... bir oglum olsun.. onu da harp okuluna yollayıp babası gibi şanlı bir asker yapacagım vatanına milletine " evlat o ya:S bn dışarkilerine bukdar üzülürken.s
bnm evladım kurban değil:S vekil çocukları dışarda cirit atarken bnm oğlum vatanı korumayacak istemem:S

SEN YANMAZSAN
BEN YANMAZSAM
BİZ YANMAZSAK

nasıl cıkar karanlıklar aydınlıga?????

NAZIM HİKMET RAN....

vatan sagolsun berfincim yeter ki... Atatürk bizlere bu vatanı o itlere yem edelim diye emanet etmedi...

vekilim yanmıyorsa...

milletim yanar...

yapacak birşey yok

Kim bilr o yaralı askerlerin içinden kaç şehit çıkacak :S:S ne acı

dua edelim arkadaşlar.. akşamda herkes yasin okusun onlar için.. onların bizim dualarımıza yasinlerimize ihtiyaçları var unutmayalım

çağla yazdıkların doğru.. ama ben bunu istemem.. zenginler keyif çalarken ben oğlumu teslim etmek istemem..
bugun burda hepimiz köpürüyoruz.. üzlüyoruz.. ağlıyoruz..
bihafta sonra herşey unutulup gidicek..
peki o anneler.. o eşler.. yetim kalan çocuklar..
onları ne sen nede ben nede başbakan hatırlayacak..

kimse ölmemeli.. anneler ağlamamalı.. en önemli olan bu bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…