dua edelim arkadaşlar.. akşamda herkes yasin okusun onlar için.. onların bizim dualarımıza yasinlerimize ihtiyaçları var unutmayalım
çağla yazdıkların doğru.. ama ben bunu istemem.. zenginler keyif çalarken ben oğlumu teslim etmek istemem..
bugun burda hepimiz köpürüyoruz.. üzlüyoruz.. ağlıyoruz..
bihafta sonra herşey unutulup gidicek..
peki o anneler.. o eşler.. yetim kalan çocuklar..
onları ne sen nede ben nede başbakan hatırlayacak..
kimse ölmemeli.. anneler ağlamamalı.. en önemli olan bu bence..
sözde ama sözde 21 pkk lı öldürülmüşşşş yazıyor HİÇ İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
çağla baksana paylaştım videoyu..
dualarımız hep onlarla...
ama bu ülkenin askere ihtiyacı var... asker yoksa sen yoksun
ben de yokum
bizde yokuz...
nefes filminde komutanları askerlere ne diyordu?
Sen uyusun ölürsün
Sen uyursan herkes ölür...
keşke baska bir yolu olsaydı.. ama vatan demek asker demek... aldıgımız rahat nefesi, içtigimiz suyu, huzurla yedigimiz bir lokma ekmegi önce Allaha sonra onlara borcluyuz...
dusunsene... annelerin yarısı bole dusunse... ortada asker kalmazdı... şehit anaların babaların acısı da gözyası da dinmez ama git sor hepside taaa yureginden koparak VATAN SAGOLSUN BİR OGLUM DAHA OLSA O DA FEDA OLSUN derler...
bu böle garip bişey işte..
ister 21 olsun ister 50 olsun ister 100 olsun ne önemi varkı bunun.
Baksana yukardaki annnin feryadına:s
Bugün sabah sevdiğimle beraberdik. Ben şehit olsam napardın dedi ?
Başladım ağlamaya bende ölürdüm dedim.
Kendii hazırla dedi. Neolucagı hiç belli olmaz dedi. Sabahtan beri ağlıyorum Allahım geride kalan tüm askerlerimizi korusun. Kol kanat gersin. Kimsenin yüreği ağlamasın.
İnsanın sevdiğini kaybetmesi kadar kötü bişey olamaz
inanan banada aşkım hep der içinemi doğuyor hep şehitlikten bahseder o dedi rüyamda gördüm peki napcan diyo allahım herhalde canıma kıyarım dedim söz ver yapma dedi ben bugün ağlıyorum bu acıdan kaçıyorum kendimi yerlerine koyuyorum yaşamıycağım ne malum 1 sene sonrasını düşünüyorum seneye ağustosta napcam nasıl dayancam kaç ay askere gidicek çok bencilce biliyorum ama çok korkuyorum bugün giden canlara ve arkada kalan eşe ve bebelere ağlıyorum doğmamış yetimlere ben anadan babadan çok eşe ve bebeğe ağlıyorum allahım yaşatma bu acıyı şu acı dinsin
kızlar birşey sorucam bir üyenin ismi gir olduysa ve mail aktivasyonu bekleniyor diyorsa bu ne demektir karolinayı gördüm biryerde yazmış ama gri olmuş anlayamadm
hoşgeldin pelincikk..
İyi akşamlar bu arada kızlar hepinize.
yaralı sayısı 50-60 mış ama söylemiyorlarmış doğrumu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?