'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dualarımız hep onlarla...

ama bu ülkenin askere ihtiyacı var... asker yoksa sen yoksun
ben de yokum
bizde yokuz...

nefes filminde komutanları askerlere ne diyordu?
Sen uyusun ölürsün
Sen uyursan herkes ölür...

keşke baska bir yolu olsaydı.. ama vatan demek asker demek... aldıgımız rahat nefesi, içtigimiz suyu, huzurla yedigimiz bir lokma ekmegi önce Allaha sonra onlara borcluyuz...

dusunsene... annelerin yarısı bole dusunse... ortada asker kalmazdı... şehit anaların babaların acısı da gözyası da dinmez ama git sor hepside taaa yureginden koparak VATAN SAGOLSUN BİR OGLUM DAHA OLSA O DA FEDA OLSUN derler...

bu böle garip bişey işte..

Haberlere baktım yine boğuldummmmmmm lavaboya çıkıp ordanda defolup evime gidicem ne yapcaz yapcak bişi var mı yokkkk ii aksamlar herkese!!

çağla baksana paylaştım videoyu..
bn seni anlıyorum.. haklısında.. ama bilmiyorum:S istemem.. akşam olsada eve gitsem:S

hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan.. 30 yıl öncede insanlar şehit oluyodu bugunde olucak.. 30 yıl sonrada olucak..
kurtuluş savaşından bahsetmiyoruz.. resmn sürdükçe sürüyor bu savaş..
askerler bni korumak için varsın gitsin.. bn evimde rahat uyusam ne olucak.. şehit annesi rahat uyuyacakmı.. biz bigün gidip o şehit annesine tşk ediyormuyuz..
bn kabl etmiyorum bu:S

Son düzenleme:
izledim berfincim....

komutanları evine gelince kadın anlamıs zaten

evladımız yok henuz.. ama eminim olsa elini sinek ısırsa canımız nasıl yanardı...

kolay degil hemde hiç...

Allah göstermesin yasatmasın kimseye...

Bugün sabah sevdiğimle beraberdik. Ben şehit olsam napardın dedi ?
Başladım ağlamaya bende ölürdüm dedim.
Kendii hazırla dedi. Neolucagı hiç belli olmaz dedi. Sabahtan beri ağlıyorum Allahım geride kalan tüm askerlerimizi korusun. Kol kanat gersin. Kimsenin yüreği ağlamasın.
İnsanın sevdiğini kaybetmesi kadar kötü bişey olamaz

inanan banada aşkım hep der içinemi doğuyor hep şehitlikten bahseder o dedi rüyamda gördüm peki napcan diyo allahım herhalde canıma kıyarım dedim söz ver yapma dedi ben bugün ağlıyorum bu acıdan kaçıyorum kendimi yerlerine koyuyorum yaşamıycağım ne malum 1 sene sonrasını düşünüyorum seneye ağustosta napcam nasıl dayancam kaç ay askere gidicek çok bencilce biliyorum ama çok korkuyorum bugün giden canlara ve arkada kalan eşe ve bebelere ağlıyorum doğmamış yetimlere ben anadan babadan çok eşe ve bebeğe ağlıyorum allahım yaşatma bu acıyı şu acı dinsin

kızlar birşey sorucam bir üyenin ismi gir olduysa ve mail aktivasyonu bekleniyor diyorsa bu ne demektir karolinayı gördüm biryerde yazmış ama gri olmuş anlayamadm

Aynen bende eşleri düşünüyorum. Benimkide seneye gidicek. 5 ay yapıcak 5 aycık aşkım bişi olmaz diyo içime bazen doğuo şehit olucam dio orda kopuyorum zaten Ben kıyamazken ona başkası nasıl kıyıcak nasıl yapıcaklar Allahım sen koru yarabbim Hiç düşünemiyorum bile

Güne acı haberle uyandık... Böyle zamanlarda nedense susmayı yeğliyorum...

Herkese ne kadar olursa artık iyi bir akşam diliyorum

kızlar birşey sorucam bir üyenin ismi gir olduysa ve mail aktivasyonu bekleniyor diyorsa bu ne demektir karolinayı gördüm biryerde yazmış ama gri olmuş anlayamadm

bende gördüm onu...

ya cezalı yada uyeligini sildirdi...

normalde mail aktivasyonu ilk uye olanlarda beklenmesi gereken bişey.. zaten uye olan birinde sanırım uyeligini sildirmiş anlamına geliyodur

umarım doner aramıza...

Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin sabah gördüm ben de kursa gitmeden haberlerde her zaman ellbette üzülüyoruz böyle acı haberler duydukça. Benim hayatım da aralık ayı gibi gidecek askere ona bir şey olsa naparım diye düşündüm gerçekten çok çok acı bir olay düşüncesi bile korkunç geliyor Allah ailelerine ve onları bekleyenlere de sabır versin bir tane şehidimiz 1 ay sonra evlenecekmiş bir başkası da nişanlıymış onları duyunca için daha bir fena oldu.

kızlar çok çok ama çok köütüyüm :'( şehitlerimize çok üzüldüm.......... hala kendime gelemedim ... üstelik erkek ark. aralıkda askere gidicek....... Bu haberle mahvoldum... Allahım Anne Babalarına sabır versin... Mekanları cennet olsun.... çok çok zorrrrrrrrr

sana da iyi aksamlar tugcecim...

ben kactım kızlar... benimkinin yanına gideyim bi..

sizlerde ya bizimki askere gidince ne olur diye dusunup kendinizi uzmeyin.. cekmeyin öyle kötü şeyleri...

kaybetmeyin idarenizi ve inacınızı ... onların istedigini onlara vermeyin... bole olalım istiyolar zaten

korkalım uzulelim aglayalım.. colugumuzu cocugumuzu gondermek istemeyelim her gunumuzu yureklerimiz agzımızda yasayalım istiyolar...

unutmayın her savaş topla tufekle olan degildir

bir de işin psikolojik boyutu var... göle atılan taş gibi, dalga etkisi yaratır korku ve ümitsizlik

eminim Atatürk torunlarını böle görmek istemezdi... hepimizin başı dik olmalı

bir Türk dünyaya bedeldir... er geç hepsi ögrenecek... görecek

gorusmek uzere...

Çok sagolun kızlar inaşşallah iyi olucak annanem..

Askere gidince napıcam ya sehıt olursa dıye dusunmeyın kızlar.. Aslanlar gibi gidip gelicekler sizlerde layığıyla bekliceksiniz askerlerinizi. Allah bana yaşattı o gururu sizlerede yaşatsın.. Hiçbir askerimiz Ölmesin!!

yaralı sayısı 50-60 mış ama söylemiyorlarmış doğrumu acaba:26:

malesef dogruymus erkek arkadasım haber ajansında calısıyo en son 40tı ama resmı olarak acıklama 26 yapıldı dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…